Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Vertaalklus ten behoeve van Proefpilot (NL-DE)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17:05Laatst gewijzigd: 19:006 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Het gaat om een beperkte, nu eenmalige, vertaalklus Nederlands - Duits van enkele artikelen en fotobijschriften voor een Nederlands interieur- en designblad ten behoeve van een proefpilot. De precieze omvang moet nog nader worden vastgesteld. Bij welslagen van de opdracht zijn vervolgopdrachten niet uitgesloten. De artikelen zijn in gemakkelijk leesbare taal geschreven met weinig…

Copywriter voor Online Medisch Platform

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 16:45Laatst gewijzigd: 19:044 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Voor onze informatieve medische website zijn we op zoek naar een freelance copywriter. Omdat wij ons platform willen uitbreiden met nog meer informatieve artikelen, zijn we op zoek naar een copywriter met een medische achtergrond.Dit kan in opdracht, maar ook eigen inbreng / suggesties worden gewaardeerd. Je ontvangt een vast bedrag per geschreven artikel en je artikel wordt onder…

Website Content Vertalen voor Mode Label (EN-NL)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 14:25Laatst gewijzigd: 16:4210 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een modelabel hebben wij zowel een Engels- als Nederlandstalige website. Wij hebben nieuwe content voor de website en deze dient te worden vertaald van Engels naar het Nederlands. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Spoed: Nederlandse Tekst Vertalen naar het Duits

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 11:45Laatst gewijzigd: 19:044 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Met grote spoed zoeken wij iemand die ons kan helpen met de vertaling van een Nederlandse tekst van maximaal 1 A4  naar het Duits. Wie kan ons per direct helpen?

Redigeren van Informatieve Korte Stukjes Tekst

Budget: € 250 tot € 750Geplaatst: 12 decLaatst gewijzigd: 12 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zoeken hulp bij het redigeren van 11 Nederlandstalige informatieve kaderteksten van 1x 350 en 10 x 250 woorden. De teksten fungeren als een inleiding/duiding/achtergrond van interviews. Voor deze interviews hoeft vooralsnog niks te gebeuren. Het gaat om het controleren, redigeren van ongeveer 2850 woorden in totaal. Redigeerwerk zal in delen aangeleverd worden. De werkzaamheden…

Interviews Coderen en Aanleveren in Excel

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 decLaatst gewijzigd: 12 dec2 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn interviews kan coderen. Het liefst wil ik de interviews in Excel aangeleverd krijgen. Ik volg de opleiding HRM  en heb dit nodig voor mijn scriptie onderzoek. Het betreft in totaal 5 interviews. Wie kan mij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Wervende Teksten voor Flyers en Persberichten

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 11 dec10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ter voorbereiding aan de Week van de Leesclub - eind januari - moeten er allerlei flyers, persberichten, boekenleggers ed gemaakt worden. We zoeken iemand die onze concepten kan bewerken en aanpassen tot wervende teksten. Wij zien graag een reactie tegemoet.  

Webtekst voor een Zonnepanelen Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 10 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor onze website over zonnepanelen hebben wij leuke, warme, aantrekkelijke en tot actie stimulerende teksten nodig. Dit is voor op de korte termijn. Wie kan hiermee gelijk aan de slag? En wat kost het? Hoor graag van jullie?  

Vaccinatie-boekje vertalen (Chinees-EN/NL

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 08:432 reacties
Beste freelancers,   Ik ben op zoek naar iemand die een Chinees vaccinatie-boekje zou kunnen vertalen naar het Engels of Nederlands. Het gaat om 4 korte pagina's.  Het boekje kan ik u toesturen. Deadline: Zo snel mogelijk.   Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Ervaren Eindredacteur Gezocht voor Non-fictieboek

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 decLaatst gewijzigd: 11:567 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een heel ervaren eindredacteur die samen met mij een nieuwe invalshoek voor mijn non-fictieboek wil bedenken en feedback wil geven op de inhoud ervan. Waarom? Ik ben neerlandicus en ik heb een boek geschreven dat de uitgevers niet willen uitgeven. Nu wil ik het herschrijven en zelf gaan verkopen als e-book. Ik wil graag dat het een heel professioneel boek wordt. Graag een…