Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Dtp

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia DTP

DTP voor Rebranding Campagne

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 18 sepLaatst gewijzigd: 18 sep10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een rebranding / herpositioneringstraject / campagne ben ik op zoek naar iemand die kan DTP'en voor zowel print als voor digitaal. Denk hierbij aan stationery, brochures, maar ook bijvoorbeeld beelden voor Google Display en Social media campagnes. Werkzaamheden starten met een eerste campagne vanaf volgende week. Bevalt het wederzijds, dan kan de opdracht op uurbasis mogelijk…

Spoed: DTP- er op Locatie (Haarlem)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 12 sepLaatst gewijzigd: 17 sep10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn producent van Feest- en decoratie artikelen, voor onze organisatie zoeken wij, voor een periode van ongeveer 3 weken, een DTP/ Vormgever bij ons op locatie in Haarlem. Wij hebben ondersteuning nodig in vormgeven/opmaken van verpakkingen, producten en diverse andere uitingen. Het is voor ons belangrijk dat je maandag as. (16/9) zou kunnen starten bij ons op het hoofdkantoor…

Word Bestanden Omzetten naar Invulbare PDF's

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 11 sepLaatst gewijzigd: 12 sep6 reacties (pauze)
Beste freelancers,  Graag van twee Word-bestanden omzetten naar een invulbare PDF's zodat deze ingevuld kunnen worden via de smartphone. - 1e formulier betreft een behandelovereenkomst met 2 pagina's met een aantal variabelen - 2e formulier betreft een vragenlijst met 7 pagina's met variabelen. Graag ontvang ik een totaalprijs voor de beide formulieren. De opdracht heeft geen spoedkarakter,…

Freelancer Gezocht voor Opmaken van CV

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 2 sepLaatst gewijzigd: 3 sep8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij mijn cv perfect kan vormgeven en gelikt kan aanleveren. Er is een uurtarief van 25 tot 40 euro per uur beschikbaar en thuiswerken is mogelijk. Aanvullende informatie kan ik u toesturen. Graag hoor ik van jullie terug.

Drukwerk Bestand Magazine Maken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 augLaatst gewijzigd: 20 aug8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn InDesign bestand in het profiel: magazinesAds 1v4 kan opslaan. Ik heb eventueel het zip bestand met dit profiel, maar heb zelf het InstandPDF bestand niet om dit te kunnen gebruiken. Liefst vandaag anders morgen vanwege een deadline. Wie kan mij helpen?

Eenvoudige Bedrijfsflyer Maken

Budget: € 25 tot € 35 p.u.Geplaatst: 6 augLaatst gewijzigd: 8 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die flyers kan maken voor mijn bedrijf. Het gaat alleen om het ontwerp (voor-en achterkant. Logo heb ik al moet alleen nog op de flyer incl tekst. Ik heb een beperkt budget beschikbaar. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Hulp bij Maken van Glossy voor Bruiloft

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 18 jul8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben een glossy aan het maken online voor mijn dochter, heb alle info paraat maar zoek iemand die het geheel mooi kan afmaken. Wie zou mij hierbij kunnen helpen en wat zijn de kosten? Ik zie bij interesse graag een reactie tegemoet.

DTPer Gezocht Per Direct (4 weken, Amstelveen)

Budget: € 30 tot € 40 p.u.Geplaatst: 3 julLaatst gewijzigd: 7 jul8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Per direct - Op zoek naar een DTPer voor opmaakwerk. Full-time voor 4-5 weken voor max 40 euro per uur. Werken op locatie in Amstelveen/Aalsmeer. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ontwerp Banner (Spoed Vandaag Gereed)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 21 junLaatst gewijzigd: 21 jun5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er. Wij hebben een print ready bestand nodig met daarop ons logo, een slogan en 1 regel text welke wij als groot formaat banner willen laten drukken, moet wel vandaag klaar zijn! Dus alleen reageren als dat haalbaar is aub. Budget is in overleg Wij zien graag een reactie tegemoet.

DTP Werkzaamheden (Haarlem)

Budget: € 45 tot € 46Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 25 jun10 reacties (match!)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor DTP werkzaamheden, dit betreft op locatie in Haarlem en als dat echt niet lukt dan kan het eventueel via mail of ik kan verplaatsen naar jouw locatie. Voor nu betreft het werkzaamheden voor ongeveer 1 uur. Dit gaat vooral om kip/plakwerk/lijnen trekken/tekst. Maar bij een prettige samenwerking zal dit terugkomende opdrachten voor jou opleveren.…