Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > 3D & CAD

Freelance opdrachten: 3D & CAD

Tekening van een Hand Carwash

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 23 mei
Reacties: 1
Locatie: Rijswijk
Laatst gewijzigd: 23 mei
Status: Open
Goedenavond , Graag zou ik een tekening willen laten maken het gaat om het volgende: Het gaat om het tekenen van een hand auto carwash dus zonder rollover machine ik heb een aantal foto's van de ruimte alleen de exacte meters nog niet. Ook wil een een soort moderne kantine lounge erbij willen hebben waar de klanten een een kop koffie en broodje kunnen kopen of verkrijgen, het moet een soort koffie…

Software ondersteuning voor 3D geprinte ecowoning (o.a.klei)

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 3 apr
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 5 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Een startend bedrijf dat 3D geprinte ecowoningen gaat neerzetten (ecohousing met klei of geopolymeren) zoekt iemand die goed is in het ontwerpen/aansturen van 3D printers, met name op basis van bestaande architecten ontwerpen. We gaan komende maanden – samen met enkele partners - een soort proof of concept doen, met 1 huis verkleinde schaal en 1 huis op ware grootte. Wat daarna…

Opmaken van product 3dModel

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30 mrt
Reacties: 3
Locatie: Borne
Laatst gewijzigd: 5 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het invullen van een 3dmodel ( .stp bestand ) . Instellen belichting invullen van het materiaal en display etc.  Bij voorkeur in 3dsmax.

CAD Tekeningen Omzetten naar 3D Render

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 6 mrt
Reacties: 5
Locatie: 's-Hertogenbosch
Laatst gewijzigd: 18 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het omzetten van CAD-tekeningen naar realistisch-uitziende 3D renders. Wij ontwikkelen en handelen in scooteronderdelen. We zijn bezig met de website, er zijn nog geen foto's van de onderdelen. Om toch vast aan de slag te gaan met pre-orders, willen we CAD-tekeningen laten omzetten naar realistische 3D-renders voor op de website. Budget:…

Wijnkast Ontwerpen in 3D

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 3 feb
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 15 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mijn wijnkast ontwerp kan omzetten in een 3D ontwerp. Mag in Sketchup of een ander programma. Interesse? Reageer direct!

Tekenaar voor Subsidie Aanvraag

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 jan
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 14 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar voor het maken van technische tekeningen t.b.v. aanvraag subsidie. Budget bespreekbaar. Omgeving Driebergen. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

3D Tekenaar Gezocht uit West Brabant

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 9 feb
Reacties: 1
Locatie: Roosendaal
Laatst gewijzigd: 10 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een persoon die vanaf een voorbeeld een 3D-tekening kan maken. Graag uit de regio West Brabant. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

3D Render Boxspring Configurator

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 5 jan
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 9 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die 3D renders kan maken, voor een eigen configurator, waar je je eigen boxspring mee kan configureren. Het is belangrijk dat je dan lossen onderdelen in 3D maakt die uiteindelijk 1 product vormen. Dit is puur een idee wat nog gerealiseerd moet worden en nog niet weet hoeveel combinaties er zijn. Wel is het belangrijk dat we een indicatie kunnen…

3D Model Dier met Details

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 24 jan
Reacties: 2
Locatie: Swalmen
Laatst gewijzigd: 25 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een 2D illustratie kan omzetten naar 3D die toekomstig inzetbaar zal zijn voor bewegende beelden en op 2D banners. Ook zouden wij er graag mimiek in het hoofd terug willen zien (polygonen en skeleton). Kan jij mij daarbij helpen? Dan hoor ik graag van je.

Aanzicht Tekening en 3D Tekening voor Keuken

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16 jan
Reacties: 6
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 24 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor onze nieuwe keuken vinden wij het moeilijk om te kiezen uit 3 verschillende mogelijkheden qua opstelling. Daarom zouden we graag de 3 verschillende opties visueel willen laten maken aan de hand van een aanzicht tekening en een 3D tekening. Onze woonplaats is Schiedam. Wij zien jullie offertes graag tegemoet.