Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Juridisch

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Nakijken en Aanpassen Algemene Voorwaarden

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 9 augLaatst gewijzigd: 21 aug4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Binnenkort gaat onze nieuwe webshop de lucht in. Hiervoor willen wij ook onze algemene voorwaarden een beetje aanpassen, daarom zijn wij op zoek naar een specialist die ons hier bij kan helpen. Graag een reactie bij interesse.

Opdrachtovereenkomst Laten Opstellen

Budget: € 20 tot € 100 p.u.Geplaatst: 17 julLaatst gewijzigd: 17 jul2 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een opdrachtgever wil ik een opdrachtovereenkomst samenstellen. Opdrachtgever is in dit geval een mediabureau die de opdracht heeft uitgegeven. Hierin hebben zij een doel: online zoveel mogelijk mensen in contact brengen met het merk dat zij vertegenwoordigen (Defensie in dit geval). Mijn bedrijf heeft hiervoor een plan ingediend waarin een Influencer een rupsvoertuig bouwt…

Algemene Voorwaarden voor Klusbedrijf

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 30 aprLaatst gewijzigd: 1 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf kan schrijven. Ik ben een ZZP’er en wil zelf klussen gaan aannemen. Ik heb deze algemene voorwaarden nodig tbv de offertes en website. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Addendum voor Arbeidsovereenkomst

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 29 mei1 reactie (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een addendum (in een A4) kan maken ter aanvulling van een arbeidsovereenkomst. Ik ben een eigenaar van tankstations. Sinds 1 januari 2016 is een wet opgetreden. (Het gaat hierbij om het vullen van gasflessen met LPG wat verboden is. Documenten omtrent de wet en voorbeelden hiervan en een personeelshandboek en verdere informatie kan ik je toesturen.…

Herschrijven Algemene Leveringsvoorwaarden

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 9 aprLaatst gewijzigd: 9 aprgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik sta op het punt om een nieuw bedrijf te starten in de reisbranche en ben op zoek naar een juridische schrijver. Om mijn website te kunnen lanceren mis ik enkel nog de algemene leveringsvoorwaarden. Wie kan deze voor mij schrijven? Ik ben al een heel eind op weg, maar er zal het een en ander herschreven moeten worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Juridisch Advies Aanpak Persoonlijke Situatie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 1 mrt2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een jurist voor een advies aanpak ten aanzien van het afhandelen van een relatie en de gemeenschappelijke goederen. Verdere informatie kan ik persoonlijk toelichten. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Jurist voor Sociaal Maatschapelijk Vraagstuk

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 11 febLaatst gewijzigd: 11 feb1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een jurist die gespecialiseerd is in sociale/maatschappelijke wetgeving om een instantie aan te schrijven. Het gaat erom dat deze instantie zeer nalatig danwel non-chalant in hun optreden is geweest. Zij boden niet de zorg die noodzakelijk was. Wie kan mij helpen?

Overnamecontract Juridisch Beoordelen

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 29 janLaatst gewijzigd: 29 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een jurist die een overnamecontract kan beoordelen tussen een eenmanszaak en een v.o.f. Het contract is al volledig opgesteld en afgerond door de koper. Nu zou ik graag het contract willen laten beoordelen door een jurist vanuit het oogpunt van de koper. Wie kan mij hiermee helpen?

Jurist voor het Controleren van Privacy Statement

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 janLaatst gewijzigd: 24 jan2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor het controleren van het Privacy Statement voor onze website ben ik op zoek naar een Jurist. Deze Jurist moet aan de hand van het huidige tekstvoorstel en ons bedrijfsprofiel waar nodig adviseren in hoevere dit voorstel moet worden aangepast. Graag hoor ik van Juristen die begrijpen waar dit over gaat en hier ook voldoende ervaringen hebben. Het resultaat zal relevant en solide…

Deelnamecontract en de Bijbehorende Voorwaarden

Budget: € 350 tot € 600Geplaatst: 11-12-2018Laatst gewijzigd: 17-12-20181 reactie (match!)
Beste freelancers, Ik zit in de afrondende fase van een telefonische en online hulpdienst voor 50 plussers. Een platform die enerzijds door ondernemers gebruikt zal worden om hun diensten en producten tegen betaling online beschikbaar te stellen en anderzijds kosteloos door de doelgroep geraadpleegd kan worden. Ik heb een deelnamecontract en de bijhorende voorwaarden nodig. Het betreft tevens de overeenkomst…