Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Waarom Hoofdkraan.nl?

We vertellen je graag over onze dienstverlening

Reageren op opdrachten

Hoofdkraan.nl is dé plaats voor het vinden van interessante freelance opdrachten. Een plek waar je zorgeloos zaken kunt doen en je business kunt laten groeien.

  • Ontvang notificaties bij elke nieuwe opdracht. Altijd op de hoogte van het meest recente opdrachtenaanbod. Notificaties ontvang je direct in je mailbox.

  • Alleen opdrachten van directe opdrachtgevers. Geen opdrachten van recruitmentbureaus of intermediars. Wel persoonlijk contact met jouw potentiële opdrachtgever.

Nooit meer te lang wachten op betalingen

Hoofdkraan.nl zorgt dat jij nooit meer te lang wacht op betalingen. Door gebruik te maken van de escrow-serivce doe je nooit iets voor niks.

  • Zorgeloos aan het werk zodra proforma factuur is betaald

  • Nooit meer te lang wachten op je geld

  • Gratis service voor abonnees: geen verborgen kosten


Zodra er een samenwerking wordt gestart, maakt de freelancer een proforma factuur aan conform het afgesproken offertebedrag. De opdrachtgever maakt dit bedrag over naar onze escrow-rekening. Hier wordt het geld tijdelijk geparkeerd. Zodra het bedrag is overgemaakt krijgt de freelancer een seintje en kan deze zorgeloos aan de slag met de opdracht. Wanneer de opdracht is afgerond maakt de freelancer de proforma factuur definitief. De opdrachtgever accordeert de factuur en het geld wordt vanaf de escrow-rekening overgemaakt naar de rekening van de freelancer.


Toch liever zelf factureren? Geen enkel probleem. Het is namelijk ook gewoon mogelijk om je eigen factureringssysteem te gebruiken.


Online zichtbaarheid met professionele website

Elke Pro-abonnee krijgt van ons een gratis website met domeinnaam. Wij maken de website a.d.h.v. de gegevens in je profiel. Je hoeft alleen maar aan te geven welke domeinnaam wij voor jou mogen registreren. De rest regelen wij voor je. Bekijk hier alvast een website-voorbeeld.

  • Gratis website inclusief zelfgekozen domeinnaam. Geen programmeerkennis nodig. Wij regelen alles voor je.

  • Eenvoudig wijzigingen doorvoeren. Een wijziging via de profiel editor wordt ook direct zichtbaar op je website. Dus geen ingewikkeld CMS.


Je bent uiteraard niet verplicht om gebruik te maken van de website-service. Als je zelf al een goede website hebt, is dat natuurlijk ook prima. Echter krijg je de website + domeinnaam gratis bij je abonnement, dus je kunt er vrijblijvend mee testen. Wellicht dat het zo goed bevalt dat je later je huidige website kunt stopzetten. Dat bespaart je weer een hoop tijd en geld!


Werken aan je online reputatie

We hebben een eigen referentiesysteem ontwikkeld zodat jij aan je reputatie kunt werken. Je krijgt na elke uitgevoerde opdracht een referentie van je opdrachtgever.

  • Eenvoudig delen op je website. Er is een referentiewidget waarmee je eenvoudig je successen deelt op je eigen website.


Als een opdracht is afgerond wordt aan de opdrachtgever gevraagd om een beoordeling te geven. De criteria waarop beoordeeld wordt zijn: flexibiliteit, communicatie, kwaliteit en houden aan deadlines. Alle referenties worden automatisch getoond op je profielpagina. Dit helpt je weer bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten.


Kies een abonnementsvorm:


Pro

€ 69,95/ maand*

Pro-compleet

€ 89,95/ maand*

*Alle betaalde abonnementen worden maandelijks verlengd tot wederopzegging.