Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Tolk voor Passeren van Koophuis (NED/CN)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 febLaatst gewijzigd: 15 febgeen reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tolk (Nederland - Chinees tolk) voor het passeren van een koophuis bij de notaris in Den Haag. Passeer datum maart 2019 Ik zie graag een reactie tegemoet.

Theater Projectomschrijving Vertalen (NED-FR)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 15 febLaatst gewijzigd: 15 feb5 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vertaler om een theater projectomschrijving te laten vertalen van het Nederlands naar het Frans. Het betreft de inhoudelijke omschrijving van een theaterproject ten behoeve van een subsidie aanvraag. Het document telt 1094 woorden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Website Teksten Schrijven voor Telefoondienst

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 15 febLaatst gewijzigd: 16 feb9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die de teksten willen schrijven voor op mijn site ter promotie van mijn onderneming. Het gaat dus om alle teksten: hoofdpagina, contact etc. Hoeft niet veel te zijn, als ik maar wat heb. Het bedrijf is een telefoondienst voor bedrijfjes in de paramedische sector. Budget: 50-150 euro.

Webtekstschrijver voor Energie Vergelijking Website

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 14 febLaatst gewijzigd: 15 feb9 reacties (match!)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een commerciele-creatieve webtekstschrijver voor een Energie vergelijking website. Aantal pagina´s: ongeveer 10-15. Budget is in overleg. Deadline:Graag binnen een paar weken gereed, vanaf volgende week starten (het liefst iemand uit de omgeving van Arnhem). Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Zakelijke Tekstschrijver voor Financiele Artikelen

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 15 feb9 reacties
Beste freelancers, Voor enkele domeinen zoeken wij naar een geschikte zakelijke tekstschrijver, blogger en copywriter met kennis van de betaalmarkt. Denk aan betaalmethodes, payment providers. Het gaat specifiek om:   Artikelen van 600 - 800 woorden Je schrijft unieke content Je houdt rekening met het aangeleverde keyword Artikelen zijn grammaticaal correct en in foutloos Nederlands geschreven…

Gebruiksaanwijzig Vertalen (ENG-NED)

Budget: € 150 tot € 350Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 13 feb10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een gebruiksaanwijzing van het Engels naar het Nederlands kan vertalen. Het betreft 35 pagina s met niet al te veel text. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Beëdigd Franse Tolk voor Koopakte Vertaling (Rotterdam)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 13 febgeen reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een beëdigde Franse tolk voor een vertaling op locatie bij notaris voor tekenen koopakte van woning. Dit is op maandag 4 maart in Rotterdam, bij Zuidplein om 9.15 voor één uur lang, met eventuele verlenging indien noodzakelijk. Graag ook in bezit van tolk pas. (Nederlands naar Frans) Ik zie graag een reactie tegemoet.

Beëdigd Arabische Tolk Nodig bij Notaris (Wijk bij Duurstede)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 12 febLaatst gewijzigd: 12 febgeen reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een beëdigd Arabische tolk om een huwelijksakte op locatie bij de notaris mondeling te laten vertalen van het Nederlands naar Arabisch. Lokatie: Wijk bij Duurstede Datum/Tijd: a.s Vrijdag 15 februari om 10.00 uur. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Engelse Tekstschrijver voor Vervoersbedrijf Website

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 12 febLaatst gewijzigd: 16 feb5 reacties
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een Engelse tekstschrijver die pakkende SEO teksten kan schrijven voor onze website. (SEO kennis is een must) Onze website wordt op dit moment verbeterd, een link hiervan kunnen wij toesturen. Benodigde teksten/website inhoud:   15 tours ( korte beschrijving van de tour  ) about us pagina voor zakelijke diensten.  home page (welkom tekst,…

Duitstalige Tekstschrijver/Vertaler voor Reisorganisatie

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 12 febLaatst gewijzigd: 15 feb10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Onze reis organisatie met 8 kantoren in Duitsland zoekt een freelance short copywriter om teksten uit het Nederlands en Engels te vertalen naar het Duits. Deze teksten worden vervolgens gebruikt op onze Duitstalige website en in een advertentie campagne in DACH. Omgeving Utrecht. Wij zien graag een reactie tegemoet.