Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Businessplan Schrijven

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Ondernemingsplan voor Autogarage (Spoed)

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 18 janLaatst gewijzigd: 18 jan4 reacties
Beste freelancers, Graag wil ik een ondernemingsplan laten schrijven. Het ondernemingsplan heb ik nodig om een lening aan te vragen voor mijn autogarage. De volgende punten wil ik graag terugzien in het plan:  Het doel van de garage. Wat het doet. Inkoop/verkoop Onderhoud/reparatie De deadline is zo spoedig mogelijk, uiterlijk dinsdag 22 januari. Wie kan mij hiermee helpen?

Ondernemingsplan Opstellen voor Bewindvoering

Budget: € 100 tot € 350Geplaatst: 15 janLaatst gewijzigd: 16 jan3 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan zou kunnen opstellen voor bewindvoering. Doelstelling: Ik moet door de rechter benoemd worden en zal hiervoor een ondernemingsplan moeten kunnen overleggen. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Businessplan Schrijven voor Nieuwe Webshop

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 15 janLaatst gewijzigd: 17 jan3 reacties
Beste freelancers, Voor een opdracht zoek ik iemand die deze week een businessplan kan schrijven t.b.v. het opzetten van een webshop (exclusieve merkkleding). Opdracht omschrijving en criteria zijn aanwezig. Doelstelling: aantrekken van investeerders Budget: een standaard plan volstaat, en het budget is 150 euro. Deadline: deze week 22-01-2019 Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Schrijven voor Evenementenbureau

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 10 janLaatst gewijzigd: 16 jan6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een evenementenbureau. (Voornamelijk organiseren van indoor feesten/ concerten.) Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Surinaamse Toko

Budget: € 200 tot € 600Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 18 jan11 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen voor een nieuwe Surinaamse Toko (levensmiddelenzaak). Doelstelling: aanvragen van een lening bij de bank of investeerders Deadline: rond 20 februari 2019 Budget: in overleg Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Jeugd Speelhotel

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 9 jan6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan voor een jeugd speelhotel. Ik heb door de jaren heen een erg mooi project gemaakt en wat uitgewerkt, echter heb ik niet de tijd of geld om er een ondernemingsplan voor te maken. Mocht u een oplossing weten hoor ik dat graag. Misschien een van uw klanten aanspreken over mijn project. Het project is een…

Plan voor Starten van Onderneming in Duitsland

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 9 jan8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Eind dit jaar zullen mijn partner en ik naar Duitsland verhuizen om daar ook een bedrijf op te starten. Alleen wij tweeën zullen deel gaan uitmaken van dit bedrijf. Graag zouden we een pandje betreden van waaruit we koffie/thee/soep en gebak zullen gaan verkopen alsmede wat losse souvenirs voor alle toeristen die jaarlijks het beoogde dorp aandoen. Gedurende de wintermaanden…

Ondernemingsplan voor Overname Fairtrade Cadeau Winkel

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 31-12-2018Laatst gewijzigd: 4 jan8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij zou kunnen opstellen. Ik heb de kans gekregen om een bestaande winkel over te nemen. Het gaat om een fairtrade cadeau winkel met duurzame cadeaus in het centrum van Alkmaar. Het is een franchise formule met een V.O.F. constructie. De keten heeft in totaal 17 winkels door heel Nederland, de winkel in Alkmaar is open sinds…

Ondernemingsplan Opstellen voor Bakkerij

Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 21-12-2018Laatst gewijzigd: 21-12-20184 reacties (match!)
Beste freelancers, Momenteel ben ik op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij kan opstellen voor het openen van een (blended) organisatie met een zowel een commercieel als maatschappelijk belang. Mijn plan is namelijk een bakkerij openen waar ik onder andere jongeren met gedragsproblematiek een kans bied om zichzelf te kunnen ontplooien en ontwikkelen daar waar zij geen kans zouden krijgen.…

Bedrijfsplan Laten Schrijven (Zorgsector)

Budget: € 500 tot € 750Geplaatst: 20-12-2018Laatst gewijzigd: 21-12-20188 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die voor ons een compleet Bedrijfsplan kan schrijven in de Zorgsector. Dit bedrijfsplan zal worden gebruikt als bijlage bij de aanvragen voor zorgcontracten van diverse zorgverzekeraars. Heb je interesse dan zien we je reactie graag tegemoet (eventueel voorzien van je ervaring in de zorgsector).