Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Ondernemingsplan voor Rotterdamse Kunst Webshop

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 10:05Laatst gewijzigd: 12:224 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben kunstschilder en designer. Ik ben nu bezig met het opzetten van een Rotterdamse webshop waarmee ik Rotterdamse Internationale Trots wil aanbieden met mijn design op allerdaagse kwaliteitsproducten. Ik ben op zoek naar iemand die mij kan begeleiden om mijn bedrijfsplan verder op te stellen, iemand die mij hierin kan ondersteunen en het plan volledig in korte tijd kan afmaken.…

Bedrijfsplan voor Horeca Onderneming Rotterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 29 mrtLaatst gewijzigd: 30 mrt6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Het zal gaan om een onderneming in de horeca, denk hierbij aan een afhaal/bezorg restaurant. Graag zou ik de offertes (met totaalprijs) hiervan willen ontvangen.

Ondernemingsplan voor Horeca Uitzendbureau

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 27 mrt4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik wil graag een ondernemingsplan laten maken voor een horeca uitzendbureau in Amsterdam. Ons budget is ongeveer €500,-. De meeste informatie hebben we al, graag gaan we met jou in overleg hierover. Ik hoor graag van je.

Ondernemersplan voor Hydrauliek Bedrijf

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 24 mrtLaatst gewijzigd: 11:185 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb een bedrijf dat gespecialiseerd is in Hydraulische aandrijftechniek vanuit de omgeving Nijmegen. Hiervoor zoek ik een freelancer die een ondernemingplan kan opstellen dat ik kan gebruiken voor de bank. Mijn voorkeur heeft iemand uit de omgeving Nijmegen. Kan jij mij hiermee helpen? dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Modemerk

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 17 mrtLaatst gewijzigd: 25 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor een modemerk voor mij kan schrijven. Ben je geïnteresseerd? Ik zie je offerte graag tegemoet.

Ondernemingsplan voor Bedrijfsovername

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 17 mrt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij wil helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Doelstelling van het plan is een bedrijfsovername, hiervoor heb ik dus een hoge financiering nodig. Alle jaarcijfers en prijs is aan bezig van het bedrijf en een eigen plan waar u wat kunt uithalen. Kan jij me helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Inzicht in Data om Organisatie Mee te Sturen

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 11 mrt1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, We zoeken een financieel/data specialist die de volgende zaken in ons bedrijf (te Amsterdam) inzichtelijk wil maken: Onderhanden werk positie calculatie naar toekomst Positie offertes vorig jaar/dit jaar (groei en verwachting wat goedgekeurd wordt) Op basis van gegevens kunnen we kijken naar personeelsplanning Productiviteit in inzichtelijk maken Welke tools zijn hiervoor Een volledig…

Ondernemersplan Elektrotechniek

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een ondernemingsplan nodig voor een goedkeuring bij het UWV. Ik werk in de installatie techniek en heb een kort maar duidelijk plan nodig. Ik heb een lang curriculum vitae en veel werkervaring. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zou ik op prijs stellen. Ben je geïnteresseerd en kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Ondernemingsplan voor Hondenuitlaatservice

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 9 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrt8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor een hondenuitlaatservice voor mij kan schrijven. Ben je geïnteresseerd? Ik zie je offerte graag tegemoet.

Bedrijfsplan Schrijven voor Bejaardenhuis

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 9 mrtLaatst gewijzigd: 10 mrt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn van plan om een bejaardenhuis te starten en hiervoor zijn wij nu op zoek naar een freelancer die een goed en waterdicht op maat gemaakte bedrijfsplan voor ons wil schrijven. Het betreft een stichting die we willen opzetten in de omgeving Amsterdam. Het zou fijn zijn als we bij ons op locatie kunnen afspreken. Kan jij ons hiermee helpen, dan komen we graag in contact om…