Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia

Portrettekenaar voor Verjaardagsfeest (8 September, Houten)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 augLaatst gewijzigd: 21:443 reacties
Beste freelancers, Op ons verjaardagsfeest zouden we het leuk vinden om vrienden een portretje mee te geven. De bijeenkomst is op 8 september van vier tot zeven. We verwachten veertig mensen. Maar niet ieder zal ervoor gaan zitten. We wonen in houten. We zijn heel benieuwd naar reacties.

Tekening Laten Maken (Jaren 50 Stijl)

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 17 augLaatst gewijzigd: 17 aug5 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor een afscheid van een collega een tekening kan maken met als thema "circus/Dog and pony show" in de jaren 50 stijl met 7 (redelijk) herkenbare figuren. Lastige bijkomstigheid is dat we de tekening 30 augustus nodig hebben. opzet: circuspiste met in het midden een pony met daarop een hond en een dompteur. daarbij 6 circus artiesten waarvan…

Brochure Maken voor Goed Doel (Beperkt Budget)

Budget: € 35 tot € 100Geplaatst: 17 augLaatst gewijzigd: 17 aug8 reacties
Beste freelancers, Wij zijn een goede doelen initiatief gestart om bomen te planten in de Sahara. Om de werking van ons watergeef-product duidelijk te maken aan lokale overheden, zoeken we een tekenaar (digitaal) voor onze brochure. Wij kunnen slechts een kleine vergoeding betalen, maar de impact van jouw tekeningen is groot. Wij gaan duizenden bomen in de Sahara planten en ons product vergroot…

Ontwerp voor Speelkaarten en Doosje

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 16 augLaatst gewijzigd: 16 aug7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, De opdracht: Ontwerp van een doosje voor speelkaarten, en de achterzijde van de speelkaarten zelf. Zie bijlage voor het template. We zien graag een reactie tegemoet.

Productfoto's Maken (Omgeving Limburg)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 16 augLaatst gewijzigd: 16 aug4 reacties
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe webshop zoek ik iemand die een zestal mooie productfoto's kan maken. Het zijn redelijk forse artikelen. (1,5 meter hoog en 1 meter breed). Liefst omgeving Limburg of zuid oost Brabant zodat ik er niet te ver mee hoef te zeulen. Ik zie graag jullie reacties tegemoet.

Illustrator voor 2 Schetsen Lichtmast

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 augLaatst gewijzigd: 16:309 reacties
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator voor een simpele weergave/schets van een lichtmast(verkeerspaal) ter ondersteuning van een presentatie. Het gaat om 2 maal een a4 formaat. Dit tegen een normaal uur tarief. Bij interesse hoor ik het graag.

Grafisch ontwerper voor Reeks van 12 Tekeningen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 augLaatst gewijzigd: 17 aug10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een grafisch ontwerper die 12 tekeningen maakt met een vooraf bepaald thema. De tekeningen moeten alle in dezelfde stijl zijn en daarmee herkenbaar zijn als behorende bij dezelfde reeks van tekeningen. Liefst een stijl die eenvoudig (gestileerd) is met niet al te veel detail. De tekeningen zullen samen met een "one-liner" op een A2 formaat worden gedrukt om binnen…

Vormgever Gezocht voor een Evenementenbureau

Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 14 augLaatst gewijzigd: 17 aug10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor ons evenementenbureau in Rotterdam, zijn we op zoek naar een betaalbare en goede vormgever. De werkzaamheden bestaan uit het vormgeven van: • Eventprogramma's • Wellicht een keer een logo ontwerpen • Informatiemateriaal opmaken • Vormgeving voor mailings • Kaartjes maken • of wellicht wat anders. Het is vaak snelle handel. Mocht dit werk je…

Digitaal Ontwerp Kledingstuk a.d.h.v. Schets

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 14 augLaatst gewijzigd: 16 aug3 reacties
Beste freelancers, Gezocht: Digitaal ontwerp van ontwerpschetsen kleding. Het betreft een ontwerp voor hoodie en t-shirt (voor- / achterzijde). Eigen inbreng en inspiratie in overleg welkom. Vergoeding in overleg. Interesse? Laat even wat horen.

Fotograaf Gezocht voor Fotograferen Digitale Schermen

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 14 augLaatst gewijzigd: 17 aug6 reacties
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf die op korte termijn (deze week) beschikbaar is voor het shooten van enkele campagnes op digitale schermen in Amsterdam en Rotterdam. Budget max €150 totaal.