Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > DTP

Freelance opdrachten: DTP

Multimedia Specialist Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 14 mrt
Reacties: 6
Locatie: Enschede
Laatst gewijzigd: 16 mrt
Status: Open
Beste freelancers, Onze organisatie is hard aan het groeien, daarom zoeken wij een freelance multimedia specialist die naast dtp'er ook een kenner is van html en de meest voorkomende digitale media. Ben jij degene die wij zoeken? Reageer direct!

Product Catalogus in PDF

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 7 mrt
Reacties: 15
Locatie: Koningsbosch
Laatst gewijzigd: 14 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Voor een nieuw te lanceren merk huisdierartikelen zijn wij op zoek naar iemand die een catalogus in PDF kan maken. Product foto's zijn aanwezig. We zien jullie offertes graag tegemoet.

Afbeeldingen Online Theorie Examen Verkeer

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 16 jan
Reacties: 6
Locatie: Lijnden
Laatst gewijzigd: 7 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die afbeeldingen om vrachtwagen examen te oefenen kan uittekenen in 2D of 3D tekeningen. Het betreft in totaal ca. 250 a 500 afbeeldingen. Ik zou graag een offerte ontvangen van de totale prijs en een inschatting hoelang het gaat duren.

DTPer Gezocht om Rouwkaarten te Maken

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 7 feb
Reacties: 15
Locatie: Heerhugowaard
Laatst gewijzigd: 26 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij hebben een uitvaartonderneming en bij drukte hebben we behoefte aan DTP-ers die een rouwkaart op kunnen maken. Zo ook fotobewerkingen. Graag zou ik in contact met mensen komen die dit voor ons zouden willen doen.  

DTP Back up Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 18 jan
Reacties: 3
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 24 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben grafisch vormgever en zoek een ervaren dtp’er die incidenteel opdrachten van mij over kan nemen en/of mij daarbij kan ondersteunen. Het belangrijkste criterium is dat je beschikbaar bent tijdens de schoolvakanties. Dus als jij altijd al buiten die periodes op vakantie gaat dan maak ik graag kennis met je. Je bent snel, zeer nauwkeurig met getallen en tekst en een expert…

Folder Ontwerper Gezocht

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21-11-2022
Reacties: 15
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 21 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een vereniging van gedragstherapeuten voor honden. We zijn op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een folder. De folder moet in A6 formaat, zwart/wit met 1 of 2 steunkleuren, ongeveer 12 pagina's. Interesse? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

ePub met Fixed Layout

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 14-11-2022
Reacties: 1
Locatie: Leidschendam
Laatst gewijzigd: 15-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professional met ervaring in het maken van een fixed layout ePub. Het brondocument is in a.i. en is een manuscript van 388 pagina's met zo'n 120 foto's. Ik hoor graag van jullie.

DTPer voor Herdruk Werkwoordenboek

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 31-10-2022
Reacties: 5
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 07-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, In 2005 heb ik een werkwoordenboek uitgegeven. Nu wil ik in eigen beheer een herdruk gaan uitgeven en zoek ik een Dtp'er die de gedrukte tekst kan scannen en omzetten naar digitale tekst. Indien mogelijk wil ik een paar pagina´s toevoegen. Het boek heeft nu 551 pagina´s, en meet 21,5 x 14,0 cm en is 4,5 cm dik. De omslag is zilver kleurig met een symbool, dit symbool…

Freelance DTPer Gezocht voor Folder

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 23-09-2022
Reacties: 15
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 04-10-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een DTP-er die een simpele A5 folder van 4 pagina's wil opmaken. Opdrachtgever: Een huurdersorganisatie. Doel: Mensen attenderen op hun rechten als huurder. Doelgroep: Laaggeletterden, mensen met een niet Nederlandse achtergrond. Eigenlijk de groep die we vaak moeilijk bereiken. Dat betekent dat er goed met beeld en eyecatchers gewerkt moet worden. De opmaak…

Creatief Dtper uit Omgeving Amsterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16-08-2022
Reacties: 9
Locatie: hoofdkantoor te Diemen
Laatst gewijzigd: 12-09-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een ervaren freelance creatief dtp'er voor diverse opdrachten. Magazines, advertenties, flyers, productie etcetera. Kandidaten liefst rondom Amsterdam. Ook af en toe op locatie kunnen/ willen werken. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.