Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Compleet Ondernemingsplan voor Financiering (E-tail en Retail)

Budget: € 500 tot € 2500Geplaatst: 14 augLaatst gewijzigd: 15 aug5 reacties
Beste freelancers, Compleet ondernemersplan om een financiering aan te vragen bij een dergelijke bank, met als laatste optie Qredits. Naast de bank zal er met dit plan ook om tafel gezeten gaan worden bij externe investeerders. Het gaat om het opzetten van een e-tail verkooppunt. Welke daarnaast ook offline gevestigd zal gaan worden. De start is 1 offline locatie met eventuele uitbreiding naar max…

Hulp met Ondernemingsplan Webshop met T-shirts

Budget: € 200 tot € 350Geplaatst: 13 augLaatst gewijzigd: 15 aug8 reacties (pauze)
Beste Freelancers, Ik zoek iemand die voor mij een ondernemingsplan kan maken voor een starters lening. Het begin is al gemaakt, alleen wil ik het professionele laten uitzien. Ik ga een webshop starten met bedrukte t-shirts die ik zelf ontwerp. En daarnaast kunnen bedrijven mij benaderen om hun eigen t-shirts te laten bedrukken. Als u mij kunt helpen ontvang ik graag een reactie met een prijs indicatie.

Ondernemingsplan Coffeeshop in Omgeving Utrecht

Budget: € 200 tot € 250Geplaatst: 9 augLaatst gewijzigd: 11 aug6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij een geheel ondernemingsplan kan maken voor een coffeeshop. Is het plan nodig voor het verkrijgen van een lening/financiering? Lening via de gemeente ja Wat is het totaal budget voor deze opdracht? 200-250 euro Is er een deadline voor de uitvoering van de opdracht? 12mnd Zijn er verder nog zaken die sowieso in het plan moeten terugkomen? Dat bespreken…

Businessplan Laten Schrijven voor Online Platform

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 6 augLaatst gewijzigd: 11 aug9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil door u een businessplan laten schrijven. Het gaat om een dienstverlenende onderneming voor particulieren. Omdat het om een online platform gaat, heeft u voorrang als u eerder een business plan heeft geschreven, waarin het platform onderdeel van is.  De deadline is half september. Graag een reactie bij interesse.

Ondernemingsplan (Shisha) Lounge, Bar & Club

Budget: € 150 tot € 300Geplaatst: 5 augLaatst gewijzigd: 15:468 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan wilt schrijven voor een nieuwe onderneming. Het gaat om een shisha lounge, bar, club(in de avond) (waterpijp café) starten in Den haag Een reactie inclusief prijsindicatie, zie ik graag tegemoet. Alvast bedankt!

Freelance Docenten MBO Engels en Nederlands

Budget: € 40 tot € 45 p.u.Geplaatst: 2 augLaatst gewijzigd: 7 aug2 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar freelance bevoegde docenten MBO Engels en Nederlands die de mondelinge examens kunnen afnemen en het schriftelijke examen willen nakijken voor niveau 3 en 4. Wij zijn een particulier MBO instituut in Rotterdam voor opleidingen in de zorg. We zien graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Schrijven voor Presentatie

Budget: € 500 tot € 600Geplaatst: 1 augLaatst gewijzigd: 6 aug9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand met ervaring die op korte termijn een compleet ondernemingsplan kan schrijven. Het financiële plan moet goed onderbouwd zijn voor presentatie bank/investeerders. Ben zelf al lang werkzaam als ondernemer/concept developer dus branding/huisstijl is al gedaan, focus zal vooral liggen op de financiele aspecten. Wie kan mij verder helpen? Ik zie graag…

Schrijver Compleet Ondernemingsplan

Budget: € 450 tot € 500Geplaatst: 30 julLaatst gewijzigd: 1 aug10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die voor mij een volledig ondernemingsplan kan schrijven met financieel plan. Iemand die mijn concept wil begrijpen en serieus aanpakt. Het afgesproken bedrag wordt voor de helft vooraf afbetaald waarnaar de rest wordt betaald nadat het plan is ontvangen en besproken. Graag zie ik jullie reacties tegemoet.

Controle Ondernemingsplan en Financieel Plan

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 30 julLaatst gewijzigd: 4 aug8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Zelf heb ik een ondernemingsplan met financieel plan geschreven. Het belangrijkste doel is een vergunning te krijgen van erkend referent uitwisseling. D.w.z. een au pair bemiddelingsbureau. Mijn vrouw heeft een buitenlandse nationaliteit. Mijn vrouw en ik willen au pairs bemiddelen van dezelfde nationaliteit als mijn vrouw. De beoordeling vindt plaats door de I.N.D.  De I.N.D.…

Ondernemingsplan voor Financiering Bouwbedrijf

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 29 julLaatst gewijzigd: 4 aug9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag een ondernemingsplan laten schrijven.  Wie kan mij hierbij helpen? Het bedrijf bestaat al 1 jaar maar om een financiering aan te vragen heeft de bank mij een ondernemingsplan gevraagd en die heb ik nog niet. De branche waar ik in zit is de bouw. Graag een totale prijsopgave.