Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Logo & Huisstijl Design

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Logo webshop kinderkleding ontwerpen

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 16 julLaatst gewijzigd: 16 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een designer die een leuk logo kan ontwerpen! Het gaat om het volgende: een webshop in kinderkleertjes graag een eenvoudig design in devkleuren warm op koud kleertjes,com is een voorbeeld van een mooi design Ik hoor graag of jullie mij kunnen helpen?

Karakteristieke Details en Oude Ambacht Omzetten in Huisstijl

Budget: € 500 tot € 3000Geplaatst: 16 julLaatst gewijzigd: 16 jul8 reacties
Beste freelancers, Wie o wie gaat de uitdaging aan om ons te helpen met de uitstraling van ons kleinschalig bedrijf. Wie laat de oude Ambacht van het boerenleven, de verbinding van de noordelijke culturen uit een unieke streek die in het hart van Noord Nederland terug zien een moderne website met iDEAL betalingsmogelijkheid? Ben jij degene die karakteristieke details en oude ambacht kan omzetten in…

Vernieuwen/ Verfrissen van Bestaand Logo

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 10 julLaatst gewijzigd: 12 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Olangs heb ik een webshop overgenomen. Het logo vind ik echter niet mooi en deze wil ik graag laten vernieuwen/ verfrissen. De bedoeling is dat het logo bruikbaar wordt voor diverse doeleinden, dus ik wil het aangeleverd hebben in diverse bestanden. Wie kan mij hiermee helpen?

Logo op Papier Omzetten naar Vector

Budget: € 20 tot € 25 p.u.Geplaatst: 10 julLaatst gewijzigd: 16 jul15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb een logo op papier staan voor mijn nieuwe bedrijf en ik wil deze graag in een vector bestand. Het is een basic fotografie logo (een driehoekje) met kalligrafie letters (met schaduw in de letters). Wie kan mij helpen met dit eenvoudige klusje?

Logo Design voor Nieuw Drankje

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 10 julLaatst gewijzigd: 10 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een nieuw te introduceren drankje zijn wij op zoek naar een creatieveling die een logo (huisstijl) kan ontwerpen. Enthousiast? Reageer dan snel!

Logo Ontwerpen voor Docent Frans

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 6 julLaatst gewijzigd: 6 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben docent Frans en wil graag een logo voor mijn website. Ik de bijlagen heb ik mijn ideeën en voorbeelden toegevoegd wat ik voor ogen heb. Daarnaast wil ik het logo gebruiken om ook visitekaartjes te laten maken. Kan je me helpen dan zie ik graag je reactie met portfolio tegemoet.  

Nieuw Logo met Bijpassende Huisstijl

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 5 julLaatst gewijzigd: 5 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een nieuw bedrijf zijn we op zoek naar iemand die een mooi / modern logo kan ontwerpen met een bijpassende huisstijl (in eerste instantie een visitekaartje, briefpapier en envelop). We hebben geen specifiek budget voor deze opdracht. Het voornaamste is dat we hier professioneel mee voor de dag kunnen komen! We horen graag van je of je interesse hebt en een schatting van de…

Nieuwe Website/Nieuwe Huisstijl/Logo

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 2 julLaatst gewijzigd: 11 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag een andere, mooiere website voor mijn tantra praktijk. De content van mn huidige site is in principe goed (tenminste het verkoopt:-) maar ik wil een betere look. En makkelijkere link naar mn e-book of video's die ik ga maken, en automatische inschrijvingen + betalingen van mn workshops. Ik wil ook een ander logo of huisstijl en andere foto's erop (die zijn al…

Grafisch Ontwerpen voor Nederlands Bedrijfje op Amerikaanse Markt

Budget: € 100 tot € 2500Geplaatst: 27 junLaatst gewijzigd: 27 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een totaaloplossing voor zowel het logo van het bedrijf als ook alle andere uitingen naar buiten zoals huisstijl, kleuren, beleving, visitekaartjes. Het is voor de Amerikaanse markt. Deze huisstijl e.d. dient ook in de website verwerkt te worden. Wij horen graag wat er mogelijk is.

Logo Ontwerp voor Praktijk Sportmassage (Paarden)

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 25 junLaatst gewijzigd: 16 jul15 reacties (match!)
Beste freelancers, Wie kan een logo ontwerpen voor een sportmassage praktijk voor paarden? - Geen enkele lijn van een paardenhoofd. - Meer in de trant van het logo van de serie Bull. - Silhouetten - Hand of vingerafdruk in de vorm van een paard. Budget: 100 -150 euro Graag een reactie bij interesse.