Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Overige Websites & Applicaties

Freelance opdrachten: Overige Websites & Applicaties

Programma om declarabele uren bij te houden

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 20 jun
Reacties: 10
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 28 jun
Status: Gepauzeerd
Het maken van een eenvoudig en overzichtelijk programma om uren te schrijven ( declarabele uren bij te houden) voor een juridisch advieskantoor van 3 personen. Functionaliteiten: uren/ tijdseenheden invoeren; omschrijving van bestede tijd invoeren, liefst met keuze uit een aantal standaardomschrijvingen; keuze uit een aantal verschillende uurtarieven per medewerker. Dit alles gaat normaal per dossier,…

Python Developer voor Integratie Dashboards

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 jun
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 26 jun
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Python developer voor het integreren van 3 of meer online dashboards tot 1 overzicht. Interesse? Reageer direct!

PostNL API Koppeling met Wix Website

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21 jun
Reacties: 3
Locatie: Elst
Laatst gewijzigd: 21 jun
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Opdracht: PostNL API koppeling maken met Wix website provider. Ik wil voor mijn huidige website een koppeling maken tussen de ordergegevens die binnenkomen via mijn website op het wix.com platform naar PostNL. Dit moet door middel van een API gedaan worden en het gaat alleen om de adresgegevens: https://developer.postnl.nl. Graag wil ik weten hoelang je ermee bezig bent en hoeveel…

Nextcloud Programmeur Gezocht

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 24 mei
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 21 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor onze goed werkende nextcloud omgeving zoeken wij per direct een professional die ons platform kan optimaliseren. De werkzaamheden zijn op uurbasis of op projectbasis en kunnen periodiek gefactureerd worden. Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance Learndash Specialist Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 mei
Reacties: 1
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 15 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Learndash specialist als hulplijn bij huidige en toekomstige code snippets aanvragen. Voor nu: een member uit LD group verwijderen; een X aantal dagen na aankoop Woocommerce product OF een X aantal dagen na enrollment LD group. Op te leveren als code snippet, waarbij GROUP ID = '' en DAGEN = '' ingevuld kan worden. Ik zie jullie reacties graag…

Hulp gevraagd bij Nextcloud-omgeving

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 14 jun
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 14 jun
Status: Gesloten
Werkzaamheden waar ik hulp bij nodig heb:  1. Nextcloud omgeving updaten van 21 naar meest recente, 2. Nextcloud omgeving optimaliseren in snelheid en gebruiksgemak. 3. Koppeling met Wordpress website en Nextcloud omgeving maken, 4. Af en toe zaken updaten, optimaliseren, bijwerken en ondersteunen bij het in de lucht houden van Nextcloud omgeving. Ik zoek iemand met aantoonbaar ervaring in Nextcloud!

Online Catalogus Website Opzetten

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 9 jun
Reacties: 20
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 10 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die 3 keer een online catalogus website kan opzetten. Dus eigenlijk een webshop maar dat je niet kan afrekenen. Alleen informatie bekijken en opvragen. CMS naar keuze maar we denken dat WordPress het beste is. Wij zien jullie offertes graag tegemoet.

Bestaande Website naar Wix of Squarespace

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 3 jun
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 10 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben fotograaf en ik ben op zoek naar een freelancer die mijn bestaande website kan namaken in Wix of Squarespace. Er moet alleen nog 1 pagina bij en graag ook kijken naar vindbaarheid. Bij interesse hoor ik het graag. Gelieve alleen reageren als je Wixx of SS ervaring hebt ik sta niet open voor een andere optie.  

Freelance Word Expert Gezocht voor Macro's

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 20 apr
Reacties: 6
Locatie: Apeldoorn
Laatst gewijzigd: 7 jun
Status: Match!
Beste freelancers, De opdracht betreft het aanpassen van tiental Macro's in Word. Vergoeding €60 per uur. Graag bij reactie ervaring vermelden. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Handige ITer Gezocht voor Schrijver

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 30 mei
Reacties: 2
Locatie: Omgeving Rotterdam
Laatst gewijzigd: 4 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben schrijver en journalist en ben op zoek naar een IT-er om mijn werkzaamheden, zoals podcasts et cetera, verder te ontwikkelen. Ik heb de benodigde informatie zodat er ook iets te leren valt. Ben je geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van je.