Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Redacteur voor Non-fictie Boek Gezocht

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 novLaatst gewijzigd: 17 nov9 reacties
Beste freelancers, Voor het schrijven van een non-fictie boek zoek ik hulp van een redacteur/copywriter. Het werk zal bestaan uit het sparren om tot een goed eindresultaat te komen maar ook het herschrijven van delen van het boek en misschien wel nieuwe stukken schijven ter uitbreiding. Ik ben op zoek naar iemand in de buurt van Breda om een langere samenwerking mee aan te gaan voor volgende boeken.…

Verslag Verbeteren op Spelling en Zinsopbouw

Budget: € 20 tot € 50Geplaatst: 16 novLaatst gewijzigd: 16 nov10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn mini verslag bestaande uit 4 pagina's ben ik op zoek naar iemand die de spelling en zinsopbouw kan controleren en eventueel verbeteren. Tevens wil ik een check of de zinnen vloeiend lopen. Wie kan mij hiermee helpen?  

Vertaling NE-DU, 177 woorden (Spoed)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 16 novLaatst gewijzigd: 16 nov1 reactie (match!)
Beste freelancers, Voor een Nederlandse tekst van 177 woorden ben ik op zoek naar een vertaler die het vandaag nog (voor de middag) kan vertalen naar het Duits. De tekst gaat over het afhalen van voormalige levensmiddelen bij fabrieksbakkerijen. Alvast bedankt voor je reactie.

Duitse SEO Tekstschrijver Gezocht

Budget: € 30 tot € 50 p.u.Geplaatst: 14 novLaatst gewijzigd: 16 nov1 reactie
Beste freelancers, Je gaat voor een advocatenkantoor, SEO teksten schrijven voor diverse entry/landingpages. Je ontvangt van ons de zoekwoorden en wij doen zelf de pagina opmaak en technische optimalisatie. Je moet goed zakelijk Duits kunnen schrijven en weten wat de SEO regels zijn. Als de klant tevreden is volgen er meerdere/maandelijkse opdrachten.

Nalopen Engelse Teksten Reisgids Rotterdam

Budget: € 300 tot € 1000Geplaatst: 14 novLaatst gewijzigd: 15 nov8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Gevraagd native Engels spreker om Engelse teksten na te lopen voor een reisgids over Rotterdam. Gaat om ongeveer tussen de 20/30 duizend woorden. Het is een spoedopdracht. Ik hoor graag wat er mogelijk is.

Vertalen Tekst van Nederlands naar Frans (Productomschrijving)

Budget: € 100 tot € 2500Geplaatst: 13 novLaatst gewijzigd: 16 nov4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een tekst kan vertalen van Nederlands naar Frans. De opdracht houdt in:   Vertalen van een stuk tekst van circa 500 woorden. Tekst bestaat uit alledaagse woorden geen complexe tekst. Vertalen van omschrijving van producten (= schakelaar/stopcontacten), tekst bestaat uit veel repeterende delen. Voorbeeld van tekst: Artikelnummer: SET-C1…

Tolk Pools Nederlands voor Huwelijksplechtigheid

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 13 novLaatst gewijzigd: 13 novgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een vertaler Nederlands - Pools voor onze huwelijksplechtigheid in Woerden op 28 november. Hoeft niet gecertificeerd te zijn. Zal ongeveer 15-30 minuten duren. Graag een reactie bij interesse.

Jubileumboek Laten Maken (Watersportvereniging)

Budget: € 100 tot € 1000Geplaatst: 10 novLaatst gewijzigd: 10:2510 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor onze watersportvereniging willen we graag een jubileum boek maken met daarin een terugblik vanuit de oprichting tot heden. De mooie verhalen en beelden die nu nog op te halen zijn bij onze oudere leden willen we graag vastleggen voor de huidige en nieuwe generatie. Graag een reactie bij interesse in deze opdracht!

Blogschrijver Gezocht (Lancering Software)

Budget: € 500 tot € 3500Geplaatst: 9 novLaatst gewijzigd: 11 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn een startup op het gebied van regulering voor oa advocaten. Voor de lancering van onze software gaan wij een 15-tal blogs posten op LinkedIn en in relevante vakbladen. In deze blogs willen we onze opinie neerleggen op basis van een hoofdthema en daaraan gekoppelde subthema's. Wij zoeken hiervoor op zeer korte termijn een ghostwriter. Daarnaast zoeken wij iemand die…

Tekstschrijver voor Blog Toeristische Attracties

Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 7 novLaatst gewijzigd: 9 nov15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een blog over toeristische attracties in Amsterdam zijn wij op zoek naar een creatieve tekstschrijver die onze lezers kan informeren over diverse attracties. De schrijver moet in staat zijn de tekst over te laten komen alsof hij/zij de attractie zelf bezocht heeft en een mening daarover deelt, enige research over het onderwerp is dus wel noodzakelijk. Vergoeding is in overleg.…