Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Design & Multimedia
Portret van Foto Tekenen (A4)
Budget: € 20 tot € 60Geplaatst: 12:25Laatst gewijzigd: 13:412 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een portret van een foto kan tekenen op A4 papier. De freelancer hoeft geen ervaring te hebben, maar de persoon moet wel goed kunnen tekenen. Het liefst binnen 2 dagen uitgevoerd en er is een budget van 20 tot 60 euro beschikbaar. Bij interesse hoor ik graag van u.
3D Design Vodka Fles
Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 11:45Laatst gewijzigd: 12:582 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn een start-up die onze visie in realiteit willen transformeren. Wij willen een design laten creëren voor onze vodka fles, waarbij ons idee (dier) een 3D effect moet krijgen op de fles. Onze vraag is heeft u ervaring met 3D designs voor drank flessen? Het design moet van hoge kwaliteit zijn. We zouden graag met u de mogelijkheden bespreken en een afspraak willen maken.…
Videograaf gezocht (Beperkt Budget, 8 Uur)
Budget: € 200 tot € 250Geplaatst: 11:05Laatst gewijzigd: 11:132 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een low budget videograaf voor 15 en 17 augustus. Het gaat om 8 uurtjes filmen, per dag dus vier uur filmen. Budget is 250 euro. Bij interesse hoor ik graag van u.
Tekenaar Gezocht (Stripachtige Stijl)
Budget: € 75 tot € 125Geplaatst: 10:25Laatst gewijzigd: 13:489 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik zoek een tekenaar die in een stripachtige stijl (stijl van de Klare Lijn of Lichtenstein) een tekening kan maken van onze oranje Volkswagen T2 camper met ons gezin erin. Ik wil die tekening, afgedrukt op een wielhoes voor de band op de voorkant van de bus, graag cadeau geven aan mijn vrouw voor haar verjaardag (6 mei). Voor de tekening zelf denk ik aan een budget van 100-125€.…
Tattoo Ontwerp (Zoon, Dochter, Vriend)
Budget: € 10 tot € 50 p.u.Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 24 apr1 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Ik wil graag een tattoo laten ontwerpen. Ik wil een tattoo hebben gerelateerd aan mijn zoon, dochter en vriend. Alle 3 hun namen beginnen met een J. Maar ik wil niet iets standaard. Dus al zou het iets met een letter zijn, dan wil ik geen standaard lettertype. Op mijn linker onderarm heb ik reeds een tattoo welke misschien uitgebreid zou kunnen worden. De tattoo die ik heb zijn…
Bierviltjestekenaar Gezocht (Haarlem)
Budget: € 150 tot € 200Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 24 aprgeen reacties (nieuw)
Beste freelancers, Op 13 mei geven wij een tuinfeest in Haarlem. Wij zoeken een bierviltjestekenaar die ons feest extra leuk wil maken. Het budget wat wij hiervoor hebben is 200 euro. Er zullen ongeveer 80 gasten op het feest aanwezig zijn. Wie kan ons helpen en is beschikbaar op de 13e? We horen graag van u.  
Idee voor Logo Uitwerken (Website, Vintage)
Budget: € 20 tot € 50Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 24 apr9 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik wil graag een nieuw logo voor mijn website laten maken. Ik heb een idee voor een logo, ik heb alleen iemand nodig die het voor mij uitwerkt. Kernwoorden zijn: helder, fris, vintage Mijn budget is circa €40,- . Ik hoor graag wat er voor deze prijs mogelijk is. Alvast bedankt.
Huwelijk Laten Filmen (30 Mei, Arnhem)
Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 24 apr5 reacties
Beste freelancers, Mijn vriend en ik gaan dinsdag 30 mei trouwen bij de Kookplaats in Arnhem. We zoeken nog iemand die de ceremonie met aansluitend de borrel (van 15.20 - 16.30 uur) en het liefst nog meer van de dag zou willen filmen. Ons budget is maximaal 300 euro inclusief reiskosten en videoreportage. We horen graag wie onze dag wil filmen! Als er nog suggesties zijn wat betreft duur van filmen…
Statische Afbeelding Animatie Maken
Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 21 aprLaatst gewijzigd: 22 apr4 reacties
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die deze wereldbol kan laten bewegen (zie bijlage) Het middendeel is een silhouet van een koeienkop, en nu is het de bedoeling dat het raster eromheen draait. Het moet uiteindelijk geïntegreerd worden op een website dus GIF, HTML5 etc. Graag even de totaal prijs vermelden bij een reactie.
Fotograaf voor twee Zakelijke Portretfoto's
Budget: € 30 tot € 50 p.u.Geplaatst: 21 aprLaatst gewijzigd: 21 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die foto's kan maken voor zakelijke doeleinden van twee vrouwen. De foto's dienen het liefst buiten gemaakt te worden, samen en apart. Trefwoorden zijn: zakelijk, formal fashion, edgy, verrassend. De shoot zal naar eigen inschatting een uur bedragen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.  

Zoek een opdracht

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad