Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Deskundige Gezocht van Heroku, Node.js, PHP, BitGo, git.
Budget: € 35 tot € 65 p.u.Geplaatst: 09:25Laatst gewijzigd: 09:25geen reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben voor het updaten van een bestaande bitcoin aan/verkoopwebsite opzoek naar een backend developer die in staat is om de huidige website te koppelen aan betaal api's (bv bunq/mollie), ook moet de site internationaal gemaakt worden (oa verschillende talen/domeinen). (domain bepaald default taal) In principe zijn we opzoek naar een freelancer waar we langdurig willen mee gaan…
Grafisch Vormgever voor Huisstijl van Bedrijfsdocument
Budget: € 40 tot € 80Geplaatst: 09:05Laatst gewijzigd: 09:309 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zoeken een grafisch vormgever voor het maken van een layout voor ons bedrijfsdocument. Het bedrijfsdocument is in totaal 2 pagina's en moet een overzicht geven van een professionele huisstijl. In de bijlage vind je dat document. Wij horen graag van jullie!
Nakijken van Scriptie (Spelling en Structuur)
Budget: € 10 tot € 50Geplaatst: 08:05Laatst gewijzigd: 09:245 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die met spoed mijn scriptie kan nakijken op spelling en structuur. Er is een klein budget van 50 euro en thuiswerken is mogelijk. Ik hoor graag van u.
Videograaf voor Bruiloft ('s-Hertogenbosch)
Budget: € 190 tot € 200Geplaatst: 07:45Laatst gewijzigd: 07:45geen reacties (nieuw)
Beste freelancers, Voor onze bruiloft op 16 september 2017 zijn wij op zoek naar een videograaf die een deel van deze dag zou willen filmen. Onze bruiloft vindt plaats in de omgeving van 's-Hertogenbosch. Ook zouden wij het leuk vinden als er met een drone gefilmd kan worden. Budget is +/- 200 euro. Kunt u ons helpen? Stuur dan een bericht.
WordPress Hulp gevraagd (Webshop)
Budget: € 10 tot € 80 p.u.Geplaatst: 07:25Laatst gewijzigd: 08:232 reacties (nieuw)
Beste mensen, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het leren van WordPress programma. Ik heb namelijk een webshop gebaseerd op WordPress en wil graag alles over dit programma weten. Offerte graag op uurbasis. Voor meer info zie ik uw bericht graag tegemoet.
Hulp bij Inladen XML Bestand
Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 07:05Laatst gewijzigd: 08:412 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het inladen en verwerken van een XML bestand. Er is een budget tot 250 euro beschikbaar en thuiswerken is mogelijk. Bij interesse hoor ik graag van u.
Programmeur voor Zoekmachine Gevraagd
Budget: € 750 tot € 1000Geplaatst: 06:45Laatst gewijzigd: 08:101 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een eenvoudige zoekmachine kan bouwen. De zoekresultaten zullen komen uit verschillende Bing API`s. Het design zal geïnspireerd zijn op Bing en Google. Details zullen gedeeld worden nadat er contact is geweest. Voorbeelden: Google.com, Bing.com (design) Bij interesse zie ik uw reactie graag tegemoet.
3D Appartement Visualisaties Laten Maken
Budget: € 30 tot € 50 p.u.Geplaatst: 06:25Laatst gewijzigd: 08:244 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren freelancer die voor ons visualisaties kan maken van appartementen. Zowel interieur als exterieur. Het interieur moet volledig aangepast kunnen worden naar de wensen van de client. Bent u de freelancer die wij zoeken? Dan horen wij graag van u.
Access VBA Programmeur Gevraagd (Sound Volume)
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 06:05Laatst gewijzigd: 08:392 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Access VBA programmeur om een formulier met data entry te maken. Dit zodat om de vijf seconden het niveau van het system sound volume van Windows 7 of Windows 10 wordt weggeschreven in tabel. Master Sound volume wordt door schuifje palette gear bestuurd. Verder data van een slider moet worden uitgelezen en moet weg worden geschreven in een tabel. De…
iOS/Swift3 Developer voor Push Notificaties Gevraagd
Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 27 meiLaatst gewijzigd: 28 mei1 reactie
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mee kan helpen met het ontwikkelen van een iOS photo-sharing applicatie. De notificaties moeten gemaakt worden volgens Facebook model. Alleen app-side, server side is al geïmplementeerd net zoals de hele basis van de app. Bij goed werk kan meer werk worden verwacht (GPS, Filter etc). Bij interesse hoor ik graag van u.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad