Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Analyse & Advies

Freelance opdrachten:

Businessplan voor Bed and Breakfast

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27 sep
Reacties: 1
Locatie: Etten
Laatst gewijzigd: 27 sep
Status: Open
Beste freelancers, Ik heb een interessant pand op het oog wat ik wil kopen voor zelfbewoning en het starten van een b&b. De hypotheek rond krijgen op mijn salaris alleen gaat niet, daarom zal er een ondernemingsplan bij moeten komen. Ik zoek iemand die mij hierbij kan helpen en die op de hoogte is van (fiscale) regelgeving i.v.m. eigen gebruik / zakelijk gebruik, hoe dit te verdelen en te verwerken…

Freelancer Gezocht voor Ondernemingsplan

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 26 sep
Reacties: 3
Locatie: Spijkenisse
Laatst gewijzigd: 27 sep
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die samen met mij een compleet ondernemingsplan met financieel plan kan opstellen voor een hoveniersbedrijf. Ben jij degene die mij kan helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.  

Bedrijfsplan voor Financiering van Kermisattractie

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23 aug
Reacties: 1
Locatie: Haarlem
Laatst gewijzigd: 26 sep
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek een professioneel persoon die een bedrijfsplan kan schrijven. Ik wil samen met mijn vrouw een kermisattractie kopen en de daarbij behorende benodigdheden zoals een woonwagen. Wij willen hiervoor een zakelijke lening afsluiten bij de bank. Wij willen professioneel overkomen bij de bank, zodat wij een goede kans maken op de lening. Alles is geregeld alleen de financiering…

Ondernemingsplan voor Broodjeszaak in Zeeland

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16 sep
Reacties: 0
Locatie: Terneuzen
Laatst gewijzigd: 16 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een ondernemingsplan kan opstellen voor een broodjeszaak inclusief het financiële plan. Hoeveel uur zou dit in beslag nemen?   Bij interesse zie ik je reactie graag tegemoet.

Bedrijfsplan voor Kleinschalig Wonen

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 25 jul
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 22 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zou graag een bedrijfsplan laten schrijven voor het opstarten van kleinschalig wonen. Doelgroep jongvolwassen (18+) die net uit de jeugdgevangenis komen met enkelband en voor jongvolwassen die tussen wal en schip vallen. Als het project goed loop wil ik verder uit gaan breiden. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zal ik op prijs stellen. Ik zie je offerte met een totaalprijs…

Ondernemingsplan voor Verhuurbedrijf

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 16 aug
Reacties: 4
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 17 aug
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek een expert op het het gebied van ondernemingsplannen voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een verhuurbedrijf in de creatieve sector, inclusief financiële prognoses/plannen et cetera. Uiteindelijke doel is om hiermee met meer zekerheid te kunnen gaan ondernemen en een financiering aan te vragen. Bij interesse hoor ik graag van je.

Agrarisch Ondernemersplan Schrijven

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 1 aug
Reacties: 2
Locatie: Tiel
Laatst gewijzigd: 16 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken een persoon die ons kan begeleiden met het maken van een ondernemingsplan van het volgende: Vleeswinkel met eigen werkplaats waar vlees gesneden en verpakt gaat worden en waar demonstratie en cursussen worst maken gegeven kunnen worden. Met daarbij een (bestaande) boomgaard van oude appelrassen, pluktuin van bloemen, een natuurlijke speelplaats met dieren, een koffie…

Businessplan voor All You Can Eat

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 29 jul
Reacties: 3
Locatie: Leidschendam
Laatst gewijzigd: 10 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een nieuw concept voor een all you can eat restaurant die moet worden uitgewerkt. Hier moet in staan wat het gaat kosten en winstmarge berekening. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Bedrijfsplan voor Kermis Attractie

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 8 aug
Reacties: 2
Locatie: Echten
Laatst gewijzigd: 9 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een bedrijfsplan kan schrijven voor een kermis attractie. Meer informatie volgt bij interesse. Ik zie jullie reacties met totaalprijs graag tegemoet.

Ondernemersplan voor Vergroten Vastgoedportefeuille

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 9 aug
Reacties: 2
Locatie: Enschede
Laatst gewijzigd: 9 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemersplan kan opstellen waarmee wij financiering kunnen ophalen om mijn vastgoedportefeuille te vergroten. Het plan moet bruikbaar zijn voor banken maar ook voor crowdfunding. Alle benodigde informatie zijn aanwezig en kunnen we toesturen bij interesse. Ik hoor graag van jullie.