Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Modeontwerp

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Mode Ontwerper Gezocht (Ook 3D)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 16 sepLaatst gewijzigd: 16 sep3 reacties
Beste freelancers, Ik heb een ontwerper nodig die de kleding, wat ik als idee heb, op papier kan zetten en tekenen/schetsen. Mijn voorkeur is iemand die hier ook een 3D tekening van kan maken. Indien dit niet mogelijk is, dan is een tekening voorlopig voldoende. Mochten er interesse voor de opdracht zijn, graag een link toevoegen van een eventuele website of portfolio.

Kledingontwerper en Advies Gezocht

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 5 sepLaatst gewijzigd: 9 sep6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een kledingontwerper die me tegelijkertijd kan adviseren bij het productieproces voor een op te starten kledinglijn. Ik zoek een topkwaliteit ontwerp en een uiteindelijk product afkomstig uit een verantwoord productieproces. Graag kom ik met je in contact zodat we een en ander kunnen afstemmen.

Modeontwerper Gezocht voor Kleding

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 28 augLaatst gewijzigd: 16 sep4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een ontwerper nodig die de kleding, wat ik als idee heb, op papier kan zetten en tekenen/schetsen. Mijn voorkeur is iemand die hier ook een 3D tekening van kan maken. Indien dit niet mogelijk is, dan is een tekening voorlopig voldoende. Mochten er interesse voor de opdracht zijn, graag een link toevoegen van een eventuele website of portfolio.

Tekenaar Gezocht voor een Winterjas

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 23 augLaatst gewijzigd: 31 aug4 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een wintercollectie zijn wij op zoek naar iemand die een jas kan tekenen in details. Wij weten hoe we de jas willen hebben maar om dit uit te werken hebben wij een tekenaar nodig. Je kan werken vanuit locatie. Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte. We zien graag een reactie tegemoet.  

Freelance Schoenontwerper Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 augLaatst gewijzigd: 10 aug2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een nieuw op te richten schoenenmerk zoeken wij een freelance schoenontwerper. Met mijn 25 jaar ervaring en jouw jong hippe trend mind, gaan wij zorgen voor iets nieuws! Heb jij de tijd en de ambitie om een style compleet te veranderen? Kun je vertalen wat ik wil dan kun je compagnon worden! Budget in overleg! Ik zie graag een reactie tegemoet.

Productontwerper Gezocht (Meubels en Mode)

Budget: € 3000 tot € 7000Geplaatst: 24 julLaatst gewijzigd: 24 jul1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een productontwerper die ervaring heeft open het gebied van meubels en mode met een focus op ergonomische functies. Wij zoeken een ontwerper die het gehele proces aankan, iemand met ervaring, talent en een visie. De producten zijn gerelateerd aan ontspanning, comfort en ondersteuning, denk aan zitzakken, nekkussen en andere producten die het leven nog comfortabeler…

Adviseur over Nieuwe Kledinglijn

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 24 julLaatst gewijzigd: 5 aug9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben net een nieuwe kleding begonnen en hiervoor ben ik op zoek naar een freelancer die mij adviseert. Het betreft een soort management rol, om te kunnen sparren of waar ik samen keuzes kan maken of brainstormen. Kan jij mij helpen bij het in de markt zetten van deze nieuwe kledinglijn, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Tekeningontwerp Duurzame Portemonnee

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 26 jul6 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een nieuw op te zetten private label ben ik op zoek naar een (mode)tekenaar voor een ontwerp voor op een portemonnee. Het gaat dus niet om het ontwerpen van een nieuwe portemonnee, maar slechts om een tekening die op de portemonnee moet komen. De portemonnee wordt gemaakt van bananenvezel, een duurzaam alternatief voor bijv. leer. De afmeting van de portemonnee is +/- 8,6 x…

Technisch Designer Gezocht voor Beginnend Modelabel

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 22 jul6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn beginnend modebedrijf ben ik op zoek naar iemand die van mijn globale ontwerpen precieze ontwerpen kan maken die vervolgens naar mijn fabrikant kunnen gaan. Het gaat dus om tech packs ed. Er kan per uur betaald worden, liefst per tech pack per artikel. Voor nu gaat het om 3 kledingartikelen die moeten worden uitgewerkt. (boven en onderkleding) Budget ligt rond 100-150…

Freelance Shoe Designer Gezocht

Budget: € 30 tot € 50 p.u.Geplaatst: 9 julLaatst gewijzigd: 23 jul1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een designer die voor mij een lederen enkellaars kan ontwerpen. Het gaat hier om een laars die gedragen kan worden in de stallen tussen de paarden, maar ook als een mode item voor het dagelijks leven. Ik zoek iemand die; • ervaringen heeft met het ontwerpen van laarsjes • een schets kan maken en het kan uitwerken in 3D • tech packs kan maken voor…