Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia

Professionele Animator voor Meerdere Video's

Budget: € 100 tot € 1500Geplaatst: 11:45Laatst gewijzigd: 13:379 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die animatievideo's kan maken. Een uitgeverij uit Amsterdam wil meerdere video's produceren voor nieuwe en bestaande lesmethoden. De focus ligt op instructie en promotie. Graag willen we 2D-video's met een voice-over in het Nederlands en eventueel Engels (wellicht ken jij iemand met wie je samenwerkt). De eerste video is ca. 90 sec. en geheel…

Productfoto's van Frames Kunstwerken

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 11:25Laatst gewijzigd: 12:397 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een productfotograaf die een 30-40 tal foto's kan maken van de verschillende frames die wij aanbieden rondom onze kunstwerken. Deze frames variëren in omvang van 20x30 tot 125x190cm. Wij zitten in de omgeving Amsterdam. Bij interesse horen wij het graag.

Powerpoint Expert Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 09:45Laatst gewijzigd: 12:536 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij kan helpen met het maken van een strakke PowerPoint. Er is haast geboden. Wie kan mij op zeer korte termijn helpen?  

Photoshop Deskundige Gevraagd (Retoucheren)

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 27 junLaatst gewijzigd: 10:0510 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor het vrijstaand maken en retoucheren van productfoto’s van electrisch gereedschap zoeken we iemand die bedreven is in Photoshop. Het werk kan thuis uitgevoerd worden. Het zal in eerste instantie om ongeveer 25 foto’s gaan. Wanneer de samenwerking bevalt kunnen eventueel meer opdrachten volgen. We horen graag van u.

Tekenaar in Manga-stijl Gezocht voor Uniek Kaartje

Budget: € 100 tot € 350Geplaatst: 27 junLaatst gewijzigd: 27 jun4 reacties
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een tekenaar die een Manga strip kan maken van onze 7 weken oude zoon. Voor ons is hij een super held en dat willen we graag aan de hele wereld laten zien. Met zijn donkere haren en diepe ogen keek hij vanaf het eerste moment helder de wereld in, direct klaar om met zijn superkrachten de wereld een beetje beter te maken. Wie kan ons op korte termijn helpen…

Flyers Laten Ontwerpen (Beurs)

Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 27 junLaatst gewijzigd: 27 jun10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij hebben nodig ontwerpen voor a5 flyers welke we voor een beurs willen gebruiken. Geen moeilijke opdracht en we hebben 4 weken de tijd voor oplevering. Kan thuis gedaan worden en indien geschikt gaan wij meer gebruik maken van je diensten. Uur tarief €30. Kennismaking eerst per email. We horen graag van u.

Bruidsfotograaf in Omgeving Bakkum

Budget: € 350 tot € 1800Geplaatst: 26 junLaatst gewijzigd: 27 jun9 reacties
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf voor onze huwelijksdag. Deze dag gaat gebeuren op 16/6/2018 in omgeving Bakkum. Graag willen wij in contact komen met fotografen die foto's in hun portfolio hebben voor bruidsfotografie. We zien jullie reacties tegemoet.

A5 Flyer Ontwerpen voor Zonnebrillenactie

Budget: € 25 tot € 100Geplaatst: 26 junLaatst gewijzigd: 09:2310 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor onze website lancering geven we gratis zonnebrillen weg die wij per post toesturen. Wij willen in de envelop een A5 flyer meesturen, de basis van het ontwerp is al gemaakt. Wie kan ons helpen om hem drukwerk waardig te maken?

DTP'er Gezocht (Concrete Ideeën Uitwerken)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 26 junLaatst gewijzigd: 11:1710 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een DTP'er die bijna concrete ideeën verder kan uitwerken tot: Kant en klare drukbestanden Beeldmateriaal voor webshop Folders & advertenties Omgeving Bemmel (Huissen, Arnhem, Elst, Nijmegen). Heeft u interesse? Dan zien we uw reactie graag tegemoet.

Nieuwe Branding van Bestaand Bedrijf Ontwerpen

Budget: € 100 tot € 3500Geplaatst: 26 junLaatst gewijzigd: 26 jun10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij willen graag een bestaand logo herontwerpen of een volledig nieuw logo voorstellen. Het gaat om een nieuwe branding van oa. logo, etiketten en huisstijl van een bestaand bedrijf. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden en kosten.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad