Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Ondernemingsplan voor Discotheek

Budget: € 20 tot € 65 p.u.Geplaatst: 19 aprLaatst gewijzigd: 21 apr8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een ondernemingsplan nodig voor een discotheek welke ik wil overnemen in het zuiden van het land. Helaas ontbreekt bij mij de ervaring en bij mijn boekhouder de tijd om deze te maken op korte termijn. Het plan is nodig als één van de voorwaarden van  de brouwerij van wie ik het pand voor deze onderneming zal willen gaan huren. Er is dus wel enige spoed…

Business Plan Opstellen voor Kleding Franchise

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 16 aprLaatst gewijzigd: 17 apr1 reactie (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan maken voor een opkomende kleding franchise, ik heb een solide businessplan nodig om te presenteren aan banken. Er is een klein budget van tussen de €100-€200. Kan jij ons helpen bij het maken van een ondernemingsplan? Neem dan zo snel als mogelijk contact met mij op.

Hulp bij Data Analyse voor Studie

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 13 aprLaatst gewijzigd: 17 apr2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik moet voor mijn praktijk gerichte onderzoek statistieken gebruiken bij mijn verzamelde data. Nu ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen met het goed verwerken van mijn verzamelde data en het interpreteren van deze data om zo te kunnen afstuderen. Ik werk met een experimentele en controle groep (beide groepen bestaan uit 3 mensen). Ik heb voor dit onderzoek gebruikt gemaakt…

Assistentie Gezocht bij Schrijven van R Code

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 aprLaatst gewijzigd: 18 aprgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Zou graag assistentie krijgen bij het schrijven van een stuk R code voor een opdracht voor een cursus. In de bijlage is een klein voorbeeldje terug te vinden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemersplan voor Boerderij met Pensionstal

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 12 aprLaatst gewijzigd: 12 apr4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een goed ondernemersplan kan maken voor een over te nemen boerderij met pensionstal. Goed als in, de bank moet overtuigd worden dat zij het geheel willen financieren. We zien graag een reactie tegemoet.

Serieuze Schrijver van Ondernemingsplan Nieuw Concept

Budget: € 450 tot € 550Geplaatst: 9 aprLaatst gewijzigd: 9 apr7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die voor mij een ondernemingsplan kan schrijven het liefst met een financieel plan erbij. Iemand die mijn concept wil begrijpen en het ook serieus aanpakt. Ik ben bereid om de helft van het afgesproken bedrag proforma te betalen en de rest nadat ik het plan ontvangen heb. Ik heb het plan op korte termijn nodig. Graag zie ik jullie reacties tegemoet.

Hulp met Data Analyse Programma Stata

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 4 aprLaatst gewijzigd: 5 apr2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een opdracht moet ik statische werkzaamheden verrichten in Stata. Mijn kennis van statistiek en Stata is echter onvoldoende, dus ik ik ben op zoek naar iemand die me hierbij kan helpen. Kennis van regressie analyses en het programma Stata is dus vereist. De opdracht loopt van 13 april tot eind juni, afhankelijk van de voortgang kan deze worden verlengd. Het idee is…

Freelance Assessmentpsycholoog Gezocht (Amsterdam)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 20 aprgeen reacties
Beste freelancers, Als Assessmentpsycholoog ben je primair betrokken bij onze individuele assessments op het gebied van geschiktheid, ontwikkeling en loopbaan. Zelfstandig voer je de diverse onderdelen uit, zoals de inventarisatie van de wensen en behoeften, opmaak van een competentieprofiel, interpretatie van testuitslagen, gedragsgericht interview en beoordeling. Aansluitend schrijf je het verslag,…

Begeleiding Behalen ISO 27001 Certificaat

Budget: € 20 tot € 1000Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 26 mrt1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan begeleiden in het behalen van een ISO 27001 certificaat. Wij zijn als IT dienstverlener gespecialiseerd in Cloud services en het beheer van de netwerk omgeving. Ik hoor het graag mocht u ons hierbij kunnen helpen.

Hulp en Advies bij Afmaken Ondernemersplan (Wijnbar)

Budget: € 200 tot € 300Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 30 mrt9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben bezig met het schrijven van een ondernemersplan voor een wijnbar met wijnwinkel. Heb inmiddels al het een en ander uitgezocht en op papier staan, maar nu ben ik op zoek naar iemand die het voor mij verder kan aanpassen, verbeteren, adviseren en afmaken. Graag op korte termijn klaar, zodat ik het kan gaan gebruiken bij het aanvragen van een financiering.