Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Modeontwerp

Freelance opdrachten: Modeontwerp

Ontwerper voor Corrigerende Kleding

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 6 jun
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 6 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Graag kom ik in contact met een freelancer die ervaring heeft met het tekenen van patronen voor corrigerende kleding/shapewear of in ieder geval met patronen waar sprake is van specifieke compressie zones. Uurtarief in overleg. Ik hoor graag van jullie.

Nieuw Sportkledingmerk Zoekt Hulp

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25 mei
Reacties: 2
Locatie: Dordrecht
Laatst gewijzigd: 30 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een nieuw sportkledingmerk zijn wij op zoek naar iemand die ons kan helpen wegwijs te worden in het hele productie-proces, onze ontwerpen uit kan werken naar patronen en techpacks en sizespecs kan maken. Uurtarief in overleg.  Wie kan ons verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Skatewear Kledinglijn Ontwerpen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 29 apr
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 2 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Voor een beginnende kledinglijn ben ik met spoed op zoek naar een freelance kleding designer. Het gaat om het designen van een street/skatewear kledinglijn. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Badpakken voor Synchroonzwemmen Maken

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 mei
Reacties: 0
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 2 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn 2 badpakken op maat voor 2 meisjes kan maken die op synchroonzwemmen zitten. Ongeveer maat 140. Steentjes et cetera doen wij zelf, het gaat puur om de badpakken zelf. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.   

Trainingspak Ontwerpen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 18 apr
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 30 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor het uitwerken van mijn kleding ontwerp ben ik op zoek naar een kleding designer. Ik heb het volledige kledingontwerp al uitgewerkt op papier. Ook heb ik het design digitaal laten maken. Ik ben op zoek naar een ontwerper die het digitale ontwerp kan uitwerken tot het eindproduct. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.  

Tech Pack Ontwerper Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11 apr
Reacties: 4
Locatie: Vlaardingen
Laatst gewijzigd: 14 apr
Status: Match!
Beste freelancers, Voor het starten van mijn kledinglijn ben ik op zoek naar een Tech-Pack designer die mij van A tot Z kan helpen. De ideeën heb ik en visie heb ik ook alleen loop ik nu vast met het maken van een Tech-Pack en alles wat daarbij hoort. De fabrikant die ik heb benaderd die vraagt eerst om een Tech-Pack. Ik heb op dit moment 3 ontwerpen (het gaat hier om dames kledingstukken)…

Ontwerpen van een Ondergoedlijn

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13 apr
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 13 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die met mij kan meedenken over het ontwerpen van een ondergoedlijn. Ik ben op dit moment nog in de opstartfase. Het liefst ook iemand die daarnaast ideeën heeft voor een logo en huisstijl ontwerp. Wie kan mij verder helpen? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.  

Kleding Ontwerper (Technisch) Gezocht

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 14 mrt
Reacties: 3
Locatie: 's-Gravenzande
Laatst gewijzigd: 11 apr
Status: Gesloten
Beste freelance ontwerpers, Voor een nieuw kleding product / lijn ben ik op zoek naar een technisch kleding ontwerper. Ik heb het idee uitgewerkt maar zoek iemand die kan helpen met het ontwerpen (inclusief technisch aspect). Budget is uiteraard bespreekbaar maar ergens rond de 75 per uur? In de omgeving Westland / Den Haag. Interesse in deze opdracht? Dan zie ik graag een offerte via Hoofdkraan.nl…

Ontwerper Gezocht voor Eigen kledinglijn

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 28 feb
Reacties: 5
Locatie: Doorn
Laatst gewijzigd: 15 mrt
Status: Match!
Beste Freelancers, Momenteel ben ik bezig met m'n eigen kledinglijn op te zetten. Ik heb inmiddels een hoop ideeën op papier staan en zou graag aan de slag willen gaan om deze kleding samen verder te ontwerpen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik ben daarom op zoek naar een professioneel mode ontwerpster die dit kan uitwerken maar ook kan meedenken. Ben jij de mode ontwerpster die…

Sample of Mock-up voor een Nieuwe Tassenlijn

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 7 mrt
Reacties: 1
Locatie: Thuiswerken
Laatst gewijzigd: 10 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancer, Op dit moment ben ik op zoek naar iemand die een sample of mock-up voor mij kan maken van een tas die reeds uitgetekend is. Bij wederzijds goedkeuring wil ik de tassen ook bij desbetreffende persoon laten produceren. Mijn eisen zijn echter wel dat het duurzaam geproduceerd dient te worden en dat er eventueel wordt samengewerkt met bijv. statushouders of mensen met een afstand tot…