Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Korte Vertaling Nederlands naar Engels

Budget: € 30 tot € 100Geplaatst: 13:05Laatst gewijzigd: 13:05geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij 3 bladzijden van het Nederlands naar het Engels vertaalt. Ik Het liefst heb ik dit vandaag nog gedaan dus ik zoek iemand die hier zo snel mogelijk aan kan beginnen. Het is maximaal een uurtje werk en kan gewoon thuis worden gedaan. Ik hoor graag wat er mogelijk is. 

Ghostwriter Managementboek over Leiderschap en Coaching

Budget: € 3000 tot € 4000Geplaatst: 12:25Laatst gewijzigd: 13:208 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter voor een managementboek over leiderschap, coaching en psychologie van ongeveer 200 pagina's. Het boek gaat over een leiderschapsmodel dat de meer zachte kant van leiderschap beschrijft. Het is een methode waarmee ik al jaren werk, en waarvan het nu tijd is dat het op papier komt. De inhoud en structuur van het boek zijn grotendeels bekend,…

Duitse Vertaler Gezocht (Kleine Opdracht)

Budget: € 20 tot € 50Geplaatst: 10:25Laatst gewijzigd: 11:256 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een Nederlandse tekst kan vertalen naar het Duits, het gaat om ongeveer 80 woorden. Mijn budget is maximaal €50,-. Het liefst vandaag nog, anders uiterlijk morgen. Ik zie graag reacties tegemoet!

Vertaler Engels-Nederlands voor Fintech Teksten

Budget: € 200 tot € 250Geplaatst: 27 junLaatst gewijzigd: 09:408 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wie wil ons helpen met het vertalen van webteksten? Het onderwerp is fintech. Het gaat in totaal om ongeveer 10.000 woorden. Een snelle, grove vertaling is voldoende, aangezien ik zelf de teksten nog zal redigeren. Het budget is beperkt en snelheid is een pré. 

Website Tekst Schrijven (Over Ons)

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 27 junLaatst gewijzigd: 27 jun10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver(ster) voor een website. Het gaat om (over ons) tekst van 400 tot 500 woorden (wie wij zijn en wat wij doen). Onze diensten zijn Zoekmachine Marketing & Optimalisatie (SEO), Webdesign en Grafisch Ontwerp. Graag ontvang ik een prijsopgave. Met vriendelijke groet.

Sciptie Nakijken (12.500 Woorden, Spoed)

Budget: € 25 tot € 70Geplaatst: 27 junLaatst gewijzigd: 27 jun10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wie kan mij helpen om vóór komende donderdag ( 28 juni moet ik het inleveren) mijn scriptie na te kijken op spelling en structuur? De begripsafbakening en het theoretisch kader hoeven niet nagekeken te worden. Het is dan een totaal van 12.523 woorden (als mijn woordentelling klopt). Ik kan hiervoor 70 euro geven. Wie kan mij helpen? Ik zie uw bericht graag tegemoet.

Commerciële Tekstschrijver/Copywriter Gevraagd

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 27 junLaatst gewijzigd: 27 jun10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver/ copywriter met ervaring in het schrijven en redigeren van creatieve teksten voor animatie video's, met als doel: De aandacht grijpen van de doelgroep, interesse wekken en ze aan te zetten tot actie! Wij produceren animatie video's die bedrijven helpen groeien, door meer leads te genereren via de website. De kern van een goede sales…

Teksten over Steden Binnen Europa

Budget: € 50 tot € 300Geplaatst: 27 junLaatst gewijzigd: 07:1015 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor onze nieuwe website zijn wij opzoek naar een creatieve schrijver/schrijfster die voor ons 50 teksten van 300 woorden over verschillende steden in combinatie met voetbal club kan schrijven. Liefst iemand met reiservaring binnen Europa. De geschreven teksten moeten laagdrempelig en catchy zijn, en bevatten informatie over stad, club en nachtleven. Teksten moeten goed te gebruiken…

Nederlands - Duits SEO Artikelen Vertalen (Langere Periode)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 26 junLaatst gewijzigd: 27 jun4 reacties
Beste freelancers, We willen met onze Nederlandse gezondheidszorg organisatie en business de Duitse markt op. Het gaat om de vertaling van vele artikelen, pagina’s, en mogelijk boeken. Een grote opdracht die vanwege blijvende vernieuwingen langdurig werk op zal leveren. Vereist: Duits als moedertaal Goed zijn in Nederlands Grote pluspunten: Kennis van seo (Het is belangrijk dat het…

Transcriberen van Interview (70 minuten)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 23 junLaatst gewijzigd: 23 jun6 reacties
Beste freelancers, Graag zou ik mijn interview die ik gehouden is t.b.v. mijn studie, woordelijk laten uitschrijven. De opname duurt 70 minuten. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad