Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Finance & Administratie
  3. > Boekhouden

Freelance opdrachten: Boekhouden

Jaarprognose Opstellen voor ZZPer

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 1 feb
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 1 feb
Status: Open
Beste freelancers, Graag zou ik een woning willen huren maar aangezien ik ZZP'er in de zorg ben willen ze een jaarprognose. Ik doe mijn boekhouding via een online programma, maar ze willen dat de prognose door een professional is opgesteld. Als je mij hierbij kan helpen hoor ik graag van je.

Boekhouder voor Jaaropgaaf ZZPer

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 jan
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 25 jan
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben zzp'er en ben in eerste instantie op zoek naar iemand die mijn jaaropgaaf kan controleren dan wel kan invullen. Bij een goede samenwerking kan daar later nog meer werk bij komen (belastingadvies, zaken aangaande administratie, jaaropgaven voor komende jaren etc). Een aantal van mijn vrienden is ook op zoek naar dergelijke hulp, dus ook liggen mogelijkheden: bevalt de…

Met Spoed Accountantsverklaring Nodig

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12 jan
Reacties: 2
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 12 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Help! Ik heb met spoed een accountantsverklaring nodig voor een woning. Boekhouding is niet in orde, wel bankafschriften. Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

Accountant Nodig met Spoed

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10 jan
Reacties: 3
Locatie: Arnhem
Laatst gewijzigd: 11 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een accountant voor het volgende: winst/verlies rekening, balans en prognose officieel maken t.b.v. woning. Huidige komt uit e-boekhouden. Interesse? Reageer direct!

Jaarrekening Opstellen ZZP 2022

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 2 jan
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 2 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik heb een boekhouder nodig voor sporadische klusjes met betrekking tot mijn zzp inkomsten. Momenteel heb ik bijvoorbeeld met spoed een jaarrekening nodig van 2022 (ten behoeve van een hypotheek aanvraag). Ik zou graag per uur of per opdracht willen betalen.  Interesse? Reageer direct!

Prognose met Stempel voor Huurwoning

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 2 jan
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 2 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een prognose voor 2022/2023 kan afgeven. Het is noodzakelijk voor een huurwoning. Ik heb een logopediepraktijk, dus mijn administratie is niet heel spannend. Er werd specifiek gevraagd om een prognose met stempel. Graag een reactie, ik reageer zo snel mogelijk.

Boekhouder Belasting Holding BV

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 06-12-2022
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 29-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb sinds juni 2022 een holding bv (financiële holding). Hierin zit nog geen vermogen. Ik zoek een boekhouder die de aangifte/jaarrekening en de andere bijkomende verplichtingen kan doen. Bij interesse hoor ik graag van je.

Boekhouder voor Uitzendbureau Noordwijk

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 29-11-2022
Reacties: 1
Locatie: Noordwijk
Laatst gewijzigd: 01-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Momenteel ben ik als zzp'er in de zorg aan het werk. Ik start vanaf 2023 mijn uitzend/bemiddelingsbureau. Ik zoek hiervoor een geschikte boekhouder. Liefst beginnend, die samen met mij en mijn bedrijf mee kan groeien. Persoonlijk contact gewenst. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Boekhouder Gezocht in Enschede

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 04-11-2022
Reacties: 3
Locatie: Enschede
Laatst gewijzigd: 17-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Gevraagd: hands-on boekhoud(st)er die op korte termijn beschikbaar is om de administratie/boekhouding over te nemen voor een familie bedrijf in de maakindustrie (20FTE's) in Enschede. Bedrijf gaat door een reorganisatie en als interim directeur zoek ik een rechterhand die met veel energie en kennis van algemene boekhouding mij ondersteunt. Huidige medewerkster administratie…

Administratief Medewerker Gezocht in Amsterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11-11-2022
Reacties: 2
Locatie: Hoofdkantoor Amsterdam
Laatst gewijzigd: 15-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een bekende juwelier/sieradenmerk zijn we op zoek naar ondersteuning van de administratie voor 2 dagen per week. Verwerken van crediteuren, kasstaten en controle van de tussenrekeningen. Kan jij ons hierbij helpen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.