Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Webshop Meertalig Maken

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 07:05Laatst gewijzigd: 09:399 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Voor ons bedrijf in verlichting van eigen ontwerp zoeken we iemand die onze website-teksten + een montagehandleiding kan vertalen. Vertalingen gevraagd naar Engels - maar ook naar Spaans - Portugees - Duits - Frans - Deens en Zweeds. We zien graag een reactie tegemoet.  

Management Rapportage Opstellen (Grafische Grafieken)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 21 febLaatst gewijzigd: 21 feb1 reactie
Beste Freelancer, Wij zijn op zoek naar professionele freelancers die voor ons professionele rapportages kan schrijven voor het management van een van onze cliënten. Iemand die onze uitleg over de gedane werkzaamheden kan omschrijven naar een tekst waar het management op zit te wachten, met daarbij een grafische weergave die het geheel compleet maakt en het management inzicht verschaft in onze…

Controleren en Corrigeren van een Nederlandstalig Boek

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 21 febLaatst gewijzigd: 22 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Binnenkort zal een uitgever mijn boek publiceren. Voor hij hiermee aan de slag gaat, moet er een corrector worden aangesteld. Ik ben dus op zoek naar een deskundige freelancer die de Nederlandse taal perfect beheert. Mijn boek telt ca. 48,500 woorden. Kan jij me hiermee helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Blogger voor Arbeidsbemiddeling Bureau

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 21 feb2 reacties
Beste freelancers, We gaan een nieuw arbeidsbemiddeling bureau in de markt zetten. Een bureau gericht op detachering met professionals in online marketing. We zoeken een blogger die een artikel schrijft over de toekomstige werknemer en zijn/haar verwachtingen van de arbeidsmarkt. We zoeken idealiter hoe kijkt de toekomstige werknemer tegen vacatures aan wat hij/zij verwacht van moderne arbeidsvoorwaarden.…

Engels Vertaler voor Tekst Beeldend Kunstenaar

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 20 febLaatst gewijzigd: 20 feb10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance vertaler die een tekst voor mij kan vertalen vanuit het Nederlands naar het Engels. Het is ongeveer een A4'tje aan tekst. Het gaat over mijn vak als beeldend kunstenaar. Heb je interesse? Ik zie je bericht graag tegemoet.

Levensverhaal Uitbrengen in Boek

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 19 feb15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een nog nader uit te leggen levensverhaal zijn we op zoek naar één of twee schrijvers voor een ghost writing project. Het gaat om een tijdelijke functie, 3 maanden full-time. Ben je geïnteresseerd? Ik kom graag in contact om het project verder af te stemmen.

Ontwikkelen Vragen Feedback Methodiek

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 18 febLaatst gewijzigd: 08:542 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand met de juiste mate van kennis en ervaring om een feedbackformulier te ontwikkelen en een bestaand formulier aan te passen t.b.v een 360 graden feedback methodiek. De vragen zullen opgesteld moeten worden aan de hand van een management model van Meyers (Confidence Quotient). Ik kom graag met jullie in contact om het e.e.a. toe te lichten en af te stemmen.

Tekstschrijver/interviewer met kennis van de arbeidsmarkt

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 17 febLaatst gewijzigd: 20 feb7 reacties (pauze)
Ik zoek iemand die interviews en andere content kan schrijven. Kennis van de arbeidsmarkt is een eis. Ik zal je onder andere vragen om relevant werk waaruit die kennis blijkt. Bij interesse hoor ik graag van je.

Overtuigende Teksten voor Coaching Bedrijf

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 14 febLaatst gewijzigd: 20 feb10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor mijn coaching bedrijf ben ik op zoek naar een ervaren tekstschrijver met expertise en ervaring in het schrijven en opbouwen van goede salespages/verkooppagina's. Dus pagina's die vooral ook gericht zijn op conversie. De prioriteit ligt op dit moment op de homepage en drie pagina's (drie diensten) die ik aanbied. Mochten we beiden tevreden zijn, dan liggen er zeker…

Hommage Vertalen naar Spaans en Engels

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 13 feb2 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een hommage aan een Nederlands, grote beeldende kunstenares ben ik op zoek naar een beëdigd vertaler. De Nederlandse tekst moet vertaald worden naar het Spaans en Engels.  Ik zie jullie reacties graag tegemoet en bij interesse zal ik het hele verhaal meteen toesturen.