Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Logo & Huisstijl Design

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Nieuwe Huisstijl Ontwerpen voor Software Bedrijf

Budget: € 100 tot € 350Geplaatst: 23 janLaatst gewijzigd: 23 jan23 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn een software bedrijf en ontwikkelen onze eigen software voor administratieve processen zoals bijvoorbeeld boekhouden. Door uitbreiding van onze dienstverlening naar SaaS (Software as a Service) willen wij onze huisstijl aanpassen. Wij zijn op zoek naar een designer die voor ons een nieuwe huisstijl kan ontwerpen. De opdracht bestaat uit het realiseren van een bedrijfslogo,…

Logo Design voor Muziekwinkel in Zwijndrecht

Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 22 janLaatst gewijzigd: 22 jan10 reacties (pauze)
Hallo creatieve freelancers, Vanaf maart 2018 ga ik beginnen met een nieuwe muziek school in Zwijndrecht. Ik ben hiervoor nog op zoek naar een logo. Het lijkt mij leuk om in contact te komen om eerst wat ideeën te bespreken, en wat de mogelijkheden zijn. Ik ben wat dat betreft totaal een leek en laat mij graag adviseren. Wel graag een link naar eerder werk en/of portfolio.

Logo Ontwerpen voor Startende Foodtrailer

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 22 janLaatst gewijzigd: 23 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij gaan starten met een foodtrailer in de dinerstijl jaren 50-60 stijl retrolook. Nu zoeken wij een passend logo in die diner stijl, een foto (hond-profiel) moet worden omgezet in een tekening geïnspireerd op de disneystijl, met daar omheen het diner stijl logo en tekst. Ik heb voorbeelden van het logo dat we in gedachten hebben en de afbeelding van de getekende…

Logo Design voor Nieuwe Bloemenzaak

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 21 janLaatst gewijzigd: 22 jan15 reacties (match!)
Hallo freelancers! Ik ga binnenkort beginnen met mijn eigen bloemenzaak. Helaas ontbreekt alleen nog een passend logo voor mijn nieuwe bedrijf. Ik kom graag in contact met een grafisch designer die mij hiermee kunt helpen. Graag een link naar jullie portfolio en prijsindicatie.

Logo Laten Ontwerpen (Eenvoudig en Snel)

Budget: € 25 tot € 75Geplaatst: 21 janLaatst gewijzigd: 21 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een logo kan ontwerpen. Ik weet al precies wat ik wil en heb daar ook voorbeelden van. Logo bestaat alleen uit tekst en bestaande tekens (je hoeft dus niet from scratch te designen). Graag opleveren in relevante bestandstypen (jpg, png etc..), binnen één week. Er is een beperkt budget beschikbaar dus ik hoor graag wat de mogelijkheden…

Logo voor ZZP Metselbedrijf

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 20 janLaatst gewijzigd: 23 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Opdracht: logo voor zzp metselbedrijf Ik zou graag een logo laten ontwerpen voor mijn metselbedrijf. Ik heb nog geen inspiratie dus ik laat mij graag adviseren. Het budget ligt tussen de 50 en 100 euro. Ik zie graag een reactie inclusief portfolio tegemoet.

Logo Ontwikkelen voor Nieuw B2C Cateringbedrijf

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 18 janLaatst gewijzigd: 22 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een nieuw te starten bedrijf zoek ik een designer die een logo kan ontwikkelen. Het gaat om een cateringbedrijf die online food gaat aanbieden. Het gaat met name om gezonde voeding, zoals salades, soepen en gezonde snacks. Bij interesse in deze opdracht zie ik graag een reactie tegemoet.

Ontwerper voor Logo Gezocht (Den Haag)

Budget: € 250 tot € 750Geplaatst: 16 janLaatst gewijzigd: 17 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Gevraagd: ontwerpen van logo, beachvlag, posters en een enkele achtergrond banner. Bestaande practice aan ontwerpen is in veelvoud aanwezig en goed toepasbaar om op door te werken. Eigen software svp. - Intakegesprek in Den Haag, werkplek aanwezig, maar hoeft niet. - Deadline: komende 5 werkdagen. - Budget: €250 - €750. We zien graag jullie reacties tegemoet.

Logo Ontwerp en Visitekaartjes (Beperkt Budget)

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 16 janLaatst gewijzigd: 17 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het ontwerp van een logo & visitekaartjes. Het is bedoeld als een cadeau voor een vriendin die een eigen bedrijfje gaat beginnen. Budget € 100 - € 150. Wie kan mij hiermee helpen?

Logo voor Startende Onderneming (Personal Training)

Budget: € 35 tot € 100Geplaatst: 13 janLaatst gewijzigd: 18 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor een klein budget een bedrijfslogo maakt voor mijn startende onderneming. Mijn doel is het begeleiden van vrouwen door 1 op 1 personal training te geven of duo PT, Small group trainingen, coachen. Mijn bedrijf staat voor: klasse, elegantie, blozen (wie houdt er niet van om complimenten te krijgen).