Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia

Freelance opdrachten:

Ruim 50 illustraties voor sprekend en vrolijk kinderboek

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20 sep
Reacties: 9
Locatie: Medemblik
Laatst gewijzigd: 18:55
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor een vrolijk kleurrijk kinderboek dat uitsluitend uit illustraties zal bestaan. Het karakter en de manier waarop de illustraties eruit dienen te zien is al bekend, dit wordt namelijk het 2e boek en ik wil dezelfde stijl doorvoeren. Het gaat om 52 illustraties, met verschillende groottes. De stijl is felle en heldere kleuren, met vrolijke illustraties…

3D tekening

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17:05
Reacties: 0
Locatie: Boskoop
Laatst gewijzigd: 17:05
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een 3D tekening kan maken voor een aluminium Dubbeldekker Ponton Boot Party 10 meter, zodat een snijpakket kan laten maken. Model schets heb ik al. Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Grafisch vormgever voor E-book

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 7 sep
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 23 sep
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben bezig met een ontwikkelen van een (e-)book om orthomoleculaire therapie met koken te verbinden. Er komt steeds meer vraag naar orthomoleculaire therapie en er is veel onduidelijkheid hoe je dit toepast in je eigen patroon. Ik wil dit graag publiceren. Ik heb hulp nodig met de vormgeving en indeling van de paginas.

Grafisch ontwerper

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20 sep
Reacties: 11
Locatie: Amstelveen
Laatst gewijzigd: 23 sep
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het maken/bewerken van foto's, videos flyers etc. Opdracht bestaat uit meerdere ' kleine ' opdrachten gedurende een langere periode voor meerdere ondernemingen.

Teck-pack en tekeningen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 22 sep
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 23 sep
Status: Open
Beste freelancers,  Ik ben opzoek naar iemand die een teck pack en een duidelijke tekeningen kan ontwerpen van een basic kleding stuk.

Abaya lijn

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 4 sep
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 22 sep
Status: Open
Beste freelancers, Ik wil graag een abaya lijn starten en ben op zoek naar iemand die mij graag willen helpen met het ontwerpen er van.  Ik hoor het graag!

Fotograferen van Barbermeubels.

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 4 sep
Reacties: 3
Locatie: Showroom in Roosendaal
Laatst gewijzigd: 22 sep
Status: Open
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een fotograaf die foto's zou kunnen maken van 8 kapperstoelen en 2 barbermeubels. De stoelen zouden we graag gefotografeerd willen hebben met een witte achtergrond en eventueel filmpjes van de stoel op een draaiplateau. Ook zijn er een aantal foto's en filmpjes nodig met de stoelen en meubels waarvoor wij zelf een model hebben. Ook zouden we graag willen…

Volledige huisstijl voor winkelformule

Budget: > € 2000
Geplaatst: 20 sep
Reacties: 10
Locatie: Etten-Leur
Laatst gewijzigd: 22 sep
Status: Open
Beste freelancers, Opzoek naar een passende freelancer voor een volledig nieuwe huisstijl. Owh nee, het logo is reeds een feit maar de kleurencombi nog niet ;-) Wat hebben we o.a. nodig; kleurenpallet huisstijl, tasjes, instore displays, bedrijfskleding, prijskaartjes, ontwerp Shopify webshop en.......... Zoeken een ervaren designer die past bij deze bijzondere formule die alles met een twist benaderd.…

Herontwerpen flyer en brochure

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 6 sep
Reacties: 15
Locatie: Hazerswoude Dorp
Laatst gewijzigd: 22 sep
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, We zouden graag twee flyers en een brochure laten herontwerpen. We hebben een bestaand ontwerp als inspiratie. Ons ontwerp mag iets frisser/ moderner, maar wel zakelijk.

Illustrator/designer voor bordspel

Budget: > € 2000
Geplaatst: 21 aug
Reacties: 14
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 22 sep
Status: Gepauzeerd
Beste professional, Ik ben op zoek naar een illustrator/grafisch vormgever die ervaring heeft met het ontwerpen van bordspellen. Het gaat om een bordspel (thema: amusementspark) dat al ruim 1 jaar in ontwikkeling is, voor spelers vanaf 10 jaar. De ontwerpen bestaan uit: • Spelbord (81x54 cm) en hulpbord (A4) • Spelregelboekje • Speldoos • Logo van het spel • 80 speelkaarten…