Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Boekhouden

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Boekhouder voor Inkomstenaangifte 2017 - 2018

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 25 junLaatst gewijzigd: 10:351 reactie (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder (starter) die vóór het einde van de week (uiterlijk vrijdag) mijn inkomstenaangifte van 2017 en 2018 opnieuw kan opstellen voor een leuk prijsje. De door mijn ingevulde gegevens lijken niet te kloppen, mijn talenten liggen ergens anders ;) Alle gegevens van 2017 en 2018 zijn beschikbaar. Daarbij werk ik met het administratieprogramma:…

Administratieve ZZP'er voor Boekhoudtaken

Budget: € 30 tot € 45 p.u.Geplaatst: 20 junLaatst gewijzigd: 10:079 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een flexibele,administratieve ZZP' (st)er voor eenvoudige uit te voeren boekhoudtaken voor onze klanten. Omgeving Den Bosch. U zal gebruik maken van onze systemen, dit met name omdat wij al erg ver zijn in de digitaliseringsprocessen, met het oog op de toekomst. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Boekhouder/Fiscalist voor Aangifte en Startersregelingen

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 20 junLaatst gewijzigd: 21 jun6 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben een starter en op zoek naar een goede boekhouder / belastingadviseur die alles van startersregelingen weet voor ZZPer's en aangifte kan doen. Graag iemand die een schappelijk bedrag rekent. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Opzetten Offerte Omgeving in Exact Online

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 17 junLaatst gewijzigd: 17 jun1 reactie (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het opzetten offerte module /omgeving in exact online. Graag iemand met veel ervaring die op een efficiente manier mijn offerte omgeving kan optimaliseren.  Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Boekhouder voor Jaarafsluiting/Aangiftes

Budget: € 300 tot € 700Geplaatst: 14 junLaatst gewijzigd: 15 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance boekhouder voor de jaarafsluiting en aangiftes. Wij zijn actief in Rotterdam, Dordrecht en omgeving. Vier werknemers.  Wij zien graag een reactie tegemoet

Herberekening Belastingaangifte

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 junLaatst gewijzigd: 14 jun8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het nalopen van de gedane belastingaangifte, wisselend werk woning aankoop en inkomsten belasting. Graag contact via mail en niet via telefoon gezien bereikbaarheid. Budget is in overleg / een vaste prijs is gewenst. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boekhouder voor Prognose 2019

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 28 meiLaatst gewijzigd: 28 mei3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een boekhouder of accountant, die voor mij een prognose 2019 kan opstellen voor de aanvraag van mijn hypotheek. Wellicht relevante informatie: vele overboekingen, vele afnemers. Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.

Boekhouder voor Opstellen Jaarcijfers 2018 (Spoed)

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 24 meiLaatst gewijzigd: 24 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, In verband met de uitval van de eigen boekhouderzijn wij nu met spoed op zoek naar freelancer voor het opstellen van de jaarscijfers 2018. Omzet rond de 1,2 miljoen. Holding met meerdere bv's.  Jaarcijfers voorgaande jaren uiteraard aanwezig.  Wij zien graag een reactie tegemoet.

Financieel Administratief Medewerker (Boekhouden)

Budget: € 25 tot € 50 p.u.Geplaatst: 24 meiLaatst gewijzigd: 31 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een financieel administratieve medewerker die 2-4 uur per maand de boekhouding bijwerkt in ons online boekhoudsysteem. Wij werken volledig online. Het grootste deel van de boekhouding is geautomatiseerd, wij zoeken iemand voor de volgende taken:   Verwerken van boekstukken (gegevens van een gescande bon invoeren in het systeem). Boekingen en betalingen…

Boekhouder voor Jaarlijkse Aangifte en Advies

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 3 meiLaatst gewijzigd: 10 mei14 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder. Ik heb een webshop in Rotterdam en ik voer zelf de stukken in en doe zelf de BTW-aangiften. Maar voor de jaarlijkse aangifte heb ik een deskundige nodig. En soms voor advies. Ik zie graag een reactie tegemoet.