Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Businessplan Schrijven

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Bedrijfsplan voor Horeca Onderneming Rotterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 29 mrtLaatst gewijzigd: 30 mrt6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Het zal gaan om een onderneming in de horeca, denk hierbij aan een afhaal/bezorg restaurant. Graag zou ik de offertes (met totaalprijs) hiervan willen ontvangen.

Ondernemingsplan voor Horeca Uitzendbureau

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 27 mrt4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik wil graag een ondernemingsplan laten maken voor een horeca uitzendbureau in Amsterdam. Ons budget is ongeveer €500,-. De meeste informatie hebben we al, graag gaan we met jou in overleg hierover. Ik hoor graag van je.

Ondernemersplan voor Hydrauliek Bedrijf

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 24 mrtLaatst gewijzigd: 27 mrt5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb een bedrijf dat gespecialiseerd is in Hydraulische aandrijftechniek vanuit de omgeving Nijmegen. Hiervoor zoek ik een freelancer die een ondernemingplan kan opstellen dat ik kan gebruiken voor de bank. Mijn voorkeur heeft iemand uit de omgeving Nijmegen. Kan jij mij hiermee helpen? dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Ondernemingsplan Opstellen voor Modemerk

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 17 mrtLaatst gewijzigd: 25 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor een modemerk voor mij kan schrijven. Ben je geïnteresseerd? Ik zie je offerte graag tegemoet.

Ondernemingsplan voor Bedrijfsovername

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 17 mrt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij wil helpen met het schrijven van een ondernemingsplan. Doelstelling van het plan is een bedrijfsovername, hiervoor heb ik dus een hoge financiering nodig. Alle jaarcijfers en prijs is aan bezig van het bedrijf en een eigen plan waar u wat kunt uithalen. Kan jij me helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Ondernemersplan Elektrotechniek

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een ondernemingsplan nodig voor een goedkeuring bij het UWV. Ik werk in de installatie techniek en heb een kort maar duidelijk plan nodig. Ik heb een lang curriculum vitae en veel werkervaring. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zou ik op prijs stellen. Ben je geïnteresseerd en kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Ondernemingsplan voor Hondenuitlaatservice

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 9 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrt8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor een hondenuitlaatservice voor mij kan schrijven. Ben je geïnteresseerd? Ik zie je offerte graag tegemoet.

Bedrijfsplan Schrijven voor Bejaardenhuis

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 9 mrtLaatst gewijzigd: 10 mrt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn van plan om een bejaardenhuis te starten en hiervoor zijn wij nu op zoek naar een freelancer die een goed en waterdicht op maat gemaakte bedrijfsplan voor ons wil schrijven. Het betreft een stichting die we willen opzetten in de omgeving Amsterdam. Het zou fijn zijn als we bij ons op locatie kunnen afspreken. Kan jij ons hiermee helpen, dan komen we graag in contact om…

Ondernemersplan voor Transportbedrijf

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 5 mrtLaatst gewijzigd: 10 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Het gaat om een bedrijf in de transport met grote containers, expeditie werkzaamheden. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zou ik op prijs stellen, maar is niet per se nodig. Ik woon in Ridderkerk. Heb je interesse en kan je mij helpen? Ik zie je offerte graag tegemoet.

Ondernemingsplan voor Restaurant Roosendaal

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 4 mrtLaatst gewijzigd: 10 mrt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die onze ideeën kan verwerken in een ondernemingsplan. Middels dit plan willen wij ook de financiering aanvragen. Graag iemand met verstand van zaken met betrekking tot het starten van een horecaonderneming. Vooraf een persoonlijk gesprek zodat we de situatie en ideeën goed toe kunnen lichten, wij wonen in Roosendaal. We zouden het fijn vinden…