Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Modeontwerp

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Christelijke Hoodies Ontwerpen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 28 meiLaatst gewijzigd: 29 mei4 reacties
Beste freelancers, Mijn broer en ik willen samen een merk starten. Wij willen in het begin hoodies maken met aan de voorkant van de hoodie de naam van ons merk en op de achterkant bijvoorbeeld een mooie christelijke tekst of het kruis van het christendom. Ik wil in het begin eerst 2 soorten hoodies laten maken. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Ontwerper voor Sportieve Kinderkleding (Wormerveer)

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 26 meiLaatst gewijzigd: 26 mei3 reacties
Beste freelancers, Wij zoeken een ontwerper voor een sportieve kledinglijn voor kinderen. De stijl zal richting de urban streetwear gaan. Hiervoor zijn wij op zoek naar een mode ontwerper die samen met ons tot in de kleinste details alles kan uitwerken met (digitale) tekeningen/tech pack, zodat wij deze kunnen aanleveren en de productie kunnen starten. Bij interesse horen wij graag van je.  

Kogelwerend T-Shirt Ontwerpen

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 25 meiLaatst gewijzigd: 27 mei5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een ontwerper die mij kan helpen met het ontwerpen van een nieuw en innovatief t-shirt. Het betreft een kogelwerend t-shirt waarvan ik inmiddels een voorbeeld heb hoe het eruit moet zien. Bij interesse kan ik het voorbeeld toesturen. Ik kijk uit naar jullie reacties.

Ontwerper voor Dames Wielerkleding Gezocht

Budget: € 1000 tot 2000Geplaatst: 23 meiLaatst gewijzigd: 26 mei5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een nieuw op te zetten wielerkledinglijn voor dames ben ik op zoek naar een (sportkleding) designer. In hoofdlijnen weet ik wat ik wil, maar ik heb de hulp van een creatieveling nodig. Iemand die mij wil helpen met het ontwerpen en opzetten van een collectie en die dit kan vertalen in technische tekeningen voor de fabriek. Een leerzame en uitdagende opdracht. Budget nader te…

Sportkleding Casual Design

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 22 meiLaatst gewijzigd: 25 mei5 reacties (pauze)
Hallo freelancers, Ik ben op zoek naar een designer / kledingontwerper voor een sportieve casual kledinglijn voor de kids dames en heren. De kleding zal gebaseerd zijn op de boks en kickboks taekwondo branche . Hiervoor ben ik op zoek naar een mode ontwerper samen met mij tot in de kleinste details alles tot leven kan brengen met (digitale) tekeningen/Tech packs, zodat wij het kunnen aanleveren en…

Exclusief Kleding Ontwerper Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 14 meiLaatst gewijzigd: 15 mei7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een kledingontwerper gericht op top en midden segment. Wij beschrijven de opdracht liever niet specifiek online maar komen graag in contact met creatieve ontwerpers die kunnen meedenken met de ontwerpen. De juiste freelancer is creatief en innoverend en weet hoe het hoge segment bediend wil worden. Graag zien wij je reactie voorzien van portfolio tegemoet.

Hoodie Ontwerp Digitaliseren en Finetunen

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 11 meiLaatst gewijzigd: 14 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij als kledingmerk hebben een idee voor onze eerste badge hoodies. We zoeken iemand die met ons achter de pc wil gaan zitten om ons idee digitaal uit te werken en te finetunen. We vragen dus enkel om de praktische skills van het digitaal ontwerpen. Hiermee kunnen wij dan naar onze producent stappen.  Ben je geïnteresseerd? Dan horen we graag van je.

Ontwerper voor Schoenen Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 4 meiLaatst gewijzigd: 6 mei6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een ontwerper die een twee paar schoenen voor mij kan maken. Het is meer een luxe schoen, ter vergelijking met Louis Vuitton schoenen of d2, maar natuurlijk ook anders.  Ik hoop snel antwoord te krijgen. 

Foundation Zoekt Modeontwerper voor Kinderwens

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 22 aprLaatst gewijzigd: 22 aprgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een 11 jarig meisje kan helpen om haar droomjurk te ontwerpen zodat deze later ook kan worden gemaakt. Het gaat om een meisje van 11, dus het zou iemand moeten zijn die haar op gepaste wijze kan begeleiden/verder kan helpen. Alles gebeurt online of via telefoon en whats app, omdat het meisje vanwege haar gezondheid veel in Frankrijk zit (en daar…

Ontwerper voor Badkleding Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 14 aprLaatst gewijzigd: 19 apr5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand om mode ontwerp tekeningen te maken van mijn ideeën voor beach wear, het gaat om bijvoorbeeld: badpakken, bikini’s en kleding op strand.  Als het kan zou het ook fijn zijn om naai patronen te maken en daarnaast advies over de juiste stoffen die ik kan gebruiken. Om te beginnen betreft het voorlopig 1 collectie. Als dat in de smaak valt en geproduceerd…