Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Logo & Huisstijl Design

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Grafisch Ontwerper voor Aanpassen van Bedrijfslogo

Budget: € 20 tot € 42 p.u.Geplaatst: 17 janLaatst gewijzigd: 00:0610 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een grafisch ontwerper die kleine aanpassingen kan doen aan mijn bedrijfslogo logo ( Paar letters veranderen). Ik zie graag een reactie tegemoet.

Huisstijl Ontwerpen voor Vrouwen Relatiecoach

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 15 janLaatst gewijzigd: 15 jan13 reacties (pauze)
Beste freelancers,  Ik ben zoek naar een vrouwelijke ontwerper die een huisstijl kan maken gericht op mijn doelgroep. Graag afgestemd op mijn logo voor op mijn website en social media. Mijn budget hiervoor is € 1000,-. Wie kan mij hiermee helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Naam Logo Ontwerpen voor Sieradenmerk

Budget: € 20 tot € 70 p.u.Geplaatst: 14 janLaatst gewijzigd: 16 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een sieradenmerk ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen met het ontwerpen van een logo, alleen bestaande uit de naam. Ik heb zelf een redelijk idee hoe het eruit zou moeten komen te zien (kleur en soort lettertype), alleen heb ik zelf geen toegang tot goede lettertypes en de programma's om een logo goed op te maken. Ik denk dus dat het voor een ervaren creatieve…

Ontwikkelen Logo Identiteit Online Verzekeringen

Budget: € 500 tot € 2500Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 17 jan15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij verzorgen innovatieve IT-oplossingen achter collectieve verzekeringen voor beroepsorganisaties, tussenpersonen en verzekeraars. Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen en herzien van identiteit en logo van een aantal handelsnamen van gespecialiseerde online verzekeringen. Het gaat om het herdefinieren van de coporate identity en online presentatie. Denk daarbij…

Tekenaar voor Muziek Logo's Muur

Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 16 jan4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar voor een muziekmuur die ik zou willen in mijn woonkamer (met logo's van bands op de muur). Het moet groter dan één A4 per band innemen. De muur is 145 bij 180 centimeter. Logo's van Guns 'n Roses, Meat Loaf, Queen, Foo Fighters, The Beatles, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Green Day et cetera. Of het met behulp van vinyl…

Logo Ontwerpen voor Nieuw Online Programma

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 17 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een nieuw online programma wil ik graag een logo laten ontwerpen die ik zowel op de website als voor social media kan gebruiken. O.b.v. drafts maak ik een keuze wie uiteindelijk het logo mag ontwerpen. Ook graag een vast kostenplaatsje vooraf. Verdere info stuur ik je persoonlijk als ik een reactie van je heb ontvangen. Het logo uiterlijk 15 februari gereed. Ik ben benieuwd…

Bedrijfslogo / Huisstijl vanuit Word Bestand

Budget: € 50 tot € 1000Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 7 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb zelf min of meer een ontwerp gemaakt voor een bedrijfslogo in word, deze zou ik graag in een bestand willen om te kunnen gebruiken voor o.a. visitekaartjes (deze zijn al klaar), website,flyers, facturen. Kort gezegd, ik zoek iemand die dit voor mij kan omzetten.  P.S. ik heb een tekstbestand en visitekaartje als voorbeeld beschikbaar. Graag een reactie bij interesse.

Logo Ontwikkelen voor YouTube Game Kanaal

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 3 janLaatst gewijzigd: 4 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil graag een Logo laten ontwerpen met Rood en Geel In het logo komen drie letters te staan in deze volgorde OHK. Het moet een logo worden voor een Youtube game kanaal. Ben je creatief en kan jij me helpen aan een nieuw logo dan zie ik graag je reactie tegemoet.

Grafisch Ontwerper voor Beautysalon Logo

Budget: € 25 tot € 75Geplaatst: 27-12-2018Laatst gewijzigd: 17 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een grafisch ontwerper die een logo zou kunnen ontwerpen voor mijn schoonheidssalon waar klanten terecht kunnen voor een of meerdere behandelingen. Het liefst een wat speelser logo. Er is voor deze opdracht een beperkt budget beschikbaar. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Nieuwsbrief Kunstschilderen Ontwerpen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 27-12-2018Laatst gewijzigd: 27-12-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Graag wil ik met enige regelmaat via de mail een nieuwsbrief verzenden voor mijn Kunstschilder activiteit. Hiervoor heb ik een eenmalig ontwerpje nodig op basis van de huidige huisstijl (zie url) en per keer een invulling met nieuwe teksten en foto's. Graag een kostenopgave en website om een beeld bij je te krijgen. Ik zie graag een reactie tegemoet.