Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Businessplan Schrijven

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Ondernemingsplan voor Nagelstudio

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 13:05Laatst gewijzigd: 13:463 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik wil een ondernemingsplan laten maken voor een nagelstudio. Het businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag. Graag een kennismakingsgesprek voor de samenwerking. Kan je mij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Ondernemersplan Overname Dierenpension

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 9 julLaatst gewijzigd: 9 jul4 reacties (match!)
Beste freelancers, Wie helpt mij verder met mijn ondernemingsplan voor de bank/investeerders op zeer korte termijn? Ik loop vast met mijn businessplan voor volledige overname dierenpension & onroerend goed wat daar bij hoort en wat ik nu huur. Een groot deel van het plan is al klaar, ik kom echter niet uit een stuk marktanalyse en bedrijfsdoelstellingen. Ook wil ik dat iemand alles gewoon even…

Ondernemersplan voor Cafetaria

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 9 jul6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een ondernemersplan voor mij kan schrijven om een cafetaria te openen. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zal ik op prijs stellen. Ik hoop snel reacties te ontvangen met een offerte.

Ondernemingsplan voor Kapsalon Nijmegen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 3 julLaatst gewijzigd: 4 jul5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Ik wil graag een eigen kapsalon beginnen in Nijmegen. Kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Ondernemingsplan voor IT en Smartphone Reparatie

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 29 junLaatst gewijzigd: 2 jul6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben een startende ondernemer en ik heb een ondernemingsplan nodig voor een bedrijf die IT apparatuur en smartphones repareert. Het ondernemingsplan is nodig voor de financieringsaanvraag. Kan je mij helpen? Dan zie ik je offerte met een geschatte totaalprijs graag tegemoet.

Ondernemingsplan voor Webshop Eigen Merk

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 23 junLaatst gewijzigd: 24 jun5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag een webshop beginnen. Het gaat om de verkoop van dagelijkse essentials zoals kleding en accessoires. Het gaat hier om een eigen merk. Hiervoor ben ik op zoek naar een freelancer die een zo uitgebreid mogelijk ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Marktanalyse, financiering, marketing en kredietverstrekking zijn essentieel voor mijn plan voor het liefst een aantal…

Ondernemingsplan Maken voor Autohandel

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 22 junLaatst gewijzigd: 22 jun4 reacties (gesloten)
Beste freelancers Ik wil graag een eenvoudig ondernemingsplan laten maken met als doel om een B.V in te schrijven bij KVK. De activiteiten van mijn bedrijf zijn: autoschade herstel auto spuiten autoinkoop en verkoop auto tunning autoverpanding Wie kan mij hiermee helpen?

Ondernemingsplan voor Beautysalon

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 17 junLaatst gewijzigd: 19 jun5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een bedrijfsplan voor me kan schrijven of mij daar eventueel bij kan helpen. Het betreft een bedrijfsplan voor een beautysalon die ik nodig heb voor financiering. Kan jij mij helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Ondernemingsplan voor Werving en Selectiebureau

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 16 junLaatst gewijzigd: 16 jun5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Langs deze weg wil ik u informeren en vragen naar het volgende. Mijn vriendin en ik willen al jaren een bedrijf samen starten. Zij is vooral commercieel en gericht op persoonlijk contact. Ik ben van de cijfertjes. Wij willen graag een werving en selectie bureau oprichten; gericht op de zorg. Inmiddels hebben we wel wat ingangen, en het eerste idee is om naast onze huidige banen…

Advies voor Bestaand Ondernemingsplan

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 12 junLaatst gewijzigd: 14 jun9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik geef paardrijles aan mensen met een bijpassend personal trainer. Voor mijn bedrijf heb een ondernemingsplan geschreven die ik graag wil laten controleren. Het ondernemingsplan bestaat uit ca. 17 pagina's, ik wil dit graag taaltechnisch laten controleren maar ook advies over de inhoud van mijn plan. Het plan wil ik gebruiken voor een financieringsaanvraag, een financieel…