Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Logo & Huisstijl Design

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Logo Uitwerken o.b.v. Tekening

Budget: € 20 tot € 150Geplaatst: 14 novLaatst gewijzigd: 15 nov15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb een tekening van hoe ik wil dat het logo eruit komt te zien. Ik zou deze tekening graag omgezet willen hebben in een logo, ik sta open voor aanpassingen en tips om het mooier te maken maar de basis moet blijven. Heb je interesse dan stuur ik de tekening graag door. Wie kan daar mee aan de slag?

Logo en Banner Ontwerper YouTube Kanaal

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 14 novLaatst gewijzigd: 17 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb een zeer snel groeiend YouTube kanaal, maar mijn logo, banner in & outro zijn nog totaal niet wat ik wil. Ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen voor een bepaald bedrag, als het bevalt wil ik graag vaker met je samen werken. Lijkt het je leuk om in ‘dienst te treden in een speciaal, nieuw en super groeiend YouTube kanaal? Dan is dit je kans. Ik hoor…

Logo Ontwerpen voor Video Productie Bedrijf

Budget: € 35 tot € 150Geplaatst: 12 novLaatst gewijzigd: 13 nov15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een strak en professioneel logo kan ontwerpen. Het is voor een video productie bedrijf. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Stijlvolle Vormgever voor Kerstkaart Ontwerp

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 3 novLaatst gewijzigd: 17 nov10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vormgever die ons op zeer korte termijn kan helpen met ontwerpen van onze zakelijke kerstkaart. De stijl die wij zoeken is in lijn met 'Apple'; simplistisch, stijlvol, wit en elegant. In de bijlage vindt u de kerstkaart van voorgaande jaren. 

Logo Ontwerpen voor Autobranche

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 3 novLaatst gewijzigd: 3 nov10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een professioneel logo wil maken. Het is voor mijn nieuwe website in de autobranche. Mijn budget is helaas beperkt maar ik hoop toch iemand te kunnen vinden die mij wil helpen.

Complete Merk en Huisstijl Ontwikkeling

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 oktLaatst gewijzigd: 3 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Onze (internationale) organisatie gaat een nieuwe BV starten. De huidige organisatie is marktleider binnen projectbegeleiding en detachering in de olie, gas en power industrie in Nederland, België en Duitsland. Wij gaan onze dienstverlening onder een andere BV naam uitbreiden in de UK. Dit betekent: een merknaam, logo, huisstijl, website, brochures, stationary, folders, etc.…

Grafisch Ontwerper Gevraagd (Finishing Touch Logo)

Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 16 oktLaatst gewijzigd: 19 okt9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een grafisch ontwerper voor de finishing touch van een logo voor een nieuwe onderneming. In het concept van logo staat een mannelijke indiaan. Dit moet aangepast worden naar een turn(st)er/gymnast in dezelfde stijl en zelfde kleuren. Daarnaast hoeft het logo alleen nog afgewerkt te worden. Bij interesse zie ik uw reactie graag tegemoet.

Logo Omzetten naar EPS Vector Formaat

Budget: € 20 tot € 50Geplaatst: 8 oktLaatst gewijzigd: 18 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wie kan er op korte termijn en tegen een laag tarief een logo waar geen goed bestand van is, opnieuw opbouwen en omzetten naar een goed eps vector (of een groot PDF) bestand? Er is een klein budget beschikbaar en thuiswerken is mogelijk. Ik zie jullies reactie graag tegemoet.

Eenvoudig Logo voor Schippersdiensten

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 6 oktLaatst gewijzigd: 11 okt15 reacties (gesloten)
Beste freelancer Ik ben op zoek naar een strak, simpel en hip logo voor mijn zzp-onderneming. Ik ben freelance schipper in Amsterdam en verhuur mij zelf aan rederijen in Amsterdam. Ik noem mijn nieuwe bedrijf Louis Schippersdiensten en zoek nu iemand die hiervoor tegen een schappelijk tarief een eenvoudig logo wil maken. Hartelijk dank voor je reactie.

Ontwerpen van Strak maar Simpel Logo

Budget: € 50 tot € 51Geplaatst: 2 oktLaatst gewijzigd: 3 okt8 reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een strak, maar simpel logo voor mijn startende onderneming kan ontwerpen. De hoofdactiviteit is het geven van creatieve workshops, in mijn werkruimte en op locatie. En nu ben ik op zoek naar een freelancer die een logo kan ontwerpen dat bij mij en mijn bedrijf past. Mijn budget is €50,- Helaas niet zo hoog sorry. Zou jij mij kunnen helpen? Ik…