Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: 3d & Cad

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Eenvoudige AutoCAD Tekening Laten Maken

Budget: € 150 tot € 200Geplaatst: 06:05Laatst gewijzigd: 09:564 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een eenvoudige AutoCAD tekening. De tekening moet te exporteren zijn naar een IGES file voor een freesmachine. De frezingen worden allen in bovenaanzicht (x,y) beschreven.  Bij interesse hoor ik graag van u.

Hulp bij Interieurontwerp (3D)

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 19 sepLaatst gewijzigd: 21 sep1 reactie
Beste freelancers, Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en zouden graag hulp willen bij het interieurontwerp. Het gaat hierbij om advies met betrekking tot de meubels en een lichtplan. Ook de plaats en vorm van de keuken zouden wij graag uitgedacht willen hebben. Wij hebben een bouwkundige tekening tot onze beschikking. Onze voorkeur gaat uit naar een Scandinavische stijl. Het zal hierbij…

Bouwkunding Tekenaar Gezocht (Projectbasis)

Budget: € 35 tot € 60 p.u.Geplaatst: 18 sepLaatst gewijzigd: 20 sep3 reacties
Beste freelancers, Wij zoeken voor ons ecologisch bouwbedrijf een bouwkundig tekenaar die als zelfstandige werkt. Het is geen fulltime baan. Het is op projectbasis en er is een tarief van 35 tot 60 euro per uur beschikbaar. Bent u diegene die wij zoeken? Dan horen we graag van u.

CAD/CAM Ontwerp van Prototype (Amsterdam)

Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 18 sepLaatst gewijzigd: 20 sep9 reacties
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die overweg kan met cad/cam design. Het gaat om het ontwerpen van een prototype van een product voor de fabrikant. Het liefst ontmoeten wij jou persoonlijk om ons product en de dimensies ervan te bespreken zodat het design optimaal wordt. Bij interesse zien wij graag een reactie tegemoet. Prijs is bespreekbaar.

Freelance Tekenaar (Stands, AutoCAD)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 18 sepLaatst gewijzigd: 20 sep4 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance tekenaar AutoCAD en 3D Max (per direct). Ten behoeve van het tekenen/ontwerpen en visualiseren van stands voor ons bureau. Voorkeur bij ons op het bureau werken maar eventueel ook thuis. Voor incidentele opdrachten waarvan er nu één beschikbaar is. Voornamelijk uitwerken van ontwerpen waarvan de kaders reeds grotendeels aangegeven…

Freelance CAD Tekenaar Gezocht (Verkoopwagens)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 18 sepLaatst gewijzigd: 19 sep9 reacties
Beste freelancers, Wij zoeken een freelance CAD tekenaar die voor ons 2D en 3D plattegrond en aanzicht tekeningen kan maken voor nieuwbouw verkoopwagens. We zoeken het liefst een freelancer woonachtig midden-nederland. Bent u diegene die wij zoeken? Dan horen we graag van u.

3D/CAD Tekening van Draaistel Treinwagon

Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 15 sepLaatst gewijzigd: 19 sep6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar 3D/CAD tekenaars. Ik zoek iemand die voor mijn hobbyproject een draaistel van een treinwagon kan tekenen en daarvan een STL file kan leveren, zodat ik een gietmal kan laten maken. Het draaistel bestaat uit 2 onderdelen op schaal 1:87: 2 identieke zijkanten en een dwarsbalk. Van alles hebben ik modellen op schaal en van de zijkant ook een zeer gedetailleerde foto…

3D / Techinsche Tekenaar (Product) Gezocht

Budget: € 10 tot € 80 p.u.Geplaatst: 14 sepLaatst gewijzigd: 15 sep10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een 3D / Techinsche tekenaar. Ik zoek dit voor het ontwerp van een fles. Thuiswerken is Mogelijk.  Lijkt het je wat, stuur me dan een mail voor meer informatie.  

Rhino 3D Tekenaar Gezocht (Uitwerken Kunstwerken)

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 14 sepLaatst gewijzigd: 15 sep5 reacties (pauze)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een Rhino 3D tekenaar die kan helpen met het uitwerken van kunstwerken naar plaatwerk-uitslagen. Er is een budget 100 tot 200 beschikbaar en thuiswerken is mogelijk. Bij interesse horen we graag van u.

Innovatieve Reistas Constructie Verbeteren en Ontwerpen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 sepLaatst gewijzigd: 15 sep4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Hulp gevraagd bij het ontwerpen van een reistas met een innovatief wielsysteem, op twee fronten: 1. Testen en verbeteren van het harde gedeelte van de tas, namelijk het wielsysteem en het frame van de tas incl. handvat. De tas moet in CAD software getest worden en indien nodig moeten er verbeteringen worden aangebracht op het gebied van constructie, afmetingen, gewicht, stevigheid,…

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad