Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Illustraties

Freelance opdrachten: Illustraties

Illustraties voor Kinderboek (Sinterklaas)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12 mei
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 19 mei
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor mijn kinderboek, gericht op sinterklaas. Iemand die mooie, opvallende, kleurrijke illustraties kan maken. Het gaat om een cover, in de inleiding 5 kleine illustraties van een kindergezichtje, en verdeeld over de 9 hoofdstukken 9 wat grotere illustraties, en bij ieder hoofdstuk bijpassende strooiillustraties. Graag een reactie bij interesse…

Praatplaat Striptekening over Bedrijfsvisie

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28 apr
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 3 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een praatplaat striptekening over de kansen en visie van ons bedrijf. Afspraak in de week van 2 mei en de praatplaat heb ik nodig op 10 mei 2022. Over ons Wij zijn gespecialiseerd in het aansturen en implementeren van veranderopdrachten bij profit en non-profit organisaties. Tevens kunnen mensen mij benaderen om als sparringpartner…

Illustrator Gezocht op Project Basis

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 26 apr
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 29 apr
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek een ervaren illustrator die op zeer korte termijn beschikbaar is om een aantal illustraties in een manga / cartoon stijl te maken. Graag in de omgeving noord Nederland. Werk op locatie is geen pre maar een eerste kennismaking wel. Hebben wij een klik dan is een langdurige samenwerking waar ik naar op zoek ben. Ik ontvang graag jouw portfolio en recent werk. Bij een match…

schets naar tekening illustrator

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26 apr
Reacties: 9
Locatie: Uden
Laatst gewijzigd: 28 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor ons een viertal schetsen van sjablonen in Illustrator wil omzetten. Dit omdat onze sjabloon leverancier alleen met bestanden uit illustrator werkt. Het gaat dus 4 tekeningen die omgezet moeten worden. Interesse? Reageer direct!

Tattoo met Bloemen Ontwerpen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25 apr
Reacties: 11
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 26 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik wil graag een tattoo ontwerp laten tekenen. Het gaat om 3 a 4 bloemen in een boeket. Het liefst alleen lijn werk zonder schaduwen. Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

Illustratie van Handen Michelangelo (Realistisch)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21 apr
Reacties: 10
Locatie: Boxtel
Laatst gewijzigd: 21 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben voor een nieuw project voor een zakelijke klant op zoek naar een illustrator die op realistische, pakkende en kleurrijke wijze de handen van Michelangelo's wereldbekende werk 'De Schepping van Adam' kan illustreren/bewerken. De handen zouden alleen chirurgen handschoentjes aan moeten hebben, omdat de illustratie gebruikt wordt voor een klant die in de medische…

Boekomslag Illustratie voor Humorboekjes

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13 apr
Reacties: 10
Locatie: Apeldoorn
Laatst gewijzigd: 13 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben de schrijver van humoristische boekjes, o.a. met anekdotes en humoristische voorvallen bij de contacten tussen luchthavenpassagiers en de Koninklijke Marechaussee op Schiphol.  Ik ben op zoek naar een illustrator die voor mijn boekjes een boekomslag kan maken. Ik zie bij interesse graag een reactie tegemoet.

Trouwkaart Ontwerpen in Stijl van Geboortekaartjes

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 6 apr
Reacties: 10
Locatie: Wateringen
Laatst gewijzigd: 19 apr
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een trouwkaart voor ons wil ontwerpen. In de stijl van onze geboortekaartjes. (Grappige getekende stijl) Ik kan de foto's van deze kaartjes toezenden. - Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte. - Spoedopdracht (oplevering binnen 5 werkdagen) Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Tekeningen van Sportende Kinderen voor Spel

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 24 mrt
Reacties: 10
Locatie: Thuiswerken
Laatst gewijzigd: 24 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van tekeningen voor een of meerdere kwartetspel(len). Het gaat om tekeningen van kinderen die bepaalde sporten en hobby's uitoefenen. Er is geen deadline. Prijs nader overeen te komen. Interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Tekening voor een Geboortekaartje

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21 mrt
Reacties: 10
Locatie: 9042
Laatst gewijzigd: 21 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb 5 verschillende tekeningen, die ik graag in 1 tekening (dezelfde stijl) zou willen hebben voor een geboortekaartje. Bijgevoegd 'snip kaartje' is een richting van hoe ik het ongeveer wil. Bij interesse in deze opdracht zie ik graag een reactie tegemoet.