Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia

3D CAD Designer voor Telefoonhoesjes Gezocht

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 17:05Laatst gewijzigd: 17:291 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een 3D CAD file designer, voor telefoonhoesjes. Mocht je ervaring hebben met 3D CAD files, dan zie ik graag een reactie tegemoet. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.   

Tekenaar voor Geboortekaartje Gezocht (Den Haag)

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 18 novLaatst gewijzigd: 18 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een geboortekaartje zijn wij op zoek naar een tekenaar. We willen graag een leuke, levendige tekening in zwart wit en hebben al een duidelijk idee over het totale plaatje. Het zou fijn zijn als we op korte termijn in ieder geval één keer om de tafel kunnen zitten om even ideeën uit te wisselen. Wij wonen zelf in Den Haag. Graag een reactie bij interesse.

Ontwerpen van Grote Visuals op Kantoorwanden

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 novLaatst gewijzigd: 17 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een grafisch vormgever die een aantal visuals kan ontwerpen. Deze visuals worden op een drietal grote wanden geplaatst op onze kantoren en dienen uit te stralen waar onze organisatie voor staat en naartoe wil. Hiervoor zoek ik een creatieve freelancer die op basis van onze input iets moois kan maken (denk aan een mix van verschillende…

Aanpassen STL Bestand van Sieraadontwerp

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 novLaatst gewijzigd: 17 nov2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een simpel .stl bestand kan aanpassen. Ik heb mijn sieraadontwerp als STL bestand waarvan enkele maten aangepast moeten worden. Het gaat om een object met twee cirkels die in diameter aangepast moeten worden, net iets moeilijker dan alleen maar schalen omdat de verhoudingen veranderd moeten worden. Bij interesse hoor ik het graag.

Videograaf voor Bruiloft Gezocht (2 December)

Budget: € 350 tot € 700Geplaatst: 17 novLaatst gewijzigd: 15:5210 reacties
Beste freelancers, Voor ons huwelijk in regio Utrechtse Heuvelrug, zijn wij op zoek naar een videograaf die graag op 2 december van 13.00-21.00u bij ons kan komen filmen. Graag ontvangen wij een weddingclip en indien mogelijk alle ruwe data.  Schatting kosten: 700,- Bij interesse horen we het graag.

Filmen van het Uitbenen van Rund (Almere)

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 16 novLaatst gewijzigd: 17 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij willen een professionele video maken van het uitbenen van een koe tot een steak. De video moet ongeveer 180 seconden duren. Het moet qua licht en geluid gewoon goed zijn en een WOW gevoel geven.  De deadline is 20 november as. We zien graag een reactie tegemoet.

Fotograaf gezocht voor Groepsfoto's (Rotterdam)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 16 novLaatst gewijzigd: 18 nov9 reacties
Beste freelancers, Een politieke Partij in Rotterdam zoekt een fotograaf voor het maken van sfeervolle groepsfoto's. Wij willen dit op 2 december uitvoeren op diverse locaties in Rotterdam. De verwachte tijdsinschatting is van 10.00 uur 's-ochtends tot ongeveer 15.00 uur. Wie kan ons helpen?

Illustraties voor een (Kinder) Prentenboek

Budget: € 20 tot € 300Geplaatst: 16 novLaatst gewijzigd: 18 nov20 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben bezig met het maken van een prentenboek voor kinderen tussen de 1-3 jaar en hun ouders. Voor een prentenboek zijn natuurlijk illustraties nodig, en aangezien ik zelf totaal niet kan tekenen ben ik naar iemand op zoek die mij hierbij kan en wil helpen. Het verhaal is in rijm vormgegeven en bij ieder stukje rijm is het de bedoeling dat een illustratie komt. Het zal gaan om…

Video Trailer Laten Maken (Deadline 7 December)

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 15 novLaatst gewijzigd: 15 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij willen een video (trailer) maken van ons gedachtegoed. - Trailer moet ongeveer 30 seconden duren - Storyline ligt klaar - Moet aanspreken, energiek zijn en een WOW gevoel geven - Combi van 'echte mensen' en animaties, zelfde concept als trailer van Abstract - Netflix - Deadline is 7 december We zien graag een reactie tegemoet.

Fotograaf voor Kraamfeest (17 December, Amsterdam)

Budget: € 75 tot € 175Geplaatst: 14 novLaatst gewijzigd: 17 nov9 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een (kraam)feest op 17 december zoek ik een fotograaf. Het gaat om 3 uurtjes (15.30u-18.30u). We willen graag leuke foto's als herinnering zonder zelf de foto's te hoeven maken. Budget € 30 - € 50 per uur. Foto's per mail of usb aanleveren. Locatie: Amsterdam.