Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Logo & Huisstijl Design

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Logo voor Sea Moss Gel

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 13 julLaatst gewijzigd: 13 jul11 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb een logo nodig voor het verkopen van sea moss gel. Dit is gemaakt van sea moss en toe te voegen aan bijv smoothies. Ik zou graag een logo willen van een zeemeermin op een rots tussen de seamoss. Ik heb het logo zo snel mogelijk nodig en zoek iemand die op korte termijn beschikbaar is. Kan jij mij helpen, stuur dan een reactie met voorbeelden van voorgaand werk.

Logo voor Reisorganisatie Ontwerpen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 10 julLaatst gewijzigd: 13 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wie o wie is creatief, meedenkend en gedreven om voor onze reisorganisatie een logo te ontwerpen? Ons bedrijf is een touroperator voor groeps- en privé rondreizen. Het logo mag vrolijk en speels maar tegelijkertijd ook duidelijk zijn.  Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je offerte graag tegemoet.

Aanpassen van Bedrijfslogo

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 8 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een ontwerper voor het aanpassen van mijn bedrijfslogo. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk. Mijn eisen zijn: Relevante opleiding; Aantoonbare ervaring; Vanuit eigen locatie werkzaamheden uitvoeren; z.s.m. beschikbaar. Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte.

Logo en Huisstijl Ontwerpen voor Pedicurepraktijk

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 7 julLaatst gewijzigd: 7 jul7 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn pedicurepraktijk ben ik op zoek naar een vormgever die mijn logo + huisstijl wil ontwerpen. Het logo moet eindelijke geschikt zijn voor drukwerk. Wie kan mij hierbij helpen en tegen welke prijs? Ik zie graag een offerte tegemoet.

Logo voor Meubel en Speelgoed Ontwerpers

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 26 junLaatst gewijzigd: 3 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een startende onderneming en ontwerpen meubels, speelgoed en gebruiksvoorwerpen. In al onze ontwerpen zit beweging: je kunt spelen met de vorm, het uiterlijk en /of de functie van onze producten. Voor ons nieuwe bedrijf willen wij graag een logo laten ontwerpen en daarom zoeken wij een freelancer de ons hiermee kan helpen. Kan jij ons helpen, reageer dan met voorbeeldwerk…

Ontwerper Huisstijl van Drie Horeca en Event Merken

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 19 jun15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, In verband met een nieuw business concept op het gebied van hospitality marketing (horeca en evenementensector), ben ik op zoek naar een huisstijl designer. Het gaat om drie verschillende platforms/websites die nauw met elkaar samenhangen. Ieder platform heeft een eigen merknaam. Wat moet er gebeuren: Voor twee platforms moet het logo + payoff ontwerp worden gedaan en het uitwerken…

Digitaliseren van Getekend Logo

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 18 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in gietvloeren. Wij leveren kunsthars en cementgebonden gietvloeren en wandsystemen aan particulieren en professionals zoals architecten en projectontwikkelaars, al 35 jaar lang. We zouden graag een getekend logo willen laten digitaliseren. Wie heeft hier ervaring mee en kan ons verder helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Logo en Verpakking Design voor Elektronische Apparaten

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 17 junLaatst gewijzigd: 17 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze onderneming in elektronische apparaten hebben wij een nieuwe logo nodig en verpakking design. Het verpakking design gaat om oa. een oplader van een telefoon, de verpakking is van plastic en we willen hiermee een doelgroep aanspreken van consumenten van 14 tot 50 jaar oud. Betreffende het logo hebben we ongeveer wel een idee wat we willen, we willen dit graag in…

Logo en Huisstijl Opzetje voor Nieuwe Lijn Boten

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 15 junLaatst gewijzigd: 15 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Logo en huisstijl opzetje ontwerpen voor een nieuwe lijn boten. Te gebruiken voor: spandoeken, reclame advertenties, visitekaartjes. Niet te duur en moeilijk, wel chique en netjes. En misschien wat social media campagne. Logo moet geschikt zijn voor drukwerk. Bij interesse zie ik graag een reactie tegemoet. .

Logo Ontwerpen Kenmerkend aan Bedrijfsnaam

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 12 junLaatst gewijzigd: 17 jun10 reacties (match!)
Beste freelancers, We zijn een bedrijf dat (startende) ondernemers ondersteunt en adviseert bij een financieringsaanvraag. We zijn gevestigd in de regio Groningen, voor een lopend project moeten we logo laten maken. Het logo dient simpel maar kenmerkend te zijn aan de bedrijfsnaam. Informatie over de bedrijfsgegevens volgt bij interesse. Wij zoeken een freelancer die ons kan helpen. Daarnaast komen…