Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Freelance opdrachten:

Logo Ontwerper Gezocht

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 29 nov
Reacties: 15
Locatie: Capelle aan den IJssel
Laatst gewijzigd: 5 dec
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben dringend opzoek naar een goede logo ontwerper voor mijn uitzendbureau. Ik zoek iemand met ervaring of een student in opleiding. 1) Ik wens dat het logo 10 december klaar is. 2) Er kan afstand gewerkt worden. 3) Logo is nodig voor onze nieuwe website. Interesse? Dan zie ik je offerte met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Visboot 3D Tekening

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 nov
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 4 dec
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een snij tekening kan maken voor een visboot met een 3D tekening, eventueel kan ik via de mail een voorbeeld sturen van het soort boot. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Perfectionistische Schrijver Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 4 dec
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij mijn boek wil schrijven. Ik zoek iemand die professioneel en perfectionistisch is, die veel ervaring heeft, een goed verhaal kan opbouwen met emotie, intensief met mij wil samenwerken aan een bestseller, zich kan laten leiden, zelf creatief is en met mij mee kan meedenken. Herken jij jezelf hierin? Dan hoor ik graag van je.

Technisch Tekenaar voor Aluminium Profielen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 nov
Reacties: 3
Locatie: -
Laatst gewijzigd: 3 dec
Status: Open
Beste freelancers, Voor een opdrachtgever op Curaçao zoek ik een freelance tekenaar voor ontwerptekeningen en het maken van profieltekeningen voor aluminium profielen. Opdrachtgever gaat gebruikmaken van software dat gebruikmaakt van Autocad en dit moet verder ingericht worden. Ik zoek iemand die verstand heeft van autocad en het liefst op het gebied van ramen en deuren en die kan helpen met…

Illustrator voor Auto Theorie Verkeersituaties

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 28 nov
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 2 dec
Status: Open
Beste freelancers, Wij zoeken een 2D/3D-tekenaar die verkeerssituaties kan tekenen voor onze online theorie cursus. Je krijgt van ons referentieafbeeldingen die je in jouw eigen stijl kan tekenen. Ons doel is om onze studenten op een leuke en leerzame manier zich voorbereiden op het CBR examen. Ons budget: 750-1500 euro gebaseerd op vaardigheid en aantal graphics. Duur samenwerking: 12 weken. Lijkt…

Kerstkaart Animeren in Scherpenzeel

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 1 dec
Reacties: 6
Locatie: Scherpenzeel
Laatst gewijzigd: 2 dec
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij hebben een kerstkaart voor een klant ontworpen en gedrukt. Nu zou de klant hiervan graag ook een animatie laten maken voor gebruik op social media. Kaart is opgemaakt in illustrator. Ik heb al een idee hoe het moet worden, het moet alleen worden verwerkt. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Coderen van 5 Interviews

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 2 dec
Reacties: 0
Locatie: Zuid-Beijerland
Laatst gewijzigd: 2 dec
Status: Open
Beste freelancers, Ik ga 5 interviews afnemen welke ik de komende twee weken tot en met het transcriberen af wil hebben. Nu moeten de interviews ook gecodeerd worden (open, axiaal, selectief). Ik zoek iemand die voor 31-12-2022 deze 5 interviews voor mij wil coderen. Ik hoor graag van jullie.

Website van Stichting Repareren

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 11
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 2 dec
Status: Match!
Beste freelancers, De website van onze Stichting werkt om een of andere gekke reden niet meer. We willen jullie in de gelegenheid stellen om hem weer te repareren. We willen wel graag vooraf de kosten weten. Ik hoor graag van jullie.

Boekhouder voor Uitzendbureau Noordwijk

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 29 nov
Reacties: 1
Locatie: Noordwijk
Laatst gewijzigd: 1 dec
Status: Open
Beste freelancers, Momenteel ben ik als zzp'er in de zorg aan het werk. Ik start vanaf 2023 mijn uitzend/bemiddelingsbureau. Ik zoek hiervoor een geschikte boekhouder. Liefst beginnend, die samen met mij en mijn bedrijf mee kan groeien. Persoonlijk contact gewenst. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Prognose voor een Huurwoning

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 24 nov
Reacties: 2
Locatie: Volendam
Laatst gewijzigd: 1 dec
Status: Open
Beste freelancers, Ik heb een prognose (opgesteld door een boekhouder) nodig voor een huurwoning. Ik ben zzp'er en lever dienst in de schoonmaak als een meewerkend manager/hoofd schoonmaak. Dit is momenteel en voorlopig bij 1 en dezelfde werkgever. Ik maak geen tot weinig kosten, geen producten et cetera. Met mijn huidige werkgever een mondelinge afspraak waarin we "commitment" van beide…