Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Businessplan Opstellen voor Vastgoed

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 3 decLaatst gewijzigd: 3 dec2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil graag zo snel mogelijk een vastgoed businessplan opstellen voor investeerders. Dit is nodig voor kopen van een vakantie woning.Dat is mijn eerste vastgoed object. Voor de volledigheid stuur ik een standaard formaat mee waarin de benodigde informatie staat.  Heb je interesse dan kan ik je de vastgoed object gegevens versturen.  

Ondernemingsplan voor Financiering Nieuwe App

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 1 decLaatst gewijzigd: 11:112 reacties
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die voor ons een ondernemersplan kan opstellen waarmee wij financiering kunnen ophalen om een app te kunnen ontwikkelen. Het plan moet bruikbaar zijn voor banken maar ook voor crowdfunding. Alle benodigde informatie is aanwezig en kunnen we toesturen bij interesse. Het tekenen van een geheimhoudingsplicht is een vereiste! Wie kan ons helpen…

Bedrijfsplan voor Visvijver in Frankrijk

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 27 novLaatst gewijzigd: 3 dec2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil een visvijver beginnen specifiek voor karpervissers. Liefst in Nederland of België, maar na onderzoek is noord-oost Frankrijk waarschijnlijk de beste optie. Mijn eigen budget is zeer ruim maar ik heb nog investeerders nodig of een bank voor de verdere financiering. Ik ben daarom op zoek naar een bedrijf of een freelancer die een goed bedrijfsplan voor me kan maken. Daarnaast…

Businessplan voor Project Pommes

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 23 novLaatst gewijzigd: 26 nov5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een businessplan. Ik wil een bedrijf beginnen in het verwerken van aardappels tot friet en chips (vanaf pootgoed tot de friet op het bord). Het businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag. Als je mij kan helpen zie ik je offerte met totaalprijs graag tegemoet.

Ondernemingsplan voor Lunchroom met Dagbesteding

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 23 novLaatst gewijzigd: 27 nov6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een ondernemingsplan met financieel plan. Het ondernemingsplan is nodig voor het opstarten van een lunchroom met een dagbesteding voor mensen met een lichte beperking. Ik hoor graag wie hier ervaring mee heeft.

Ondernemingsplan voor Autoverhuurbedrijf

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 23 novLaatst gewijzigd: 23 nov3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een mooi ondernemingsplan. Ik wil een lening aanvragen voor het starten van een autoverhuurbedrijf.  Ik hoop snel op een reactie met wat het mij gaat kosten en wat ik moet aanleveren.

Professioneel Ondernemingsplan voor Beauty Branche

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 20 novLaatst gewijzigd: 26 nov6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een financieel plan voor mij kan opstellen. Het gaat om een ondernemingsplan voor de beauty branche. Bij interesse zie ik jullie offertes graag tegemoet.

Financieel Plan voor een Zorgboerderij

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 16 novLaatst gewijzigd: 21 nov6 reacties (match!)
Beste freelancers, Opdracht: Voor het opstarten van een zorgboerderij heb ik hulp nodig met het maken van een financieel plan. Het zou fijn zijn als iemand het financiële gedeelte van het ondernemersplan wil schrijven tegen een vast bedrag. Ik ben benieuwd naar de reacties en de prijs.

Ondernemingsplan voor Tabakshop Den Haag

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 12 novLaatst gewijzigd: 17 nov2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil graag een ondernemingsplan laten opstellen voor onze tabakshop die ik ga openen in Den Haag. Ik heb het plan nodig voor een vergunning van de verhuur organisatie (Vestia) van ons pand, ik heb dit dus niet nodig voor financiering. De juiste freelancer heeft dus kennis om deze vergunning te krijgen. Het ondernemingsplan moet ik over twee weken indienen bij Vestia.  Wie…

Begeleiding bij Opstellen van Ondernemingsplan

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 10 novLaatst gewijzigd: 12 nov9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Het is al een tijdje mijn droom om een onderneming te starten. Momenteel ben ik bezig met het opstellen van een uitgebreid ondernemingsplan voor mijn toekomstige onderneming (eenmanszaak). Het plan heeft al redelijke vulling gekregen, ongeveer 3/4 is klaar. Ook is er een kwalitatief onderzoek bij de doelgroep uitgevoerd, waar de resultaten al van bekend zijn. Het plan zal uiteindelijk…