Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Over Hoofdkraan.nl

Hoofdkraan.nl maakt het mogelijk om een freelancer te vinden uit uw regio om een kantoorklus te klaren, een nieuw project te realiseren of een bedrijf te starten.

Er zijn duizenden freelancers op elk gebied van zakelijke dienstverlening en elke week worden er honderden opdrachten geplaatst. Van het maken van een website, vertaling, logo of contract tot het tijdelijk vervangen van de marketing manager.

Als u een opdracht plaatst, krijgt u in de regel binnen een paar uur offertes. U kiest de beste freelancer en aan het einde geeft u elkaar een cijfer over de samenwerking.

De betaling geschiedt via Hoofdkraan.nl en bij geschillen bemiddelen we. U krijgt duidelijke facturen en overzichten van Hoofdkraan.nl. Zo kunnen opdrachtgever en freelancer helemaal veilig met elkaar zaken doen.

Waarom bestaat Hoofdkraan.nl? Wij geloven in:
  • De kracht van ondernemerschap. Ondernemers veranderen de wereld en als wij ervoor kunnen zorgen dat Nederlandse ondernemers sneller hun doel bereiken dan kunnen we de economie een handje helpen.

  • Vrijheid. De vrijheid om iets nieuws te starten. De vrijheid om te werken aan projecten die u interessant vindt. De vrijheid om niet in de file te gaan staan en zelf te bepalen wanneer u werkt.

  • Iets moois bouwen. Wij rusten niet voordat er duizenden bedrijven zijn gestart dankzij Hoofdkraan.nl. Wij willen het leven voor ondernemers makkelijker maken en zelf ook een mooi bedrijf bouwen.

Zo zien wij onszelf in 2020.

Wie zijn wij

De online markt voor freelancers en ondernemers
Iedere dag staan wij klaar om u te helpen sneller te groeien. Hieronder staan de spelers van het Hoofdkraan.nl Team. Kijk ook eens bij Hoofdkraan.nl in het nieuws. Voor uw neefje hebben wij misschien nog een leuke stage.
Tymen
Tymen
Gina
Niels
Jacqueline
Jacqueline
Bas
Bas
Wendy
Wendy
Maartje
Maartje
Arthur
Arthur
Rik
Rik
Silvie
Silvie
Vivienne
Vivienne

Contact opnemen? Kijk voor onze contactgegevens op de contactpagina.