Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Databases

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Oracle DBA voor Lange Termijn

Budget: € 60 tot 80 p.u.Geplaatst: 9 junLaatst gewijzigd: 17 jun1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een laboratorium (als onderdeel van een grotere organisatie) met een klein maar toegewijd team. Voor ons laboratorium zijn we op zoek naar een ervaren Oracle DBA om onze database te onderhouden. Het gaat om ca. 4 tot 8 uur per maand met een langdurige relatie. Het betreft het onderhoud van  2e en 3e lijns issues, wijzigingen zijn volledig voorbereid en worden…

Lay-out Schildersplanning in Access

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 19 meiLaatst gewijzigd: 20 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij willen een Access applicatie in elkaar gezet hebben om een schildersafdeling te kunnen sturen. Denk aan de projectplanning, inzet van schilders en facturatie status. De ca. 12 stamtabellen zijn grotendeels duidelijk. Wij zoeken iemand die hier een lay-out omheen kan maken. Daarvoor ontbreekt het ons aan parate kennis en tijd. Inschatting van de werkzaamheden is enkele dagen…

Access Database Maken a.d.h.v. Excel Sheet

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 17 meiLaatst gewijzigd: 19 mei14 reacties (match!)
Beste freelancers, We hebben een op dit moment een Excel sheet met een kleine 1000 records. We willen dit excel overzicht graag omzetten in een access database. De functie die de access database dient te hebben zijn als volgt: * mogelijkheid om gegevens vanuit een excel database in de access database te importeren. * mogelijkheid om een word document te maken op basis van gegevens uit de access database.…

Azure - Twinfield - Power BI API Koppeling

Budget: € 60 tot 80 p.u.Geplaatst: 4 febLaatst gewijzigd: 13 feb3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een IT technicus met verstand van Twinfield / Azure / Power BI, die een API koppeling kan maken tussen deze drie programma's zodat we Dashboards in Power BI real-time kunnen publiceren. Ben jij degene die ik zoek? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Excel Programmeur VBA voor Tijdelijke Klus

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 29 janLaatst gewijzigd: 31 jan9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf dat ICT-oplossingen biedt aan bedrijven (Office365, Netwerkinstallaties, Cloud Services en meer). Wij zijn op zoek naar een ervaren programmeur in Excel (VBA). Het betreft hier een tijdelijke klus waarbij aanpassingen/uitbreidingen gemaakt moeten worden aan een bestaand bestand. Prijs per uur max. € 50. Bij interesse zien wij graag een reactie tegemoet.

Monitoringsysteem Dataflow met Python en HTML

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 17 janLaatst gewijzigd: 21 jan6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar hulp bij het maken van een Monitoringsysteem dataflow. Met HTML en Python hebben we een monitoring system gemaakt die data vanuit een mongoDB omzet in een monitor. We zoeken iemand die ons kan helpen met deze data. Het gaat om financiële data en marketing data. We schatten en het werk in op ongeveer 100 uren, met ca. 8 uur per maand onderhoud.…

Excel Specialist voor Overzichtelijke Data Entries

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 7 feb15 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Excel of Acces specialist voor het deels automatiseren van bepaalde data entry processen. Het gaat erom dat verzamelde data vanuit Exact in Excel overzichtelijker en toegankelijker wordt. Ben jij een echte database kenner die overzicht kan geven van veel data in excel of acces, dan horen wij graag van je.

SQL Bestand Omzetten naar CSV

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 05-11-2019Laatst gewijzigd: 06-11-20198 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een SQL database bestand met omzetgegevens van de kassa kan omzetten naar een CSV bestand met de transacties en de verkochte producten. Heb jij hier ervaring mee en ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

MySQL Database Opzetten (Ticket Systeem)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 21-10-2019Laatst gewijzigd: 21-10-201910 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die samen met ons een MySQL database kan opzetten welke als basis moet dienen voor een ticket systeem voor een attractie. Hierbij uiteraard rekening houdend met de AVG. Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

CAMT.053 XML Bestanden Inlezen in MSSQL

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 10-09-2019Laatst gewijzigd: 11-09-20193 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het importeren van CAMT.053 bestanden van de grote banken in een MSSQL tabel via een .Net webpagina en C#. De provider van de Website/database staat geen zgn. bulk-import toe. Ik kom er zelf niet helemaal uit en heb daarom hulp nodig. Kan jij me helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.