Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Hulp Bij Stata Regressie

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 24 aprgeen reacties
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer met Stata kennis die mij kan begeleiden met de vervolgstappen zodat ik de juiste regressies maak. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van mijn Master thesis. In mijn onderzoek maak ik gebruik van Stata en heb ik een excel bestand met alle informatie. In mijn studie heb ik regelmatig met Stata gewerkt, maar ik merk dat ik onzeker ben of…

Ondernemingsplan Bed en Breakfast

Budget: € 350 tot € 500Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 24 apr7 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een bedrijfsplan kan schrijven voor een B&B zodat ik een lening kan krijgen bij de bank. Graag iemand in de buurt van Hoogerheide / Bergen op Zoom. Het bedrijfsplan voor een andere locatie.  Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Bouwbedrijf

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 24 apr8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Het is de bedoeling om een bouwbedrijf te starten Doelstelling van het plan: Lening aanvragen Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Ondernemingsplan Schrijven voor Baby-Spa

Budget: € 350 tot € 400Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 23 apr7 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Ik wil een eigen baby-spa beginnen. Nu moet ik eerst een geweldige overtuigende ondernemingsplan hebben voor investeerders/kredietverstrekkers. Deadline: Liefst voor 15 mei 2019. Kunt u mij helpen? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.

Businessplan Compleet Maken voor Paardenhouderij

Budget: € 250 tot € 1000Geplaatst: 15 aprLaatst gewijzigd: 18 apr8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die mijn bedrijfsplan compleet kan maken. Het grootste gedeelte is al klaar, het gaat om een bedrijfsplan voor het starten van een paardenhouderij.  Het budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Overnamedeskundige Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 aprLaatst gewijzigd: 12 apr3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb samen met 3 anderen een app laten ontwikkelen en ben dus een bedrijf gestart en ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het bepalen van de waarde van mijn aandeel in het bedrijf (ivm mogelijke verkoop/overname). Graag hoor ik of iemand mij hiermee kan helpen en zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Tattooshop voor Lening

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 12 aprLaatst gewijzigd: 15 apr5 reacties (match!)
Beste freelancer, Wij zoeken iemand die een ondernemingsplan kan maken voor een nieuwe onderneming. Het idee is om een tattooshop te openen en daarvoor hebben wij iemand nodig die een ondernemingsplan in elkaar kan zetten zodat wij een lening kunnen krijgen om te kunnen beginnen. Het is eigenlijk heel eenvoudig. De klanten heb ik al en de tattooshop draait al, een ondernemingsplan heb ik dus eigenlijk…

Schrijven van een Bedrijfs- en Marketingplan

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 11 aprLaatst gewijzigd: 23 apr6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor ons bedrijf zoeken wij een financieel adviseur die ons bedrijfsplan wilt schrijven en een marketingplan met ons op kan stellen. Onze werkzaamheden bestaan uit Personal Styling opdrachten. Hiernaast zijn we nu bezig met het opzetten van een Fashion Tour in Rotterdam. Nadere informatie volgt bij interesse. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Data Verwerken van CSV File uit Microcontroller in Excel

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 aprLaatst gewijzigd: 16 apr2 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het maken van een Excel template voor het verwerken van data uit een micro-controller. Data met analoge en digitale waarden worden in een CSV file gelogd en dienen gevisualiseerd te worden (3-4 grafieken). Er is reeds werk verzet, maar de gemaakte Excel template werkt niet geheel correct. Het kan echter wel als voorbeeld/input gebruikt worden.…

Ondernemingsplan voor Horeca Vergunning Aanvraag

Budget: € 250 tot € 600Geplaatst: 11 aprLaatst gewijzigd: 12 apr7 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan. Het ondernemingsplan is nodig t.b.v. het aanvragen van een Horeca exploitatievergunning in Amsterdam. Wij zien graag een reactie tegemoet.