Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Eindhoven

Beleggingshulp Gezocht (Cryptocoins)

Budget: € 30 tot € 55 p.u.Geplaatst: 18 febLaatst gewijzigd: 22 feb1 reactie
Beste freelancers, Ik zoek voor een jongen (25 jaar) een 1 op 1 beleggings-hulp. De betaling is achteraf per PGB (Persoonlijk gebonden budget) onder een zorgovereenkomst. Dit om hem zo zelfstandig mogelijk, zijn leven goed in te vullen. Het is een jongen met een normale intelligentie, geen ernstige problematiek, hij heeft alleen een concentratiestoornis. Een jongen die goed met zijn emoties kan omgaan.…

Update Website van PHP 5 naar PHP 7

Budget: € 600 tot € 750Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 14 feb9 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij beschikken over 2 website die beide een upgrade moeten ondergaan.  De huidige versie van de websites is PHP 5.0 en dit moet bewerkt worden naar PHP 7.0 Ik zoek hiervoor iemand in de regio Eindhoven die mij kan helpen en zou hiervoor een vaste prijsafspraak willen maken. Kan jij me helpen, dan zie ik je reactie met indicatie graag tegemoet.  

Toevoeging aan Wix Website

Budget: € 40 tot € 70 p.u.Geplaatst: 5 febLaatst gewijzigd: 5 feb3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die het volgende aan onze Wix site toe kan voegen (JavaScript?):   op een reserveringsform t.b.v. een parkeerbedrijf wordt er een aankomst- en vertrekdatum geselecteerd. Het aantal dagen moet dan worden weergegeven. Aan de hand van de aankomstdatum moet in de juiste prijstabel (hoog/ laagseizoen) een prijs bij het aantal dagen gezocht worden.…

Fotograaf voor Zakelijke Profielfoto LinkedIn (Eindhoven)

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 1 febLaatst gewijzigd: 15 feb8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die een foto van mij kan maken bedoeld om te gebruiken voor mijn zakelijke LinkedIn profiel (ik ben HR Manager Recruitment). Deadline: Zo snel mogelijk. Liefst iemand uit Eindhoven of omgeving. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Marketing Coördinator voor een Foodservice (Eindhoven)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 17 jan4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn groot producent van groente in de foodservice markt. Ter ondersteuning van onze marketingafdeling zoeken wij een marketing coördinator voor kantoor Eindhoven. Het betreft een periode van 2 tot 5 maanden voor 24 tot 32 uur per week op locatie in Eindhoven. Taken die onder andere behoren tot de functie zijn: Coördinatie van drukwerk, advertenties, beurzen en…

Proces Optimalisatie via A3 Lean Methode

Budget: € 75 tot € 150Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 7 jan1 reactie (gesloten)
Beste freelancer, Ik zoek iemand die mij op weg kan helpen met een opdracht. Ik moet een proces optimaliseren en dit in kaart brengen via het A3 lean methode. De opdracht wordt uitgevoerd binnen een auto bedrijf.  Ik hoop dat jullie mij veder kunnen helpen.

Webshop Woninginterieur voorzien van Producten en Tekst

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17-12-2018Laatst gewijzigd: 17-12-20183 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Magento expert die mij kan helpen met het uploaden van artikelen en de opmaak van bijbehorende teksten. Het betreft een webshop met woninginterieur producten, denk aan raamdecoratie, vloeren etc. Ik zie graag een reactie tegemoet.

3D Model en Ontwikkeling On-line Product Configurator

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15-11-2018Laatst gewijzigd: 20-11-20187 reacties (gesloten)
Beste Freelancer, Voor een startup die ik begeleid ben ik op zoek naar een partij die de volgende drie zaken kan realiseren; 1. Een fysieke tuinstoel (reeds in bezit), bestaande uit een kunststof onderstel en een kunststof kuip omzetten naar een bruikbaar 3D model voor... 2. Ontwikkeling van een (on-line) product configurator, waarbij de kuip en het onderstel in PMS kleuren moeten kunnen worden aangepast…

App Developer voor Taxatie Applicatie

Budget: € 500 tot € 2000Geplaatst: 29-10-2018Laatst gewijzigd: 29-10-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een app developer voor het ontwikkelen van een  Android taxatie-app ten behoeve van woning/bedrijfstaxatie en inspectie-app bij oplevering van huur of koopwoning. Tekst- en fotoregistratie met workflow- control en rapportage via email. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Tekenaar voor DXF Product Tekening

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 07-10-2018Laatst gewijzigd: 08-10-20187 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een DXF tekening kan maken voor een te produceren product. Ik zie graag een reactie tegemoet.