Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Webtekstschrijver

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Tekstschrijver tbv Website en Folder (NL/EN)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 20 meiLaatst gewijzigd: 20 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance tekstschrijver die tekst voor een website en folder kan plaatsen/herschrijven in correct NL en EN taal. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Freelance Copywriter NL en Engels (Lange Termijn)

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 16 meiLaatst gewijzigd: 17 mei10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance schrijver (het liefst native Engels & Nederlands) die mij op regelmatige basis kan ondersteunen met tekstklussen. Denk aan het schrijven van Nederlandse of Engelse blogs, webteksten, whitepapers en alle andere vormen van online teksten. We schrijven over allerlei verschillende onderwerpen; van b2c en van b2b. Denk aan teksten over hockey, tassen,…

Webtekstschrijver voor Automotive Teksten

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 15 meiLaatst gewijzigd: 16 mei9 reacties (match!)
Beste freelancers, Regelmatig hebben wij interessante en unieke SEO teksten nodig. De content van de webteksten is "Automotive". Heeft u interesse in het schrijven van "Auto Topics" teksten dan zie ik graag een reactie tegemoet.  

Content Topper voor Maandelijkse Opdrachten

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 14 meiLaatst gewijzigd: 20 mei10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professionele content specialist / webtekstschrijver die mij kan helpen met het schrijven van teksten voor verschillende websites en blogs. Er komen maandelijkse werkzaamheden uit deze opdracht! Het budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Engelstalige Webteksten Schrijven (Regelmatige Basis)

Budget: € 20 tot € 75 p.u.Geplaatst: 10 meiLaatst gewijzigd: 10 mei10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance copywriter die regelmatig, goede pakkende teksten in het engels kan schrijven. Wij zijn een design en project management bureau in de internationale beurs wereld. We willen deze engelse teksten gaan gebruiken voor social media doeleinden. Het is belangrijk dat je vloeiend engels spreek en schrijft en dat je dit ook kan omzetten in pakkende online…

Tekstschrijver voor Informatieve Website (Gezondheid)

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 8 meiLaatst gewijzigd: 17 mei10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zoeken naar een gestructureerde schrijver die snel en efficiënt onderzoek kan doen naar verschillende gezondheid-gerelateerde onderwerpen en de opgedane kennis helder, duidelijk en makkelijk te lezen uiteen kan zetten in geschreven tekst. Doelgroep: vrouwen van 35-65 jaar, MBO/HBO opgeleid. Zeer fijne opdrachtgever met leuke informatieve onderwerpen. Budget: 0,10 - 0,15…

Pakkende Website Tekst met Flyer Ontwerp

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 3 meiLaatst gewijzigd: 14 mei14 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een webtekstschrijver en een flyer ontwerp. Voor een crowdfunding project van een te starten wijngaard ben ik opzoek naar een pakkende tekst voor op de website en daarbij een ontwerp van een flyer. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Tekstschrijver voor Professionele Website Teksten

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 2 meiLaatst gewijzigd: 3 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken een tekstschrijver die voor onze website wat professionele teksten kan schrijven. Ruwe tekst is aanwezig inclusief headers ( wie zijn wij / wat doen wij / contact /etc. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

SEO Content Schrijver voor Persoonlijke website

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 18 apr6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren Nederlandse SEO content schrijver voor een website. Het gaat om een persoonlijke website, informatie over wie, wat, waar en wat men aanbiedt. De persoon die ik zoek schrijft foutloos Nederlands. Hij/zij moet creatief zijn en in staat zijn om structuur aan te brengen, mee te denken en samen moet er naar de juiste tone of voice worden gezocht. Ik zoek…

Webtekstschrijver (Duurzame Huizen Bouwen)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 aprLaatst gewijzigd: 15 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn website zoek ik een tekstschrijver. Website gaat over duurzame huizen bouwen in een systeem. Ik kan teksten aanleveren alleen moet het netjes commercieel herschreven worden zodat er een opbouw in zit en de klant langer op de website blijft. Budget 150 a 250 euro Ik zie graag een reactie tegemoet.