Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Beheer & Techniek

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Beheer & Techniek

Koppeling Kvk met Zoho CRM REST API

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 11 sepLaatst gewijzigd: 20 sep4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Gezocht: developer voor Koppeling Kvk met ZOHO CRM Rest API Ik zoek iemand die voor mij KvK gegevens binnen Zoho CRM kan opvragen. Door één druk op een knop de gegeven klantgegevens kan aanvullen in ZOHO CRM. Graag een reactie bij interesse.

Systeembeheerder op Locatie (Amsterdam)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 2 sepLaatst gewijzigd: 18 sep8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een kleine maatschappelijke stichting in Amsterdam, zijn we op zoek naar een systeembeheerder die kan ondersteunen bij herinrichten en onderhoud van netwerk en systemen. Het netwerk bestaat uit ongeveer 10 windows PC's en een aantal MAC's. Er moet een eenvoudige oplossing komen voor een centrale fileserver en graag advies voor de meest logische opties. Het werk dient…

Google Suite Expert Gezocht

Budget: € 40 tot € 60 p.u.Geplaatst: 2 augLaatst gewijzigd: 9 aug3 reacties (gesloten)
Beste freelancers,  Wij zoeken een Allround Google G Suite expert  Wij zoeken iemand met: Ruime ervaring met opzetten en beheren van een bedrijfsomgeving met Google mail, drive, docs etc. Gedegen kennis van gebruiks en toegangs profielen en permissies Ervaring met instelling voor on and offline gebruik Ervaring metinrichten van templates Ervaring met bedrijfsbreed inrichten van plugins Ervaring…

Netwerkbeheerder Gezocht Kleine Klus (Amsterdam)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 31 julLaatst gewijzigd: 8 aug5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We willen een remote desktop installeren op 1 laptop en 2 pc's. We hebben onlangs een VPN router van Draytek gekocht en laten installeren, echter kunnen we niet alle opties gebruiken van de router. Ook willen we op alle pc's VPN kunnen gebruiken. We gebruiken Apple en Microsoft producten. Wie kan ons helpen?

Opzetten eigen e-Mail Server

Budget: € 150 tot € 300Geplaatst: 30 julLaatst gewijzigd: 31 jul2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een aantal ledensites versturen wij maandelijks ca. 50000 emails. (Uiteraard aan onze leden). Dat wil ik via een eigen emailserver gaan doen. Ik denk daarbij aan Postfix, iREdmail o.i.d. Via onze ISP (Ziggo) lijkt me dat geen optie. Wie kan dit voor ons realiseren en tegen welke kosten?

VPS Hosting en Web (Update en Beheer)

Budget: € 40 tot € 75 p.u.Geplaatst: 29 julLaatst gewijzigd: 1 aug5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een VPS Hosting kan updaten, bijhouden en mogelijk andere web opdrachten uitvoeren. Ik hoor het graag.

Programmering Spijkermachine

Budget: € 40 tot € 60 p.u.Geplaatst: 5 julLaatst gewijzigd: 5 julgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het schrijven in codesys V3 van een machine voor het maken van pallets. Stappenprogramma's 174DIO, 2AI, 4AO, 12encoder, Canbus ventiel eilanden. 15" scherm: machine overzicht met signalering van status/storingen, ingave van spijker posities(menu structuur), handbediening, alarmscherm. Wij zien graag een reactie tegemoet.

G Suite DNS Configuratie (Purmerend)

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 23 meiLaatst gewijzigd: 28 mei7 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij hebben een domeinnaam geregistreerd via MijnDomeinReseller. Nu hebben wij een betaald account van Google's G Suite. We willen via de DNS settings (MX-record) gebruik kunnen maken van G Suite. Wie kan dit voor ons op locatie Purmerend regelen? Je hoeft niks mee te nemen, alleen je kennis!  Wij zien graag eenreactie, fixed-price indicatie en het totaal bedrag van de klus…

Software Programmeren mbv Arduino Uno

Budget: € 250 tot € 350Geplaatst: 21 meiLaatst gewijzigd: 22 mei1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een programmeur voor het maken van software. Het gaat om een oplopend Analoog inkomend signaal 5-20Volt /100_2000 HZ vertalen naar een interval uitgaand 5 volt stuursignaal. Schakelt 5 volt relais wat weer 24 volt genereerd. Gebruik makend van een Arduino Uno of Raspberry Pi RP-3B+. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Chip Resetter Ontwikkelen

Budget: € 250 tot € 600Geplaatst: 25 aprLaatst gewijzigd: 26 apr2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ontwikkelaar die een resetter kan ontwikkelen voor een chip. De chip dient er nu voor dat alleen het materiaal van het merk dat de printer verkoopt door heen kan. Ik wil het mogelijk maken dat ik ook materiaal van een ander merk door de printer kan voeren. De chip ziet er uit als een chip zoals die ook op een pinpas voorkomt. De hardware (de resetter zelf)…