Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Analyse & Advies

Freelance opdrachten:

Ondernemingsplan voor Hoveniersbedrijf

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 mei
Reacties: 4
Locatie: Sluis
Laatst gewijzigd: 08:11
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een hoveniersbedrijf. Het ondernemingsplan is nodig voor een aanvraag zakelijk krediet en aankoop machines. Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

Businessplan voor Bedrijfsovername

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17 mei
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 17 mei
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een financieel expert die mij kan helpen met het schrijven van een business plan en het het funden van het hele plan. Samen met mijn vriendin wil ik graag een bedrijf overnemen, en daarbij hebben wij wat hulp nodig. Over de prijs kunnen we onderhandelen. Interesse? Reageer direct!

Businessplan voor Bakkerij met Dagbesteding

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 6 mei
Reacties: 3
Locatie: Breugel
Laatst gewijzigd: 6 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met het schrijven van ons businessplan. Het gaat om het beginnen van een bakkerij waar we dagbesteding bij willen gaan doen. We hebben voornamelijk hulp nodig bij het financiële plaatje. Heb je interesse? Dan zie ik je reactie met totaalprijs graag tegemoet. Een persoonlijk kennismakingsgesprek is gewenst.

Businessplan Schrijven voor Start-Up

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22 apr
Reacties: 7
Locatie: Helmond
Laatst gewijzigd: 2 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een start-up die toe is aan een businessplan voor de investeerders. Wij zoeken iemand die met onze input, met enkele gesprekken de business plan voor ons schrijft. Je moet wel ervaring hebben in businessplan schrijven. Dat is een must.  Budget samen nader te bespreken. Graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

Sterk Ondernemingsplan Opstellen

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 21 apr
Reacties: 6
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 23 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een sterk ondernemingsplan kan schrijven met een goed beeld van mijn visie. Die tevens de tijd neemt om mijn wensen en dromen te integreren in mijn plan. Ik werk met mensen en niet met een product, dus duidelijkheid is de key.  Essentieel is een duidelijk beeld van de financiering en de uitvoering van mijn visie, graag kom ik langs voor een…

Ondernemingsplan voor een Shisha Lounge

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 12 apr
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 12 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan schrijven voor het opstarten van een Shisha lounge.  Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

Freelance PowerBI Trainer Gezocht

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 11 apr
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 11 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ben jij dé expert in Power BI en deel je graag je kennis met anderen. Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen onze organisatie is plek voor een freelance Power BI trainer (en office trainingen). Je geeft trainingen aan beginners tot gevorderden, meestal duren de trainingen 1 tot 2 dagen aan medewerkers van grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Wie zoeken wij? Je hebt…

Bedrijfsplan voor Horecazaak in Breda

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 7 apr
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 7 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een start up van een kleine horecazaak in Breda zijn wij op zoek naar iemand die ons bedrijfsplan wil schrijven. Het gaat hier om een klein restaurant met maximaal 30 zitplaatsen gelegen in een zijstraat van de grote markt in Breda. Liefst een compleet plan met financieel plan. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Ondernemingsplan Shisha Lounge & Bar

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 6 apr
Reacties: 4
Locatie: Ammerzoden
Laatst gewijzigd: 7 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuwe onderneming. Ik wil graag een Bar/ Shisha Lounge opzetten in de omgeving van Amstelveen. Een reactie via Hoofdkraan.nl inclusief prijsindicatie, zie ik graag tegemoet. Alvast bedankt!

Ondernemingsplan voor Lunchroom

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 6 apr
Reacties: 5
Locatie: Gorinchem
Laatst gewijzigd: 7 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen me het schrijven van een ondernemingsplan maar met name het financiële plan. Al jaren heb ik een droom een eigen lunchroom te starten gericht op kinderen. Mijn baan heb ik ondertussen opgezegd en de volledige focus ligt op het schrijven van een plan. Helaas kom ik zelf nog niet heel ver en hoop ik op hele korte termijn iemand…