Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Businessplan Schrijven

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Business Plan voor Koffiesalon in Leiden

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 16 oktLaatst gewijzigd: 19 okt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil het liefst op kort termijn een businessplan laten controleren voor mijn toekomstige koffiebar. Het plan wil ik graag digitaal aangeleverd hebben omdat alle communicatie per mail is. Het plan moet kort maar krachtig zijn en is bedoeld voor de verhuurder van het pand om hem meer zekerheid en inzicht te geven. Een onderdeel van het plan is ook een financieel plan. …

Ondernemingsplan voor Nieuwe Horeca Onderneming

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 14 oktLaatst gewijzigd: 14 okt5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen inclusief financieel plan. Het ondernemingsplan is uitsluitend bedoeld voor de verhuurder om hem te informeren over het concept wat we gaan doen. We gaan een horecazaak starten; het betreft een pastabar in Amsterdam. Ik zou daarom graag met een freelancer in contact komen uit de omgeving van Amsterdam. Na een…

Ondernemingsplan Schrijven in het Duits

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 14 oktLaatst gewijzigd: 21 okt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die in het Duits een ondernemingsplan met financiële begroting kan schrijven, Het plan is voor een camping, verhuur en horeca en heb ik nodig voor financiering. Heb je interesse dan zie ik graag een berichtje met de prijs, en hoe snel het plan gemaakt kan worden.

Businessplan voor Cooperatie Digitaliseren

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 12 oktLaatst gewijzigd: 12 okt2 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij starten een coöperatie met 4 bedrijven en zoeken iemand die een goed en betaalbaar businessplan voor ons schrijft. De persoon moet wel iets weten over het digitaliseren van documenten. Bij interesse zie ik jullie reacties met geschatte totaalprijs graag tegemoet.

Ondernemersplan voor Autoverhuur Bedrijf

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 6 oktLaatst gewijzigd: 15 okt2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen bij het maken van een ondernemingsplan voor ons nieuwe bedrijf. Het betreft een bedrijf vanuit de omgeving Rotterdam dat zich bezighoudt met ruilauto's en autoverhuur. Het ondernemingsplan hebben we nodig voor de aanvraag van financiering. Wie kan ons helpen?

Ondernemingsplan voor Verkoop Led Lampen

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 23 sepLaatst gewijzigd: 24 sep6 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een nieuw bedrijf ben ik op zoek naar een freelancer die een beknopt ondernemingsplan wil schrijven. Ik werk samen met een compagnon en we weten zelf heel goed ons bedrijf te verkopen maar we missen een visie, een rode draad in onze onderneming. Daarbij zorgt zo'n plan ook dat je over bepaalde vraagstukken nadenkt. We hebben het liefst dat het plan geschreven wordt…

Bedrijfsplan voor een Kinderdagverblijf

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 22 sepLaatst gewijzigd: 24 sep4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het maken van een bedrijfsplan. Ik wil een groen kinderdagverblijf opstarten en heb daar een financiering voor nodig. Ik zoek iemand die ervaring heeft met het maken van een plan in de kinderopvang en die met mij hierover kan meedenken / informeren. Ik zie jullie reactie graag tegemoet.

Businessplan voor Vastgoed Bemiddeling

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 21 sepLaatst gewijzigd: 24 sep3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag een businessplan en financieel plan voor het bemiddelen (koop een verkoop) van vastgoed (panden en bedrijven). Ik heb het businessplan nodig voor de financieringsaanvraag. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Zorginstelling

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 18 sepLaatst gewijzigd: 18 sep3 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een uitgebreid ondernemingsplan met een financiële onderbouwing kan schrijven voor een nieuwe zorginstelling. Er zal geen sprake zijn van een kredietaanvraag, maar investering vanuit eigen vermogen. Het plan is om eerst kleinschalig te beginnen met onze instelling, geschikt voor ongeveer 6 tot 8 cliënten. Onder onze cliënten behoren volwassenen…

Bedrijfsplan met Financiele Prognose voor Welness Spa

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 17 sepLaatst gewijzigd: 17 sep3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het maken van een compleet bedrijfsplan. Ik wil graag een wellness Spa starten als eenmanszaak. Het gaat hier om een vof waarbij er geen personeel in dienst komt. Het gaat om een compleet ondernemingsplan inclusief een financiële prognose. Graag zie ik jullie reactie met een prijsopgave tegemoet.