Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Blogs Schrijven over Koffie en Koffiebonen

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 6 decLaatst gewijzigd: 6 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een tekstschrijver met passie voor koffie. Goede koffie, barista's, koffiebonen en dergelijke. In eerste instantie zou ik graag een drietal blogs willen laten schrijven over koffie gerelateerde onderwerpen. Dan is het handig als je wat kennis hebt over koffie. Zelfstandig onderzoek en schrijven is een pré. Bij interesse zie ik je berichtje graag tegemoet.

Vertaler Website van Nederlands naar Duits

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 5 decLaatst gewijzigd: 6 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn per direct op zoek naar een perfect Duits sprekende persoon die een complete website kan vertalen. Het is een Nederlandstalige website en de website bevat ca. 300 producten en 40 cms pagina's. Ben jij beschikbaar en sluit deze opdracht aan op jouw vaardigheden? Reageer dan direct!

Chinese Tolk voor 2 Maart 2020 in Limburg

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 4 decLaatst gewijzigd: 4 decgeen reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die vloeiend Chinees spreekt voor mijn afspraak bij de notaris op 2 maart 2020. De afspraak vindt plaats in Limburg. Heb je interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Overeenkomst Intellectueel Eigendom Yoga Cursussen

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 3 decLaatst gewijzigd: 5 dec2 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn een internationale yoga school en werken vanuit Nederland. Om onze yoga cursussen te verkopen werken we samen met diverse partners in heel Europa. Voor deze samenwerking met onze partners willen we graag een Engelstalige overeenkomst laten opstellen over het gebruik van intellectueel eigendom van de trainingen en cursussen. Deze overeenkomst is nieuw en dient volgens…

Reisblogs Vertalen naar het Engels

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 3 decLaatst gewijzigd: 3 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een deel van onze reisblogs kan vertalen naar het Engels. De blogs zijn tussen de 500 tot 1000 woorden en dienen op een natuurlijke manier vertaald te worden zodat het prettig blijft om te lezen, maar wel met een focus op specifieke keywords. We zien de reacties graag tegemoet met je tarief per woord.

Schrijftalent voor Dierenwinkel (Lange Termijn)

Budget: > € 2000Geplaatst: 2 decLaatst gewijzigd: 2 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een op te richten dierenwinkel, gericht op hyper gemotiveerde honden baasjes, zijn wij op zoek naar een partner die ons helpt met diverse schrijfopdrachten. Een aantal opdrachten die er liggen zijn: Video training uitwerken in tekst, 12 video's zijn opgenomen van ieder 3 minuten 30 video's van 3 minuten ook omzetten in blogs PowerPoint presentatie van 30 minuten met…

Blogger voor Schoenen Webshop

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 2 decLaatst gewijzigd: 3 dec10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben voor onze schoenen webshop op zoek naar een blogger die, om te beginnen, vier blogs wil schrijven. De blogs wil ik richten op onze huidige collectie met betrekking tot de aankomende Sale. De blogs dienen minimaal 400 woorden te bevatten. Affiniteit met fashion (en schoenen) is gewenst. Heb je interesse? Dan hoor ik het graag.

Tekstschrijver voor Uitbreiding Website

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 2 decLaatst gewijzigd: 2 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb een bedrijf die (beginnende) ondernemers helpt met alle zaken omtrent websites, promotiemateriaal en meer. Voor mijn eigen bedrijf ben ik op zoek naar een schrijver die de tekst van de website wil uitbreiden. De site ziet er een beetje kaal uit en ik wil er meer tekst in hebben. Ben jij degene die ik zoek? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Verhaal Schrijven van een Veteraan

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 2 decLaatst gewijzigd: 2 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een veteraan zijn wij op zoek naar een schrijver die zijn verhaal wilt lezen, taal technisch wilt verbeteren, emotie erin wilt brengen en het mooi wilt verwoorden. Aan de feiten mag natuurlijk niets verandert worden. De tekst bestaat nu ongeveer uit 10 pagina's. Heb je interesse? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

SEO Tekstschrijver voor Zorg Hulpmiddelen Website

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 2 decLaatst gewijzigd: 6 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zoeken een tekstschrijver voor het schrijven van SEO teksten van onze nieuwe website. De website is gespecialiseerd in mobiliteitsproducten in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan rolstoelen, rollators en scootmobielen. Enige kennis van deze markt is dus een pre. Als je interesse hebt in deze opdracht dan ontvangen wij graag een reactie.