Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Webtekstschrijver

Freelance opdrachten: Webtekstschrijver

Tekstschrijver website

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 jun
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 5 jun
Status: Open
Beste freelancers,  Ik ben op zoek naar een tekst schrijver voor mijn website. Dit kan in grote lijnen een vertaling zijn van een andere website (vanuit de fabrikant). Dus wanneer jij een Engelstalige website kan vertalen in het Nederlands, ben je ook van harte welkom.  

Schrijver inspirerende SEO teksten

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 28 apr
Reacties: 10
Locatie: Gieten
Laatst gewijzigd: 10 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor mijn webshop in beddengoed waar kennis en persoonlijk advies kernwaardes zijn, ben ik op zoek naar iemand die inspirerende SEO teksten schrijft. Hierbij is het wel belangrijk dat de tekst ook echt aansluit bij waar mensen naar op zoek zijn. Een producttekst moet alle belangrijke informatie bevatten welke de gebruiker wil weten over het product. Het is daarbij goed om telkens…

Native Engelish Webtext schrijver gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16 apr
Reacties: 2
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 1 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een native english copywriter die een tekst die ik heb geschreven voor op een (binnenkort te lanceren) website. de website gaat over persoonlijke ontwikkeling en wellzijns-management. de tekst moet van het Engels naar beter Engels worden geschreven. En niet alleen goed Engels, de tekst moet ook zodanig worden opgeschreven dat het fijn leest en dat de mensen op…

Freelance Copywriter voor Product Beschrijvingen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 13 mrt
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 29 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek een copywriter die voor mijn website de producten beschrijving kan schrijven en om de site er beter uit te laten zien door meer informatie te geven op te homepage. Ik hoor graag van jullie.

Copywriter voor Herschrijven van Webpagina

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 16 feb
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 7 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance copywriter voor het herschrijven van de webpagina. De tekst op de pagina kan duidelijker en de opbouw kan verbeterd worden. Over ons Wij zijn een online marketing bureau voor de overheid. Wij hebben honderden projecten uitgevoerd voor tientallen gemeenten, non-profit organisaties en overheden. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

(SEO) Tekstschrijver Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28 feb
Reacties: 8
Locatie: De Meern
Laatst gewijzigd: 7 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op korte termijn op zoek naar een SEO tekstschrijver. De opdracht betreft: 1) het schrijven van teksten (van minimaal 500 woorden) 2) voor 5 verschillende websites/klanten 3) je krijgt de SEO keywords waar je moet letten van ons door Ik maak graag een prijsafspraak o.b.v. een fixed prijs per tekst/pagina.

Tekst Correctie Website

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 5 jan
Reacties: 12
Locatie: Katwijk
Laatst gewijzigd: 22 feb
Status: Match!
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe website zou ik graag de teksten willen laten controleren op spelling en zinsopbouw. Bij interesse kan ik een link doorsturen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Tekstschrijver voor Flyer en Website Coaching

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27-12-2022
Reacties: 11
Locatie: Capelle aan den IJssel
Laatst gewijzigd: 18 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver die coaching/healingactiviteiten op een hele toegankelijke manier kan beschrijven. Een levendige, gevoelsmatige en creatieve schrijver die enthousiast een JA voelt. Ik hoor het graag!

Tekstschrijver voor Dakdekker Branche

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 05-12-2022
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 30-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor de website in de dakdekker branche zijn we op zoek naar een tekstschrijver. Graag horen we: wie je bent, wat je ervaring is, de levertijd, een voorbeeld van een eerder geschreven pagina en je tarief. Pas je binnen ons gewenste profiel, dan willen we graag een proeftekst laten schrijven. Uiteraard betaald. Bevalt dit? Dan gaan we graag een langdurige samenwerking met je aan.…

SEO Geoptimaliseerde Product Omschrijvingen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15-12-2022
Reacties: 10
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 22-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Op dit moment hebben wij 68 producten in onze webshop, voor al deze producten dient de productomschrijving herschreven te worden zodat dit passend is binnen een goede SEO strategie. Hierbij zitten wij te denken aan minimaal 350 woorden per product. Welke freelancer wilt hier meteen zijn/haar tanden inzetten en kan vandaag nog beginnen met ons te helpen? Mocht de opdracht bevallen…