Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Den Haag

Senior Front End Developer

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 22 febLaatst gewijzigd: 22 feb5 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een senior front-end developer met gedegen kennis van Wordpress, HTML en Javascript. Het gaat om een aanpassing van een bestaand formulier. Het formulier verzamelt gegevens en deze worden gestuurd naar een applicatie die in Symfony is gebouwd. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Tolk voor Passeren van Koophuis (NED/CN)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 febLaatst gewijzigd: 15 febgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tolk (Nederland - Chinees tolk) voor het passeren van een koophuis bij de notaris in Den Haag. Passeer datum maart 2019 Ik zie graag een reactie tegemoet.

Wordpress Webshop Maken (Kweekproducten)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 4 febLaatst gewijzigd: 4 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een WordPress expert die voor ons een webshop kan maken en die ook  bekend is met internet marketing. Wij zoeken iemand die op zeer korte termijn een grote webshop kan bouwen met veel producten op gebied van kweken.  Deadline: Het liefst voor eind februari 2019 Wij zien graag een reactie tegemoet.

Website Ontwikkelen voor Vraag en Aanbod

Budget: € 200 tot € 1500Geplaatst: 1 febLaatst gewijzigd: 3 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een toegewijd iemand die met volledige concentratie en aandacht voor mij een volledig werkende website kan maken. De website dient ook voor mobiele versie voor telefoons en tablets te werken. Inhoudelijke informatie die ik voor nu kan geven is dat het gaat om een website om vraag en aanbod van diensten en producten bij elkaar te brengen, een klein beetje vergelijkbaar…

Advertorial voor Schoenenmerk Schrijven

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 28 janLaatst gewijzigd: 30 jan4 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand voor het schrijven van een advertorial met een duidelijk storytelling-element van minstens 250 woorden voor een schoenenmerk. Zorg ervoor dat de USP’s van het merk duidelijk naar voren komen. Deadline 30 januari 20:00. Illustratief beeldmateriaal is toegestaan en het merk van de schoenen kunnen wij u via bericht doorgeven. Ik zie graag een reactie…

Illustrator voor Kindergedichten Bundel

Budget: € 400 tot € 450Geplaatst: 27 janLaatst gewijzigd: 12 feb10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor mijn te bundelen gedichten voor kinderen. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde stijl, maar het liefst veelkleurig, met veel details. Telefonisch slecht bereikbaar, dus aanvankelijk graag contact via een bericht. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Laserontharingskliniek

Budget: € 350 tot € 850Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 28 jan7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan opstellen voor een startende onderneming (laserontharingskliniek). Doelstelling:Lening aanvragen bij de bank. Deadline: Graag voor maart 2019. Budget: Is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Interviews Coderen en Analyseren (Spoed)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 janLaatst gewijzigd: 28 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer om mijn kwalitatieve interiews te coderen en te analyseren. Ik heb hierbij snel hulp nodig. Belangrijk is verder dat het zowel engelstalige als nederlandse data betreft. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Copywriter voor Landingspagina Bloemenwinkel

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 29 jan8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, ik ben op zoek naar een copywriter voor een webtekst over een bloemenwinkel die wordt geopend in het centrum van Rotterdam. het is een voorbeeldopdracht. De tekst komt op de landingspagina.  de onderneming biedt van alles aan: losse bloemen, boeketten, workshops, bloemstukken op aanvraag. In de winkel of via bezorging aan huis. De website moet relevante bezoekers naar de website…

Freelance Sales Agent voor Instore Media Provider

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 janLaatst gewijzigd: 28 jangeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Door aanhoudende groei zijn wij op zoek naar sales mannen en vrouwen die met ons een nieuw product op de Nederlandse markt willen brengen! Vind jij het te gek om te pionieren? Lees dan vooral verder! Wij zijn de grootste provider van instore media en veelal bekend van reclame op winkelwagens in supermarkten. We werken samen met vrijwel iedere keten in Nederland en zijn momenteel…