Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: 3d & Cad

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

3D Ontwerper voor Webshop

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 5 sepLaatst gewijzigd: 7 sep10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor ons bedrijf wil ik bepaalde zaken in onze webshop verduidelijk. Hiervoor heb ik bepaalde 3d tekeningen nodig van producten. Om een idee te krijgen hebben wij voorbeelden bijgesloten in de bijlagen. Heb je interesse, dan kan ik je voorzien van meer informatie.

Visualiseren van Verduurzaming Gebouwen met Sketchup

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 29 augLaatst gewijzigd: 3 sep5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij (een adviesbureau van 4 mensen) hebben af en toe behoefte aan ondersteuning bij het visualiseren m.b.v. Sketchup. Op dit moment hebben we de volgende opdrachten staan: 1. Toepassing van PV (zonnepanelen) op een 5 tal gebouwen Dit moet in een paar plaatjes gevisualiseerd worden Op de daken moeten zonnepanelen ingetekend worden beschikbaar zijn bouwtekeningen (of anders gewoon…

3D Tekening van Matrijs in CAD en STL

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 29 augLaatst gewijzigd: 29 aug4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, 3D tekenaar gezocht voor het maken van een tekening voor een matrijs (mal) in CAD en STL bestand. Het betreft een combinatie tekening maken van onderdelen die al bestaan. Deze onderdelen kan ik je toesturen, wellicht ben je in het bezit van een 3D scanner. Graag een reactie bij interesse en beschikbaarheid.

Tekenaar AutoCAD/3D voor Ontwerp van een Boot

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 27 augLaatst gewijzigd: 28 aug6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, In de bijlage zit een Idee/Ontwerp van een 7 meter boot, dit wil ik graag laten uitwerken in autocad/3D tekening voor een snijpakket. Wie kan mij hiermee helpen?

Filmpje Renderen in Enscape (Spoed)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 21 augLaatst gewijzigd: 21 auggeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb met spoed een freelancer nodig die mij snel kan helpen een filmpje te laten renderen in Enscape. Beschikbaar voor aanlevering: -Sketchup model -Videopath voor inladen in enscape. (graag tijden per frame goed zetten op logische snelheid door het gebouw) Ik hoor het graag wat dit mij zal gaan kosten. Alvast bedankt voor uw reactie.

Tekening in CAD of STEP Formaat

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 20 augLaatst gewijzigd: 22 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag een tekening laten maken in CAD of STEP formaat. Het is een pvc bakje met een deksel. In Photoshop heb ik al het een en ander gemaakt. Uiteindelijk wil ik het PVC bakje laten maken. Graag een reactie bij interesse.

Plattegrondtekening van Pand Aanpassen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 augLaatst gewijzigd: 14 aug6 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij bezitten een pand waarbij wij enkele muren hebben gewijzigd. De huidige plattegrond moet dus worden aangepast voor de brandweer en de omgevingsvergunning. Wie kan ons hierbij helpen? We zien graag een reactie tegemoet.

CAD Tekenaar Gevraagd (.dwg Bestand voor Keukenpanelen)

Budget: € 100 tot € 400Geplaatst: 22 julLaatst gewijzigd: 2 aug9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een DWG-tekening kan maken van keukenpanelen die op IKEA keukens geplaatst kunnen worden. De interieurbouwer heeft een .dwg file file nodig om deze te kunnen laten inlezen op de CNC machine. Wie kan mij helpen?

Bouwkundig AutoCAD Tekenaar

Budget: € 35 tot € 55 p.u.Geplaatst: 22 julLaatst gewijzigd: 22 jul1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Bouwkundig AutoCAD tekenaar. Wij hebben regelmatig opdrachten voor ervaren tekenaars die onze voor ons architectenbureau bestek- werk en detailtekeningen kunnen maken. We verwachten het volgende van je: Minimaal 3 jaar ervaring met Autocad Ervaring met Revit (pré) Kennis van Sketchup Flexibiliteit We bieden: Kleinere en grotere opdrachten Professionele…

Ervaren AutoCAD Tekenaar ter Ondersteuning

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 22 jul4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een ervaren autoCAD tekenaar 2D. Ik heb wat kleine klusjes voor ca. 20 uur waar ik ondersteuning voor zoek.  Het gaat om het opschonen van oude autoCAD-bestanden (dwg, dxf), nieuwe indeling van layers, en een aantal revisies erbij tekenen. Ik zoek een freelancer met Q gis ervaring, dat is een grote pré en bij voorkeur uit de omgeving Lienden, Tiel, Rhenen/Veenendaal. …