Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Tekst & Vertaling

Artikel Schrijven over Cryptocurrencies

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15:05Laatst gewijzigd: 22:599 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver die een artikel kan schrijven. Dit hoeft niet perse SEO geschreven te worden. Gewoon een goed en prettig te lezen artikel die de lezer geïnteresseerd maakt. Het aantal woorden maakt mij ook niets uit. De tekst moet over crypto currency gaan. Ik hoor graag wat jullie kunnen bieden!

Songtekst Vertaling Nederlands naar Deens

Budget: € 150 tot € 200Geplaatst: 09:25Laatst gewijzigd: 11:122 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een song tekst vanuit het Nederlands naar het Deens kan vertalen. Het is geen lange tekst maar wel lastig. Wie kan mij hiermee helpen?

Schrijven van Speech (Ambtenaar Burgerlijke Stand)

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 08:25Laatst gewijzigd: 13:519 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik zou graag hulp willen bij het schrijven van een speech (tekst), voor de bruiloft van goede vrienden. Mijn rol is ambtenaar van de burgerlijke stand. Kun je mij helpen bij het schrijven van de speech? Dan kom ik graag met je in contact.

Blogs over Kinderfeesten Schrijven voor Ouders

Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 19 sepLaatst gewijzigd: 11:5610 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een ghostwriter (m/v) die een aantal blogs voor mij kan schrijven. Het gaat initieel om 3-4 blogs, en daarna een maandelijkse of twee-wekelijkse blog. Ik draag hierbij onderwerpen aan. Ik organiseer kinderfeesten en wil in elke blog een aantal tips geven (bespaartips, aankledingstips, et cetera) of do's and dont's. Het liefst heb je zelf kinderen of affiniteit met…

Tekst voor Entertainment Systeem Schrijven

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 19 sepLaatst gewijzigd: 19 sep5 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een tekst voor een A4 folder. Het betreft een entertainment systeem voor een auto. Er zijn vier versies (A4). Koppeling met iPhone, smartphone, media player en een of twee DVD players. Van conventionele toepassing naar streaming via de smartphone. Kunt u mij hiermee helpen? Dan hoor ik graag van u.

Motivatiebrieven Laten Schrijven (Administratie)

Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 18 sepLaatst gewijzigd: 19 sep2 reacties
Beste freelancers, Ik heb met spoed twee goede motivatiebrieven nodig. Eén voor de functie als salarisadministrateur en één voor de functie medewerker financiële administratie. Er is een tarief van 20 tot 30 euro per uur beschikbaar. Ik hoor graag van u.

Korte Spoedklus - Vertaling Nederlands-Duits

Budget: € 20 tot € 40Geplaatst: 15 sepLaatst gewijzigd: 15 sep3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vertaler die kan vertalen van Nederlands naar Duits. Het gaat om 93 woorden. Het zijn 10 zinnen die in het kort ons bedrijf nu en in de toekomst samenvatten. Ik ben op zoek naar iemand die het vandaag (vrijdag 15 september) nog kan vertalen voor 21.00 uur. Ik hoor het graag.

Schrijven van Offerte voor Vastgoedbeheer

Budget: € 40 tot € 80Geplaatst: 15 sepLaatst gewijzigd: 20 sep3 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor onze onderneming (Vastgoed) zoeken wij een freelancer die ons kan helpen met een offerte maken (schrijven). Het moet een aantrekkelijke offerte zijn met onze werkzaamheden (vastgoedbeheer) en prijzen er in. Ons budget is 80 euro.

Freelance Blogger Gezocht (Interieur en Woontrends)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 15 sepLaatst gewijzigd: 18 sep9 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor het nieuwe platform ben ik op zoek naar een enthousiaste blogger met verstand van interieur en woontrends. Schrijf jij verhalen die inspireren, lekker weglezen én gedeeld worden op Facebook? Dan horen ze waarschijnlijk op ons platform :-) Over het platform Het is een platform voor woningbezitters en geeft eerlijke informatie over het kopen of verbouwen van een huis.…

Levensverhaal Schrijven

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 14 sepLaatst gewijzigd: 14 sep10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb een bewogen leven gehad, en heb er genoeg van dat ik niet werd geloofd toen ik klein was. Nu wil ik, alles, en over mijn familiegeschiedenis  laten weten. Ik zelf kan héél goed typen, maar door de emoties geraakt lukt het me niet iets op papier te zetten, het was te erg. Wie kan mij helpen en wat zijn dan de kosten? Groetjes, Martine

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad