Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Bedrijfsplan voor de Detailhandel Gezocht

Budget: € 200 tot € 350Geplaatst: 08:45Laatst gewijzigd: 09:221 reactie (nieuw)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een bedrijfsplan kan schrijven voor de detailhandel. Het gaat om kinderkleding, woonaccessoires en sieraden. Het bedrijfsplan is nodig voor het verkrijgen van een financiering. Budget ligt tussen de 200 en 350 euro. Graag binnen twee weken geleverd.

Controleren van Ondernemersplan (Zorgsector)

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 19 jun6 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb zelf een businesplan gemaakt voor een BV die ik in de zorgsector wil gebruiken. Graag zou ik dat dit plan critisch gecontroleerd wordt en daar waar nodig aangepast wordt. Ik wil het plan gebruiken om een lening bij de bank te kunnen krijgen en ik heb het op korte termijn nodig. Wie kan mij helpen?

VOD Platform Performing Arts

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 15 junLaatst gewijzigd: 19 jun3 reacties
beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een topper die voor ons een business plan en een pitch deck kan opstellen. Het betreft een startup voor een online video on-demand platform voor performing arts (opera, ballet en theater). Budget nader af te stemmen met elkaar. Bij interesse hoor ik het graag.

Ondernemingsplan voor Schoonheidssalon

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 14 junLaatst gewijzigd: 15 jun7 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een ondernemingsplan kan maken voor schoonheidsspecialiste (salon), en die eventueel ook een tekening kan maken van hoe de salon er uit zou kunnen uitzien. Ik zie graag jullie reacties tegemoet.

Ondernemingsplan en Financieel Plan (Telecomsector)

Budget: € 100 tot € 750Geplaatst: 14 junLaatst gewijzigd: 18 jun7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik en een compagnon, zitten in de installatie techniek (telecomsector). Wij krijgen momenteel al opdrachten binnen van verschillende grote bedrijven. Wij zijn al een B.V gestart maar we moeten in veel spullen investeren zoals; meetapparatuur, bedrijfswagens, pba, bedrijfsruimte, etc. Gedeeltelijk hebben wij al hierin geïnvesteerd maar we willen voor de rest een krediet aanvragen…

Ondernemingsplan voor Financiering van Lingeriewinkel

Budget: € 400 tot € 600Geplaatst: 12 junLaatst gewijzigd: 12 jun8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar professional die een gedetailleerd ondernemingsplan inclusief financieel plan kan maken. Het is voor een lingeriewinkel die ik wil starten, ik wil het plan goed op papier overbrengen zodat ik ermee naar de bank kan om een lening aan te vragen. Heb je ervaring dan zie ik je reactie (inclusief ervaring) graag tegemoet.

Deskundige voor Ondernemingsplan en Juridische Contracten

Budget: € 75 tot € 160 p.u.Geplaatst: 11 junLaatst gewijzigd: 17 jun4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die voor mijn bedrijf een zeer uitgebreid ondernemingsplan kan maken. Het gaat om een bestaand productiebedrijf. Wij willen daarbij o.a. alle bedrijfsfactoren in kaart brengen en daarbij zwakke onderdelen versterken. Wij staan op het punt te gaan uitbreiden en te gaan samenwerken met andere productiebedrijven. Hiervoor dienen ook de nodige contracten opgesteld…

Juridisch Deskundige Gezocht voor Startend Bedrijf

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 junLaatst gewijzigd: 11 jun2 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een nieuw op te zetten onderneming zoek ik een freelancer die mij bedrijfskundige adviezen kan geven. Daarnaast zoek ik iemand die de juridische en financiële zaken voor mij kan uitwerken. Dit heeft vooral te maken met het opstellen van een businessplan en het verzorgen van de nodige contracten, zoals een inkoop en verkoop contract, algemene voorwaarden, leverancier…

Ondernemingsplan voor Manage

Budget: € 500 tot € 1200Geplaatst: 8 junLaatst gewijzigd: 11 jun5 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het maken van een bedrijfsplan voor een manege. We zijn van plan om een manege over te nemen en hebben hiervoor een lening ndogi, het bedrijfsplan dient hiervoor gebruikt te worden. Graag zouden we jullie hulp willen inschakelen.

Ondernemingplan voor Financiering Schoonmaak Bedrijf

Budget: € 500 tot € 1100Geplaatst: 31 meiLaatst gewijzigd: 1 jun7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Graag wil ik een ondernemingsplan laten maken voor mijn bedrijf. Ik heb een schoonmaak/facilitair bedrijf en wij bestaan dit jaar juli 5 jaar. De ondernemingsvorm is nu nog zelfstandige (met personeel) en wil hier t.z.t. een BV van maken. De doel van de ondernemingsplan is voor een financiering. Ik hoor graag wat er mogelijk is.