Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > 3D & CAD

Freelance opdrachten: 3D & CAD

3D Model Dier met Details

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 24 jan
Reacties: 2
Locatie: Swalmen
Laatst gewijzigd: 25 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een 2D illustratie kan omzetten naar 3D die toekomstig inzetbaar zal zijn voor bewegende beelden en op 2D banners. Ook zouden wij er graag mimiek in het hoofd terug willen zien (polygonen en skeleton). Kan jij mij daarbij helpen? Dan hoor ik graag van je.

Tekenaar voor Subsidie Aanvraag

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 jan
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 24 jan
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekenaar voor het maken van technische tekeningen t.b.v. aanvraag subsidie. Budget bespreekbaar. Omgeving Driebergen. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Aanzicht Tekening en 3D Tekening voor Keuken

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16 jan
Reacties: 6
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 24 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor onze nieuwe keuken vinden wij het moeilijk om te kiezen uit 3 verschillende mogelijkheden qua opstelling. Daarom zouden we graag de 3 verschillende opties visueel willen laten maken aan de hand van een aanzicht tekening en een 3D tekening. Onze woonplaats is Schiedam. Wij zien jullie offertes graag tegemoet.

3D Render Boxspring Configurator

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 5 jan
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 5 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die 3D renders kan maken, voor een eigen configurator, waar je je eigen boxspring mee kan configureren. Het is belangrijk dat je dan lossen onderdelen in 3D maakt die uiteindelijk 1 product vormen. Dit is puur een idee wat nog gerealiseerd moet worden en nog niet weet hoeveel combinaties er zijn. Wel is het belangrijk dat we een indicatie kunnen…

2D en 3D Interieur Tekenaar Gezocht

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 jan
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 3 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben recent gestart met een interieur styling bedrijf. Om die reden ben ik op zoek naar een 2D/3D tekenaar die mijn creatieve interieur plannen voor de klant om weet te zetten naar een plattegrond/visualisatie in 2D/3D.  Bij interesse hoor ik graag van je.

3D Tekeningen voor Auto Theorie Oefeningen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27-12-2022
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 2 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die afbeeldingen om auto theorie examen te oefenen kan uittekenen in 3D tekeningen. Het betreft in totaal ca. 600 afbeeldingen. Ik zou graag een offerte ontvangen van de totale prijs en een inschatting hoelang het gaat duren.

Visboot 3D Tekening

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21-11-2022
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 04-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een snij tekening kan maken voor een visboot met een 3D tekening, eventueel kan ik via de mail een voorbeeld sturen van het soort boot. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Technisch Tekenaar voor Aluminium Profielen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24-11-2022
Reacties: 3
Locatie: -
Laatst gewijzigd: 03-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een opdrachtgever op Curaçao zoek ik een freelance tekenaar voor ontwerptekeningen en het maken van profieltekeningen voor aluminium profielen. Opdrachtgever gaat gebruikmaken van software dat gebruikmaakt van Autocad en dit moet verder ingericht worden. Ik zoek iemand die verstand heeft van autocad en het liefst op het gebied van ramen en deuren en die kan helpen met…

Product Modelleren 3D

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 01-11-2022
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 01-11-2022
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het modelleren van een product om geschikt te maken voor 3D animatie. Je ontvangt het fysieke product om te demonteren en te moduleren. Budget 600 euro. Interesse? Reageer direct!

3D Model SketchUp van Eetkamer Stoel

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 17-10-2022
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 27-10-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die zo snel mogelijk een stoel voor mij in 3D (SketchUp) kan maken (geen 3D model van) zodat ik deze kan gebruiken in mijn interieurplan in SketchUp. Een foto van de stoel staat in de bijlage, mocht je de opdracht willen doen zal ik meer informatie geven. Laat me ook even weten wat de kosten/tijd zijn!