Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Logo & Huisstijl Design

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Logo Ontwerp Oefentherapie en Thuiszorg

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 mrtLaatst gewijzigd: 19 mrt7 reacties (pauze)
Ik heb een voorbeeld van een logo voor mijn bedrijf in de zorg voor oefentherapie en thuiszorg. De naam van het bedrijf is AW zorg. Graag zou ik een ontwerp willen hebben. Groetjes!

Logo voor Feestplatform

Budget: € 75 tot € 120Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een logo designer voor mijn website. De logo is voor een feestplatform en moet dus pakkend en professioneel zijn. Wie gaat mij hiermee helpen? Graag wil ik eerst een portfolio zien. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Logo Digitaliseren (Kleine Opdracht)

Budget: € 30 tot € 60Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 21:0910 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die het logo van onze fiets-3-daagse kan digitaliseren. Wij hebben niet z'n groot budget maar we hopen toch dat iemand dit voor ons zou kunnen doen. Voorbeeld van het logo kunnen wij toesturen bij interesse. Graag een reactie bij interesse.

Paardenoog Logo Maken

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 17:5010 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een logo zou kunnen maken. k wil graag een paardenoog, met in de reflectie zon, blauwe lucht en een stralend persoon. Maar sta open voor meer ideeën. Ik ben paardencoach. Ik help mensen met dingen waar ze tegen aan lopen, doormiddel van een paard. Zachtheid maar ook kracht is wat ik zoek. Mijn bedrijf heet iOPENER of I-opener…

Logo en Flyer Ontwerpen

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 5 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ontwerper voor logo en flyers . Ik heb een nieuwe bedrijf wie gaat me hier mee helpen denk maar aan een professioneel logo. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Krachtig Logo (Aanpassing Huidig Logo)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 4 mrtLaatst gewijzigd: 14 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar designer die ons bestaande logo kan aanpassen of eventueel opnieuw kan maken. Wij zijn een bedrijf in Utrecht en hebben al een logo, maar zijn niet helemaal tevreden. We kijken uit naar jouw reactie!

Logo voor Kung Fu School

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 27 febLaatst gewijzigd: 27 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een logo voor mijn Kung Fu school kan ontwerpen. Het gaat om 2 tijgers die om elkaar liggen met het idee van een Yin en yang. Ik heb van iemand gehoord dat het meer een illustratie is wat ik zoek dan een logo maar waar het om neer komt het word de logo voor mijn school. Ik hoop iemand die mij kan helpen Ik zie graag een reactie tegemoet.

Krachtig Logo voor Coaching Bedrijf

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 25 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een logo designer voor het maken van een krachtig logo. Ik heb een logo nodig voor mijn op te richten coaching bedrijfje tevens bedoelt voor visitekaartjes en eventuele website. Ik wens een krachtig maar simpel en elegant ontwerp (wat een hart en een leeuw(in)) moet inhouden. Verdere details kunnen we nader bespreken. Graag opleveren in relevante bestandstypen…

Logo Ontwerpen (Keurmerk)

Budget: € 70 tot € 150Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 13 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een logo ontwerper. Enige tijd geleden hebben wij een logo laten maken voor een stichting.(Naam en link naar deze stichting kunnen wij toesturen). Naast of in plaats van dit logo zoeken wij een ontwerper die een logo kan maken die uniek is en ook als zodanig kan worden gedeponeerd. Wij denken aan een rond logo met daarin een afbeelding (getekend van een olifant;…

Logo Designer voor Foodstand (Restaurant)

Budget: € 200 tot € 275Geplaatst: 18 febLaatst gewijzigd: 19 feb10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een logo kan ontwerpen voor mijn foodstand. Ik heb al een idee voor het logo. Ik zoek graag iemand die met behulp van bijpassende programma’s het logo kan uitwerken. Graag opleveren in relevante bestand typen (jpg, png, EPS, vector etc.). Deadline. Binnen één week. Budget: Er is een beperkt budget beschikbaar dus ik hoor graag wat…