Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties

Freelance opdrachten:

Website van Artiestenbureau Restylen

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 30-12-2022
Reacties: 15
Locatie: Haarlem
Laatst gewijzigd: 18:30
Status: Match!
Beste freelancers, Ik heb een artiestenbureau en wil of mijn bestaande website restylen of een nieuwe laten ontwerpen. Functionaliteiten zijn: 1. Booking en ticketsale mogelijkheden. 2. Media uploaden (video's en tracks). Optioneel: digitale recordlabel als onderdeel van de site. 3. Homepage: aankondiging(en) van aankomende optredens aan de hand van clips/video's. Ik zie graag offertes tegemoet.

Twee WordPress Websites Bouwen

Budget: > € 2000
Geplaatst: 09:05
Reacties: 12
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 16:24
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die onze huidige website over wil gaan zetten in een nieuwe template. Dit is al door ons gekozen omdat onze andere websites dit template ook gebruiken. Kwestie van Demo data downloaden en alles netjes overzetten incl. URL's (we werken met WP-engine). Het gaat om Enfold van Krisi. Daarnaast willen we nog een tweede WordPress website laten maken voor…

App Ontwikkelen voor HR Vakgebied

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11:45
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 15:58
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een app zou kunnen bouwen. Het wordt een app in het HR vakgebied. Het moet een mooie look en feel krijgen en makkelijk in gebruik zijn.  Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Website Bouwen voor Stichting

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 21 jan
Reacties: 15
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 11:51
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, We zijn een ideële stichting en zouden graag in contact willen komen met iemand die ons wil helpen met een begin te maken van ons nieuw op te zetten website onder WordPress. We houden ons bezig met onderwerpen als filosofie, spiritualiteit, yoga, enz. en de content is er al. We zoeken iemand die de opzet van de website voor ons kan maken volgens een bepaalde indelingsstructuur.…

WordPress Website Bouwen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26 jan
Reacties: 16
Locatie: Krommenie
Laatst gewijzigd: 09:50
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek een creatieve freelancer die mijn WordPress website voor mij kan maken. Wellicht met beaver builder? Wil dit graag uitbesteden.  Iemand interesse? Hoe de website eruit moet zien, kunnen we bespreken in een gesprek. Ik heb geen immens groot budget omdat ik pas ben gestart als ondernemer.  Ben benieuwd naar de reacties!

Webmaster Magento Webshops in Heerenveen

Budget: > € 2000
Geplaatst: 08:45
Reacties: 1
Locatie: Heerenveen
Laatst gewijzigd: 09:05
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een webmaster t.b.v. Magento webshops voor 2023 - ca: 20 uur per week in Heerenveen op de locatie vanaf April 2023. Webdeveloper - Magento webshops moeten worden omgezet naar WooCommerce - project 2023 - webdesign wordt in voorzien. De werkzaamheden van de webmaster zullen bij sterke voorkeur uitgevoerd moeten worden op kantoor in Heerenveen omdat deze ook…

Website en Logo voor Virtual Assistant

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 jan
Reacties: 15
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 26 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben een student en wil mijn bedrijf starten als virtual assistant waarvoor ik een website en een logo nodig heb. Ik zoek iemand die dat voor mij kan maken. Zie als voorbeeld: https://anne-eline.nl. Zoiets zou ik ook graag willen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Invulling Strato Website

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21 jan
Reacties: 10
Locatie: Den Helder
Laatst gewijzigd: 26 jan
Status: Open
Beste freelancers, Ik heb een website bij Strato en deze wil ik graag invulling laten geven zodat het er allemaal even wat netter en professioneler uitziet. Budget komen we wel over uit. Interesse? Reageer direct!

.Net Web Developer Gezocht

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 25 jan
Reacties: 3
Locatie: Amersfoort
Laatst gewijzigd: 26 jan
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een webdeveloper. Hieronder de opdracht in het Engels: Experience in the field of web development & would you like to work with my team on an existing platform? We are looking for a .Net web developer to further develop an existing C# MVC vacancy platform. The requested techniques/tools are MVC, C# and SQL server. The hosting is done from a windows server…

Freelancer met WordPress PHP en Drupal

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20 jan
Reacties: 6
Locatie: Brummen
Laatst gewijzigd: 25 jan
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek een WordPress wonder met ruime kennis van PHP en Drupal. Ik werk voor diverse klanten en zoek een technische aanvulling op mijn eigen kennis. Snel kunnen schakelen is fijn. Ik hoor graag van jullie.