Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Juridisch

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Jurist Arbeidsrecht (Den Bosch)

Budget: > € 80 p.u.Geplaatst: 8 oktLaatst gewijzigd: 8 okt2 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn een organisatie die oa. autocad oplossingen biedt en gevestigd in de regio Den Bosch/ Waalwijk. Voor een intern conflict zijn wij op zoek naar een jurist arbeidsrecht. Wij willen graag advies en begeleiding hoe om te gaan met deze situatie. Kan jij ons helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Hulp bij Incasseren Openstaande Facturen

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 12 sepLaatst gewijzigd: 12 sep2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een meningsverschil met een leverancier waarvoor wij naar de rechter zijn gestapt. De rechter heeft mij gelukkig in het gelijk gesteld. Via deurwaarders probeer ik nu de openstaande rekening bij de tegenpartij te verhalen, helaas heeft de tegenpartij nog niet betaald. Ik ben daarom op zoek naar iemand die mij kan adviseren en helpen bij het incasseren van de openstaande factuur…

Juridische Documenten & Contracten Opstellen (NL & Eng)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 12 sepLaatst gewijzigd: 26 sep2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze toekomstige onderneming ben ik op zoek naar een ervaren freelancer die mij kan helpen bij de volgende juridische documenten: NDA voor freelancers in het Engels Werkovereenkomst voor freelancers in het Nederlands nakijken en indien nodig aanpassen Werkovereenkomst voor freelancers in het Engels Algemene Voorwaarden in het Nederlands en eventueel ook in het Engels (dit is…

Nakijken en Aanpassen Algemene Voorwaarden

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 9 augLaatst gewijzigd: 6 sep4 reacties (match!)
Beste freelancers, Binnenkort gaat onze nieuwe webshop de lucht in. Hiervoor willen wij ook onze algemene voorwaarden een beetje aanpassen, daarom zijn wij op zoek naar een specialist die ons hier bij kan helpen. Graag een reactie bij interesse.

Opdrachtovereenkomst Laten Opstellen

Budget: € 20 tot € 100 p.u.Geplaatst: 17 julLaatst gewijzigd: 17 jul2 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een opdrachtgever wil ik een opdrachtovereenkomst samenstellen. Opdrachtgever is in dit geval een mediabureau die de opdracht heeft uitgegeven. Hierin hebben zij een doel: online zoveel mogelijk mensen in contact brengen met het merk dat zij vertegenwoordigen (Defensie in dit geval). Mijn bedrijf heeft hiervoor een plan ingediend waarin een Influencer een rupsvoertuig bouwt…

Algemene Voorwaarden voor Klusbedrijf

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 30 aprLaatst gewijzigd: 1 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf kan schrijven. Ik ben een ZZP’er en wil zelf klussen gaan aannemen. Ik heb deze algemene voorwaarden nodig tbv de offertes en website. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Addendum voor Arbeidsovereenkomst

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 29 mei1 reactie (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een addendum (in een A4) kan maken ter aanvulling van een arbeidsovereenkomst. Ik ben een eigenaar van tankstations. Sinds 1 januari 2016 is een wet opgetreden. (Het gaat hierbij om het vullen van gasflessen met LPG wat verboden is. Documenten omtrent de wet en voorbeelden hiervan en een personeelshandboek en verdere informatie kan ik je toesturen.…

Herschrijven Algemene Leveringsvoorwaarden

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 9 aprLaatst gewijzigd: 9 aprgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik sta op het punt om een nieuw bedrijf te starten in de reisbranche en ben op zoek naar een juridische schrijver. Om mijn website te kunnen lanceren mis ik enkel nog de algemene leveringsvoorwaarden. Wie kan deze voor mij schrijven? Ik ben al een heel eind op weg, maar er zal het een en ander herschreven moeten worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Juridisch Advies Aanpak Persoonlijke Situatie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 1 mrt2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een jurist voor een advies aanpak ten aanzien van het afhandelen van een relatie en de gemeenschappelijke goederen. Verdere informatie kan ik persoonlijk toelichten. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Jurist voor Sociaal Maatschapelijk Vraagstuk

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 11 febLaatst gewijzigd: 11 feb1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een jurist die gespecialiseerd is in sociale/maatschappelijke wetgeving om een instantie aan te schrijven. Het gaat erom dat deze instantie zeer nalatig danwel non-chalant in hun optreden is geweest. Zij boden niet de zorg die noodzakelijk was. Wie kan mij helpen?