Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Beheer & Techniek

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Beheer & Techniek

Atlassian Jira Specialist Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 novLaatst gewijzigd: 17 nov1 reactie
Beste freelancers, We gaan over van 3 losse systemen naar Jira, Servicedesk en Confluence. We zoeken iemand die verstand heeft van het inrichten van Jira icm. Servicedesk, zodat dit op de meest efficiënte manier gedaan wordt. Bij interesse horen we het graag.

VPN Verbindingen Instellen op Ubiquity EdgeMax Pro

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 novLaatst gewijzigd: 15 novgeen reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die verstand heeft van VPN verbindingen en deze in kan stellen op een Ubiquity Edge max Pro. (Andere kant is een Jupiner ggs140, nu werkende op Draytek 2920) De VPN verbinding is er, enkel lukt het niet met de substations te communiceren. Er wordt ook gebruik gemaakt van een VTI, aangezien het een route-based ipsec tunnel is. Wie voelt zich geroepen? Ik…

Synology NAS Installeren en Inrichten

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 16 oktLaatst gewijzigd: 23 okt2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een expert om mijn Synology NAS goed te installeren en in te richten. Hier wil ik dan graag bij zijn zodat ik beter begrijp hoe het geheel werkt. De opdracht zal plaatsvinden in Berkel-Enschot. Ik hoor graag van je.

Freelance Architect Gezocht voor Woonhuis (Rotterdam)

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 14 oktLaatst gewijzigd: 14 oktgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die kan vertellen en visualiseren wat we met het huis kunnen doen te, Rotterdam. We willen het huis namelijk in twee wooneenheden opsplitsen. Maar willen weten of iemand dit met ons kan bekijken en wat de mogelijkheden zijn. Graag een reactie indien je ons verder kunt helpen.

Commercieel Consultant voor Performance IT Diensten

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 5 oktLaatst gewijzigd: 5 oktgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Onze organisatie bestaat sinds 3 jaar en is specialist in het verbeteren en optimaliseren van de IT performance. Ons team biedt een SaaS oplossing aan om in Nederland maar ook wereldwijd bij bedrijven performanceproblemen op te lossen en te voorkomen. De klanten zitten in diverse marktsegmenten (Retail, Logistiek & Transport, Financiële dienstverlening, Energievoorziening,…

Installatie van Fortigate / Fortinet Firewall

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29 sepLaatst gewijzigd: 4 okt2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wie kan ons helpen met de installatie van onze Fortigate/Fortinet Firewall? Wij zijn een klein bedrijf en hebben onlangs een Fortigate 240D en een Fortigate 90CM gekocht. Als eigenaar kan ik wel wat IT zaken oplossen maar dit gaat boven mijn pet. Kan iemand mij helpen deze 2 devices goed in te stellen? We kunnen iets opzetten dat het remote kan gebeuren. Alvast dank voor je…

Postfix DKIM Debuggen

Budget: € 75 tot € 125 p.u.Geplaatst: 12 sepLaatst gewijzigd: 12 sep1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Voor het versturen van de mails van onze klanten (e-mail marketing) gebruiken we Postfix. Voor het signeren gebruiken we OpenDKIM. Op drukke momenten kan OpenDKIM niet alle aanvragen verwerken. Ik zoek iemand die dit kan debuggen en oplossen. Kennis van Linux, postfix en C/C++ is noodzakelijk. Als je meer informatie nodig hebt om te kunnen reageren dan hoor ik dat graag.

Freelance Revit MEP Modelleur Gezocht (Infrastructureel Project)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 6 sepLaatst gewijzigd: 6 sepgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een groot infrastructureel project zoeken we een freelance Revit MEP Modelleur voor langere tijd. Het gaat hier om BIMmen op een heel hoog niveau en zeer breed toegepast. Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.  

Freelance Apache Tomcat Specialist Gezocht

Budget: € 40 tot € 100 p.u.Geplaatst: 6 sepLaatst gewijzigd: 6 sepgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Gezocht voor kort project! Ervaren Apache Tomcat liefhebber: - Configuratie Apache Tomcat server met Nexus e2e - installatie certificaten - testen Interesse? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.

Vmware Specialist Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28 augLaatst gewijzigd: 7 sep3 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij hebben een paar servers bij leaseweb staan. Nu zoeken wij dringend iemand die met esxi kan werken, want wij krijgen het netwerk niet goed ingesteld. Werk kan op afstand gedaan worden Wie o wie kan ons helpen? Wij horen het graag.