Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia

3D Schets van Gevelontwerp (Reclame)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 13 julLaatst gewijzigd: 00:487 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die voor ons een 3D schets kan maken voor een gevelreclame opdracht. Het is de bedoeling dat wij op enkele plaatsen in een grote bedrijfsruimte het logo van dit bedrijf gaan plaatsen. Er moet rekening gehouden worden met de aanzichten. Ook moeten er schetsen gemaakt worden met de zichtlijnen op de plattegrond inclusief een toelichting. Ik zie graag een reactie…

YouTube Editor met Liefde voor Katten

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 13 julLaatst gewijzigd: 13 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een (beginnend) YouTube editor met humor en liefde voor katten. Ik ben mij aan het oriënteren of ik het editen van mijn video's voor mijn startende YouTube kanaal kan uitbesteden. Ik wil wekelijks of eens per twee weken een nieuwe video online hebben op mijn kanaal. Het thema zal altijd katten zijn en variëren van interviews, reviews of informatief…

Logo voor Sea Moss Gel

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 13 julLaatst gewijzigd: 13 jul11 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb een logo nodig voor het verkopen van sea moss gel. Dit is gemaakt van sea moss en toe te voegen aan bijv smoothies. Ik zou graag een logo willen van een zeemeermin op een rots tussen de seamoss. Ik heb het logo zo snel mogelijk nodig en zoek iemand die op korte termijn beschikbaar is. Kan jij mij helpen, stuur dan een reactie met voorbeelden van voorgaand werk.

Retro Illustraties voor Prentenboek

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 10 julLaatst gewijzigd: 11 jul9 reacties
Beste freelancers, Voor een prentenboek met nonsense nursery rhymes ben ik op zoek naar een illustrator. Het gaat om 12 illustraties in vintage (retro) stijl. Schilderachtig in de stijl van Cornelis Jetses met diepte en detail. Ik hoor graag van jullie.

Sieraadontwerper Gezocht (Vleuten)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 10 julLaatst gewijzigd: 13 jul1 reactie (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een sieraadontwerper voor zowel de tekening als uitvoering van een sieraad. Degene die ik zoek moet mij ook kunnen ondersteunen in het verdere proces. Heb je interesse? Ik zie je bericht graag tegemoet.

Logo voor Reisorganisatie Ontwerpen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 10 julLaatst gewijzigd: 13 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wie o wie is creatief, meedenkend en gedreven om voor onze reisorganisatie een logo te ontwerpen? Ons bedrijf is een touroperator voor groeps- en privé rondreizen. Het logo mag vrolijk en speels maar tegelijkertijd ook duidelijk zijn.  Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je offerte graag tegemoet.

Technisch Kleding Ontwerpen van Hoodies

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 10 julLaatst gewijzigd: 11 jul3 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die ontwerpen en technische tekeningen van kleding in verschillende maten kan maken. Het gaat hier voornamelijk over hoodies en broeken die ik wil laten maken. Ik heb de ideeën in mijn hoofd maar weet zelf niet hoe dat moet. Ik zoek dus iemand die mijn ideeën goed kan doorvertalen naar mooie ontwerpen. Kan jij mij hiermee helpen? Dan deel…

Illustrator voor Kinderboekje Gezocht

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 10 julLaatst gewijzigd: 10 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor mijn geschreven kinderboekje.  Het gaat in totaal om twaalf tekeningen. Ben jij de illustrator die kinderen aanspreek, dan zie ik je reactie met voorbeelden van illustraties voor kinderen graag tegemoet en kan ik je voorzien van meer informatie over mijn kinderboekje.

Freelancer voor Revit Aanpassingen (Spoed)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 9 julLaatst gewijzigd: 9 julgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een freelancer die ons kan helpen met het volgende: We hebben ons gebouw in Revit met o.a. de koffiemachine, daarboven zit een 3D geo marker (die we graag boven het gebouw willen hebben). Daarbij de mogelijkheid om op de marker te klikken en bij de proporties een afbeelding van de koffiemachine tonen.  Vanmiddag nodig. Ben jij hiervoor beschikbaar? Stuur ons snel…

Visual Designer voor Nagellak Webshop (Spoed)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 9 julLaatst gewijzigd: 10 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor de leukste gel nagellak webshop zijn we op zoek naar een freelancer die de reeds bepaalde sfeer van een collectie/product lancering kan vertalen naar online banners. Van social banners tot en met nieuwsbrieven. LET OP: wij zijn per direct opzoek! Ben jij degene die ons kan helpen? Stuur ons een berichtje!