Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: 3d & Cad

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Technisch Tekenaar met Beheersing van Vectorworks

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 julLaatst gewijzigd: 13 jul1 reactie
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een interieurarchitect, bouwtechnisch tekenaar of ontwerper die het tekenprogramma Vectorworks beheerst, bij voorkeur iemand met ervaring in Leisure. Het gaat om diverse ontwerpen en uitwerkingen van verschillende leisure projecten. Wij zoeken iemand die bij ons op locatie kan helpen (regio Dordrecht). Wie kan ons helpen?

CAD Tekenaar voor Fietsframe Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 6 julLaatst gewijzigd: 10 jul4 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor het omzetten van een handgemaakt prototype van een fietsframe en vork naar een technische tekening voor productie zoeken wij een CAD tekenaar. Wij zoeken bij voorkeur iemand uit de omgeving Amsterdam en met ervaring op het gebeid van fietsen. Heb je interesse dan voorzien we je graag van meer informatie.

Tekenaar Gezocht voor Carnavalswagen

Budget: € 20 tot € 200Geplaatst: 6 julLaatst gewijzigd: 13:012 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een goeie tekenaar die ons kan helpen met het ontwerpen van de mooiste carnavalswagen. Wij zoeken iemand die veel fantasie heeft. De hoofd delen van de wagen en onze ideeën geven wij aan. Wij willen vervolgens op korte termijn een eenvoudige schets. Daarna willen een uitgebreide tekening ontvangen.  Wie kan ons hiermee helpen?

Hulp bij Maken Ontwerp 3D Print

Budget: € 30 tot € 60 p.u.Geplaatst: 2 julLaatst gewijzigd: 4 jul9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ontwerp verder kan uitwerken. Uiteindelijk wil ik hier een 3D geprint prototype van hebben om de functionaliteit van het product te testen. Heb jij kennis van ontwerpen? Kan jij goed 3D modelleren? En heb je ervaring met 3D printen? Dan kom ik graag met jou in contact. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die snel kan schakelen en bereid…

CAD Tekening Fiets Spatbord

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 19 junLaatst gewijzigd: 12:055 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een CAD tekening van een fiets spatbord ontwerp zou kunnen maken. Wie heeft hier ervaring mee en zou mij verder kunnen helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

3D Model van Leeuwenhoofd (Muurdecoratie)

Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 3 julgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Opdracht: Muurdecoratie leeuwenkop deurklopper 3D model - zonder ring Voor een muurdecoratie-project zou ik graag een 3D model hebben van een leeuwenhoofd. Graag een model wat ook in Inventor Professional geopend/bewerkt kan worden. Dit model gaat later als gietmal functioneren. Het model moet ongeveer een diameter van 1 meter hebben. Graag een reactie bij interesse.

3D Tekening Nieuwbouw Maken

Budget: € 250 tot € 5000Geplaatst: 14 junLaatst gewijzigd: 28 jun9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, De situatie is als volgt: Wij willen nieuw gaan bouwen en hiervoor is reeds een normale tekening gemaakt. Op dit moment staat er een pand op de plek welke afgebroken gaat worden. De bedoeling is dat de nieuwbouw (appartementencomplex) 8 meter naar achteren wordt geplaatst t.o.v. huidige situatie. De gemeente wil nu echter, via een 3D tekening, inzicht hebben hoe het eruit ziet ten…

Bouwkundig AutoCAD Tekenaar Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 junLaatst gewijzigd: 27 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een zelfstandige AutoCAD tekenaar (2D en bij voorkeur 3D) voor het uitwerken van uiteenlopende staalconstructies in de renovatiebouw. Op projectbasis inzetbaar. Voorbeelden zijn balkonconstructies, entresolconstructies, trappen, balustrades, hekwerken en staalconstructies. Het gaat om een langdurige samenwerking. De omvang en het aantal opdrachten zijn heel…

Sketchup Rendering (Deadline Vrijdag Aanstaande)

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 11 junLaatst gewijzigd: 12 jun5 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een Sketchup render project (interieur) ben ik op zoek naar een ervaren 3D visualiser. Vereiste ervaring: Sketchup Opdracht omvat het renderen van een bestaand sketch up bestand. Een stuk of 10 render beelden nodig. svp: Alleen reageren als je gelijk kunt beginnen en het deze week af kunt hebben. Ik hoor graag wat er mogelijk is.

2D Cartoon Character naar 3D Model

Budget: € 40 tot € 75Geplaatst: 11 junLaatst gewijzigd: 25 jun4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn 2D cartoon character ontwerp kan omzetten naar een smooth 3D ontwerp voor 3D printen. Het gaat om een eenvoudig ontwerp (denk ik..) met weinig details. Het budget is €50,- Graag een reactie bij interesse.