Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Illustraties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Ontwerp voor Tattoo Sleeve

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 20 aprLaatst gewijzigd: 20 apr3 reacties (nieuw)
Beste freelancer, Ik zoek een creatief persoon die voor mij een tattoo sleeve kan/wil maken. De sleeve bevat een aantal elementen uit mijn eigen levensloop en moet één geheel been vullen van mooie plaatjes met vloeiende overgangen. Het is van heup/lies tot aan de enkel. Het betreft een zwart, grijze tattoo. Wie kan mij helpen?

Cartoontekenaar Gezocht voor Drievlaks Strip

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 18 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een cartoon tekenaar die een drievlaks strip zou kunnen maken. Het betreft een eenmalige opdracht. Graag een reactie indien je interesse hebt in het uitvoeren van deze opdracht.

Visual Storytelling tbv Uitnodiging voor Feest

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 16 aprLaatst gewijzigd: 16 apr4 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een tekening (visual storytelling) kan maken tbv een uitnodiging voor een feest in poster vorm, waarin de verhalen terug komen van (verleden, heden, toekomst) van de personen die het feest geven. Graag zie ik voorbeelden van eerder werk.

Illustrator voor een Nieuw Merk

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 15 apr15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een tekenaar die onze huisstijl en verpakking kan ontwerpen. Er moet ook nog een logo ontworpen worden.  Op de verpakking moet op een creatieve manier weergegeven worden hoe ons product werkt. De huisstijl is belangrijk voor op onze website, we willen leuk, kwaliteit maar toch budget uitstralen. Herkenbaarheid is van belang. Wie kan ons helpen? 

Tekenaar/Grafisch Designer Gezocht voor Vaste Samenwerking

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 20 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn een nieuwe nieuws- en informatiesite door en voor de Belgische kust. Wij zijn op zoek naar een vaste freelancer die gedurende het jaar kan instaan voor het vervaardigen van al onze tekeningen en visuals. We spreken over zo'n 40 à 50 losse opdrachten per jaar. Graag een reactie bij interesse.

Cartoonist voor Voetbalmagazine Gezocht (Samenwerking)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 aprLaatst gewijzigd: 9 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze voetbalclub spelend in de eredivisie brengen wij regelmatig een magazine uit. Hiervoor zijn wij op zoek naar een cartoonist die ons kan helpen met in totaal 17 cartoons. We willen voor het komende jaar graag 2x per maand (in totaal 17 stuks) een cartoon in A5 formaat. De stijl moet actueel zijn en eenvoudige gezichtsuitdrukkingen bevatten. Kan jij ons helpen? Dan zien…

Illustrator Gezocht voor Voorleesboek/Prentenboek

Budget: € 150 tot € 200Geplaatst: 5 aprLaatst gewijzigd: 18 apr15 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn allereerste voorleesboek ben ik op zoek naar een freelancer die de illustraties wil gaan verzorgen. Het boek is geschikt voor kinderen van 2 - 6 jaar en speelt zich af op Madagascar. Dieren die onder andere geïllustreerd moeten worden zijn een aye-aye, ringstaartmaki en rode vari. Het gaat om 9 illustraties inclusief de voorkant van het boek. Aangezien ik beginnend…

A5 Kaarten Illustreren voor Vrijgezellenfeest

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 2 aprLaatst gewijzigd: 3 apr9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een vrijgezellenfeest ben ik op zoek naar iemand die op kaart (A5 formaat) een kleurplaat kan maken van een vrouw die in een eendje rijd en daarbij veel details. Beetje mandala effect.. Het allerleukste zou zijn als ik 14 foto's kan aanleveren van de vrouwen en dat ze er ongeveer op lijken qua gezicht/ haardracht.. ;) Het mag dan precies dezelfde kaart zijn maar met een…

Tekenaar Bruiloft Gezocht (Utrecht, Mei)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29 mrtLaatst gewijzigd: 12 apr2 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een (semi- realistische) tekenaar voor onze bruiloft. Het liefst in zwart-wit. Iemand die de sfeer en een aantal momenten en mensen kan vastleggen in verschillende tekeningen (Geen karikatuur of cartoons) Regio Utrecht, 3 a 4 uur, mei 2019.

Illustrator voor Boek over Puberbrein Gezocht

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 26 mrt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor de nieuwe editie van ons boek over het puberbrein  zoeken wij een illustrator die in een humoristische lijntekening in 1 oogopslag herkenbaar het leven van een puber kan neerzetten. - Wij denken aan 40-45 tekeningen die als strooigoed vrij klein geplaatst gaan worden. - Qua stijl en humor denken wij aan de tekeningen van Femke de Greef. - Kleurgebruik is mogelijk, maar…