Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Logo & Huisstijl Design

Freelance opdrachten: Logo & Huisstijl Design

Logo voor Recruitment Coöperatie

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23 apr
Reacties: 0
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 23 apr
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor een Logo ontwerp voor gebruik in website, op social media en jobsites.  Meer informatie over ons en wat we willen: *** (+ pay off/slogan als iets van Stronger Together), (Label van **** en Powered by Arbeidsmakelaars)  Werving & Selectie van MBO+/HBO/WO Professionals in meeste branches zoals techniek, industrie, finance, business support, IT,…

Logo verbeteren

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22 apr
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 22 apr
Status: Open
Beste, Ik heb een laag resolutie logo en dat wil ik graag laten verbeteren zodat het ook groot afgedrukt kan worden , op mijn bedrijfsauto. Graag prijsopgave.

Logo vernieuwen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 18 apr
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 20 apr
Status: Open
Beste freelancers, Voor mijn bedrijf wil ik graag het logo vernieuwen. Ik heb hier redelijk concrete ideeën over hoe het moet worden en twee 'schetsen'. Het lukt me niet om daar een geheel van te maken. Het is me duidelijk dat ik hierbij hulp van een professional nodig heb. Wie o wie kan mij helpen?

Logo aanpassen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 28 mrt
Reacties: 12
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 11 apr
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Onze bestaande logo moet iets aangepast worden. Er moeten wat streepjes erbij gezet worden.  

Logo voor zanger

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 8 apr
Reacties: 7
Locatie: Boxmeer
Laatst gewijzigd: 9 apr
Status: Gesloten
Beste freelancer, Ik ben sinds een aantal jaar zanger. Er komen steeds meer optredens bij en heb me daarom ingeschreven bij KVK. Omdat ik nu verder ga met facturen en fotokaarten etc. wil ik eigenlijk een logo van mijn naam en achternaam. Ook wil ik er een aantal huisstijl dingen van zoals bijvoorbeeld: - Handtekening e-mail - Instagram hoekkader - Instagram lijst voor story's - Animatiefilmpje…

Logo en bijbehorende tekeningen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 23 feb
Reacties: 11
Locatie: Winterswijk Miste
Laatst gewijzigd: 13 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij ontwikkelen materialen voor leerlingen op het VO, die visueel zijn ingesteld. Ons materiaal is gebaseerd op het materiaal van ** en onze huisstijl sluit (met toestemming) bij hen aan. Wij willen graag een ontwerp voor een logo en wat plaatjes voor de verschillende onderdelen van ons materiaal (grammatica, werkwoordspelling, klokkijken, tellen etc.), die bij de genoemde huisstijl…

Thumbnail en/of logo Youtube (kinderfilmpjes)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21 feb
Reacties: 14
Locatie: Alblasserdam
Laatst gewijzigd: 1 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, YouTube thumbnails maken op regelmatige basis, 4 per maand. Daarnaast zouden wij ook een nieuwe huisstijl willen laten aanmeten (logo, banner) Sector: educatieve Nederlandstalige kinderfilmpjes Ik zoek een prijs/aanbod voor 4 thumbnails per maand en daarnaast een prijs/aanbod voor het ontwerpen van een logo/banner. Graag een reactie bij interesse.  

Logo maken

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 14 feb
Reacties: 15
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 27 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij het ontwerpen van een logo voor een kleine ondernemer (schildersbedrijf). Logo is destijds via een online website gemaakt , helemaal naar wens echter loop ik er tegenaan dat de resolutie niet voldoende is. Het beste is om een logo te hebben die gemaakt is in adobe illustrator of andere bewerkprogramma's. Het logo is nodig voor het borduren/bedrukken van…

Logo voor bandje/koor

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 11-08-2023
Reacties: 15
Locatie: Assendelft
Laatst gewijzigd: 18 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Logo voor bandje/koor die van start wilt gaan en kaartjes facebook wilt maken daarvoor. Graag horen wij wie dit leuk lijkt.

Bureau Verduurzamen (Isolatie/installaties/subsidie/E-label.

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 17 jan
Reacties: 5
Locatie: Omgeving Breda
Laatst gewijzigd: 15 feb
Status: Gesloten
Beste, i.v.m. opzetten van een converterende website kan ik assistentie gebruiken, qua invulling: Merk/identiteit - Content/tekst - actie's/promo's - Nieuwsbrief. Mvg, Raymond (omgeving Breda)