Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Dropcatch Script Maken

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 11 decLaatst gewijzigd: 11 dec3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij een dropcatch script kan maken, deze moet werken met de Api van GoDaddy of Transip, een andere partij mag ook als hier een goede ervaring mee is. Ik wil .NL domeinnamen automatisch registreren als deze vrij komen uit quarantaine! Dynadot heb ik geen goede ervaring mee. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Illustrator voor een Kort Kinderboek Gezocht

Budget: € 50 tot € 750Geplaatst: 11 decLaatst gewijzigd: 11 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancer Voor een kort kinderboek ben ik op zoek naar een illustrator die mijn verhaal van illustraties kan voorzien. Het verhaal heeft de vorm van een sprookje en betreft ongeveer 20-30 pagina's.  Alvast ontzettend bedankt voor jullie reactie! Ps. zouden jullie je reactie willen voorzien van portfolio.

Concrete5 Ontwikkelaar voor Online B2B Platform

Budget: € 75 tot € 85 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 15 dec1 reactie (pauze)
Beste freelancers, Voor het onderhouden van een bestaande applicatie zoeken wij een Concrete5 ontwikkelaar. De Concrete5 installatie bestaat uit een website met een achterliggend platform waarop gebruikers inloggen. Dit platform verzorgt het contact tussen klanten en transporteurs en bevat daarom enkele koppelingen, ook met SAP via SFTP. Wij zijn een softwarebedrijf en voorzien onze opdrachtgever…

Wervende Teksten voor Flyers en Persberichten

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 11 dec10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ter voorbereiding aan de Week van de Leesclub - eind januari - moeten er allerlei flyers, persberichten, boekenleggers ed gemaakt worden. We zoeken iemand die onze concepten kan bewerken en aanpassen tot wervende teksten. Wij zien graag een reactie tegemoet.  

Fotograaf voor Productfoto’s Keukenartikelen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 11 dec15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben een internet bedrijf in keukenartikelen aan het opstarten, de producten komen op Amazon en een webshop te staan. Van mijn producten heb ik goede professionele product foto’s nodig, hiervoor ben ik op zoek naar een fotograaf.  Ik zie graag een reactie tegemoet.

Opmaak van Verslag en Magazine (Meerdere per Jaar)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 15 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Conform een vast stramien willen wij graag, strak opgemaakte, verschillende sociale jaarverslagen laten opmaken. Teksten en foto's worden aangeleverd, conform afgesproken voorwaarden. Het gaat om meerdere uitgaven per jaar. Hte formaat is A4 en het aantal pagina's is variërend van 20 tot 40 pagina's. We willen dit graag als PDF aanleveren, en het dient ook geschikt…

Webtekst voor een Zonnepanelen Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 14 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor onze website over zonnepanelen hebben wij leuke, warme, aantrekkelijke en tot actie stimulerende teksten nodig. Dit is voor op de korte termijn. Wie kan hiermee gelijk aan de slag? En wat kost het? Hoor graag van jullie?  

Britse/Amerikaanse Sportkleding Designer

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 13 dec3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn een organisatie die sportkleding op maat ontwerpt voor sport clubs. Wij zijn op zoek naar een Britse of Amerikaanse freelance designer om engels sprekende klanten voor custom sportkleding op weg te helpen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Businessplan Opstellen Party/Zalencentrum

Budget: € 300 tot € 500Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 13 dec6 reacties (pauze)
Beste Freelancers, Ik ga party- en zalencentrum in de omgeving van Rotterdam gaan opzetten. Mijn doelgroep is: Bewoners van Nederland met een buitenlandse komaf of achtergrond. 90% van zaalverhuur zal voor bruiloften zijn. Graag zou ik uw hulp ontvangen bij het opstellen van een ondernemingsplan (of geheel uitbesteden). Er is enigszins haast bij dus snelle reacties zijn zeer welkom! Ik zie graag een…

Complete Marketing voor Technisch Bedrijf

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 13 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn een Brabants bedrijf gespecialiseerd in technisch chemische producten voor de bouwsector. Het kantoor is gevestigd in Noord-Brabant, Bergen op Zoom, maar werkzaam op meerdere locaties. Met onze aanpak en producten zorgen wij onder andere voor de schoonmaak van de buitenkant van gebouwen en verwijdering van ondermeer olie en graffiti. Wij zijn nu op zoek naar een freelancer…