Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Hulp bij Oprichten Stichting (Notaris)

Budget: € 30 tot € 90 p.u.Geplaatst: 18 janLaatst gewijzigd: 18 jan1 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Heb je ervaring met notariële werkzaamheden en het oprichten van een Stichting? Dan kan ik je hulp gebruiken! Ik heb e.a. uitgezocht en schat in dat het gaat om het volgende. Wellicht zie ik iets over het hoofd dus vul gerust aan. - Ik bereid voor: Bestuursleden en Doel(en) van de stichting - Ook heb ik al een passende conceptstatuut klaarstaan. Hulp nodig bij: - Statuten afronden…

Ondernemingsplan voor Autogarage (Spoed)

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 18 janLaatst gewijzigd: 18 jan4 reacties
Beste freelancers, Graag wil ik een ondernemingsplan laten schrijven. Het ondernemingsplan heb ik nodig om een lening aan te vragen voor mijn autogarage. De volgende punten wil ik graag terugzien in het plan:  Het doel van de garage. Wat het doet. Inkoop/verkoop Onderhoud/reparatie De deadline is zo spoedig mogelijk, uiterlijk dinsdag 22 januari. Wie kan mij hiermee helpen?

Ondernemingsplan Opstellen voor Bewindvoering

Budget: € 100 tot € 350Geplaatst: 15 janLaatst gewijzigd: 16 jan3 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan zou kunnen opstellen voor bewindvoering. Doelstelling: Ik moet door de rechter benoemd worden en zal hiervoor een ondernemingsplan moeten kunnen overleggen. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Businessplan Schrijven voor Nieuwe Webshop

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 15 janLaatst gewijzigd: 17 jan3 reacties
Beste freelancers, Voor een opdracht zoek ik iemand die deze week een businessplan kan schrijven t.b.v. het opzetten van een webshop (exclusieve merkkleding). Opdracht omschrijving en criteria zijn aanwezig. Doelstelling: aantrekken van investeerders Budget: een standaard plan volstaat, en het budget is 150 euro. Deadline: deze week 22-01-2019 Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Schrijven voor Evenementenbureau

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 10 janLaatst gewijzigd: 16 jan6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een evenementenbureau. (Voornamelijk organiseren van indoor feesten/ concerten.) Ik zie graag een reactie tegemoet.

Begeleiding bij een ACM Vergunning Aanvraag

Budget: € 20 tot € 100 p.u.Geplaatst: 10 janLaatst gewijzigd: 10 jan2 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan begeleiden in de ACM vergunning aanvraag. Wij zijn als onderneming een nieuw project begonnen. Waarbij wij zelf als energieleverancier gas en stroom willen leveren aan bedrijven en particulieren. Hiervoor willen wij een energieleveringsvergunning aanvragen bij de ACM. (https://www.acm.nl/nl/onderwerpen/energie/energiebedrijven/vergunningen/energievergunning-aanvraag-en-behandeling)…

Ondernemingsplan Opstellen voor Surinaamse Toko

Budget: € 200 tot € 600Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 18 jan11 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen voor een nieuwe Surinaamse Toko (levensmiddelenzaak). Doelstelling: aanvragen van een lening bij de bank of investeerders Deadline: rond 20 februari 2019 Budget: in overleg Ik zie graag een reactie tegemoet.

Onderwijs- en Examenontwikkelaar MBO Zorg en Welzijn

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 8 jangeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ons college is op zoek naar een onderwijs- en examenontwikkelaar Zorg & Welzijn voor 20 uur per week voor de vestiging Rotterdam, die in samenspraak met docenten zich gaat bezig houden met het ontwikkelen en schrijven van:   Lesmateriaal Ondersteunend materiaal Voortgangstoetsen (praktisch en theoretisch) Examenmateriaal (praktisch en theoretisch) Beoordelingsinstrumenten…

Ondernemingsplan voor Jeugd Speelhotel

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 9 jan6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan voor een jeugd speelhotel. Ik heb door de jaren heen een erg mooi project gemaakt en wat uitgewerkt, echter heb ik niet de tijd of geld om er een ondernemingsplan voor te maken. Mocht u een oplossing weten hoor ik dat graag. Misschien een van uw klanten aanspreken over mijn project. Het project is een…

NEN3140 Opleidingen Verzorgen

Budget: € 40 tot € 60 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 7 jangeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ZZP'er of freelancer die voor ons opleidingen op het gebied van de NEN 3140 geheel zelfstandig kan verzorgen, de opleidingen worden veelal op locatie verzorgt. Enige ervaring is een pre. Ik zie graag een reactie tegemoet.