Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Kleine Vertaalopdracht NL-Engels

Budget: € 30 tot € 100Geplaatst: 14:45Laatst gewijzigd: 17:0610 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede vertaler om een engelse tekst van 2 pagina's te vertalen naar het Nederlands. Ook dient er een tekst van het Nederlands naar het Engel verstaald de worden van 1 pagina. De totale opdracht bestaat uit 3 pagina's. Alvast bedankt voor jullie reacties.

Schrijven over GDPR, Privacywetgeving, Bescherming Data

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 13:25Laatst gewijzigd: 14:534 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Voor onze website en marketingcampagne zijn wij op zoek naar een schrijver die content kan schrijven die wij kunnen gebruiken voor blogartikelen, e-mails, case study's en checklists. Onderwerpen die meegenomen dienen te worden zijn: GDPR Privacywetgeving Bescherming persoonsgegevens Diefstal van data EU privacywetgeving Met name gericht op bescherming van data en persoonsgegevens.…

Strorytellers en Bloggers Gezocht (Cosmetica)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12:45Laatst gewijzigd: 16:317 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar personen die ervaring hebben in het storytelling en het schrijven van Bloggs. Wij willen een aantal stories gaan verwerken op onze cosmetica website en op diverse sociaal media kanalen. Wij zoeken iemand met ervaring in the sociale media. Wij zien jullie reacties graag tegemoet.  

Vertalen Engelse Website naar Duits, Spaans en Frans

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12:05Laatst gewijzigd: 13:4610 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij hebben een Engelstalige webshop in cosmetica producten. Wij zoeken freelancers die ons kunnen helpen deze website te vertalen naar het Duits, Spaans en Frans. Wij kijken uit naar jullie reacties.

Vertalen Algemene Voorwaarden Nederlands - Engels

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 10:45Laatst gewijzigd: 16:4610 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het vertalen van de Algemene voorwaarden van onze onderneming. Het dient vertaald te worden van het Nederlands naar Engels en het gaat om ca. 1600 woorden. Wie kan mij helpen?

Juridische Tekst Vertalen (FR-NE, Landbouwbedrijf)

Budget: € 500 tot € 800Geplaatst: 15 augLaatst gewijzigd: 17:014 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor een vertaalopdracht. Het gaat om de vertaling van juridische tekst met betrekking tot de regelgeving van een landbouwbedrijf van het Frans naar het Nederlands. Het betreft 42 pagina's met in totaal 10195 woorden. Ruime levertijd circa 2 werkweken. Bij interesse zien we je bericht graag tegemoet.

Vertaalwerk (Website, NL-EN)

Budget: € 200 tot € 250Geplaatst: 15 augLaatst gewijzigd: 15:3210 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een website vanuit Nederlands naar het Engels. De website kan ik u bij interesse toesturen en thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk. Ik hoor graag van u.

Persbericht Opstellen voor Onderzoekscentrum

Budget: € 50 tot € 1000Geplaatst: 15 augLaatst gewijzigd: 15:328 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor het launchen van onze nieuwe website (klinisch wetenschappelijk onderzoekscentrum) willen wij een persbericht opstellen voor onze (oud) opdrachtgevers en de media in het algemeen. Hiervoor zoeken wij iemand die ons kan helpen om dit dat persbericht op te stellen.

Vertaling Teksten van Retail Website (NL-DU)

Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 15 augLaatst gewijzigd: 16:364 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor de vertaling van een document met teksten van een retail website. De vertaling is van het Nederlands naar het Duits. Het document kan ik u toesturen bij interesse. Het gaat om ongeveer 24 pagina's en er is maximaal 500 euro beschikbaar voor de opdracht. Bij interesse hoor ik graag van u.  

Flexibele Vertaler Nederlands-Frans Gezocht

Budget: € 20 tot € 70 p.u.Geplaatst: 15 augLaatst gewijzigd: 16:366 reacties
Beste freelancers, Ik zoek een Nederlands-Frans vertaler die op (on)regelmatige basis korte stukken tekst kan vertalen. Vaak ad-hoc, korte zinnen die snel moeten worden vertaald. Ik zoek dus iemand die dit kan, flexibel is, dus ook open staat voor kleine opdrachten (soms slechts 1 of twee zinnen) en snel op kan leveren. Het gaat om teksten voor een bedrijf in de plantaardige cosmetica. Mocht u geïnteresseerd…

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad