Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Overige Websites & Applicaties

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Verhuizen Domein en Website van Wix naar Kleine Aanbieder

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 15 janLaatst gewijzigd: 15 jan7 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn domein en website van Wix naar een kleine aanbieder zou kunnen verhuizen. Op dit moment draait mijn website bij WIX. Echter vind ik het geheel technisch niet supergoed werken. Ook de boekingsmodule werkt geregeld niet zoals het hoort op mobiele devices. Graag wil ik een duurzame oplossing waarbij ik niet ieder jaar hoef te switchen van…

Programmeur van API voor Koppeling (EAN Code)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 15 janLaatst gewijzigd: 15 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een programmeur die op basis van een API een koppeling gan ontwikkelen. Wij willen graag een API waarmee je EAN codes kan koppelen aan onze producten. Het betreft ongeveer 3000 producten. Het is voor een webshop als onderdeel van mijnwebwinkel, helaas hebben wij hier geen geschikte tool voor. Wie kan mij hiermee helpen?

Uitleggen van Google Maps Tijdlijn

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 janLaatst gewijzigd: 10 jan2 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij uitleg kan geven over de Google Maps tijdlijn omdat ik op plaatsen kom waar ik nooit geweest ben. Wie kan mij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Website/Platform voor Kamerverhuur Branche

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 10 janLaatst gewijzigd: 15 jan15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een website/platform zou kunnen bouwen voor kamerverhuur. Een voorbeeld link van hoe ik het zou willen kan ik je toesturen. Budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

App of Website Maken voor Mensen met een Beperking

Budget: € 500 tot € 2500Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 12 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een app of website developer. De datingsite van Nederland voor mensen met een lichamelijke, visuele en licht verstandelijke beperking en/ of een vorm van autisme bestaat in april 2019 alweer 10 jaar en dat mogen we natuurlijk niet voorbij laten gaan. De website is zeer verouderd en daarom willen wij graag een app of nieuwe website ontwikkelen (vergelijkbaar…

Squarespace Koppelen aan Mailchimp/Stripes

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 13 jan1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, In Squarespace heb ik een e-course gemaakt. Ik maak daarbij gebruik van Mailchimp en Stripe en Paypal voor de betalingen. Alleen nu ik de betalingsmodaliteit eraan gehangen heb loopt alles in de soep. Ik heb dus hulp nodig van iemand die Squarespace en het koppelen aan Mailchimp en bv Stripes goed kent. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Maatwerk Hulp Huddle en Active Campaign

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 4 janLaatst gewijzigd: 4 jan1 reactie (pauze)
Beste freelancers, We zijn een bedrijf dat met Active Campaign werkt als marketingtool en met Huddle als communityplatform voor onze leden. Er zijn Webhooks aangemaakt in Active Campaign en de koppeling loopt goed. Toch gebeuren er af en toe rare dingen zoals het handmatig toevoegen van een persoon in AC leidt tot automatisch opvoeren in Huddle voor een aantal zaken en een aantal niet. Kortom ik ben…

Programmeur voor Api Koppeling Maken

Budget: € 30 tot € 50 p.u.Geplaatst: 28-12-2018Laatst gewijzigd: 28-12-20186 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zoeken een programneur die voor ons een API koppeling kan maken tussen Gripp en Jorrt boekhoudpakket. In deze koppeling dient alle gegevens met elkander gesynchroniseerd te worden. Dat hoeft niet veel werk te kosten gezien beide mogelijkheid hebben voor complete API verbinding en koppeling. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Spider Maken voor Voorraadgegevens Ophalen

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 20-12-2018Laatst gewijzigd: 30-12-20187 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een Spider kan maken om voorraadgegevens van website leverancier te halen met CSV als output bestand. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Akeneo Specialist voor Hulp Imports en Inrichting

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 18-12-2018Laatst gewijzigd: 18-12-2018geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Akeneo 2.3 specialist. Ik heb hulp nodig bij imports en de inrichting. Ik zie graag een reactie tegemoet.