Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Illustraties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Illustrator of Cartoonist (Regio Rotterdam)

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 15 meiLaatst gewijzigd: 15 mei7 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een illustrator of cartoonist uit de regio Rotterdam. Het is de bedoeling om van 5 kernwaarden die onze visie en ambitie beschrijven een beeld/tekening te maken. Liefst in 1 tekening, maar mogelijk ook meerdere afbeeldingen om het totaal verhaal meer verdieping te geven. Wie kan ons hiermee helpen? Wij zien graag een reactie tegemoet

Tatoeage Tekening van Foto

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 8 meiLaatst gewijzigd: 22 mei7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij de foto van mijn vriendin wilt tekenen in Day of the Dead. Tekening is namelijk voor een tatoeage. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Omzetten Full Colour Tekening naar EPS Bestand

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 7 meiLaatst gewijzigd: 17 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een een full colour tekening (jpg) kan omzetten naar een juiste EPS bestand (lijntekening). Afbeelding op aanvraag. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Illustratie voor Gastenboek Maken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 14 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance illustrator voor het maken van een tekening. Het moet een tekening worden van een vriendin die 30 wordt en het is de uiteindelijk de bedoeling om de tekening op het gastenboek te plaatsen. Ik zie graag een reactie tegemoet.

T-Shirt Illustraties Ontwerpen

Budget: € 150 tot € 500Geplaatst: 29 aprLaatst gewijzigd: 1 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons bedrijf een mooie illustratie kan maken voor op een t-shirt. Wij hebben enkele foto's om de (bonte en gekleurde) sfeer aan te geven die wij in het ontwerp terug willen zien. Wij willen het ontwerp in twee vormen, in zwart-wit lijnenspel en in bonte kleur (waterverf, pastel). Stijl vergelijkbaar met Bekim Art. Denk aan Hollandse bloemenvelden,…

Illustrator voor Tatoeages (Borst en Armsleeve)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 29 apr4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance illustrator voor het maken van tatoeage illustraties. Hallo, Het wordt geen japanse cultuur meer. De ideeen die ik zover heb zijn: Draak hoofd met ogen zichtbaar op borst die vuur uit ademt, vogel achterin mijn nek die zijn vleugels naar voren brengt (voorkant van mijn nek) en daarom heen vlammen en rozen zonder tak. Wat ik op mijn beide armen wil…

Illustrator Gezocht voor Beginnende Schrijfster

Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 5 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben een beginnende schrijfster uit België die korte kinderverhalen heeft geschreven en nu op zoek is naar een enthousiaste illustrator. Ook beginnende illustrators mogen zich melden. Het omvat een 30 -tal kleine tekeningen met als hoofdrol 2 hondjes. Budget: Deze is in overleg. Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn met dit budget. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Kinderboek Striptekenaar Gezocht

Budget: € 500 tot € 2500Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 29 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een striptekenaar voor een kinderboek. Het gaat om een strip van 32 pagina's, een cover en achterkant. Deadline: zo snel mogelijk Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.

Illustrator / Tekenaar voor Kinderboek (Spoed)

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 16 aprLaatst gewijzigd: 19 apr15 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een illustrator / tekenaar voor een Kinderboek. Het gaat om het illustreren van 32 pagina's, een cover en achterkant  Deadline: Spoed, zo snel mogelijk Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.  

Muurbeschildering voor een Restaurant

Budget: € 200 tot € 750Geplaatst: 16 aprLaatst gewijzigd: 17 apr4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar/schilder/illustrator om een muur te beschilderen in een restaurant. Het gaat om een grote muur van 3 bij 14 meter. Wil er een soort van bergen op laten tekenen. Heb daar een voorbeeld van(zie bijlage). De tekening moet rond 5 augustus geplaatst worden. Ik zie graag een reactie, portfolio, planning en offerte tegemoet.