Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Illustraties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Artistieke Impressie Schets voor Concept Uitwerking

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 15 julLaatst gewijzigd: 15 jul6 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Voor het overbrengen van een concept hebben we een artistieke impressie schets nodig van een bril met toegevoegde functionaliteit. De schets moet een bril worden die er uit ziet als een normale bril maar met functionaliteit geïntegreerd. Kan jij ons helpen met het vertalen van ons concept in een mooie artistieke impressie? Dan voorzie ik jullie graag van meer detail informatie.

Tekening op basis van Foto (Cartoon Stijl)

Budget: € 20 tot € 200Geplaatst: 12 julLaatst gewijzigd: 15 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die van een foto van mijn vriendin en m'n kind een tekening kan maken. Ik zou de tekening graag willen hebben met een cartoon tintje. Voor een voorbeeld zie bijlage. Wie kan mij hiermee helpen?

Illustratie Maken van Bedrijfsproces

Budget: € 200 tot € 800Geplaatst: 11 julLaatst gewijzigd: 15 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die ons bedrijfsproces op het gebied van marketing strategie zou kunnen illustreren. Ons bedrijfsprocess bestaat uit: Wervende advertenties maken. Geavanceerde manieren gebruiken om 'traffic' en 'kliks' naar de website te genereren. Interactieve online posts maken om van kansen klanten te maken. Geautomatiseerde mail acties maken. Monitoren en rapporteren…

Illustratie van Businessplan op A4

Budget: € 40 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 julLaatst gewijzigd: 11 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator die mijn businessplan op een A4 als een verhaal kan tekenen. Ik heb dit en tijd geleden al gedaan en heb hier ook een voorbeeld van. Het gaat om het visualiseren en mensen mee te nemen.  Graag hoor ik wie mij hiermee kan helpen. In je reactie zie ik graag enkele voorbeelden van je werk terug.

Illustratie voor Trouwkaart Gezocht

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 11 jul15 reacties (pauze)
Hoi freelancers, Voor een trouwkaart ben ik op zoek naar iemand die een mooie illustratie kan maken van mij, mijn "man", onze dochter én de trouwlocatie (de metaalkathedraal in Utrecht). Liefst een speelse cartoonachtige stijl, maar niet te kinderachtig (volgen jullie het nog?). Budget, ongeveer 100 euro, als je ook de complete trouwkaart kunt vormgeven 150 euro. Ik ben benieuwd!…

Illustrator voor 15 Knotsgekke Gedichten

Budget: € 500 tot € 750Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 9 jul15 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator voor mijn boek '15 knotsgekke gedichten voor koppige kinderen'. Liefst figuratief met een knipoog naar het absurde. Voor elk gedicht een tekening, waarvan één tevens als cover kan dienen. Totaalbedrag dat ik kan besteden: 750 euro. Graag een reactie.

Afbeelding voor Geboortekaartje

Budget: € 20 tot € 100 p.u.Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 9 jul15 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor het geboortekaartje van ons 3e kindje zoeken we een illustrator die in dezelfde stijl als de geboortekaartjes van ons eerste twee kinderen een nijlpaard kan tekenen plus een familie stokstaartjes. We zien bij interesse graag een reactie tegemoet.

Illustrator voor Kinderboek van 0 - 4 Jaar

Budget: € 100 tot € 400Geplaatst: 3 julLaatst gewijzigd: 3 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn kinderboek gericht op kinderen 0 - 4 jaar ben ik op zoek naar een illustrator. Het betreft 12 tekeningen + kaft met strakke lijnen en weinig detail (te vergelijken met de boeken van Nijntje). I.v.m. het lage budget kan je naast een vast bedrag ook meedelen in de royalty's. In de toekomst zal er minimaal 1 en mogelijk meerdere boeken van deze serie op de markt gebracht…

Tekenaar voor Cover Boek en Enkele Tekeningen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 julLaatst gewijzigd: 2 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die tekeningen kan maken voor: 1. De cover van een boek (beetje speels, strip achtige voorkant); 2. Enkele zwart/wit tekeningen voor in een boek, tussen de 5 en de 10 in totaal. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Grafische Illustraties voor Biologische Boerderij

Budget: € 20 tot € 250Geplaatst: 1 julLaatst gewijzigd: 1 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn biologische boerderij in Japan ben ik op zoek naar een illustrator. Ik zoek iemand die vanaf foto's van mijzelf en mijn producten, die ik teel, een tekening kan maken. Het gaat in totaal om ca. 5 tot 7 stuks in A5 formaat. Deze tekeningen wil ik dan bij mijn product beschrijvingen en dergelijke gebruiken in onder andere supermarkten. De tekeningen moeten…