Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Freelance opdrachten:

Fotograaf Gezocht voor Digitaliseren NFT (Arnhem)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 0
Locatie: Arnhem
Laatst gewijzigd: 9 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor het digitaliseren van bestaande sculpturen en schilderijen zoek ik een fotograaf die ervaring heeft met het digitaliseren ten behoeve van nft. Locatie Arnhem. Bij interesse zie ik je reactie graag tegemoet.

Duitse Folder van PCV Recycling Firma

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 8
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 13 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Ik wil een Duits vouwkaartje laten maken waar in het Duits met wat foto's onze activiteiten te vinden zijn. We zijn een pvc recycling firma. In juni is er een beurs, hiervoor heb ik een pakkende Duitse folder nodig. Ik wil graag een drieluik of vierluik hebben waar kort en bondig in staat wat we kunnen en doen. Ideeën hoor ik graag.

Fotograaf voor Verjaardag op 5 Juni (Amsterdam)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 16 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die op zondag 5 juni tussen 15.30 en 17.30 foto's kan maken op een verjaardagsfeestje van een 2 jarige in Amsterdam. Eventueel ook filmen. Ben je geïnteresseerd? Reageer direct!

Vakantiewoningen Fotograferen in Brabant

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 20
Locatie: Vakantiepark
Laatst gewijzigd: 11 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die van mijn twee vakantiewoningen in Noord-Brabant foto’s kan maken ten behoeve van de verhuur. Van het interieur zijn een aantal foto’s nodig en ook van de buitenkant. Datum van het maken van de foto’s kan in overleg. Interesse? Dan zie ik jullie offertes graag tegemoet.

Woningfotograaf voor Airbnb in de Pijp

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 9
Locatie: Appartement in de Pijp
Laatst gewijzigd: 10 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die foto’s kan maken van mijn appartement voor Airbnb. Ik ga in juli 2022 een maand reizen en ik wil graag mijn woning verhuren, vandaar. Wie kan mij helpen (voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding)? Ben jij specialist in woningfotografie? Dan hoor ik graag van je.

Logo Restylen van Modezaak

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 11 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons logo kan restylen. Wij zijn een van de grootste modezaken van Nederland met 4 speciaalzaken met 350 topmerken. Bij interesse zien we je offerte graag tegemoet.

Freelance Designer Gezocht voor Fotostrips

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 10
Locatie: Nieuwegein
Laatst gewijzigd: 9 mei
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ben je klaar voor een samenwerking op lange termijn? Wij zijn op zoek naar een creatieve geest die ons kan helpen met design werkzaamheden. Wij verhuren photobooths voor evenementen, bruiloften en feesten. Voor ieder event dat bij ons geboekt wordt, moet er een design van een fotostripje gemaakt worden. De wensen voor het stripje moeten worden geïnventariseerd en…

Freelance Boekhouder Gezocht in Arnhem

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 6
Locatie: Arnhem
Laatst gewijzigd: 12 mei
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij hebben een administratiekantoor in Arnhem en zijn op zoek naar freelance boekhouders met minimaal 5 jaar ervaring die ingezet kunnen worden.   ervaring met het verwerken van financiële administraties in Snelstart; zelfstandig verzorgen van jaarrekeningen (Fiscaal Gemak); verzorgen van IB, Vpb, btw en icp aangiften (Fiscaal Gemak); onderhouden van klantcontact.…

Businessplan voor Bakkerij met Dagbesteding

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 6 mei
Reacties: 3
Locatie: Breugel
Laatst gewijzigd: 6 mei
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met het schrijven van ons businessplan. Het gaat om het beginnen van een bakkerij waar we dagbesteding bij willen gaan doen. We hebben voornamelijk hulp nodig bij het financiële plaatje. Heb je interesse? Dan zie ik je reactie met totaalprijs graag tegemoet. Een persoonlijk kennismakingsgesprek is gewenst.

Uitzendbureau Website Ontwikkelen in WordPress

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 6 mei
Reacties: 23
Locatie: Houten
Laatst gewijzigd: 12 mei
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij willen een vacature matching website starten. Wij willen een eigen mooie website krijgen voorzien van onze teksten en kleuren. Ook zijn we benieuwd of er aanpassingen of toevoegingen mogelijk zijn in functionaliteiten. Het idee is dat men gratis kan solliciteren op vacatures, en gratis een vacature kan plaatsen (Uiteraard met een controle door ons) Van de binnengekomen…