Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tilburg

Familie Illustratie voor Website

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 10 dec9 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustratie van een familie; opa en oma met een dochter en schoonzoon met 2 kinderen en een alleenstaande zoon. Deze moeten als een familie getoond worden maar ook apart: Opa en oma samen, gezin van dochter en alleenstaande zoon (getekend met kleurpotlood of als aquarel). Deze Illustratie moet dienen om levensfases weer te geven op een website. Ik zie graag…

Tekenaar voor Graffiti Logo

Budget: € 25 tot € 100Geplaatst: 9 decLaatst gewijzigd: 9 dec4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik start met een eigen onderneming, dat staat in de kinderschoenen. Ik heb een bedrijfsnaam en zoek een graffiti liefhebber en tekenaar om een logo met mij te creëren. Ik heb één woord dat ik in graffiti wil zien.  Ik zie graag een reactie tegemoet.  

ICT Specialist voor (Helpdesk werk) in Tilburg

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29 novLaatst gewijzigd: 10 dec4 reacties
Beste freelancers, Voor ons zonne-energiebedrijf zoeken wij iemand met ICT kennis die de monitoring functie van verschillende omvormer merken bij klanten kan instellen en bij problemen ook naar de klant kan gaan om het probleem te analyseren en op te lossen. (Sommige klanten hebben een probleem met de app of de wifi verbinding) Budget is in overleg. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Grafisch Ontwerper voor Digitaliseren Logo

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 21 novLaatst gewijzigd: 28 nov9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een designer die voor mij een logo digitaal kan opleveren. Aangezien ik hier al heel wat maanden aan gewerkt hebt, staat de kleurkeuze en het design al klaar, deze hoeft enkel nog in een design programma gebouwd te worden. Uiteraard mag je jouw feedback geven als je mjn design niet goed/mooi vindt, feedback die ten goede gaat van het eindresultaat is altijd welkom.…

Spaanse Ongehuwdverklaring Vertalen naar Nederlands

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 20 novLaatst gewijzigd: 22 nov2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar vertaler die een spaanse ongehuwdverklaring kan vertalen naar het nederlands. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Illustraties Maken voor Energie Installatie Branche

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 12 novLaatst gewijzigd: 12 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn installateurs voor duurzame energietechnieken zoals zonnepanelen, warmtepompen enz. Het idee is om in plaats van een hoop tekstregels, illustraties te laten maken. Ook een maandelijks terugkerende illustratie over een nieuwsfeit of gebeurtenis mbt onze branche. Graag zien wij een reactie en offerte tegemoet.

Tekstschrijvers voor Diverse Blogs

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 7 novLaatst gewijzigd: 22 nov10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor blogs in de volgende branches:   Tech/gadgets/blockchain/innovatie/smartphones/etc. Tilburg (lokaal) Gezondheid Mode Wijn Whisky Graag reageren met je tarief per woord of per artikel (500 / 750 / 1000 woorden) Inclusief plaatsing artikelen op Wordpress websites + toevoegen afbeeldingen Ik zie graag een reactie tegemoet.

Unity / Oculus Ontwikkelaar Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 novLaatst gewijzigd: 12 nov5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Unity / Oculus ontwikkelaar voor commerciele opdracht. Kennis van software ontwikkeling is gewenst. (Win en OSX) Daarnaast hebben we nu nog een audio probleem in Unity waarbij we op de oculus de ene keer wel audio hebben, maar na het herstarten niet meer. Dit moet eerst opgelost worden voordat we aan de echte opdracht kunnen beginnen. Ik zie graag een reactie…

Logo voor Kledingmerk Digitaliseren

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29 oktLaatst gewijzigd: 29 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een getekend logo voor een kledingmerk. Echter kan ik dit zelf niet digitaliseren. Ik ben op zoek naar iemand die dit kan digitaliseren in kleur eenmaal. En eenmaal alleen de lijnen zonder kleur zodat het op iedere kledingkeur past. Ik zie graag een reactie tegemoet  

Tekenaar voor Tatoeage Illustratie

Budget: € 25 tot € 100Geplaatst: 23 oktLaatst gewijzigd: 3 nov3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar die aan de hand van bepaalde foto's 1 tekening kan maken die ik wil laten tatoeëren. Op de foto's zie je de tatoeage maar nooit in zijn geheel, ik zoek iemand die er 1 geheel van kan maken. Ik zie graag een reactie tegemoet.