Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia

Interactieve Videoclip Editten

Budget: € 200 tot € 350Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 23 apr5 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een video-editor die een (interactieve) videoclip kan maken van goede (tv-waardige) kwaliteit. Het zal voor een groot gedeelte green-screen moeten worden, met interactieve gedeeltes. Ik leg de bedoeling graag persoonlijk uit via mail. Kan je dit, dan kom ik graag met je in contact.

Opmaak Tekst voor Lifestyle Magazine

Budget: € 500 tot € 650Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 23 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Gezocht: grafisch ontwerper voor opmaak van een lifestyle magazine. Opmaak van ongeveer 24 pagina's tekst plus een inhoudsopgave. Wij zijn een uitgever van diverse media. Wij starten op 1 juni 2018. Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.

Flyers Maken voor Koningsnacht en Koningsdag (Spoed)

Budget: € 20 tot € 80Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 23 apr9 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar iemand die voor een vaste prijs flyers kan maken. Ik wil ze het liefst vanavond af hebben. De flyers die gemaakt moeten worden zijn voor feesten, zoals koningsnacht en koningsdag. Wie is geïnteresseerd in deze opdracht? Ik zie graag een reactie inclusief vast tarief per flyer tegemoet.

Logo voor Uitnodiging van een Bruiloft

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 23 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor de uitnodiging van onze bruiloft hebben wij een 'logo' in gedachten. Zelf hebben we een basis uitwerking gemaakt (zie bijlage) en we zoeken iemand die dit voor ons kan perfectioneren. Het gaat om een zwart-wit beeld van een wakeboarder en een kerstboom. We hebben een beperkt budget van rond de 75 euro in gedacht. Kan je ons hiervoor helpen dan horen we dit graag.

Emotie Kaartjes Ontwerpen voor Coaching

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 21 aprLaatst gewijzigd: 22 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wie zou 10 kaartjes kunnen ontwerpen in een kunstzinnige stijl over 10 verschillende emoties afgeleverd op karton? Kaartjes moeten ongeveer A6 formaat zijn. De emoties zijn: blij, boos, verdrietig, gefrustreerd, bang, zenuwachtig, vermoeid, verveeld, afwachtend, liefdevol. Graag een reactie bij interesse.

2D Tekenaar voor Design van Tas

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 21 aprLaatst gewijzigd: 23 apr9 reacties
Beste freelancers, Opdracht: Op zoek naar een 2D tekenaar met oog op luxe en marketing! Ik ben op zoek naar een 2D tekenaar die me kan helpen om mijn design tas visueel te maken a.d.h.v. mijn aanwijzingen, sketches, toevoegingen, filosofie en materiaal. Met 21 verschillende gemakheden betreft berging betreft dit de meest multifunctionele business - sport bag op de huidige markt. Ik hoor graag…

Technisch Tekenaar Gezocht voor Camera Rugzak

Budget: € 30 tot € 50 p.u.Geplaatst: 20 aprLaatst gewijzigd: 23 apr5 reacties
Beste freelancers, Voor een nieuw te ontwerpen camera rugzak zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar die op basis van aanwijzingen en ruwe schetsen een detail tekening kan maken. Het bestand moet uiteindelijk in Fusion te openen zijn en bewerkt kunnen worden. Tarief: euro 50,- ex BTW per uur. Graag zien we vooraf een portfolio van eerdere ontwerpen.

Ontwerp voor Tattoo Sleeve

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 20 aprLaatst gewijzigd: 21 apr4 reacties
Beste freelancer, Ik zoek een creatief persoon die voor mij een tattoo sleeve kan/wil maken. De sleeve bevat een aantal elementen uit mijn eigen levensloop en moet één geheel been vullen van mooie plaatjes met vloeiende overgangen. Het is van heup/lies tot aan de enkel. Het betreft een zwart, grijze tattoo. Wie kan mij helpen?

Hands-On UX Designer voor Innovatief Product

Budget: € 40 tot € 80 p.u.Geplaatst: 20 aprLaatst gewijzigd: 23 apr9 reacties
Beste freelancers, Voor het uitwerken van een innovatief product om te verduurzamen zoeken wij een ervaren en hands-on UX designer. Het project beslaat een week, wij zijn zeer flexibel in de uitvoering en willen a.s.a.p. beginnen. We plannen enkele dagdelen in om de doelstellingen goed te krijgen, waarna het resultaat verwerkt wordt in een ontwikkel opdracht. De gezochte persoon dient vooral te voelen…

Triquetra Symbool Uitwerken

Budget: € 25 tot € 75Geplaatst: 20 aprLaatst gewijzigd: 23 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons het Triquetra symbool ombuigen voor ons en in alle bestanden voor druk en digitaal wilt maken De Triniteits-knoop (de knoop van de drie-eenheid) willen wij alleen dan ipv een cirkel in het midden willen we daar een mooi groot hart voor in de plaats. Het hart moet symboliseren dat de betekenis van de 3 knopen samenhangt met liefde. https://sites.google.com/a/dbz.be/expressie-van-de-eindigheid/home/symbolen/triquetra/triq-1.gif?attredirects=0…