Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > 3D & CAD

Freelance opdrachten: 3D & CAD

Sketchup tekenaar freelance

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11 apr
Reacties: 2
Locatie: Buurmalsen
Laatst gewijzigd: 21:50
Status: Open
Beste freelancers, I.v.m. de snelle groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Sketchup tekenaar die op freelance basis 3d tekeningen kan maken. De opdrachten bestaan uit het tekenen en renderen van complete interieurontwerpen voor de zakelijke markt voor kantoren. De ontwerpen zijn reeds uitgewerkt en de werkzaamheden bestaan alleen uit het tekenwerk. Het maken voor tekenwerk dat voor de aanbesteding…

3D filmpje maken van keuken en woonkamer

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20 apr
Reacties: 1
Locatie: Sint-Oedenrode
Laatst gewijzigd: 21:42
Status: Open
Beste freelancers, Wij willen een keuken overnemen van vrienden en willen daarom een 3d filmpje laten maken hoe dat er dan komt uit te zien en of het ook past. En we willen de woonkamer ook veranderen.

Eenvoudige schema's van wasbakjes in Autocad

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 4 mrt
Reacties: 3
Locatie: Breda
Laatst gewijzigd: 12 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Eenvoudige schema's van wasbakjes in Autocadformaat zetten om deze in te fresen in een werkblad. Ik verwacht dat het per wasbak 0,5 uur werk is. We starten met 1 wasbak als test. Basiskennis van Autocad volstaat.

STL to CAD Conversion

Budget: > € 2000
Geplaatst: 28 feb
Reacties: 2
Locatie: Nijhuizum
Laatst gewijzigd: 1 mrt
Status: Gesloten
Hi, We are looking for an experienced CAD designer to convert a range of Iron Man STL files into editable CAD formats. The project involves transforming 3D models of Iron Man armor components, sourced from STL files, into CAD documents that can be easily modified and modified for various purposes, including further design iterations, prototyping and production.

Inventor Tekenaar

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 14 feb
Reacties: 0
Locatie: Renswoude
Laatst gewijzigd: 14 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance Inventor tekenaar. In deze functie ben je samen met onze andere tekenaars verantwoordelijk voor het tekenwerk binnen ons bedrijf. Onze succesvolle levering ligt dus ook mede in jouw handen. Deze ontwikkeling maakt de rol enorm veelzijdig. Van technisch detail tot 3D rendering, alle facetten komen aan bod. We werken met het programma Inventor en…

3D tekenen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 17 jan
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 24 jan
Status: Match!
Beste freelancers, Een basis model van een beschermd product in drie versies in 3 D tekenen zoals deze aangegeven wordt. Plan van aanpak aanwezig plus de tekeningen de essentie van het product uitdrukkende. Kan maximaal in 8 uur ( 8 * 60 minuten) getekend worden. Graag de tekeningen in 3 D afbeelden zoals ik het wil. Ik heb al een slechte ervaring met een industrieel ontwerper gehad.

2D plattegrond omzetten naar 3D

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 8 jan
Reacties: 4
Locatie: Bentveld
Laatst gewijzigd: 9 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij willen graag de 2D plattegrond van de begane grond van ons huis (na geplande verbouwing) omzetten naar 3D. Ik heb een tekening met indicatieve maatvoering. Na het ontvangen van een eerste tekening willen we waarschijnlijk een tweede 3D tekening hebben nadat we een aantal aanpassingen hebben gemaakt.

3D tekening

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24-09-2023
Reacties: 2
Locatie: Boskoop
Laatst gewijzigd: 14-10-2023
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een 3D tekening kan maken voor een aluminium Dubbeldekker Ponton Boot Party 10 meter, zodat een snijpakket kan laten maken. Model schets heb ik al. Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Spirituele tekenaar (v)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 29-09-2023
Reacties: 1
Locatie: Nieuw-Annerveen
Laatst gewijzigd: 29-09-2023
Status: Match!
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een spirituele tekenaar (v) die onze energetische watergieter, gemaakt in sketchup, kan omzetten naar .stl dan wel .3fm formaat. Eea ivm het laten uitprinten in 3D. In de toekomst geldt het voorgaande ook evt voor bouwtekeningen. We horen graag van u.

Schematisch blok overzicht visualiseren

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 26-09-2023
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 26-09-2023
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij gebruiken Numbers voor het maken van een schematische blok overzicht van een flatgebouw waarvoor wij het technisch beheer verzorgen. In dit blok overzicht staan de huisnummers zodat wij weten welke huisnummers boven elkaar zijn gesitueerd. Maar ook geven wij aan waar de lift of de hoofd afsluitkraan van de waterleiding zich bevindt. Dit helpt ons maar ook de vakmensen om gericht…