Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Websites & Applicaties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Websites & Applicaties

Meerdere Websites Opnieuw Optuigen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 10:05Laatst gewijzigd: 11:4310 reacties (pauze)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een handige/bevlogen freelancer die wat websites kan pimpen c.q. opnieuw optuigen. Er is budget (uurtarief bepaalt uren) en uitkomst leidt (wellicht) tot vervolgopdrachten voor andere websites. De eerste website heeft betrekking op inkoop en leveranciersmanagement. De tweede website over bevlogenheidsgesprekken om MKB personeel te ontwikkelen en te binden. De…

WooCommerce Sensei LMS Integratie

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 08:25Laatst gewijzigd: 12:414 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Graag willen we een connectie tussen Sensei LMS en WooCommerce zodat klanten automatisch worden toegevoegd aan Sensei LMS. Het moet ook mogelijk zijn om iemand die 1 product koopt automatisch aan 2 cursussen toe te laten voegen. We zien graag een reactie tegemoet.  

Informatieve Website voor een Theatervoorstelling

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 4 aprLaatst gewijzigd: 09:5715 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een website zou kunnen maken voor een theatervoorstelling. De website zal vooral informatief zijn, simpel maar moet wel een mooi design hebben. Opmaken in een CMS systeem graag, zodat we zelf het onderhoud kunnen doen.  Wie heeft hier op korte termijn tijd voor? Bij de offertes zou ik graag ook een portfolio willen zien. 

App Ontwikkelen voor Stichting met Theaterlessen

Budget: € 1000 tot 2000Geplaatst: 4 aprLaatst gewijzigd: 14:2315 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een app ontwikkelaar die een app kan maken voor een stichting die wekelijks theaterlessen verzorgd in verschillende leeftijden. Deze app moet een paar functionaliteiten hebben voor de leerlingen:   Ze moeten zich kunnen afmelden voor een repetitie Ze moeten door kunnen klikken naar onze cloud (linkje) Ze moeten het repetitieschema kunnen zien (zowel de volgende…

Extra WordPress Pagina (Menu met Oefeningen)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 3 aprLaatst gewijzigd: 4 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een websitebouwer die met WordPress kan werken en op mijn huidige website een applicatie/ extra pagina kan maken met een klachtgericht menu met oefeningen voor thuiswerkers. Idee: buttons: rug, nek, schouders etc. je klikt erop en de oefeningen komen naar voren die hier betrekking op hebben. Achter iedere  oefening zit een uitlegfilmpje. Die heb ik kant en klaar. Ik…

App Ontwikkelen met GPS Functie

Budget: > € 2000Geplaatst: 3 aprLaatst gewijzigd: 3 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een app kan ontwikkelen waarbij externe data wordt geïmplementeerd met een GPS functie. Het merendeel van de app werkt als een soort site. Er moet een milde rekentool in komen die veranderd op externe data. Het budget hiervoor beschikbaar is 5.000 euro.  Heb je interesse? Ik zie je offerte graag tegemoet.

WordPress Website voor Online Marketing Bureau

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 1 aprLaatst gewijzigd: 11:1210 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zoeken voor een project van een online marketing bureau iemand die een eenvoudige WordPress website voor ons kan maken. Het gaat om ongeveer 5 pagina's, waarvan een met contact functie. Er dient een mogelijkheid te zijn om later dingen toe te voegen. Kun jij dit op relatief korte termijn realiseren? Reageer dan, het liefst met voorbeelden van jouw werk / portfolio. 

WIX, Corvid en Ecwid Specialist Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 1 aprLaatst gewijzigd: 13:33geen reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een specialist in WIX. Ik heb diverse afwisselende back-end klussen die variëren van portfolio's vullen, SEO optimalisatie tot programmeren in Corvid.   Heb je ervaring en ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Wix Website Ombouwen naar WordPress

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 1 aprLaatst gewijzigd: 2 apr8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een Wix website en wil deze graag omgebouwd hebben naar een WordPress website. Ik zoek een freelancer die dit op korte termijn voor mij kan realiseren (binnen 2 weken) en die ervaring heeft met zowel Wix als WordPress. Heb je interesse? Dan hoor ik graag zo snel mogelijk van je.

Eenvoudige Website voor Verhuur Vakantiewoning

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 31 mrtLaatst gewijzigd: 31 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb privé een website nodig voor de verhuur van een privé vakantiewoning, dit hoeft niet heel uitgebreid of ingewikkeld te worden. Hiervoor kan je gebruik maken van een standaard theme in wordpress, het zou fijn zijn als er eventueel een agenda functie in zit. Heb je interesse dan hoor ik graag van je.