Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Businessplan voor Start Up van Online Bedden Speciaalzaak

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 oktLaatst gewijzigd: 17 okt9 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het schrijven van een business plan voor een start up die via het internet top kwaliteit boxspring bedden zal aanbieden aan consumenten voor een vast bedrag per maand. Onder eigen label worden bedden geproduceerd die rechtstreeks vanaf fabriek via een logistieke partner bij de consument thuis worden geplaatst en geïnstalleerd.…

Ondernemingsplan voor Overname Luchtballon Bedrijf

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 oktLaatst gewijzigd: 12 okt6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een Ondernemingsplan voor de overname van een bestaand luchtballon bedrijf zou kunnen opstellen ten behoeve van het aanvragen van een financiering. Het ondernemingsplan hebben wij binnen 2 maanden nodig. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Maken voor Overname Schoenenwinkel

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 9 oktLaatst gewijzigd: 11 okt7 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die heel snel en voor een normale prijs een ondernemingsplan kan maken. Het gaat over een schoenenwinkel voor overname. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Schrijven voor Marketing Bedrijf

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 4 oktLaatst gewijzigd: 14 okt9 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren bedrijfskundig commercieel persoon die mijn idee kan vertalen en onderbouwen in een compleet businessplan voor mijn baas. Het gaat om een marketing bedrijf dat zich zal uitbreiden naar een andere vestiging. Het concept blijft hetzelfde, de manier van aanpak niet. Er is een budget van maximaal 700 euro beschikbaar. Ik zie graag een reactie tegemoet. 

Maken Bedrijfsplan, Contracten en Concurrentie-Analyse

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 3 oktLaatst gewijzigd: 5 okt3 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn bedrijf in oprichting zoek ik een freelancer die verstand heeft van het maken van juridische contracten en voorwaarden (met name arbeidscontract, inkoop contract en alg. voorwaarden) , het geven van gerichte bedrijfs adviezen (over in- en verkoop) en het schrijven van een ondernemingsplan met een uitgebreide concurrentie-analyse. Ik zie graag uw reactie en omschrijving…

Ondersteuning Schrijven Ondernemingsplannen Gezocht

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 2 oktLaatst gewijzigd: 12 okt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn eigen onderneming ben ik op zoek naar iemand die mij in de maanden oktober, november en december sporadisch kan assisteren bij het schrijven van ondernemingsplannen. Voor de periode januari tot en met maart ben ik op zoek naar fulltime vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof. Eventueel voortzetten van de samenwerking na maart behoort tot de mogelijkheden. Ik zie graag een…

Ondernemingsplan voor een Koffie Webshop

Budget: € 150 tot € 350Geplaatst: 2 oktLaatst gewijzigd: 4 okt7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ga een webshop beginnen in de verkoop van koffie en ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor een e-commerce kan maken voor mij. Wie kan mij hierbij verder helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Verzamelen Data voor Onderzoeksvoorstel

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 1 oktLaatst gewijzigd: 3 okt6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij gedurende 2 maanden kan helpen met het verzamelen van data. De data is nodig voor het schrijven van een onderzoeksvoorstel van 4 bladzijden geheel volgens academische regels. (APA etc) Ik zie graag een reactie tegemoet.

Opstellen Ondernemingsplan voor Keuken Artikelen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 1 oktLaatst gewijzigd: 1 okt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben een brand(merk) in keuken artikelen aan het opzetten, de verkoop van mijn producten zullen verkocht worden op het internet, Amazon en Bol.com. Om een financiering te realiseren ben ik bezig met een bedrijfsplan. Ik moet hier voor 4 buyers persona’s creëren, als ik heel eerlijk heb ik hier geen ervaring mee. Ik hoop via deze weg iemand te vinden die hier wel ervaring…

Ondernemingsplan Opstellen voor Advocatenkantoor Schiedam

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 27 sepLaatst gewijzigd: 29 sep8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan zou kunnen opstellen voor mijn toekomstige advocatenkantoor in Schiedam. Het plan zal worden gebruikt voor het aanvragen van een financiering bij de bank. Ik heb het tevens nodig om te overleggen aan de Orde van advocaten. Ik heb dit plan zo snel mogelijk nodig. Ik zie graag een reactie tegemoet.