Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Analyse & Advies

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies

Ondernemingsplan voor Verkoop Led Lampen

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 23 sepLaatst gewijzigd: 24 sep6 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een nieuw bedrijf ben ik op zoek naar een freelancer die een beknopt ondernemingsplan wil schrijven. Ik werk samen met een compagnon en we weten zelf heel goed ons bedrijf te verkopen maar we missen een visie, een rode draad in onze onderneming. Daarbij zorgt zo'n plan ook dat je over bepaalde vraagstukken nadenkt. We hebben het liefst dat het plan geschreven wordt…

Bedrijfsplan voor een Kinderdagverblijf

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 22 sepLaatst gewijzigd: 24 sep4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het maken van een bedrijfsplan. Ik wil een groen kinderdagverblijf opstarten en heb daar een financiering voor nodig. Ik zoek iemand die ervaring heeft met het maken van een plan in de kinderopvang en die met mij hierover kan meedenken / informeren. Ik zie jullie reactie graag tegemoet.

Businessplan voor Vastgoed Bemiddeling

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 21 sepLaatst gewijzigd: 24 sep3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik wil graag een businessplan en financieel plan voor het bemiddelen (koop een verkoop) van vastgoed (panden en bedrijven). Ik heb het businessplan nodig voor de financieringsaanvraag. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Zorginstelling

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 18 sepLaatst gewijzigd: 18 sep3 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een uitgebreid ondernemingsplan met een financiële onderbouwing kan schrijven voor een nieuwe zorginstelling. Er zal geen sprake zijn van een kredietaanvraag, maar investering vanuit eigen vermogen. Het plan is om eerst kleinschalig te beginnen met onze instelling, geschikt voor ongeveer 6 tot 8 cliënten. Onder onze cliënten behoren volwassenen…

Bedrijfsplan met Financiele Prognose voor Welness Spa

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 17 sepLaatst gewijzigd: 17 sep3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het maken van een compleet bedrijfsplan. Ik wil graag een wellness Spa starten als eenmanszaak. Het gaat hier om een vof waarbij er geen personeel in dienst komt. Het gaat om een compleet ondernemingsplan inclusief een financiële prognose. Graag zie ik jullie reactie met een prijsopgave tegemoet.

Ondernemingsplan voor Afhaalrestaurant

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 15 sepLaatst gewijzigd: 16 sep3 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij gaan binnenkort een nieuw afhaal restaurant openen waar we Gegrilde kip gaan verkopen in de omgeving Amsterdam. Om dit goed te laten verlopen hebben wij een financiering nodig, en vandaar dat wij een freelancer zoeken die een ondernemingsplan kan maken inclusief financieel plan. Kan jij dit op korte termijn aanleveren, dan zijn wij op zoek naar jou.

Subsidie Aanvraag voor Kwetsbare Groepen (Covid 19)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 15 sepLaatst gewijzigd: 21 sepgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Onze stichting zet zich in voor kwetsbare groepen. Hiervoor zoeken wij een freelancer die voor ons de subsidie aanvragen kan opstellen en indienen. De subsidie aanvragen gaan om kwetsbare groepen, zoals jongeren (vroege schoolverlaters), ouderen (taalbarrière) en/of gehandicapten die aan de hand van de ontstane CoViD-19 problematiek recht kunnen hebben op subsidie. De groep…

Businessplan Schrijven voor Autopoets Bedrijf

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 14 sepLaatst gewijzigd: 16 sep5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met een businessplan voor mijn Autopoetsbedrijf. Met dit plan wil ik graag een financiering aanvragen bij Qredits, een financieel plan daarom ook tot het businessplan. Graag zou ik hiervoor een vaste prijsafspraak maken.

Ondernemingsplan voor Pensionstal

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 7 sepLaatst gewijzigd: 9 sep5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een goed ondernemingsplan kan schrijven. Het gaat om een ondernemingsplan voor een pensionstal met bedrijfswoning en plattelandswoning. Het is een bestaand bedrijf wat overgenomen wordt.  Ik zie jullie offertes met geschatte totaalprijs graag tegemoet.

Ondernemersplan voor Afslank Praktijk

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 7 sepLaatst gewijzigd: 7 sep2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil graag hulp bij het maken van een ondernemingsplan voor een afslankpraktijk in Amsterdam-West. Het plan is in eerste instantie alleen voor mijzelf en voor het bepalen welke financiering nodig is. Wie kan mij helpen?