Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Logo & Huisstijl Design

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Ontwerp Logo en Promotiemateriaal van Kliniek

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 15 julLaatst gewijzigd: 15 jul14 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor de opening van een kliniek zijn wij op zoek naar promotiemateriaal. Het promotiemateriaal moet bestaan uit de volgende onderdelen: Bedrijfslogo ontwerpen 5000 visitekaartjes 2 x stempel 500 pennen 2000 flyers 3D logo voor binnen B: 2 m H: 70cm (voor op de muur) piepschuim, chroom of plastic. Logo sticker B: 2 m H: 70 cm Logo sticker B: 140 cm H: 60 cm Stickers op de deur ingang…

Logo Designer Gezocht

Budget: € 20 tot € 50Geplaatst: 9 julLaatst gewijzigd: 12 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een logo designer die een logo voor mij kan namaken voor een restaurant. Het gaat om 2 ontwerpen die ik samen wil voegen tot 1 ontwerp.  Wie kan mij hiermee helpen?

Logo voor Baptistengemeente Laten Maken

Budget: € 150 tot € 250Geplaatst: 1 julLaatst gewijzigd: 8 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor onze kerkelijke gemeente willen wij een nieuw logo laten maken. We kunnen onze website doorsturen bij interesse. Daar is ook ons oude logo terug te vinden. Kernwoorden voor het logo: Bijbel, vrijheid, kruis We zien graag een reactie tegemoet.

Logo/Verpakkingsdesign (Powerbank Ond.)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 30 junLaatst gewijzigd: 11 jul15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een logo designer die voor ons een logo kan ontwerpen, voor een powerbank onderneming wat wij binnenkort gaan opstarten. Wij hebben al ongeveer in ons hoofd hoe we graag de logo willen. Daarnaast zoeken we ook iemand die een design voor onze powerbank verpakking kan ontwerpen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Logo Ontwerpen voor Vastgoedbedrijf

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 27 junLaatst gewijzigd: 1 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een logo designer die voor ons een logo kan ontwerpen, voor een vastgoed bedrijf wat wij binnenkort gaan opstarten. Het logo moet een corporate uitstraling hebben. Wie kan ons hierbij helpen? We zijn ook nog op zoek naar iemand die een Wordpress website kan maken in de nabije toekomst, dus als iemand het beiden kan, heeft dat onze voorkeur.

Logo voor Webshop in Diepvriesvoeding voor Honden

Budget: € 40 tot € 100Geplaatst: 27 junLaatst gewijzigd: 27 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze nieuwe webshop ben ik op zoek naar een freelancer die een logo kan ontwerpen. Het betreft een webshop voor diepvriesvoeding voor honden. In principe wil ik de freelancer geheel vrij laten in het ontwerp. Zelf dacht ik wel aan een "cartoon" achtig logo met een hond.  Het dient een eenvoudig logo te worden tegen een beperkt budget.

Logo en Huisstijl voor Bouw/Sloop Bedrijf

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 21 junLaatst gewijzigd: 26 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een logo en huisstijl voor een sloopbedrijf. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Logo/huisstijl voor Facturen/Offertes

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 14 junLaatst gewijzigd: 14 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een nieuw logo kan maken. Daarnaast ook de huisstijl. Huisstijl is niet zo heel erg uitgebreid. Het Is voor mijn facturen en offertes. Max budget is: 150 euro Ik zie graag een reactie tegemoet.

Logo Ontwerpen Briefpapier (Accountant)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 13 junLaatst gewijzigd: 27 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een logo voor briefpapier. Dit is voor een geregistreerd accountant lid nba. Het budget is in overleg (een vaste prijs is gewenst). Ik zie graag een reactie tegemoet.

Redesign E-mailhandtekening

Budget: € 500 tot € 3000Geplaatst: 12 junLaatst gewijzigd: 19 jun10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het maken van een nieuw design voor onze digi-handtekening. Eentje die past bij ons innovatieve merk en diensten. Ben jij creatief en vernieuwend, dan past deze opdracht helemaal bij jou. Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.