Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Presentaties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Professioneel PowerPoint Sjabloon Maken

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 25 sepLaatst gewijzigd: 27 sep10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wie kan voor een afvalinzamelaar een professioneel PowerPoint sjabloon maken, zodat ik deze kan gebruiken voor presentaties? Ik ben in bezit van logo's en huisstijl, namelijk logo, lettertype, maar dat is vrij beperkt. Daarnaast zien we u graag twee keer op locatie nabij Eindhoven. Er is op korte termijn ook werk voor het standaard grafisch vormgeven van: • Begroting •…

Powerpoint of Keynote Presentatie Layout Maken

Budget: € 25 tot € 50 p.u.Geplaatst: 9 julLaatst gewijzigd: 13 aug10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek een creatieve freelancer die mij kan helpen om mijn Powerpoint / Keynote presentatie van een mooie layout te voorzien. De presentatie bestaat uit ca. 8 sheets, ik wil graag een strakke en zakelijke layout. Kan jij me hiermee helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

PowerPoint Presentatie Professioneler Maken

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 19 junLaatst gewijzigd: 29 jun9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn presentatie professioneler kan maken. Ik heb ongeveer 25 pagina’s powerpointpresentatie ingevuld qua structuur en opbouw. Nu moet hij er serieus, strak en zakelijk uit komen te zien. Het moet professionele uitstraling krijgen. Deadline 24 juni. Budget: tussen €75,- en €100,- Ik zie graag een reactie tegemoet.

Vormgeving PowerPoint Presentatie

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 2 meiLaatst gewijzigd: 10 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een PowerPoint presentatie strak en netjes kan maken. Het format is een gegeven maar de vormgeving daarbinnen moet mooier en professioneler kunnen dan wat ik er zelf van heb gemaakt. Het gaat om ca. 80 slides. Wie durft die uitdaging aan? Ik zie graag reacties met een geschatte opgave van de tijdsbesteding tegemoet.

Upgraden Bestaande PowerPoint Presentatie

Budget: € 50 tot € 125Geplaatst: 15 aprLaatst gewijzigd: 16 apr5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een bestaande PowerPoint presentatie voor mij kan upgraden. Iemand die veel ervaring heeft met het maken van flashy PowerPoint presentaties.   Deadline: zsm maandag 15 april Budget: max 125 euro Ik zie graag een reactie tegemoet.

Bedrijfspresentatie PowerPoint (Woensdag)

Budget: € 80 tot € 200Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 26 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een PowerPoint bedrijfspresentatie voor een bedrijf in coaching en gezinsbegeleiding. Deadline: aankomende woensdag. Normaliter zelf handig met PowerPoint maar helaas ontbreekt het aan tijd. Kijk op de website voor meer informatie. Animatievideo is aanwezig. (een link naar de website kan ik toesturen) Ikzie graag een reactie…

Creatieve PowerPoint Slides

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 26 febLaatst gewijzigd: 26 feb8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek met spoed hulp van een ZZP-er bij het maken van PowerPoint slides voor een Leadership training. Ik maak meestal mijn slides zelf maar wil graag creatievere en aantrekkelijker slides hebben. Wat ik zoek is iemand die goed is met vormgeving en communicatie, gebruik makend van Power Point. Het gaat niet om huisstijl of iets dergelijks. Ik stel me voor dat ik de persoon mijn…

Afscheidspresentatie Maken in PowerPoint

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 25 febLaatst gewijzigd: 26 feb6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag een karaoke PowerPoint afscheidspresentatie laten maken. Ik heb de tekst en de muziek; nu de rest nog! Deadline: Deze week. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Powerpoint- en Presentatiespecialist Gezocht

Budget: € 200 tot € 2000Geplaatst: 12 febLaatst gewijzigd: 15 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar extra freelance ondersteuning voor het maken van professionele Powerpoints of andere vorm van presentaties. Soms vanaf het begin (alleen een briefing) en soms vanaf een bestaande presentatie die naar een hoger plan moet. Weet je hoe je het maximale uit een effectieve en visueel aantrekkelijke presentatie haalt zonder overal overbodige effecten in te stoppen?…

Hulp bij Vormgeven van PowerPoint Presentatie

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17-12-2018Laatst gewijzigd: 27-12-201810 reacties (match!)
Beste Freelancers, Voor het afronden van een cursus moet ik een sales presentatie ( max 10 min) geven over een oplossing die wij kunnen bieden. Dit wil ik doen door de ondersteuning van een PowerPoint presentatie. Alleen qua vormgeving en opbouw zoek ik iemand die mij hier kan helpen aangezien de ervaring mij ontbreekt. Bij interesse kan nadere info geven over de case. Ik zie graag een reactie tegemoet.