Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Nijmegen

Freelance opdrachten:

Scriptschrijver voor Short Movie (Nijmegen)

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 27 feb
Reacties: 5
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 16 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Voor onze stichting (wij werken met jonge vluchtelingen) starten wij samen met de jongeren een filmproject. We gaan 3 short movies maken. Wij zoeken voor deze 3 films een script schrijver. Wij zijn in Nijmegen gevestigd. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Promofilm Maken voor de Website als Banner

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 13 feb
Reacties: 13
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 2 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een "filmpje" voor een frontpagina van een website. Een voorbeeld kunnen we sturen. Nabewerking en montage van beelden is vereist en bij voorkeur een combinatie van foto en video. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Affiliate Script Bouwen

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 9 feb
Reacties: 4
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 15 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer voor het bouwen van een Affiliate script. Welke specialist weet wat hier bij komt kijken en is in staat dit in afzienbare tijd te bouwen?

Toerisme Blogger Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10 feb
Reacties: 9
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 13 feb
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor mijn nieuwe onderneming blogs kan schrijven en eventueel stukjes tekst voor bij bijpassende sociale media berichten. De blogs gaan over onderwerpen die te maken hebben met toerisme en vormen van overnachten. Erg leuk lijkt mij om te doen, maar ik heb er gewoon geen tijd voor. Het budget is bespreekbaar. Ik zie graag jullie reacties tegemoetkomen.

Affiliate Script voor RPG Game

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 3 feb
Reacties: 0
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 5 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een programmeur die een affiliate script kan schrijven voor een RPG game. Dit spel is onlangs omgezet naar php 8.1 en maakt momenteel diverse upgrades en ontwikkelingen mee. We willen voor de spelers een systeem maken wat ze in staat stelt geld te verdienen door andere spelers aan te brengen. Wij zoeken een programmeur die dit op verzoek kan maken met alles…

Herschrijven PHP Script

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 05-12-2022
Reacties: 5
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 23-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, We zijn in het bezit van 3 RPG games met een PHP versie van 5.4. De spellen zijn vanaf 2005 gebouwd en waren toendertijd veelbezochte spellen. We merken dat deze weer in opkomst zijn en willen de spellen nu opgewaardeerd krijgen naar de nieuwste versie van PHP. Tegelijkertijd zitten er nog zaken als Hyves en MSN in welke uiteraard ook dienen te worden verwijderd. Wij zoeken dus…

Nieuwe Icons Ontwerpen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 24-11-2022
Reacties: 18
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 27-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn zoekende naar een designer met minimaal 2 jaar ervaring die voor ons nieuwe icons/plaatjes/"poppetjes" kan maken. Tevens zal er in de games een verbeterde huisstijl moeten komen. De huidige zijn verouderd en we willen deze vernieuwen en ook hiermee in de tijd mee gaan. Buiten nieuwe icons is er veel en veel meer werk in de toekomst om te vernieuwen. Middels deze…

Fotograaf voor Schilderijen in Nijmegen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14-11-2022
Reacties: 3
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 15-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die een aantal van mijn schilderijen wil fotograferen. Locatie: Nijmegen. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.  

Kunstfotografie in Interieur Setting Nijmegen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14-11-2022
Reacties: 0
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 14-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een interieur architect/ stylist die mijn schilderij(en) wil gebruiken (liefst ook verkopen met fee, maar het uitgangspunt is mooie sfeerfoto’s) tijdens een al geplande interieur fotoshoot. Deze foto’s zou ik voor pr-doeleinden willen gebruiken. Interesse? Reageer direct!

Website en Logo Ontwerper Gezocht

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 20-10-2022
Reacties: 14
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 14-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben dringend opzoek naar een goede website designer en logo ontwerper voor mijn schoonmaak bedrijf. Ik zoek iemand met ervaring of een student in opleiding. Ik wens: Dat je heel snel kan beginnen en dat het eind December klaar is (begin en eindtijd is bespreekbaar) Dat de eerste intake bij mij thuis plaats vind en daarna als het project klaar is ook bij mij thuis afspreken in…