Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Businessplan Schrijven

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Businessplan Schrijven voor Export van Kaas

Budget: > € 2000Geplaatst: 17 sepLaatst gewijzigd: 18 sep6 reacties
Beste freelancers, Voor het exporteren van kaas en eventueel andere typische Nederlandse producten willen wij een bedrijf starten. Hiervoor hebben wij een business plan nodig met als doel het vinden van investeerders / vinden van financiering. Het plan moet dus ook voorzien worden van een financiële onderbouwing. We zoeken dus een ervaren freelancer die ons hiermee kan helpen Heb je interesse…

Ondernemingsplan voor Bewindvoerderskantoor

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 16 sepLaatst gewijzigd: 18 sep3 reacties
Beste freelancers, Wij zijn op het moment bezig om een bewindvoerderskantoor op te starten. Een onderdeel hiervan is het opstellen van een ondernemingsplan. Hiervoor willen wij een beroep doen op een deskundige die er ervaring mee heeft. - Businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag. - Er moet ook een financieel plan worden opgesteld. - Graag een persoonlijk kennismakingsgesprek. Het liefst…

Bestaand Ondernemingsplan Aanpassen

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 28 augLaatst gewijzigd: 29 aug5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons ondernemingsplan kan aanpassen en meer in-depth kan gaan op bepaalde onderwerpen. Businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag en het doel van het plan is het aantrekken van investeerders Wij willen dit zo snel mogelijk afgerond hebben. Als jij ons kan helpen, zien wij graag je reactie zo snel mogelijk tegemoet.

Ondernemingsplan Coffeeshop

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 28 augLaatst gewijzigd: 11 sep4 reacties (pauze)
Geachte freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een compleet ondernemingsplan zou kunnen opstellen. Het gaat hierbij om een ondernemingsplan voor het indienen van een aanvraag coffeeshop vergunning. Deadline: Het ondernemingsplan heb ik zo snel mogelijk nodig. Het budget is in overleg, vaste prijsafspraak voor het business plan is ook mogelijk.

Ondernemingsplan voor Japans Restaurant

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 26 augLaatst gewijzigd: 28 aug7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een compleet ondernemingsplan kan maken inclusief financieel plan. Het is voor een horeca project en het betreft een japans restaurant die wij willen openen Kan jij me hiermee helpen, stuur mij dan een offerte als dit jou aanspreekt.

Ondernemingsplan Shisha Lounge (Noord-Holland)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 19 augLaatst gewijzigd: 21 aug3 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuwe onderneming. Ik wil graag een Shisha Lounge opzetten in Noord-Holland. Een reactie inclusief prijsindicatie, zie ik graag tegemoet. Alvast bedankt!

Ondernemersplan Schrijven (Pensionstal)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 15 augLaatst gewijzigd: 19 aug6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemersplan kan schrijven voor het overnemen van locatie en het opstarten van een pensionstal. Het ondernemersplan is vereist voor de financieringsaanvraag. En ons kan helpen met het indienen bij de juiste bank. Thuiswerken is mogelijk en het budget is nader overeen te komen. Bij interesse hoor ik graag van u.

Ondernemingsplan voor Stomen van Auto's

Budget: € 150 tot € 300Geplaatst: 5 augLaatst gewijzigd: 8 aug4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ondernemingsplan met alles er op en eraan denk aan begrotingen voor het opstarten van een klein bedrijf in het stomen van auto's, op de langere termijn willen we graag gaan groeien door middel van een franchise module, dit zal plaats gaan vinden wanneer de vraag er naar is en dit dus ook relevant is. Gelieve contact via de mail dit i.v.m. werkzaamheden…

Financieel Plan voor Vastgoed Project

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29 julLaatst gewijzigd: 2 aug7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancers die ons kan helpen met een financieel plan / businessplan. Het gaat om de uitrol van een vastgoed project in Nederland daarnaast willen we graag een plan voor een camping in Canada. Heb je interesse dan voorzien wij je graag van meer informatie.

Ondernemingsplan voor Personal Trainer

Budget: € 300 tot € 500Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 22 jul9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben een PT op zoek naar een eigen fitness-studio. Hier wil ik personal training geven aan mijn cliënten. Ik heb reeds een leuke locatie in gedachten. Heb op dit moment behoefte aan een waterdichte ondernemingsplan met 3-jaars financiële prognose. Graag hoor ik van u terug. Budget 50.000 euro (voor komende 3 jaar)