Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Ondernemingsplan Opstellen voor Kookstudio/BBQ Winkel

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 17:25Laatst gewijzigd: 18:463 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen. Het bedrijf dat ik wil starten betreft een kookstudio/bbq-winkel. Doelstelling van het plan is het aanvragen van een lening. Ik heb geen specifieke deadline. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.  

Ondernemingsplan voor Kinderdagverblijf Opstellen

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 16:05Laatst gewijzigd: 17:133 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een ondernemingsplan voor een kinderdagverblijf van A tot Z  zou kunnen opstellen. Doelstelling van dit plan: Het aantrekken van investeerders, het aanvragen van een lening en het aanvragen van een vergunning. Deadline: Twee weken tot een maand. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Maatschappelijke Stichting

Budget: € 350 tot € 450Geplaatst: 18 mrtLaatst gewijzigd: 19 mrt5 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan voor  mijn maatschappelijke stichting. Ondernemingsplan is nodig voor de gemeente (vergunning), investeerders en bank (leningaanvraag) Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie en een offerte tegemoet.

Ondernemingsplan voor Coffee & More Formule

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 14 mrt8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemersplan op kan stellen voor een "coffee & more" formule. Het moet gaan om een kleine horeca onderneming die zich bezighoudt met voornamelijk koffie, verse sappen en smoothies. daarbij serveren wij ook ontbijt en lunch. in de ochtend zal onze focus op de koffie to go liggen en het ontbijt. middags op de de…

Ondernemingsplan Goedkeuren

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt1 reactie (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn ondernemingsplan van 13 pagina's op zeer korte termijn kan goedkeuren. Het moet wel iemand zijn die bij het NOAB geregistreerd staat. Wie zou dit voor me willen doen? Een vaste prijs is gewenst. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Compleet Ondernemingsplan (Autobranche)

Budget: € 400 tot € 600Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 14 mrt6 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een compleet ondernemingsplan inclusief een financieringsplan kan maken. Doelstelling van het plan: Het aanvragen van een lening. Deadline: Begin juni. Budget: Ben bereid om €600 te betalen inclusief btw. Ook wil ik graag minimaal 1x op persoonlijk gesprek, voor mij is een persoonlijk gesprek belangrijk. Na ons gesprek kunnen we via de…

Bedrijfsplan voor Smartshop in Delft

Budget: € 250 tot € 500Geplaatst: 8 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrt7 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor mijn winkel pand in Delft, ben ik opzoek naar een bedrijfplan.Het plan is om een smartshop te  openen buiten de stad. Producten : CBD olie, vitamines, supplementen, zaden enz. Het bedrijf is vooral gefocust op natuurlijke geneesmiddelen. Graag een reactie bij interesse.

Ondernemingsplan voor Studenten Woning (Suriname)

Budget: € 350 tot € 400Geplaatst: 7 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een bedrijfsplan. Ik moet een bedrijfsplan maken (wil een studenten woning opstarten in Suriname) Ik ben er net geweest!! en er is heel veel vraag naar! Doelstelling plan: Het aantrekken van investeerders. Gewenst: Basis Ondernemingsplan. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet

Ondernemingsplan voor E-commerce Bedrijf

Budget: € 500 tot € 600Geplaatst: 4 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een Ondernemingsplan. Ik ga aankomende zomer e commerce bedrijf starten samen met mijn zakenpartner.  Doelstelling: Het aanvragen van een lening. Budget: Is in overleg. Deadline: Voor Juni 2019 moet het plan gereed zijn. Ik zie graag een reactie en een offerte tegemoet.

Ondernemingsplan Kapper aan Huis

Budget: € 350 tot € 400Geplaatst: 4 mrtLaatst gewijzigd: 5 mrt7 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan. Ik wil voor mezelf beginnen als zzp-er in het kappersvak. Ik heb op dit moment een bijstandsuitkering en vrijstelling tot eind september omdat ik alleenstaande moeder ben. Ik wil binnen nu en 2 maanden een kappersopleiding gaan doen en dan beginnen vanuit huis al tijdens mijn opleiding. Nu heb ik straks…