Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Webtekstschrijver

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Teksten Schrijven voor Schoonmaakbedrijf

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 24 mrtLaatst gewijzigd: 25 mrt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een webtekstschrijver voor ons schoonmaakbedrijf. Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwe website. Wij willen graag 13 pagina’s laten schrijven met een een goede SEO optimalisatie. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Webtekstschrijver voor Hovenier

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 11 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance webstekstschrijver voor onze hovenierswebsite. Het is de bedoeling dat de teksten goed vindbaar zijn in Google. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Webshop Tekstschrijver (Kunstbranche)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 27 febLaatst gewijzigd: 28 feb11 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die gemakkelijk en snel teksten kan schrijven voor onze webshop. Het gaat om teksten in de kunstbranche. We kunnen eventueel op langere termijn samenwerken. Wij zien graag een reactie tegemoet.

SEO Teksten voor Duitse Schoenen Website

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 27 feb3 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die SEO teksten kan plaatsen op onze Duitse website. Wij hebben een schoenen website in het Nederlands die als basis fungeert. (website url naar de Duiste website kunnen wij toesturen) De website rankt nog niet goed. In tegendeel. We moeten echt wat zoekwoorden en SEO teksten plaatsen op belangrijke termen voor ons zodat we ook in Duitsland meer…

Samenwerking Tekstschrijver (Copywriting en Vertalen)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 26 feb15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een online webbureau en probeer altijd een volledig pakket te bieden aan onze klanten. Zo nu en dan hebben we vertaal- en copywriting opdrachten. Tot op heden hebben wij altijd samengewerkt met een bureau, welke ons naar tevredenheid heeft voorziet met vertalingen en copywriting opdrachten. Nu is de beschikbaarheid bij deze bureau vermindert, waardoor wij weer op zoek zijn…

Webteksten voor Schoenen Website Schrijven

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 25 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die SEO teksten kan plaatsen op onze website. Wij hebben een schoenen website en hiervan kunnen wij de link toesturen. De website rankt nog niet goed. In tegendeel. We moeten echt wat zoekwoorden en SEO teksten plaatsen op belangrijke termen voor ons. Een vaste prijs is gewenst. Wie zou ons hierbij kunnen helpen?

SEO Tekstschrijver voor Advies en Informatieteksten

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 28 feb15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver voor nederlandse (seo) content. De teksten mogen ook gewoon gespinned worden van al bestaande content, wat het een stuk makkelijker maakt. Het moet wel unieke content zijn uiteindelijk. De teksten hebben een word count van ongeveer 1000 woorden per tekst. (afhankelijk) Het gaat om advies- en informatieteksten (kruiden supplementen voor huisdieren)…

Tekstschrijver voor Jeugdzorg Blog

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 18 febLaatst gewijzigd: 18 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een schrijver, die affiniteit heeft met zorg(jeugdzorg). We zijn namelijk sinds kort bezig om een bedrijf op te starten die jongeren met gedrag problemen begeleid in de thuis situatie. We hebben momenteel een website, graag willen we een blog starten met zorg gerelateerde artikelen die we gaan delen op het social media platform. Deze artikelen wil ik…

Tekstschrijver voor Website Tekstblokken

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 febLaatst gewijzigd: 18 feb9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een webtekstschrijver. Het betreft het herschrijven/verbeteren/aanvullen/SEO vriendelijk maken van mijn website teksten. Het gaat om drie tekstblokken in totaal ongeveer 150 woorden. Het onderwerp is werk en relaties. Vaste prijs is gewenst en in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Website Teksten Schrijven voor Telefoondienst

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 15 febLaatst gewijzigd: 18 feb9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die de teksten willen schrijven voor op mijn site ter promotie van mijn onderneming. Het gaat dus om alle teksten: hoofdpagina, contact etc. Hoeft niet veel te zijn, als ik maar wat heb. Het bedrijf is een telefoondienst voor bedrijfjes in de paramedische sector. Budget: 50-150 euro.