Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Logo & Huisstijl Design

Freelance opdrachten: Logo & Huisstijl Design

Familielogo Maken van Eigen Schets

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 13 mei
Reacties: 10
Locatie: Heemskerk
Laatst gewijzigd: 13 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zou heel graag en logo van een bestaande schets laten maken. Ik heb geen bedrijf maar het gaat om een familie logo. We willen het logo gebruiken om kleding te laten bedrukken/borduren en bijvoorbeeld voor een auto sticker. Daar moeten we een PNG of vectorbestand voor hebben en ik heb alleen een eigen schets. Wat kost het om zoiets te maken van onze eigen schets? We hoeven dus…

Logo van Correspondentie Vernieuwen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10 mei
Reacties: 10
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 19 mei
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij hebben jarenlang een certificaat gehad, wat we nu niet meer hebben. Echter staat het logo van dit certificaat in alle mogelijke correspondentie. Denk hierbij aan briefpapier, handtekeningen van e-mails, facturen etc. Wij zijn opzoek naar iemand die dit allemaal voor ons kan vervangen aangezien het nu allemaal in de afbeelding staat. Over ons Wij ondersteunen gemeenten, woningcorporaties,…

Logo Restylen van Modezaak

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 19 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons logo kan restylen. Wij zijn een van de grootste modezaken van Nederland met 4 speciaalzaken met 350 topmerken. Bij interesse zien we je offerte graag tegemoet.

Cartoonachtig Logo van Ladekast

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 3 mei
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 4 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een nieuw bedrijf (handelsmerk) zoek ik een illustrator die voor mij een ladekast kan tekenen. De lades dienen enorm te verschillen in diversiteit. Iedere lade staat model voor 1 van de activiteiten die we doen/activiteiten waarvoor men bij deze organisatie terecht kan. Het mag een 'cartoon' achtige uitstraling hebben maar dient tegelijkertijd wel een professionele…

Templates Maken met Eigen Branding

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 2 mei
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 3 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn Office- en Google Docs-documenten (en die van mijn compagnon) van een vast template kan voorzien. We hebben een huisstijl en ik zou het liefste willen dat we alleen nog maar voor onze eigen branding kunnen kiezen als we nieuwe documenten maken. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Huisstijl voor Nieuw Koffiemerk

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 28 apr
Reacties: 10
Locatie: Leiden
Laatst gewijzigd: 28 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een nieuw koffiemerk zijn wij op zoek naar een freelance ontwerper, die ons kan helpen met een huisstijl ontwerp en het ontwerp van etiketten voor op onze producten. Wij zoeken een ontwerper die ook veel verstand heeft van bestanden drukklaar opleveren. Bij tevredenheid is een langdurige samenwerking zeker mogelijk. Bij interesse volgt een uitgebreid briefing.

Huisstijl en Etiketten Ontwerpen van Cosmetica

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 25 apr
Reacties: 15
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 3 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een startend cosmetica merk - gericht op de gevoelige huid van vrouwen - ben ik op zoek naar een freelance ontwerper. Onze producten zijn uit eigen ontwikkeling en gebaseerd op een natuurlijke basis. Wij zoeken een ontwerper die ons kan helpen met de huisstijl en etiketten van onze producten. Bij interesse horen wij graag van je.

Huisstijl voor Truck en Trailer Parts Branche

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 21 apr
Reacties: 10
Locatie: Duivendrecht
Laatst gewijzigd: 21 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een huisstijl (en eventueel een website). Ik ben net gestart als eenmanszaak, de branche is Truck & Trailer Parts (vrachtwagen onderdelen) die gericht is op export (liefst buiten EU). Ervaring met deze branche zou wel handig zijn, gezien dit niet standaard is zoals de andere branches (kleding, horeca etc). Ik zie jullie…

Opnieuw Opmaken van Bestaand Logo

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 4 apr
Reacties: 10
Locatie: Swalmen
Laatst gewijzigd: 5 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Het opnieuw opmaken van een bestaand logo(stempel idee) en dit verder opmaken als een reliëf (emboss) afbeelding in twee kleuren. Ik lever u een Ai bestand en een lijntekening aan. Wie kan dit voor mij uitvoeren? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Logo Ontwerp voor Bouwproject

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28 mrt
Reacties: 10
Locatie: Thuiswerken
Laatst gewijzigd: 28 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een logo. Het logo wordt gebruikt voor een bouwproject waarin verbinding centraal staat. Wij horen graag van jullie.