Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling

Freelance opdrachten:

Tekschrijver voor internationaal IT nieuws platform

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 23 mrt
Reacties: 1
Locatie: Nieuw Vennep
Laatst gewijzigd: 24 mrt
Status: Open
Beste freelancers, Voor ons IT nieuws platform (o.a. over Cloud, DevOps, Kubernetes) zijn we op zoek naar nieuwe schrijvers die regelmatig blogs schrijven voor onze categorie 'Career'. Dit ter ondersteuning van ons nieuwe job matching platform. - Een vlotte, informele stijl, met af en toe een knipoog - In het engels - 2 tot 4 blogs per maand - Zo'n 500 - 1000 woorden per blog - Denk aan…

Franse Tolk Tijdens Handelsmissies in Marokko

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 9 mrt
Reacties: 1
Locatie: Thuis en Marokko
Laatst gewijzigd: 23 mrt
Status: Open
Beste freelancer, Voor een handelsmissie naar Marokko kom ik graag in contact met een representatief Personal Assistent. Hij/zij treedt primair op in de rol van vertaler/tolk (Nederlands-Frans) en secundair ten behoeve van verslaglegging alsmede de reisplanning. Opdrachtgever, een coördinerend ondernemer, faciliteert ondernemers die zich in o.a. Marokko willen gaan vestigen. Desbetreffende individuele…

Copywriter voor Terrasoverkappingen Webshop

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 6 mrt
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 22 mrt
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een copywriter. Het is voor onze website die vernieuwd wordt. Wij verkopen terrasoverkappingen en hebben ongeveer 6 verschillende pagina's waar de teksten voor geschreven moeten worden. Graag ook rekening houden met seo en cro. Interesse? Reageer direct!

Freelance Copywriter voor Product Beschrijvingen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 13 mrt
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 20 mrt
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek een copywriter die voor mijn website de producten beschrijving kan schrijven en om de site er beter uit te laten zien door meer informatie te geven op te homepage. Ik hoor graag van jullie.

Scriptschrijver voor Short Movie (Nijmegen)

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 27 feb
Reacties: 5
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 16 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Voor onze stichting (wij werken met jonge vluchtelingen) starten wij samen met de jongeren een filmproject. We gaan 3 short movies maken. Wij zoeken voor deze 3 films een script schrijver. Wij zijn in Nijmegen gevestigd. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Algemene Voorwaarden Vertalen van NL naar EN

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 10 mrt
Reacties: 5
Locatie: Roelofarendsveen
Laatst gewijzigd: 15 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een vertaler. Graag zou ik morgen mijn Algemene Voorwaarden van het Nederlands naar het Engels willen laten vertalen. Wie heeft hier ervaring mee? Ik hoor graag zo snel mogelijk van je.

Schrijven van Beleidsplannen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13 mrt
Reacties: 2
Locatie: Huis ter Heide
Laatst gewijzigd: 14 mrt
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een schrijver voor het volgende:   Meerjarig beleidsplan schrijven Vrijwilligers beleid schrijven Beleidsplan besluitvorming Kan jij mij daarbij helpen? Dan hoor ik graag van je.  

Transcribeerder Gezocht

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20 feb
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 9 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar transcribeerders. Het gaat om het uittypen van interviews naar tekst. Ik verwacht dat wij hier wel 20 uur in totaal mee bezig zijn. Bij interesse horen ik graag van je.

Blog over Ambachtslieden

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 mrt
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 9 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek een blogger die een blog kan typen over ambachtslieden. Denk maar aan handgemaakte sieraden, het verhaal over hun handgemaakte producten, verhalen die verteld moeten worden. Dit allemaal mag de "blogger", dus jij, verzinnen zonder eisen. De bedoeling van dit onderwerp is namelijk: Het vertellen over ambachtslieden, zodat mensen daar meer over te weten komen. Denk…

Engelstalige Brief voor Leverancier

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 6 mrt
Reacties: 6
Locatie: Zeist
Laatst gewijzigd: 9 mrt
Status: Open
Beste freelancers, Graag wil ik een Engelstalige brief/e-mail schrijven naar een leverancier in Italië. Ik wil een zeer sterk en overtuigend verhaal schrijven zodat zij hun producten aan mij verkopen en ik ze doorverkoop in mijn toekomstige webshop. Ik heb iemand nodig die mij hiermee kan helpen. Dus ik vertel wat ik in brief/e-mail wil hebben en jullie schrijf het op de juiste manier op…