Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: 3d & Cad

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Bouwtekeningen Omzetten naar AutoCAD (DWG)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 19 apr9 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar wie mijn bouwtekeningen die met de hand gemaakt zijn om kan zetten naar AutoCAD (DWG). Wie heeft hier ervaring mee? Ik hoor het graag.

Technisch Tekenwerk voor Koeltechnisch Installatiebedrijf

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 aprLaatst gewijzigd: 18 apr3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Opdracht: Technisch tekenwerk voor een koeltechnisch installatiebedrijf (industrieel)  We hebben tijdelijk, circa 2 maanden, iemand nodig die ons wil helpen met het 2d en 3d tekenen van leidingwerk. Ook willen wij leidingschema's + stuklijsten maken voor koeltechnische installaties. Een en ander uit te voeren bij ons op locatie in Hengelo (Overijssel).

CAD Tekening Eenvoudige Machine

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 6 aprLaatst gewijzigd: 6 apr5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die voor ons een eenvoudige bouwtekening in CAD van een keukenmachine kan maken. Het apparaat stelt qua constructie niet zoveel voor maar ik heb het nodig om offertes op te vragen voor de fabricage. Er is wel spoed mee. Ik zie de reacties graag tegemoet.

Technisch Tekenaar Interieurbouw Gezocht

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 5 aprLaatst gewijzigd: 6 apr6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een technisch tekenaar die voor onze projecten de werktekeningen kan maken. Hierbij mag je denken aan interieurprojecten in de retail en horeca.  Wij zijn gevestigd in Venlo en Gouda, en zijn op zoek naar freelancers die ons op projectbasis kunnen ondersteunen met tekenwerk. Het gaat dan met name om het 2D en 3D uitwerken van maatwerk interieur. Graag een…

2D Tekeningen Omzetten naar 3D (Inventor)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 3 aprLaatst gewijzigd: 14 apr9 reacties (pauze)
Beste freelancers, Sinds een klein jaar werken wij met Inventor voor onze 3D productietekeningen. Wij zijn op zoek naar een freelancer die een deel van onze bestaande 2D (AutoCad LT) tekeningen kan omzetten naar 3D en daarbij ook nieuwe items in 3D kan opzetten. Wij ontwerpen en produceren straalketels, nakoelers en toebehoren voor stralen in de industrie, bouw, maritiem en offshore. Het is een…

Technische Tekening vanuit PDF in CAD Maken

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 18 mrtLaatst gewijzigd: 19 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zoeken iemand die een handgetekende technische tekening van een plastic buis met metalen oog, kan overtekenen in een CAD programma. Het is een redelijk simpele tekening, vooral cilindrische vormen, met verschillende diktes en materiaalsoorten. Een PDF scan van de tekening kan verstuurd worden voor een prijsopgave.

3D CAD Designer Gevraagd (Matrijs voor Jerrycan)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 14 mrtLaatst gewijzigd: 17 mrt6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een 3D CAD designer om een tekening te maken van een 'rotational mould' (matrijs) voor een benzine jerrycan! Voorkeur in Solidworks! Voor verdere info graag contact opnemen!

Electriciteitsplan in DWG Zetten

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 27 mrt1 reactie (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een handgetekende electriciteits tekening in DWG kan zetten. Graag iemand die ervaring heeft om in een al bestaande DWG het plan in te tekenen. Ik ben dus op zoek naar iemand die met AutoCAD kan werken en bekend is met electriciteitsplannen.  Gtraag zo spoedig mogelijk. Het is een huis , BG, 1ste verdieping en 2de verdieping. Graag eind deze week/begin…

Ervaren Technisch Tekenaar (Inventor)

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt3 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren inventor tekenaar die ons kan helpen met de volgende werkzaamheden:   Het maken van productie- en montagetekeningen Het samenstellen van materiaal- en bestellijsten Het bepalen van bewerkingsmethoden, bewerkingsvolgorde en montagemethoden voor onze bouwwerken Een harde eis is minimaal 1 jaar ervaring met Inventor tekenen (WTB) Wij…

Hulp bij Nieuwe Indeling van Woonkamer

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 15 mrt9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het indelen van onze nieuwe huiskamer.   In deze huiskamer moet ook een keuken geplaatst worden. Plattegrond is op aanvraag Het gaat om 39.2 m2 Wie o wie kan ons helpen om hier wat moois van te maken? Wij kijken uit naar uw offerte.