Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Breda

Webtekst voor een Zonnepanelen Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 14 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor onze website over zonnepanelen hebben wij leuke, warme, aantrekkelijke en tot actie stimulerende teksten nodig. Dit is voor op de korte termijn. Wie kan hiermee gelijk aan de slag? En wat kost het? Hoor graag van jullie?  

Kleding App Ontwikkelen (Android/Iphone)

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 15 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een APP (Android/IPhone) kan maken voor mij.  Het is de bedoeling dat mensen dagelijks een foto kunnen uploaden en deze kunnen taggen. (bijvoorbeeld met een artikelnummer). Meer over de app wil ik het liefst mondeling toelichten. Deadline: januari/februari 2019. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Constructie Tekenaar voor Koppelsysteem en Klepconstructie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 4 decLaatst gewijzigd: 4 dec4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar voor het tekenen van een (eenvoudige) klep constructie. Er is een prototype gemaakt in STL, moet nu verder uitgewerkt worden.(Zuigbuis systeem voor IBC en Drum verpakkingen, materiaal RvS en rubber seals) De volgende fase is het tekenen van een koppelsysteem op deze klepconstructie. Het idee wordt besproken en er zijn schetsen en "vergelijkbare"…

Website voor Zonnepanelen Bedrijf

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29 novLaatst gewijzigd: 5 dec15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een nieuwe bedrijf hebben wij een professionele website nodig. Het bedrijf is een zonnepanelen bedrijf. Het niveau moet hoog zijn. Alle content moet gemaakt worden en logo moet nog worden bedacht. Voorbeeld site links kunnen wij toesturen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

WordPress en Woocommerce Expert Gezocht

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 27 novLaatst gewijzigd: 15 dec8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een wordpress + woocommerce expert die met ons design mee kan in onze toekomstige plannen. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Breda. Wij zijn een online boekingsplatform en aanbieder van zakelijke uitjes in meerdere plaatsen in Nederland. Het doel van ons is om het boeken van een dagje uit een stuk eenvoudiger te maken. Graag zoeken wij iemand…

Illustratie van Kaft voor Kinderboekje

Budget: € 20 tot € 400Geplaatst: 20 novLaatst gewijzigd: 29 nov15 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor de kaft van een soort bewaarboekje voor kinderen van 50x20cm. Hierbij zoek ik een tekenstijl met een hoog schattigheidsgehalte en knuffelbaarheid. Heb je interesse dan zie ik je reactie graag tegemoet, liefst met een portfolio /tekening bijgesloten.

Macro in Excel Document Aanpassen

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 11 novLaatst gewijzigd: 15 nov8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een macro in een relatief eenvoudige excel kan aanpassen. Het gaat om een belasting berekening waarbij enkele zaken moeten gewijzigd worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Creatieve Schrijver voor Pocket of E-book

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 16 oktLaatst gewijzigd: 25 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een creatieve schrijver voor het schrijven van een pocket in print of digitaal E-book. Het gaat om beschrijven van de route naar behalen van doelen en succes, biografie, levensweg met hierin verwerkt emotie en levensvragen) en zou dit in boekvorm willen uitbrengen. Graag kom ik in contact met jou als je tijd hebt, en wil ik je voorzien van meer informatie. Ik…

Facebook Ads Specialist Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 oktLaatst gewijzigd: 11 oktgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een online marketing bureau en wij zijn tijdelijk op zoek naar een Facebook Ads specialist die kan meedenken in strategische campagnes en deze tevens op kan zetten. Het gaat om ongeveer 3 uur in de week bij ons op kantoor in Breda. Interesse? Wij zien een graag een reactie en offerte tegemoet.

Welke Webdesigner wil onze Blog Mooi Maken

Budget: € 400 tot € 1000Geplaatst: 9 oktLaatst gewijzigd: 19 okt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een webdesigner die voor één van onze opdrachtgevers een template kan maken in NextChapter (CMS) voor de volgende paginasoorten: blogoverzicht blogartikel interview top 3 Denk aan een vast stramien voor elke pagina zoals headerbanner, ruimte voor foto's e.d. en het design voor de overzichtspagina van een blog. Kan jij ons helpen? Dan zien wij graag een…