Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

  1. Alle opdrachten
  2. > Tilburg

Freelance opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tilburg

Instellen e-mail Office 365 en WordPress/Divi

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 22 julLaatst gewijzigd: 22 jul5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Graag zou ik mijn Email willen laten instellen mijn Wordpress website (Divi), het betreft een Office 365 mail en dit zou compleet synchroon moeten lopen. Heb je hiermee ervaring, dan hoor ik graag van je.

Freelance SEA Marketeer Gezocht voor SEA Campagne

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 13 julLaatst gewijzigd: 14 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een SEA marketeer / specialist voor het volgende: Optuigen SEA campagne Onderhouden en optimaliseren SEA campagne Het logische gevolg zou laadgeneratie moeten zijn (B2B). Graag kom ik met jullie in contact om de inhoud even te bespreken.

Facebook for WooCommerce Koppelen met Marketplace

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 8 jul3 reacties (gesloten)
Voor een extern project hebben wij een website gerealiseerd en nu moet Facebook for WooCommerce ingeschakeld worden en met Facebook Marketplace gekoppeld worden. Dit is iets waar we zelf helaas niet uitkomen en daarvoor zoeken we hier een freelancer die ons kan helpen. Heb je interesse dan kom ik graag in contact en hoor ik welke gegevens je hiervoor nodig hebt?

Divi Mega Menu met Uitklapbaar Submenu voor Mobiel

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 9 jul6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik werk aan verschillende websites en nu heb ik voor een van mijn opdrachtgevers een mega menu nodig voor een Divi Website. Dit menu is vergelijkbaar met het menu op dit voorbeeld: essentialstea.com. Belangrijk hierbij is dat de submenu's voor het mobiele menu uitklapbaar moet zijn. Dit werkt helaas niet met de standaard methode voor het mega menu van Divi. Als jij…

Hulp bij het Schrijven van een Biografie

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 7 julLaatst gewijzigd: 7 jul5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Graag kom ik met een tekstschrijver in contact die mij wil helpen met het schrijven van een biografie over mijn leven. Mijn even beslaat vele trauma's; als baby van 3 maanden ben ik uit huis weggeplukt om daarna 14 jaar rond te zwerven in verschillende kindertehuizen en internaten in Nederland. Daardoor ben ik opgegroeid zonder ouders, broers, zussen en overige familieleden.…

WooCommerce Actieve Melding Beperkte Bezorging

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 2 julLaatst gewijzigd: 6 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een WooCommerce webshop wil ik bij bezoekers voor het plaatsen van een bestelling controleren of bezorging mogelijk is, op basis van de postcode van het bezorgadres. Dit om te voorkomen dat ze een bestelling plaatsen en pas aan het einde pas de melding krijgen dat er niet overal bezorgt wordt.  Ik zie je reactie graag tegemoet.

Installatie Divi WooCommerce en Plaatsen Tekst en Foto's

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 23 jun9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Tijdens de zomervakantie ben ik op zoek naar ondersteuning voor het installeren van een bestaande Divi WooCommerce webshop waarbij foto's en teksten geplaatst moeten worden. Communicatie zal via internet verlopen waarbij ik dagelijks in de ochtend beschikbaar ben. Heb jij ervaring in bovenstaande punten? Dan hoor ik graag op Hoofdkraan.nl wat jouw beschikbaarheid en uurtarief…

Smooth Scroll voor One Pager met Hashbangs

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 15 junLaatst gewijzigd: 25 jun7 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een One Pager gemaakt in Divi moet de navigatie met smooth scroll worden ingesteld op basis van hashbangs. Het menu heeft 7 knoppen. Wie kan mijn daar mee helpen op korte termijn? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Goal naar Adwords en Analytics vanuit Contactformulier (GTM)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 25 meiLaatst gewijzigd: 1 jun1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Voor een WordPress website moet er een goal worden afgeschoten naar AdWords en Analytics met Google Tag Manager. Indien mogelijk met het Divi formulier. Anders graag met Gravity Forms. Ik hoor graag wat hier de kosten voor zijn? Ik zie graag een reactie tegemoet via Hoofdkraan.nl.

Freelance SEO Tekstschrijver voor Voice-over

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 25 meiLaatst gewijzigd: 27 mei2 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een one pager ben ik op zoek naar een tekstschrijver die rekening houd met SEO richtlijnen. Er is al een bestaande website waar het grotendeels van de tekst gebruikt van kan worden. Heb je op korte termijn tijd en heb je affiniteit met voice over dan ontvang ik graag een reactie met uurtarief. Ik kijk uit naar de reacties.