Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Overige Websites & Applicaties

Freelance opdrachten: Overige Websites & Applicaties

Lightspeed ontwikkelaar gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20 mrt
Reacties: 2
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 09:20
Status: Open
Beste freelancers, We zoeken een lightspeed ontwikkelaar die een website kan maken in Lightspeed. Ze hebben al een website en willen een nieuwe ontwikkelen in een nieuw thema. Wij zijn een marketing bureau waar je onder werkt als onderaannemer. Wanneer deze nieuwe website staat zullen wij de verdere online marketing oppakken.

Website Bouwer Gezocht voor 3 Opdrachten

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10 mrt
Reacties: 14
Locatie: Zaandam
Laatst gewijzigd: 18 mrt
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een website bouwer die per direct beschikbaar is voor 3 opdrachten van onze vaste opdrachtgevers.  De opdrachten bestaan uit het bouwen van 2 websites met informatieve doeleinden en 1 landingspagina. Elke website is voor een andere opdrachtgever.  Naast de 3 opdrachten zoeken wij iemand waarmee wij een vaste samenwerking kunnen aangaan en ons 'preferred…

Website Ontwerpen voor Kinderdagverblijf

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27 feb
Reacties: 15
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 10 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een website kan ontwerpen, het is voor een kinderdagverblijf.  Kan jij mij helpen? Dan hoor ik graag van je.

Algemene Kritische Blik op Website

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 feb
Reacties: 15
Locatie: Katwijk
Laatst gewijzigd: 21 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kritische blik kan werpen op mijn website en niet bang is om te zeggen wat hij of zij denkt. Dit kan gaan om tekstfouten, omschrijvingen van dienstverlening of wat je maar tegen komt. Bij interesse zal ik de link van mijn website doorsturen. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Freelancer met Web Scraping Ervaring

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 16 feb
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 17 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wie heeft er ervaring met web scraping? Ik ben namelijk op zoek naar een freelancer voor een enkele kleine web scraping job. Ben jij beschikbaar? Dan zie ik graag een reactie tegemoet.

Invulling Strato Website

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 21 jan
Reacties: 10
Locatie: Den Helder
Laatst gewijzigd: 15 feb
Status: Match!
Beste freelancers, Ik heb een website bij Strato en deze wil ik graag invulling laten geven zodat het er allemaal even wat netter en professioneler uitziet. Budget komen we wel over uit. Interesse? Reageer direct!

Partner voor Nieuwe Koop en Verkoop Website

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 7 feb
Reacties: 3
Locatie: Bovensmilde
Laatst gewijzigd: 10 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een zakelijk partner om samen (50/50 basis) een nieuwe koop/verkoop website op te zetten. Deze website is gericht op een bepaalde doelgroep, waarbij zowel tweedehands producten als nieuwe producten worden aangeboden. Maar ook diensten en informatie. De partner die ik zoek neemt het hele website gebeuren voor zijn rekening: ontwikkeling van de website, design,…

Urenregistratie Database Omzetten (Amsterdam)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17 jan
Reacties: 11
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 8 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een urenregistratie database in access. Ik wil dit om laten zetten in een software met extra opties. Het gaat om urenregistratie van een uitzendbureau. Bij interesse hoor ik graag van je.

KNAP API Mutaties Inlezen en Opslaan in Tabel

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 2 feb
Reacties: 2
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 2 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die voor ons een basis kan ontwikkelen met de KNAP API. Doel van de applicatie is dat we binnenkomende betalingen kunnen matchen met bestellingen in onze webshop zodat we dit zoveel mogelijk kunnen automatiseren. De applicatie moet dus te verbinden zijn met onze KNAB omgeving en data er uit halen en plaatsen in een database (mutaties tabel). De rest zullen…

Eenvoudige Website met Quote of the Day

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 16 jan
Reacties: 11
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 30 jan
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een eenvoudige website. Hieronder de opdracht in het Engels: Aim is to realise a ‘Quote of the Day’ website, where one quote is prominently shown on the homepage every day. Part of the homepage should accommodate a standard size advertising banner. It should be possible to add quotes many weeks in advance (to…