Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Boekhouden

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Hulp bij Belastingaangifte en Financien

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 21 augLaatst gewijzigd: 22 aug8 reacties
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een boekhouder/accountant die ons helpt met de financiën. Ik ben zelf anesthesioloog en mijn vrouw studeert en is bezig met opzetten van eigen bedrijf. We zien graag uw offerte tegemoet.

Aangifte Inkomstenbelasting Buitenland

Budget: € 20 tot € 200Geplaatst: 12 augLaatst gewijzigd: 20 aug7 reacties (pauze)
Beste freelancers, De opdracht betreft het invullen van aangifte inkomstenbelasting voor buitenlands belastingplicht. Dit voor de jaren 2016-2017-2018. Wij kan mij hierbij verder helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Hulp van Boekhouder Gezocht voor W&V

Budget: € 30 tot € 45 p.u.Geplaatst: 5 augLaatst gewijzigd: 7 aug9 reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Voor de aangifte inkomstenbelastingen heb ik de balans opgemaakt van mijn eenmanszaak, echter loop ik vast bij de rondrekening van het eigen vermogen. Ik ben op zoek naar een boekhouder die bekend is met privé opnames en stortingen en die de aansluiting kan maken met de W&V. De administratie staat overzichtelijk in Excel en is recht toe recht aan, geen activa of LL, 10…

Boekhouder Gezocht voor Kleinschalige ZZP'er

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 1 augLaatst gewijzigd: 7 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Gezocht: Boekhouding voor kleinschalige ZZP'er. Het gaat om 5 a 10 bonnen per maand. Jaarverslag 2018 + Aangifte moet gedaan worden. Budget 500 - 1000 euro Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.

Boekhouder Gezocht (Spoed)

Budget: € 250 tot € 500Geplaatst: 26 julLaatst gewijzigd: 27 jul3 reacties (match!)
Beste freelancer, Wij zijn met spoed op zoek naar een boekhouder die enkele financiele aanpassingen kan doen. Het liefst vandaag nog!  Wij kunnen je voorzien van nadere informatie in er interesse is. Graag zien wij je reactie tegemoet.

Boekhouder voor Technisch Bedrijf in Nijmegen (Lange Termijn)

Budget: € 40 tot € 50 p.u.Geplaatst: 16 julLaatst gewijzigd: 25 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een boekhouder voor een technisch bedrijf bestaande uit 2 BV's (holding en werkmij) in de regio Nijmegen. Wie we zoeken 7+ jaar ervaring als boekhouder, tenminste 5 daarvan in een technisch/productie bedrijf Ervaring met het opzetten van en werken met Exact Software Ervaring met internationale structuren - zuster bedrijven in Duitsland en Italië, moederbedrijf…

Administratie op Orde Brengen (Spoed)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 4 julLaatst gewijzigd: 5 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek met spoed een freelancer die in samenwerking met mijn boekhouder mijn administratie op orde kan brengen voor 2018 en eerste helft 2019. Dit betekent: facturen maken, inboeken etc. Ongeveer 4-5 dagen werk in totaal, zo'n 40 uur. Budget is in overleg en een vaste prijs is gewenst. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boekhouder voor Inkomstenaangifte 2017 - 2018

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 25 junLaatst gewijzigd: 26 jun1 reactie (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder (starter) die vóór het einde van de week (uiterlijk vrijdag) mijn inkomstenaangifte van 2017 en 2018 opnieuw kan opstellen voor een leuk prijsje. De door mijn ingevulde gegevens lijken niet te kloppen, mijn talenten liggen ergens anders ;) Alle gegevens van 2017 en 2018 zijn beschikbaar. Daarbij werk ik met het administratieprogramma:…

Administratieve ZZP'er voor Boekhoudtaken

Budget: € 30 tot € 45 p.u.Geplaatst: 20 junLaatst gewijzigd: 4 jul9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een flexibele,administratieve ZZP' (st)er voor eenvoudige uit te voeren boekhoudtaken voor onze klanten. Omgeving Den Bosch. U zal gebruik maken van onze systemen, dit met name omdat wij al erg ver zijn in de digitaliseringsprocessen, met het oog op de toekomst. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Boekhouder/Fiscalist voor Aangifte en Startersregelingen

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 20 junLaatst gewijzigd: 21 jun6 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben een starter en op zoek naar een goede boekhouder / belastingadviseur die alles van startersregelingen weet voor ZZPer's en aangifte kan doen. Graag iemand die een schappelijk bedrag rekent. Ik zie graag een reactie tegemoet.