Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Websites & Applicaties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Websites & Applicaties

Dashboard voor Website vanuit Excel

Budget: € 1000 tot 2000Geplaatst: 16:45Laatst gewijzigd: 16:521 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij een dashboard kan maken op basis van data in Excel bestanden voor publicatie op een website. De bedoeling is een prototype te hebben om de vraag naar dit soort producten te testen. Het liefst zou ik samenwerken met iemand in de buurt van Baarn, Soest, 't Gooi, Amersfoort.  Ik zie je reactie graag tegemoet.

Callcenter CRM Updaten en Aanpassen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 13:25Laatst gewijzigd: 14:105 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het updaten van callcenter CRM van PHP 5.6 naar 7.x. Daarnaast moeten er nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden. Ben jij diegene die mij daarbij kan helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Excel Programmeur VBA voor Tijdelijke Klus

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 08:25Laatst gewijzigd: 13:268 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn een bedrijf dat ICT-oplossingen biedt aan bedrijven (Office365, Netwerkinstallaties, Cloud Services en meer). Wij zijn op zoek naar een ervaren programmeur in Excel (VBA). Het betreft hier een tijdelijke klus waarbij aanpassingen/uitbreidingen gemaakt moeten worden aan een bestaand bestand. Prijs per uur max. € 50. Bij interesse zien wij graag een reactie tegemoet.

Problemen bij Magento Versie 1.9.4.3 Website en Kloon

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 28 janLaatst gewijzigd: 28 jan3 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met een update en enkele problemen van onze Magento website. het betreft de volgende problemen; prijzen worden verkeerd afgerond ssl certificaat bij kloon ideal werkt niet meer Voor de volledigheid heb ik een screenshot meegestuurd. Wie kan dit oplossen en hoeveel gaat dit ongeveer kosten? Ik zou hiervoor graag een…

WordPress Developer (Javascript React, HTML5, SASS)

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 28 janLaatst gewijzigd: 16:438 reacties (nieuw)
Beste freelancers, De huidige partner voor het ontwikkelen van WordPress websites stopt met zijn onderneming, dat biedt weer kansen voor ZZP'ers hier om te reageren. Als het bevalt is het gelijk voor de long-term samenwerking en ben je de eerste die wordt gecontacteerd. Er is altijd mogelijkheid tot eigen input en visie. Verantwoordelijkheid en 'deadline is deadline' staat hoog in het…

PHP Form Ontwikkelen op Bestaande Website

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 28 janLaatst gewijzigd: 08:0510 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil graag een werkende php form op mijn bestaande website. De klant moet kunnen kiezen uit verschillende opties, daarnaast zijn of haar naam vermelden, zijn of haar email invoeren en een bericht achterlaten zodat ik weet wat de klant wilt (zie bijlage). Ik ben dus op zoek naar een PHP Specialist die mij kan helpen met dit form.  Graag zie ik je reactie tegemoet.

OpenCart API-DB Import met Synchronisatie

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 28 janLaatst gewijzigd: 09:145 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor een klant. Er moet een import worden gedaan via een API van een leverancier. Daarbij worden de voorraden van de leverancier bijgewerkt en moet een Cronjob om de 10 minuten checken en indien nodig de voorraden bijwerken in de OC Webshop. Ben je geïnteresseerd? Ik zie je bericht graag tegemoet.

Microsoft Cloud Engineer Gezocht

Budget: € 60 tot 80 p.u.Geplaatst: 27 janLaatst gewijzigd: 27 jangeen reacties
Beste freelancers, Als Cloud Microsoft Engineer ben jij de aangewezen persoon voor alle vragen omtrent jouw specialisatie, SharePoint Online, Exchange Online of Windows 10. Dit houdt in dat je een goed gevulde rugzak aan ervaring met je meedraagt en hier op elk moment van de dag uit kunt putten. Je kent alle ins en outs van het on-premises product en het cloud equivalent hiervan. Je hebt een ervaren…

Design & Ontwikkeling Wordpress Speeddate Website

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 27 janLaatst gewijzigd: 13:3810 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het bouwen van een nieuwe WordPress website. Het gaat om het design en de ontwikkeling van een aantal pagina's, in combinatie met een aantal redelijk eenvoudige WooCommerce functionaliteiten. Voor de volledige opdracht heb ik een complete briefing in pdf in de bijlage.  Ik zie jullie reacties graag tegemoet.  

.NET Programmeur voor Koppelen van API's

Budget: € 60 tot 80 p.u.Geplaatst: 23 janLaatst gewijzigd: 24 jan8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een .NET Programmeur voor een koppeling van API's. Er moet een koppeling worden gemaakt tussen onze Rest API en de API van het platform van Lot-tissomo. De API moet veiling data uitwisselen tussen ons platform https://***.com en https://lot-tissimo.com/. Er is voldoende informatie over onze API en de API van Lot-tissimo. Wij zoeken een freelancer…