Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Beheer & Techniek

Freelance opdrachten:

Mailbox/CRM integratie

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 28 nov
Reacties: 1
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 28 nov
Status: Open
Beste freelancers, In ons CRM-systeem houden we bij welke afdelingen, werkgroepen en functionarissen actief zijn. We zoeken naar een manier om automatisch functionele mailboxen (bijv: [functie]@[afdeling].domein.nl) te koppelen aan een lid (bijv. functionaris) die een functie krijgt toegewezen in het CRM-systeem. We hopen hiermee een oplossing te hebben gevonden voor afdelingen om informatie over…

STUN/TURN en netwerk kennis

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 22 nov
Reacties: 1
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 28 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers, We zoeken met spoed voor een kleine kus iemand met kennis van STUN/TURN servers

Ervaren EXCEL ontwikkelaar

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 2 nov
Reacties: 1
Locatie: Rijen
Laatst gewijzigd: 9 nov
Status: Gesloten
Er moet een tool komen om orders in een proces te kunnen volgen ( soort Dashboard) Als eerste stap zal dit in EXCEL ontwikkelaar gemaakt kunnen worden. Hierbij moeten twee EXCEL bronnen in de flow gepubliceerd worden.

PCB designer voor induction heating

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23 okt
Reacties: 0
Locatie: Maarssen
Laatst gewijzigd: 23 okt
Status: Gesloten
Beste,  Voor een prototype ben ik opzoek naar een PCB designer die samen met mij een printplaat kan ontwerpen. Het gaat om een PCB waarmee we een inductie spoel gaan opwarmen. Het volgende is een pré voor opdrachtnemer: BOM list moet eenvoudig te lezen zijn Te gebruiken onderdelen moeten eenvoudig aan te schaffen en beschikbaar zijn Ervaring met Inductie Ervaring met meerdere laags PCB…

EPA W/U adviseur

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 28 sep
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 28 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, De EPA adviseur neemt zelfstandig woningen en of bedrijfspanden op en levert een energielabel rapport. De adviseur wordt per opdracht betaald. 

Crm systeem instellen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 19 jul
Reacties: 2
Locatie: Den haag
Laatst gewijzigd: 4 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een Teamleader CMR specialist die voor een verhuisbedrijf een CRM systeem op maat en wensen kan instellen op locatie, in Den Haag.

Technisch uitwerken prototype mobiele werkkast

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 11 jun
Reacties: 1
Locatie: Lelystad
Laatst gewijzigd: 21 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor het in productie nemen van een mobiele gereedschapsunit zoeken wij een technisch tekenaar die het prototype technisch kan tekenen na beoordeling van te gebruiken materialen, productietechniek etc.

Technische tekening

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26 mei
Reacties: 0
Locatie: Hengelo
Laatst gewijzigd: 26 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een school opdracht moeten we een opdracht maken voor solidworks. Hier moeten we tolleranties aanzichten afmetingen oppervlakteruwheden geometrische toleranties toevoegen aan tekeningen.  In de bijlage staat de opdracht.  Kunt u ons hierin helpen? Dan horen wij dit graag!

Webapplicatie/portaal voor orders

Budget: > € 2000
Geplaatst: 4 mei
Reacties: 10
Locatie: Leiden
Laatst gewijzigd: 19 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ontwikkelaar voor een webapplicatie. Bondig omschreven is het doel om een portaal te hebben waar gebruikers een formulier kunnen invullen om een order te plaatsen, en een overzicht te hebben van historische en geplaatste orders. Het formulier zal vrij uitgebreid zijn qua velden, inclusief validatie, een aantal basale berekeningen, en conditionele logica.…

Server inrichten Plesk

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 16 mei
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 16 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een freelancer die de gehele server voor ons juist kan inrichten, inclusief de benodigde certificaten en het bijhorende domeinnaam. Onze server draait op een VPS met Plesk, we wensen te werken door middel van nameservers en dergelijke. Daarnaast dient onze VOIP gereguleerd te worden binnen Trengo.  Onze mails verlopen via Google Business, ook dit dient…