Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Boekhouden

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Boekhouder voor een Recent Gestarte Eenmanszaak

Budget: € 20 tot € 5000Geplaatst: 22 febLaatst gewijzigd: 22 feb10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder voor onze hulpdienst. Ik ben recent een eenmanszaak gestart. Een online en telefonische hulpdienst voor 50 plussers. Op ons ondernemersplatform kunnen organisaties hun producten en diensten, tegen betaling beschikbaar stellen voor de doelgroep. Enerzijds helpen we de doelgroep met allerlei vraagstukken, anderzijds koppelen we de behoefte van de…

Hulp bij Boeken van Facturen en Dagafschriften (Exact Online)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 21 febLaatst gewijzigd: 21 feb9 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij op weg kan helpen bij het boeken in Exact Online. Het gaat om in- en verkoop facturen en de dagafschriften van de bank. Plaats: Hendrik-Ido-Ambacht. Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Boekhouder voor Prognose 2019

Budget: € 50 tot € 125Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 14 feb5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder (mag ook een accountant of administratiekantoor zijn) die voor mij een geprognosticeerde resultatenrekening kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning. Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk inkomsten, weinig kosten en geen inventaris en voorraden e.d.). Het gaat om een geprognosticeerde…

Freelance Expert in Exact Online

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 febLaatst gewijzigd: 12 feb9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de boekhouding uit te voeren in Exact Online. (crediteuren, debiteuren, banken, verkoop en inkoop, betalingen). Graag kennis van de mogelijkheden van Exact Online om de financiële administratie naar een hoger niveau te tillen. Het lijkt ons zinvol om een freelancer/zzp'er mee te laten denken om processen te optimaliseren…

Boekhouding Uitvoeren in Exact Globe

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 5 febLaatst gewijzigd: 6 feb3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met de boekhouding uit te voeren in Exact Globe. (crediteuren, debiteuren, banken, voorraad en inkoop, betalingen). Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in sensor systemen en secure services. Wij zien graag een reactie tegemoet.

ZZP-er voor de Boekhouding en Administratie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 3 febLaatst gewijzigd: 5 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een goede en betrouwbare man/vrouw voor de afhandeling van de administratie van ons bedrijf. Omgeving: Amsterdam. Uren: +/- 10 uur in de week. Periode: Voor langere tijd. Wij zien graag een reactie tegemoet.

BTW Aangifte voor Uitzendbureau (BV)

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 30 janLaatst gewijzigd: 31 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, In November wij zijn een uitzendbureau (BV) in Nederland gestart speciaal voor werknemers uit Bulgarije en Polen. Nu moeten wij aangifte btw voor kwartaal doen voor de Belastingdienst in Nederland. Wij zoeken hier hulp bij. Wie kan ons helpen en voor hoeveel? Engelse taal is beter. Wij hebben nog geen omzet. Alleen investeringen. Bij voorbaat dank.

Boekhouder voor Startende ZZP-er Administratie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 31 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Boekhouder voor mijn administratie. Ik ben een startende ZZP-er/ondernemer en zou graag advies willen over hoe ik mijn administratie het beste kan indelen en hoe ik optimaal gebruik maak van fiscale voordelen. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Hulp bij Belasting Aangifte Achterstand

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 17 janLaatst gewijzigd: 23 jan9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen helpen met de belasting aangifte vanaf 2013 tot 2018. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Inkomstenbelasting op Orde Maken (Rotterdam)

Budget: € 100 tot € 225 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 11 jan4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag iemand die voor mij de belasting op orde kan maken, voornamelijk het invullen van inkomsten belasting. In totaal gaat het om 5 aangiftes. Door omstandigheden staan die nog open. Graag iemand die aan huis kan komen en met verstand van zaken, en iemand die zo snel mogelijk kan.