Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Logo & Huisstijl Design

Freelance opdrachten: Logo & Huisstijl Design

Logo van 2 Bedrijven Samenvoegen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 25 jan
Reacties: 10
Locatie: Enschede
Laatst gewijzigd: 00:29
Status: Open
Beste freelancers, Ik wil graag 2 logo's samenvoegen om een nieuwe samenwerking te bekrachtigen. Logo's alleen (dus namen moeten wegblijven) moeten alleen samengevoegd worden zodat deze op een rvs plaat gelaserd kan worden. Geen complexe casus maken, is niet definitief voor extern gebruik. Ik zie jullie reacties graag zo snel mogelijk tegemoet.

Logo Ontwerp van Vuurvlieg

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 6 jan
Reacties: 15
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 26 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek een designer die een logo voor mij kan ontwerpen bestaande uit typografie en een beeldmerk van een vuurvliegje. Het moet een magisch, minimalistisch en vintage vibe hebben. Totaal niet corporate. Het gaat om een ontwerp wat gebruikt gaat worden in het boekenvak. Nou klinkt een vuurvliegje al snel kinderlijk maar dat moet het niet uitstralen. Het beeldmerk moet ook afzonderlijk…

Ontwerper Gezocht in Amersfoort

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 12-12-2022
Reacties: 10
Locatie: Amersfoort
Laatst gewijzigd: 11 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer voor het ontwerpen van een logo en huisstijl voor een bedrijf in de recreatie branche. Het liefst iemand die ook nog een website kan afmaken in combinatie.  Mocht je mogelijkheden en ideeën hebben hoor ik het graag. 

Spiritueel Logo Ontwerpen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12-12-2022
Reacties: 15
Locatie: Zwolle
Laatst gewijzigd: 28-12-2022
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een krachtig logo welke symbool staat voor verbinding . Het logo is voor mijn praktijk voor lichaamsgerichte therapie en ondersteuning voor (toekomstige) ouders. In mijn logo wil ik graag de Vesica Piscis en de seed of life, vanuit de heilige geometrie terug laten komen. Belangrijk voor mij is dat deze echt in passende…

Logo Ontwerper Gezocht voor Restaurant

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 09-12-2022
Reacties: 15
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 09-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een mooi en creatief logo voor mijn nieuwe restaurant kan ontwerpen. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk. Kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

3D Logo Ontwerper Gezocht

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 07-11-2022
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 08-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een logo in 3D stijl kan maken. Het logo mag niet direct weergeven wat mijn diensten zijn en ik heb zelf ook wel wat ideeën. Wie durft het aan? Ik kom graag in contact om te brainstormen 

Logo Ontwerper Gezocht

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 29-11-2022
Reacties: 15
Locatie: Capelle aan den IJssel
Laatst gewijzigd: 05-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben dringend opzoek naar een goede logo ontwerper voor mijn uitzendbureau. Ik zoek iemand met ervaring of een student in opleiding. 1) Ik wens dat het logo 10 december klaar is. 2) Er kan afstand gewerkt worden. 3) Logo is nodig voor onze nieuwe website. Interesse? Dan zie ik je offerte met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Logo Ontwerpen voor Art Event

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 31-10-2022
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 21-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek een grafisch ontwerper die voor mij een logo kan maken. Wij zijn een nieuw project waarbij we calligraphy en Shibari combineren in een show die wordt gehouden tijdens kunst en club events. Het logo moet sexy aan voelen en passen bij het concept 'a fetish for art'. Laat je eigen creativiteit er op los. Ik ben benieuwd naar jullie schetsen!

Huisstijl voor Keukenartikelen Merk

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 03-11-2022
Reacties: 20
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 09-11-2022
Status: Match!
Beste freelancers, Voor ons merk in de keukenniche zijn we op zoek naar een huisstijl / brand identity. We hebben een logo welke een klein beetje bijgeschaafd moet worden. Verder hebben we advies nodig over lettertypen gebruik, primaire en secundaire kleuren, en eventuele elementen welke in diverse uitingen gebruikt kunnen worden. We gaan dit voornamelijk gebruiken voor het ontwerpen van verpakkingen,…

Design Prijslijst Ontwerpen in Excel

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 08-11-2022
Reacties: 2
Locatie: Sint-Michielsgestel
Laatst gewijzigd: 09-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een Excel / design expert. Ik wil een prijslijst voor een klant aanpassen met look & feel van het bedrijf. Dit alles in Excel zodat het door meerdere partijen kan worden aangepast. Dus wat zoek ik: een pro op gebied van ontwerpen en een pro op het gebied van Excel en dit dan gecombineerd! Ik zie jullie reacties graag tegemoet.