Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Overige Design & Multimedia

Freelance opdrachten: Overige Design & Multimedia

Freelancer Gezocht voor Videobanner

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 10 mrt
Reacties: 6
Locatie: Nootdorp
Laatst gewijzigd: 17 mrt
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een ervaren specialist die een videobanner kan maken bestemd als reclame op een website om meer klanten naar eigen website te krijgen. leaderbord met maat 728 x 90, Rectangle banner met maat 336x280 en de maten voor Facebook en Instagram. We zien jullie offertes graag tegemoet.

Aquarel Tekeningen Omzetten naar png Bestanden

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 mrt
Reacties: 4
Locatie: Nieuwersluis
Laatst gewijzigd: 13 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het uitsnijden van aquarel tekeningen en deze omzetten naar .pgn bestanden. Het gaat om 3 aquarel tekeningen (eenvoudige tekeningen). De aquarel tekeningen zullen gebruikt worden om een wallpaper/achtergrond van een website te maken. Bij interesse hoor ik graag van jullie.

Microsoft Word Specialist Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 feb
Reacties: 1
Locatie: Barsingerhorn
Laatst gewijzigd: 24 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een zeer ervaren Microsoft Word specialist voor het opstellen van sjablonen voor offertes. De opdracht is vooral het inrichten van diverse sjablonen met vaste opmaak, tekst blokken en animaties erin. Tevens flexibele blokken waarin tekst en getallen mogelijk zijn. Ook een direct doorreken functie moet hierin opgenomen worden. Voorbeelden zijn beschikbaar. Ik…

Ontwerpen Mailhandtekening voor Uitzendbureau

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 1 feb
Reacties: 8
Locatie: Tilburg
Laatst gewijzigd: 16 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Onze organisatie werkt als uitzendbureau in de omgeving Tilburg. Als bruggenbouwers tussen werkgevers en arbeidskrachten richten wij ons op de vakgebieden zoals administratie, transport, schoonmaak, techniek en beveiliging. Voor onze organisatie zoeken wij een freelancer die kennis heeft met het ontwerpen van een mailhandtekening. Wat willen wij? Momenteel hebben wij een verouderd…

Ontwerp Persoonlijke Verjaardagspagina (Email)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 25 jan
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 31 jan
Status: Match!
Beste freelancers, Wie kan er voor ons een leuke verjaardagspagina ontwerpen voor onze flexmedewerkers? We willen deze graag per e-mail versturen naar onze medewerkers maar zijn niet zo handig hierin. Wij zien jullie reacties graag tegemoet.

Briefpapier Goed Zetten in Word

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 08-11-2022
Reacties: 3
Locatie: Sint-Michielsgestel
Laatst gewijzigd: 08-11-2022
Status: Match!
Beste freelancers, Bij mijn ontworpen briefpapier krijg ik het niet voor elkaar dat de tekst bij pagina 2 gewoon bovenaan staat. De tekst heeft een verkeerde beginwaarde die ik niet meer goed krijg. Ik ben opzoek naar een technische Word expert die kan helpen. Als je ook goed bent in Excel heb ik wellicht nog een vervolg opdracht voor je. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Visualisatie Uitwerken van Nieuw Recreatiepark

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 31-10-2022
Reacties: 12
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 04-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die de visualisatie kan uitwerken van een nieuw aan te leggen recreatiepark. Graag bespreek ik de mogelijkheden en daarbij behorende kosten.

Frikandelvorkje van Metaal

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 31-10-2022
Reacties: 0
Locatie: Boxtel
Laatst gewijzigd: 31-10-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zou graag frikandel vorkjes van RVS willen laten maken. Je weet wel, van die vorkjes met een kartelrandje aan één kant. Liefst 4 waarvan 2 voor linkshandigen. Budget? Geen idee nog. Ik hoor graag van jullie.

Powerpoint Template in Huisstijl Kampeerreizen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 14-10-2022
Reacties: 12
Locatie: Andelst
Laatst gewijzigd: 20-10-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een Powerpoint template kan maken in onze huisstijl. Het product is kampeerreizen (groepsreizen door heel Europa). Wij organiseren 1 keer per jaar infodagen op ons kantoor, tijdens deze dagen geven reisleiders presentaties over de reizen die geboekt kunnen worden. We willen graag een template met zo'n 7 tot 8 dia's, dia's waarin wij alleen…

Inrichten Powerpoint Templates

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23-09-2022
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 13-10-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek naar een freelancer die handig is met het bouwen van Powerpoint Templates (en mogelijk ook in Microsoft Word). Er is een huisstijl aanwezig, maar deze moet deze nog vertaald worden naar templates. Als de samenwerking bevalt, komen er meer klussen in de toekomst. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.