Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Modeontwerp

Freelance opdrachten: Modeontwerp

Ontwerper Gezocht voor Baby Kleding

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 2 mrt
Reacties: 3
Locatie: Weert
Laatst gewijzigd: 30 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die kleding kan ontwerpen voor baby's en kinderen. Wij zelf hebben de ideeën, ik heb iemand nodig die deze ideeën op papier kan zetten. Interesse? Reageer direct!

Kleding ontwerper (Spec. Nachtkleding/pyjama’s)

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20 mrt
Reacties: 2
Locatie: IJsselstein
Laatst gewijzigd: 20 mrt
Status: Open
Hi! Ik ben opzoek naar een kleding ontwerper gespecialeerd in nachtkleding, pyjama’s (kant), het liefst op korte termijn. Het liefst ook iemand die patronen kan maken.

Mode Ontwerper voor Zwemkleding in Utrecht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13 mrt
Reacties: 2
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 15 mrt
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die zwemkleding kan ontwerpen met mij. Wij zelf hebben de ideeën, ik heb iemand nodig die deze ideeën op papier kan zetten. Je inbreng vind ik ook erg interessant. Interesse? Reageer direct! Budget: 25/40,- per uur of ik betaal je per design. Dit is bespreekbaar.

Bh Laten Ontwerpen

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10 feb
Reacties: 1
Locatie: Berkel en Rodenrijs
Laatst gewijzigd: 12 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het ontwerpen van een nieuw soort bh voor vrouwen. Ik ben hierin volledig nieuw en wil graag met iemand brainstormen om dit ontwerp te bespreken en verder uit te werken. Wie kan mij hierin verder helpen? Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Schoudertas Ontwerpen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 6 feb
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 6 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het ontwerpen van een schoudertas. Materiaal katoen. Vergoeding in samenspraak. Liefst regio Zuid-Holland. Ben jij degene die ik zoek? Reageer direct!

Sokken Ontwerpen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 1 feb
Reacties: 15
Locatie: Lochem
Laatst gewijzigd: 3 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance designer die sokken voor mij kan ontwerpen. Zie bijlage voor een voorbeeld. Ben je geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van je.  

Fashion Designer voor Beginnende Kledinglijn

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 9 jan
Reacties: 11
Locatie: Pijnacker
Laatst gewijzigd: 25 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Beginnend aan mijn kledinglijn ben ik op zoek naar een passende fashion/graphic designer die mij kan helpen om mijn ontwerpen te realiseren en op papier te zetten. Mijn design is gereed, het moet nog door een professional getekend worden. Budget bespreekbaar. Bij interesse hoor ik graag van je.

Tech Pack Maken

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 24 jan
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 25 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die Tech Packs kan maken aan de hand van een bestaand kledingstuk. Graag werken voor een vast bedrag voor de Tech Pack. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Modeontwerper voor Sports en Streetwear

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 3 jan
Reacties: 2
Locatie: Spijkenisse
Laatst gewijzigd: 9 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij zijn een start-up en nieuw label voor modest Sports & Streetwear en op zoek naar een fashion designer. Samen met ons ontwerp je een sample collectie die aansluit bij de identiteit van ons label. Lijkt het jou leuk om jouw designer en branding ambities waar te maken bij ons label, neem dan contact met ons op en stuur ons je portfolio. We zien graag een reactie.

Freelance Designer Gezocht

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 18-11-2022
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 16-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met mij mee kijkt naar een design met stof. Heel veel meer kan ik er niet over zeggen nog. Het valt ongeveer in de categorie tassen/toilet tassen. Interesse? Reageer direct!