Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Blogger Gezocht voor Artikelen over Vis

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 06:05Laatst gewijzigd: 09:176 reacties (nieuw)
Beste freelancers, De opdracht betreft blogs schrijven over vis op een leuke toegankelijke manier. Blogs schrijven over artikelen welke verkocht worden in de webshop. 1. Snijden en fileren 2. Technieken en benodigdheden 3. Recepten 4. Vis in algemeen (Bijvoorbeeld; Schol: Waar komt ie vandaag? Wat kan je er mee doen? etc. etc. etc.) Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.

Tekstschrijver Gezocht op Regelmatige Basis

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 19 junLaatst gewijzigd: 19 jun10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die op regelmatige basis teksten wil schrijven voor gebruik op o.a. social media, advertenties en dergelijke. Zal nooit om lange teksten gaan maar korte posts of andere uitingen. Als bedrijf houden wij ons bezig met fotografisch/design dienstverlening, voor zowel B2B als B2C. Lijkt het je wat dan horen wij dat graag.

Manager/Copywriter voor Verbeteren Inhoud Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 19 junLaatst gewijzigd: 19 jun7 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Er is een bestaande Wordpress website, deze is verouderd (inhoudelijk), technisch gezien is hij nog up-to-date. We zouden graag willen dat jij (in overleg met de eigenaar) de inhoud verbeterd. Wat is het wensenlijstje: Je dient de volgende zaken te managen (en teksten zelf te schrijven): Nieuwe teksten (er zijn nieuwe teksten, maar die moeten naar doelgroep worden) Nieuwe foto's…

5 interview Verbatim Uitgetypt (7.5 uur Totaal)

Budget: € 225 tot € 250Geplaatst: 19 junLaatst gewijzigd: 19 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn opleiding moet ik de geluidsopnames van 5 interviews verbatim uitgewerkt hebben tussen nu en half oktober. Er zit enige tijdsdruk achter elk te typen interview vanwege de deadline voor het inleveren van mijn opdrachten. Dat betekend dat een interview meestal binnen 4-7 dagen uitgetypt moet zijn. De 5 interviews duren gemiddeld 1.30 uur (de chit chat aan de start hoeft…

Franstalige Man Gezocht voor Inspreken Korte Video

Budget: € 35 tot € 75Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 18 jungeen reacties
Beste freelancers, Voor 2 korte introductievideo's voor onze reisorganisatie (1 minuut per video) zijn wij op zoek naar een Franstalige man die de video's in wilt spreken. Het is belangrijk dat Frans uw moedertaal is. Het inspreken zal gebeuren met apparatuur bij ons op kantoor in Den Haag. U hoeft daarvoor zelf niets mee te nemen.

Transcriberen van Interviews voor Eindopdracht

Budget: € 200 tot € 600Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 19 jun7 reacties
Beste freelancers In het kader van mijn eindopdracht Toegepaste Psychologie, ben ik op korte termijn op zoek naar een professional die voor mij ca. 15 opgenomen audio interviews (tussen 30 en 60 minuten) kan transcriberen. Eventueel ook coderen en labelen als de prijs het toelaat.  Graag spreek ik een totaalprijs met u af in overleg.

Schrijver Gezocht om mijn Ideeën naar Papier te Vertalen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 18 jun10 reacties
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een ghostwriter die mijn ideeen vorm kan geven en met wie ik kan brainstormen over de vele boeken die ik uit wil gaan brengen in 2018 en 2019 - 2020. Ik heb de titels en de visie wel maar heb moeite om die te vertalen naar papier en daar een boeiend meeslepend verhaal/boek van te maken. Ik heb de nodige ideeën maar vind het erg lastig om dat te vertalen naar…

Filosofie Schrijver Gezocht (Engelstalig)

Budget: € 200 tot € 600Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 18 jun3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met een Filosofie paper over collectieve intenties schrijven, ik zoek iemand die gespecialiseerd is in academische schrijven, het liefst met een filosofie universitaire achtergrond. Het moet rond de 3000 woorden zijn en in het Engels. Filosofen als Michael Bratman en Margaret Gilbert zullen het fundament vormen van de paper.  

Audio Interviews Transcriberen (Ongeveer 10 Uur)

Budget: € 300 tot € 600Geplaatst: 15 junLaatst gewijzigd: 18 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn interviews wil transcriberen. Het zijn er in totaal 9 interviews waarvan 2 interviews met 2 respondenten. In totaal is de hoeveelheid interviewtijd rond de 9-10 uur. Deze interviews zijn voor mijn afstudeerscriptie bedrijfseconomie aan de hogeschool. Bij interesse hoor ik het graag.

Redactionele Artikelen over Schenkingen en Nalatenschap

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 junLaatst gewijzigd: 15 jun10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar tekstschrijvers voor redactionele artikelen over schenken, nalatenschap en donaties. De volgende vraagstukken willen wij onder de aandacht brengen: Waarom is het belangrijk om te doneren, is een gift aan een goed doel fiscaal aantrekkelijk, hoe neem ik goede doelen of ANBI instellingen op in mijn testamen e.d.?. Het dus om artikelen met betrekking tot de juridische…