Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Businessplan Schrijven

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Ondernemingsplan voor Klussenbedrijf Opstellen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 25 mrt7 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen. Ik ben voornemens een klussenbedrijf te openen(via BBZ). Doelstelling plan: Lening Aanvraag. Wie kan mij hiermee helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Horeca Vergunning Aanvraag

Budget: € 250 tot € 750Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 25 mrt5 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan. Ik wil een horeca-exploitatievergunning aanvragen en heb een ondernemingsplan nodig. Wie kan mij hier helpen? Het liefst wil ik het voor 10 april gereed hebben. Ik zoek voornamelijk iemand met veel ervaring. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ondernemingsplan voor Complete Schoonheidsalon

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 21 mrtLaatst gewijzigd: 22 mrt8 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan schrijven voor mijn toekomstige Schoonheidsalon. Doelstelling van het plan is het aanvragen van een lening. Deadline: Binnen 3 maanden gereed. Budget: Is in overleg. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Kookstudio/BBQ Winkel

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 22 mrt8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen. Het bedrijf dat ik wil starten betreft een kookstudio/bbq-winkel. Doelstelling van het plan is het aanvragen van een lening. Ik heb geen specifieke deadline. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.  

Ondernemingsplan voor Kinderdagverblijf Opstellen

Budget: € 500 tot € 700Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 21 mrt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een ondernemingsplan voor een kinderdagverblijf van A tot Z  zou kunnen opstellen. Doelstelling van dit plan: Het aantrekken van investeerders, het aanvragen van een lening en het aanvragen van een vergunning. Deadline: Twee weken tot een maand. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Maatschappelijke Stichting

Budget: € 350 tot € 450Geplaatst: 18 mrtLaatst gewijzigd: 19 mrt5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan voor  mijn maatschappelijke stichting. Ondernemingsplan is nodig voor de gemeente (vergunning), investeerders en bank (leningaanvraag) Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie en een offerte tegemoet.

Ondernemingsplan voor Coffee & More Formule

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 14 mrt8 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemersplan op kan stellen voor een "coffee & more" formule. Het moet gaan om een kleine horeca onderneming die zich bezighoudt met voornamelijk koffie, verse sappen en smoothies. daarbij serveren wij ook ontbijt en lunch. in de ochtend zal onze focus op de koffie to go liggen en het ontbijt. middags op de de…

Compleet Ondernemingsplan (Autobranche)

Budget: € 400 tot € 600Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 14 mrt6 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een compleet ondernemingsplan inclusief een financieringsplan kan maken. Doelstelling van het plan: Het aanvragen van een lening. Deadline: Begin juni. Budget: Ben bereid om €600 te betalen inclusief btw. Ook wil ik graag minimaal 1x op persoonlijk gesprek, voor mij is een persoonlijk gesprek belangrijk. Na ons gesprek kunnen we via de…

Bedrijfsplan voor Smartshop in Delft

Budget: € 250 tot € 500Geplaatst: 8 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrt7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn winkel pand in Delft, ben ik opzoek naar een bedrijfplan.Het plan is om een smartshop te  openen buiten de stad. Producten : CBD olie, vitamines, supplementen, zaden enz. Het bedrijf is vooral gefocust op natuurlijke geneesmiddelen. Graag een reactie bij interesse.

Ondernemingsplan voor Studenten Woning (Suriname)

Budget: € 350 tot € 400Geplaatst: 7 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een bedrijfsplan. Ik moet een bedrijfsplan maken (wil een studenten woning opstarten in Suriname) Ik ben er net geweest!! en er is heel veel vraag naar! Doelstelling plan: Het aantrekken van investeerders. Gewenst: Basis Ondernemingsplan. Budget: In overleg. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet