Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling
Vertaler met Kennis van SEO Gevraagd (Nederlands-Duits)
Budget: € 20 tot € 35 p.u.Geplaatst: 06:25Laatst gewijzigd: 13:203 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Momenteel hebben wij een Nederlandse informatieve website gerelateerd aan online privacy/software/internet. We zoeken iemand die de verschillende pagina's naar het Duits wil vertalen met aandacht voor de SEO. Deze blijkt op de Nederlandse website ook belangrijk. De inhoud van de teksten is technisch van aard in de hoek van de eerder genoemde onderwerpen. Het is dus belangrijk…
Website Herschrijven (Producten en Diensten)
Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 24 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die onze website kan herschrijven. Er zal een gesprek met deze en gene plaats gaan vinden, die wat kan vertellen over onze producten en diensten. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk. Bij interesse horen we graag van u.  
Vijf Interviews Coderen
Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 24 apr1 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professional die voor mij vijf interviews kan coderen. Drie interviews moeten nog uitgetypt worden en 2 interviews worden pas afgenomen op 9 en 10 mei. Ik ben op zoek naar iemand die hier veel ervaring mee heeft. Helaas is mijn budget niet hoog, 100 euro is het maximale wat ik hieraan kan uitgeven. Bij interesse hoor ik graag van u.  
Schrijver voor Boek Gezocht (Moordzaak)
Budget: € 10 tot € 20 p.u.Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 24 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar een schrijver voor een boek over de Culemborgschen moordzaak uit 1923. Deze onopgeloste zaak is ook bekend onder de naam De Moordhoeve. Een unieke zaak over de dubbele roofmoord op broer en zus Van Wiggen uit Culemborg. Uit recent onderzoek door een onderzoeksbureau is een nieuwe verdachte naar voren gekomen. De zaak trok in de periode 1923-1929 landelijk bekendheid…
Redigeren van Essay (Politiek-economisch Onderwerp)
Budget: € 10 tot € 70 p.u.Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 10:498 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn essay kan redigeren. Het essay is al geschreven, maar loopt tekstueel nog niet goed. Het gaat over een politiek-economisch onderwerp. Graag zou ik dit op korte termijn aangepast hebben. Graag de totaalprijs vermelden. Ik hoor graag van u.
Controle op Spelfouten en Typo's (Manuscript, 37.000 Woorden)
Budget: € 100 tot € 1000Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 24 apr10 reacties (match!)
Beste frreelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een manuscript kan controleren op spelfouten en typfouten. Ik heb namelijk een Nederlands manuscript van 37.000 woorden dat gecontroleerd moet worden. Geen tekstredactie. Het moet uiterlijk 28 april af zijn. De minimum en maximumprijzen zijn willekeurig, ik heb geen idee wat een redelijk tarief is.  Ik hoor graag van u.
Duitse of Turkse Tolk Gevraagd (Hypotheek)
Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 24 aprgeen reacties
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een beëdigde Duitse of Turkse tolk voor het ondertekenen van onze hypotheek akte Er is een budget van maximaal 100 euro beschikbaar en de tolk moet beschikbaar zijn voor 8 mei. Bij interesse horen we graag van u.
Woordelijk Uitwerken van een Vergadering
Budget: € 250 tot € 251Geplaatst: 22 aprLaatst gewijzigd: 23 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, - Er moet een vergadering woordelijk uitgewerkt worden. Duur: 2,5 uur - Dit klusje heeft spoed. - Prijs is inclusief btw: 250 euro Graag een spoedige reactie bij interesse.
White Paper Schrijven voor Logistieke Doelgroep
Budget: € 500 tot € 2000Geplaatst: 21 aprLaatst gewijzigd: 24 apr8 reacties
Beste freelancers, Wij hebben onderzoek gedaan naar een vraagstuk binnen de logistiek, te weten de relatie waardedichtheid mbt lucht in verpakkingen. Wij hebben diverse interviews gedaan, een ronde tafel bijeenkomst gehad en het diverse presentaties over dit onderwerp gedaan. Nu willen wij dit onderzoek op een toegankelijke manier in een whitepaper-achtig rapport weergeven voor ruim 500 distributeurs…
Website Vertalen van Nederlands naar Duits
Budget: € 300 tot € 1000Geplaatst: 21 aprLaatst gewijzigd: 11:217 reacties
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een vertaler/vertaalster Nederlands naar Duits! Details: Vertaling van een webshop in schoonheidsproducten. (affiniteit is gewenst) Opdracht: teksten uit de Nederlandse website halen en de vertaling overzichtelijk aanleveren zodat onze website developer de vertaling makkelijk op de Franse site kan plaatsen. Aantal woorden ongeveer 4500. Wie kan ons helpen?

Zoek een opdracht

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad