Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Uittypen van Makelaar Interviews

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15:05Laatst gewijzigd: 15:3710 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand voor het uittypen van makelaar interviews. Het zijn interviews die opgenomen zijn (audio) en de interviews duren gemiddeld 20-30 minuten. Ze moeten precies zo worden weergegeven. Het zijn interviews met makelaars over hun gebruik van social media. Deadline: het liefst binnen 2 weken klaar!! Ik zie graag een reactie tegemoet.

Krijtborden Intekenen bij Winkels Hoofddorp

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 14:45Laatst gewijzigd: 15:031 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Voor kleinschalig onbemande winkeltjes zoeken we iemand die krijtborden kan intekenen. Het gaat meestal om meerdere borden per winkel waarbij categorieën worden aangegeven (bv. cookies, coffee, snacks) maar ook welkomstborden (bv. Welcome to the Food Market). Er is een momenteel spoed voor een kleine shop bij Hoofddorp. Er gaan dit jaar nog 6 tot 8 andere shops open die krijtborden…

Ondernemingsplan Opstellen voor Autobranche

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13:45Laatst gewijzigd: 15:344 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik wil een bedrijf in de autobranche gaan beginnen en daar heb ik een ondernemersplan voor nodig waardoor ik wat geld kan lenen en dit wil ik besteden voor de opstart van het bedrijf. Ik ben op zoek naar iemand die hierin ervaren is. Het zou fijn zijn als we dit zo snel mogelijk kunnen realiseren. Ik zie graag een reactie tegemoet.

WordPress en WooComerce Specialist gezocht

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 11:45Laatst gewijzigd: 15:2315 reacties (pauze)
Beste freelancers, Mijn website draait onder Drupal. Ik wil de website echter omzetten naar WordPress. Omdat er ook een verkoop element aanzit zal dit Woocommerce worden. Bij het omzetten van de site wil ik tevens een aantal zaken versimpelen (bedrijfsmodel is veranderd) en SEO technisch verbeteren. Ik zoek een partij met voldoende expertise welke dit volledig kan oppakken. Ik zie graag een reactie…

Website Teksten (Her)schrijven over Bedrijfsautomatisering

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 11:25Laatst gewijzigd: 12:4010 reacties (pauze)
Beste freelancer, Onze huidige website voldoet niet helemaal aan onze nieuwe koers die we willen gaan varen met de organisatie. We willen graag onze website optimaliseren en dan met name onze website teksten. 1 januari 2019 willen we live met de verbeterde website. We zijn op zoek naar een tekstschrijver die ervaring heeft met IT teksten schrijven.  We gaan graag met je in gesprek om onze ideeën…

Creatief en Meedenkend Grafisch Ontwerper voor Flyer Concept

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 11:05Laatst gewijzigd: 12:2410 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een grafisch Ontwerper voor het ontwerpen van een commerciële flyer voor een entertainment concept. Het gaat om de voorkant en achterkant. Ruwe schets van het idee ligt klaar maar je creatieve input wordt zeer op prijs gesteld. Graag op korte termijn leveren. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Social Media Content Turkse Hapjes

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10:45Laatst gewijzigd: 14:205 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons kan voorzien van content voor Instagram en Facebook op het gebied van traditionele, Turkse hapjes (catering). Wij zien graag een reactie tegemoet.

Sales Consultant Social Media Trainingen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10:25Laatst gewijzigd: 11:011 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een sales topper die het leuk vindt om de verkoop van onze nieuwe tak (trainingen) een extra boost te geven. We willen bepaalde sectoren aanspreken om onze social media trainingen te volgen. Vind jij het leuk om hier een sales aanpak voor te verzinnen en deze ook uit te voeren? Dan komen we graag in contact! Wij zien graag een reactie tegemoet.

Administratief Medewerker met Exact Kennis

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10:05Laatst gewijzigd: 13:059 reacties (nieuw)
Beste freelancer, Heb jij ervaring met administratieve werkzaamheden? Wij zoeken iemand voor ons bedrijf die ons kan ondersteunen voor ongeveer vier uur per week.   Het betreft het opmaken van facturen. Het maken van kosten analyses en het controleren van systemen. Contact met klanten en medewerkers omtrent administratieve zaken. Updates en analyses opmaken. Advies om administratieve processen…

Hulp Gezocht bij MBO Opdrachten Maatschappelijke Zorg

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 09:25Laatst gewijzigd: 13:238 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij kan helpen met mijn schoolopdrachten van de opleiding: Opleiding maatschappelijke Zorg MBO. Mijn budget ligt rond de 90 euro. ( prijs is bespreekbaar) Ik zie graag een reactie tegemoet.