Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Dtp

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia DTP

Word Documenten Opmaken in Nieuwe Huisstijl

Budget: € 250 tot € 750Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 20 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wegens een rebranding ben ik op zoek naar iemand die nauwkeurig en vlot al onze documenten kan omzetten naar de nieuwe huisstijl. In Word. Nieuwe huisstijl is dus al aanwezig. Tarief in overleg, ook afhankelijk van hoeveel tijd je hebt en welk volume je aan kunt. UPDATE: Net even geteld het gaat om ca. 180 documenten, 655 pagina's. 

Flyers Maken voor Urban Club

Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 16 aprLaatst gewijzigd: 20 apr15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor een vaste prijs flyers kan maken voor een discotheek/club. Het gaat om urban feesten. Wie is geïnteresseerd in deze opdracht? Ik zie graag een reactie inclusief tarief tegemoet.

Technische DTP-er voor Boek Opmaak

Budget: € 25 tot € 38 p.u.Geplaatst: 19 mrtLaatst gewijzigd: 19 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een technische DTP-er. Kennis van boek-opmaak in Indesign is noodzakelijk. Liefst ervaring met educatieve sector. Ben jij geïnteresseerd en beschikbaar? Dan komen wij graag in contact om de verdere details door te spreken.

Freelance DTP'er Gezocht voor Productiewerk

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 15 mrtLaatst gewijzigd: 24 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ZZP'er voor DTP werk. Het gaat om productiewerk zoals: - Point-of-sale materialen aanpassen - Verkoopinformatie maken - Etiketten uitwerken - Verpakkingen uitwerken - Teksten laten vertalen en deze plaatsen - Kleur aanpassen - Barcodes plaatsen We zien graag een reactie tegemoet.

Vormgever en Opmaker voor Magazine Gezocht

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 15 mrtLaatst gewijzigd: 15 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een vormgever en opmaker voor een bestaand relatiemagazine. Frequentie vier keer per jaar. Totale omvang 32 pagina's, waarvan 28 redactie. Het gehele magazine moet een aantrekkelijke make-over krijgen, zowel qua kleur, naam, format en stramien. Vervolgens moet het ingevuld worden met tekst en beeld, dat wordt door ons aangeleverd. Je neemt dus zowel de…

Opmaak van Verkoopcatalogus voor Designradiatoren

Budget: € 500 tot € 2000Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 22 mrt15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij willen een nieuwe catalogus laten opmaken voor onze klanten. Wij zijn een groothandel in designradiatoren en plintverwarming en leveren aan detaillisten door het hele land. Onze catalogus zal ongeveer 150 pagina's bevatten. Graag komen wij in contact met een gedreven ontwerper met gevoel voor presentatie en design.

Opmaken Pakkende Flyer voor Consumenten

Budget: € 50 tot € 125Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het maken van een vouwflyer voor consumenten. Thema food / sport / gezondheid. Tekst en foto's zijn beschikbaar. Daarnaast een foto klaarmaken voor mansgrote uitgesneden print. Graag reageren als je ervaring hebt met commercieel drukwerk. Het is de bedoeling dat de flyer helpt bij de verkoop. Ik zou het graag binnen 48 uur af hebben. Budget ca. €100.…

Ontwerper voor Business Card

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 15 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn website en business card kan 'afronden' . Design voor Wordpress is er al. Je hoeft alleen de 'huisstijl' over te nemen. Het gaat maar om twee pagina's. Ik heb ook al een design voor de business card. Verbeteringen zijn natuurlijk altijd welkom. Het gaat om een strakke, frisse website/business card. Dus ik ben op zoek naar een designer…

Photoshop Kenner Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 19 mrt7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een Photoshop-kei die een ca. 6-tal standaard pagina's uit een nog blanco Wordpress-thema kan omzetten in een PSD-bestand. Heb je interesse dan zie ik graag je reactie op basis van fixed prijs tegemoet.

Visitekaartjes voor Fotograaf

Budget: € 25 tot € 40Geplaatst: 9 mrtLaatst gewijzigd: 9 mrt9 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn fotografie ben ik op zoek naar iemand die voor mij visitekaartjes kan ontwerpen. Ik wil alleen het ontwerp, zodat ik ze zelf kan uitprinten (mijn logo heb ik al). Ik zou graag iemand willen hebben die met ideeën komt, omdat ik er zelf niet uit kom. Ik hoor het graag.