Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Dtp

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia DTP

Correcties Doorvoeren Trouwkaart (Spoed)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 21 sepLaatst gewijzigd: 21 sep9 reacties
Beste freelancers, Enkele correcties doorvoeren in het ontwerp van trouwkaarten. Makkelijk werk zal ongeveer een uur in beslag nemen. Moet vandaag klaar zijn!

DTP'er Gezocht (Drukklaar Maken Foto's)

Budget: € 15 tot € 30 p.u.Geplaatst: 19 sepLaatst gewijzigd: 19 sep10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een creatief iemand die in eerste instantie (stock) foto's drukklaar kan maken in InDesign of Illustrator voor groot drukwerk op voornamelijk bureaubladen. Thuiswerken is mogelijk en aanvullende informatie kan ik u toesturen. Ik hoor graag van u.

On- en Offline Designer /DTP-er Gezocht (Amstelveen)

Budget: € 1250 tot € 1650Geplaatst: 14 sepLaatst gewijzigd: 15 sep6 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij hebben op onze studio in Amstelveen extra power nodig vanaf 18 september. De opdracht is voor een week maar kan ook langer worden. Wie is er beschikbaar en wil met ons art-team van totaal 5 personen werken aan een van de vetste merken in Nederland waarvoor we dagelijks On- en offline materialen mogen maken. Denk hierbij POS, Local Store Marketing items, banners, posts etc. etc. …

DTP'er voor Opmaken en Bewerken van Documenten

Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 11 sepLaatst gewijzigd: 21 sep15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn een Amerikaans manufacturer in Data Transmissie Solutions. In Nederland hebben wij een kantoor. Wij zoeken een DTP'er op zzp basis voor het opmaken en bewerken van documenten voorafgaand aan publicatie. Denk o.a.aan huisstijlhandboek, global advertenties, global newsletters, specsheets stramien creëren enzovoorts. Bij interesse zie ik graag je reactie tegemoet.

Freelance DTP Werkzaamheden (Marketing Brochures Opstellen)

Budget: € 40 tot € 60 p.u.Geplaatst: 6 sepLaatst gewijzigd: 13 sep8 reacties (match!)
Beste freelancers, - Wij willen een bestaande brochure laten aanpassen. Bij interesse kunnen wij de huidige brochure toesturen. - Wij willen een nieuwe brochure voor een nieuw product laten maken. 8 pagina's. Wij zitten in Doorwerth en wij willen graag dat de werkzaamheden op ons kantoor worden uitgevoerd. Wij leveren alle schermafdrukken, plaatjes en teksten aan. De DTP-er maakt vervolgens de…

10 Beelden Bewerken voor op Website

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 31 augLaatst gewijzigd: 9 sep10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die 10 afbeeldingen kan bewerken die op onze website moeten komen. Het gaat om het vrijmaken van sommige beelden, nieuwe tekst invoegen en andere foto's in bestaande afbeeldingen plaatsen. Graag zouden wij een totaalprijs willen voor deze 10 beelden en een uurtarief voor evt meerwerk.

Opmaak A6-Boekje (18 Pagina's)

Budget: € 200 tot € 250Geplaatst: 30 augLaatst gewijzigd: 1 sep10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand voor het opmaken van een boekje op A6-formaat van 18 pagina’s inclusief omslag. Het gaat om het ‘netjes maken’ van de tekst en tussenkoppen, het plaatsen van enkele tekstgedeeltes in kaders en het verzorgen van een omslag. Er zijn enkele huisstijlrichtlijnen. Budget: 250,- Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.

Opmaak van een Kleine Krant

Budget: € 400 tot € 800Geplaatst: 25 augLaatst gewijzigd: 3 sep15 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een A3 kan opmaken alsof het een krant is. Dubbelzijdig. Het gaat om: opening, enkele berichten, ongeveer 4 foto's. Dus liefst iemand met ervaring als dagbladopmaker. Klus is voor medio oktober. Graag zie ik jullie reacties tegemoet.

DTP'er voor Ontwerp Food Verpakkingen

Budget: € 20 tot € 65 p.u.Geplaatst: 22 augLaatst gewijzigd: 30 aug10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een food verpakking specialist met heel veel kennis van het druk gereedmaken van het final design. Hierbij is het heel belangrijk dat de kleuren, foto's, teksten precies zo worden gedrukt als wij digitaal bepaalde hebben achter een scherm. Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het verbeteren van bestaande verpakkingen, het druk gereed maken van de verpakkingen…

Boekopmaker Gezocht (DTP, Grafisch Vormgever)

Budget: € 384 tot € 1280Geplaatst: 14 augLaatst gewijzigd: 25 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb niet per direct, maar toch wellicht binnenkort wat ruimte voor een freelance dtp'er/grafisch vormgever voor met name opmaak van binnenwerken van boeken. Onze tarieven zijn niet zo hoog: 4 euro per pagina inclusief 'normale' correctieronde. (ik kon dat hieronder niet invullen, dus maar even zo. Boekomvang varieert van ong. 96 tot en met 320 pg's).  Het…

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad