Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: 3d & Cad

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

AutoCAD Technisch Tekenaar Gezocht

Budget: € 40 tot € 50 p.u.Geplaatst: 15 julLaatst gewijzigd: 15 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met het maken van een werkplaats tekening. Wij willen een technische tekening voor de ontwikkeling van een stortput & elevator die gebruikt gaat worden in de veevoer industrie.   Kan je ons helpen dan voorzien wij je graag van meer informatie.

Eenvoudige AutoCAD of STEP Tekening

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 12 junLaatst gewijzigd: 17 jun7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een eenvoudige AutoCAD of STEP tekening kan maken. Ik heb deze nodig om een mal te kunnen maken. Ik zie graag een reactie tegemoet.

AutoCAD Specialist voor DXF/DWG Bestanden

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 6 junLaatst gewijzigd: 6 jun4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een AutoCAD specialist die diverse foto's van gezichten kan omzetten naar een DXF/DWG snijbestand voor een lasermachine. Deze worden dan uitgesneden uit RVS. Design is altijd in overleg met de klant natuurlijk maar het zal mooi zijn als we een paar verschillende stijlen kunnen aanbieden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

CAD/Solidworks Tekenaar voor 3D tekening

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 27 meiLaatst gewijzigd: 28 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer CAD/Solidworks tekenaar voor het maken van een technische 3D tekening die gebruikt gaat worden voor CNC machine. Het betreft een bestaand object. afmetingen +/- 12 x 3 x 3 cm Wij zien graag een reactie tegemoet.

AutoCAD Tekenaar voor Zonwering Branche

Budget: € 40 tot € 50 p.u.Geplaatst: 10 meiLaatst gewijzigd: 15 mei5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een technische 2D/3D AutoCAD tekenaar. Voor regelmatig terugkomende kleine zonwering/constructiewerken binnen de zonwering branche zijn wij op zoek naar een tekenaar. Bij voorkeur vanuit eigen werkplek die voor ons kan gaan tekenen. We hebben nu per direct een opdracht voor het aanpassen van een bestaande plattegrond (5 tekeningen in het total…

Overtekenen PDF Bestanden in AutoCAD

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 6 meiLaatst gewijzigd: 8 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een AutoCAD tekenaar voor het overtekenen van 3 PDF bestanden in een AutoCAD programma waar het mogelijk is om te exporteren naar een DXF bestand. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Plankaart van Woonwijk Maken in AutoCAD

Budget: € 20 tot € 100 p.u.Geplaatst: 2 meiLaatst gewijzigd: 30 mei4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die in AutoCAD een plankaart van een woonwijk voor mij kan realiseren. Het plan is al helemaal uitgetekend en hoeft enkel nog in digitaal gemaakt te worden in AutoCAD. Daarnaast moet er een dwarsdoorsnede van een straat gemaakt worden. Ook deze is al getekend en moet gedigitaliseerd worden.  Belangrijkste eis: Infrastructuur, groen, kavels, bebouwing…

Freelance 3D Tekenaar (SketchUp)

Budget: € 30 tot € 40 p.u.Geplaatst: 25 aprLaatst gewijzigd: 27 apr2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We hebben hulp nodig bij het 3D modelleren, rendering en CAD van onze projecten voor retailers. Hieronder een opsomming (in het Engels) van de taken die wij per product uitvoeren. We horen graag of je ons hiermee kunt helpen. 1. On site measuring, hand drawn plans with dimensions (sketched) and photography 2. Drawing 2D CAD files of the empty shop and facade based on the site measurements:…

3D / CAD Tekenaar voor Diverse Objecten

Budget: € 20 tot € 100 p.u.Geplaatst: 16 aprLaatst gewijzigd: 25 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken per direct een 3D / CAD tekenaar die voor ons met eigen creativiteit een aantal objecten kan maken in 3D. Deze moeten later geprint kunnen worden. Belangrijk is dat er met kleur gewerkt moet worden. Graag zien wij een reactie tegemoet en ontvangen wij een offerte wat dit per tekening kost.

3D Tekenaar met Kennis van CAD en DWG Bestanden

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 16 aprLaatst gewijzigd: 21 apr5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn per direct op zoek naar een freelance interieur tekenaar / ontwerper die in staat is om (gemaatvoerde) 3d tekeningen te maken van diverse ruimtes met meubels erin op basis van CAD tekeningen, handschetsen, voorbeelden en .dwg tekeningen.   Je moet in staat zijn om de modellen op te werken met materialen, verlichting etc. en ook moet je er afbeeldingen in kunnen zetten.…