Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Databases

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

SQL Bestand Omzetten naar CSV

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 5 novLaatst gewijzigd: 6 nov8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een SQL database bestand met omzetgegevens van de kassa kan omzetten naar een CSV bestand met de transacties en de verkochte producten. Heb jij hier ervaring mee en ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

MySQL Database Opzetten (Ticket Systeem)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 21 oktLaatst gewijzigd: 21 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die samen met ons een MySQL database kan opzetten welke als basis moet dienen voor een ticket systeem voor een attractie. Hierbij uiteraard rekening houdend met de AVG. Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

CAMT.053 XML Bestanden Inlezen in MSSQL

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 10 sepLaatst gewijzigd: 11 sep3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het importeren van CAMT.053 bestanden van de grote banken in een MSSQL tabel via een .Net webpagina en C#. De provider van de Website/database staat geen zgn. bulk-import toe. Ik kom er zelf niet helemaal uit en heb daarom hulp nodig. Kan jij me helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

API Koppeling voor Webshop Producten

Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 11 julLaatst gewijzigd: 16 jul7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een leverancier met meer dan 30.000 producten en ik wil al die producten in mijn webshop hebben. Wij zoeken iemand die voor ons een API koppeling kan maken die alle producten overzet in onze webshop. Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.

Tool voor Goedkopere Vliegtickets

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 28 junLaatst gewijzigd: 10 jul6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een freelancer die voor mij een tool zou kunnen ontwikkelen m.b.t het vinden de goedkoopste vliegtickets naar x bestemming ---verre reis- voral tijdens kerst en zomermaanden. Kennis van Spaans is een Plus! Ik wil zo landgenoten die moelijk een te dure ticket kunnen kopen, de tool ook te laten gebruiken (een gesloten community creëren). Ik kan er nog een heel…

Database Maken in Access

Budget: € 300 tot € 500Geplaatst: 31 meiLaatst gewijzigd: 6 jun6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die een database maken in Access voor een museale collectieregistratie. Op grond van exacte aanwijzingen voor de velden. Locatie: Liefst omgeving Den Haag. Budget:Is afhankelijk van de ervaring en capaciteit van de freelancer. Als hij handig is kan hij het snel maken. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Ervaren Access Specialist in Ontwikkeling en Support

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 meiLaatst gewijzigd: 24 mei9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Access specialist in support en ontwikkeling. De persoon die voor ons een programma/systeem heeft gemaakt kan ons helaas niet meer ondersteunen. Voor ons is het erg belangrijk dat wij iemand kunnen vinden die tijdens kantooruren beschikbaar is als wij support nodig hebben en dat deze ook aanpassingen kan doen in het systeem. Wij zien graag een reactie tegemoet.…

Database MySQL Maken en Installeren

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 27 febLaatst gewijzigd: 4 mrt7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een data base zou kunnen maken ( MySQL) voor een WordPress website en het instaleren in de website. Database voorbeeld link kan ik toesturen. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

ArchiViewer voor Opslaan Archieven en Digitale Bestanden

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 22 febLaatst gewijzigd: 22 feb3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het uitbreiden van bestaande online software toepassingen met betrekking tot digitaal opslaan van archieven en digitale bestanden. Lijst van eisen:   Debian Linux. Basic support, system administration, maintenance. Networking, web services. Nginx. Python / Django. uWSGI. MySQL, Sqlite. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Programmeur voor Ontwikkeling Administratief Proces

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 27 feb25 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een softwareprogramma kan ontwikkelen om een administratief proces te vereenvoudigen. Mijn voorkeur gaat uit naar een acces database of VBA, als je er echt goede ideeën bij hebt dan is een webapplicatie ook goed, als het maar werkt. Het is zeer belangrijk dat het programma goed beveiligd is aangezien het om patiënt- en medische gegevens gaat.…