Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Dtp

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia DTP

Hulp bij Maken van Glossy voor Bruiloft

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 18 jul8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben een glossy aan het maken online voor mijn dochter, heb alle info paraat maar zoek iemand die het geheel mooi kan afmaken. Wie zou mij hierbij kunnen helpen en wat zijn de kosten? Ik zie bij interesse graag een reactie tegemoet.

DTPer Gezocht Per Direct (4 weken, Amstelveen)

Budget: € 30 tot € 40 p.u.Geplaatst: 3 julLaatst gewijzigd: 7 jul8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Per direct - Op zoek naar een DTPer voor opmaakwerk. Full-time voor 4-5 weken voor max 40 euro per uur. Werken op locatie in Amstelveen/Aalsmeer. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ontwerp Banner (Spoed Vandaag Gereed)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 21 junLaatst gewijzigd: 21 jun5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er. Wij hebben een print ready bestand nodig met daarop ons logo, een slogan en 1 regel text welke wij als groot formaat banner willen laten drukken, moet wel vandaag klaar zijn! Dus alleen reageren als dat haalbaar is aub. Budget is in overleg Wij zien graag een reactie tegemoet.

DTP Werkzaamheden (Haarlem)

Budget: € 45 tot € 46Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 25 jun10 reacties (match!)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor DTP werkzaamheden, dit betreft op locatie in Haarlem en als dat echt niet lukt dan kan het eventueel via mail of ik kan verplaatsen naar jouw locatie. Voor nu betreft het werkzaamheden voor ongeveer 1 uur. Dit gaat vooral om kip/plakwerk/lijnen trekken/tekst. Maar bij een prettige samenwerking zal dit terugkomende opdrachten voor jou opleveren.…

Opmaak Brochure (20 Paginas)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 junLaatst gewijzigd: 21 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance DTP-er voor het opmaken van een brochure/boekje van 20 pagina's. Het betreft een eenmalige opdracht. Het design is er al in PowerPoint, het gaat alleen om het opmaken en druk klaar maken voor een vouw/niet boekje. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Landkaarten Bewerken voor Website

Budget: € 40 tot € 100Geplaatst: 11 junLaatst gewijzigd: 12 jun15 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het bewerken van landkaarten. Voor onze website zouden we graag bestaande gekleurde landkaarten van Azie, Europa, het Midden oosten en Afrika laten bewerken. De bewerking bestaat uit het vervangen van de huidige kleuren door een grijstint en de grenslijnen door witte lijnen voor de landen die we zullen aangeven, alle overige informatie mag…

Hulp Gezocht bij Word Layout Aanpassing

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 6 junLaatst gewijzigd: 10 jun7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Word expert die mij kan helpen met het volgende: Ik heb problemen om de lay-out van een rapport in Word aan te passen; koppen, bladzijdes e.d.. (het zijn ongeveer 11 bladzijdes.) Wie wil hier tegen betaling naar kijken? Ik zie graag een spoedige reactie tegemoet.

PDF Document omzetten in Word (Spoed)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 5 junLaatst gewijzigd: 5 jun10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een freelancer die een PDF document kan omzetten in Word en later weer terug in PDF. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Opmaak en Vormgeving van Cursusboeken

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 24 meiLaatst gewijzigd: 18 jun10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor de opmaak en vormgeving van cursusboeken. Wij zijn een Engelse taalschool en geven in eigen beheer cursusboeken uit. De komende jaren willen we geleidelijk al onze boeken niet alleen inhoudelijk updaten, maar ook met een nieuwe opmaak en vormgeving. Daarnaast zijn er plannen om nieuwe boeken te maken. Elk boek heeft gemiddeld 120 pagina's.…

Gezocht DTP-er

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 13 meiLaatst gewijzigd: 16 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een DTP-er voor de opmaak van onder andere boeken en point of sale materiaal. Wij zien graag een reactie tegemoet.