Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: 3d & Cad

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

3D CAD Designer voor Telefoonhoesjes Gezocht

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 17:05Laatst gewijzigd: 17:291 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een 3D CAD file designer, voor telefoonhoesjes. Mocht je ervaring hebben met 3D CAD files, dan zie ik graag een reactie tegemoet. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.   

Aanpassen STL Bestand van Sieraadontwerp

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 novLaatst gewijzigd: 17 nov2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een simpel .stl bestand kan aanpassen. Ik heb mijn sieraadontwerp als STL bestand waarvan enkele maten aangepast moeten worden. Het gaat om een object met twee cirkels die in diameter aangepast moeten worden, net iets moeilijker dan alleen maar schalen omdat de verhoudingen veranderd moeten worden. Bij interesse hoor ik het graag.

3D Ontwerp van Meetinstrument Laten Maken

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 10 novLaatst gewijzigd: 16 nov4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een 3D tekenaar/ontwerper, die in Autodesk Inventor voor ons een meetinstrument kan tekenen. Tevens sterkteberekeningen kan uitvoeren en mee kan denken over materiaalkeuze en productie van de kunststof onderdelen. Het ontwerp zal moeten gebeuren a.d.h.v. bestaande instrumenten (verschalen), overleg met de R&D afdeling en op basis van inzicht. Graag een…

Bouwkundig Technisch Tekenaar Gezocht

Budget: € 400 tot € 600Geplaatst: 7 novLaatst gewijzigd: 7 nov3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zoeken (met spoed) een technisch tekenaar, die aan de hand van een 'gewone' tekening maar met de beschikbaarheid van afmetingen van de te gebruiken materialen een bouwtekening kan maken van een stalen monument. Deze gedetailleerde tekening moet gebruikt worden voor het aanvragen van een bouwvergunning en moet gebruikt worden om te kunnen doorberekenen welke krachten…

3D Tekening Laten Maken van Sloep

Budget: € 200 tot € 999Geplaatst: 2 novLaatst gewijzigd: 7 nov5 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor het bouwen van een sloep heb ik met spoed een 3D tekening nodig, die te vertalen is naar een snijtekening voor een plasmasnijmachine, meerdere formats/programma’s zijn geschikt. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Renderen van 3D Tuinontwerpen

Budget: € 200 tot € 300Geplaatst: 1 novLaatst gewijzigd: 15 nov7 reacties (match!)
Beste freelancers, Gevraagd: 3D visualisator m/v voor het renderen van tuinen. Als tuinarchitect werk ik aan mooie projecten in het hogere segment. Ik teken deze zelf in SketchUp in 3D. Om mijn werk nog beter te presenteren zoek ik de samenwerking met iemand die deze projecten kan renderen. In beginsel alleen stills aan de hand van views die ik aanlever in SU.

3D Tekening van Bestaande Plattegrond (Pand)

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 30 oktLaatst gewijzigd: 31 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een plattegrond van een pand op papier staan. Ik heb van deze plattegrond een 3D tekening nodig, met invulling hiervan. Kan jij dat? En zo ja, wat zijn de kosten hiervan?  

Impressies voor Klein Woningbouwproject

Budget: € 100 tot € 3000Geplaatst: 24 oktLaatst gewijzigd: 29 okt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Twee impressies voor een kleinschalig woningbouwproject van vijf woningen. Eén vogelvlucht en één ooghoogte. Op basis van SketchUp model. Er moet dus gerenderd worden en gephotoshopt. Eén vogelvlucht en één ooghoogte standpunt. Focus moet liggen op stadslandbouw, gewassen, bloemen, planten, mensen, gezelligheid, picknicktafel... enz! Graag…

STL Bestand Omzetten naar STEP File

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 17 oktLaatst gewijzigd: 18 okt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een STL file die heel snel naar een .step file moet worden omgezet. Dit zodat er matrijzen kunnen worden gemaakt. Wie kan dit snel en goed? Prijs graag noemen in reactie.  Bedankt alvast.

Constructietekenaar Gevraagd (Tekening, Berekening)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 oktLaatst gewijzigd: 30 okt1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wj zoeken een constructietekenaar die voor ons een tekening/berekening wil maken voor onderstaande verbouwing. Onze woning is uitgerust met een dakterras, om de leefruimte in de woning te vergroten willen we dit dakterras betrekken bij de woning. De huidige constructie van de tussengevel tussen woning en dakterras blijft bestaan, deze is voorzien van een deur welke toegang zal verschaffen…