Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Overige Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Klantcontactenproces in Beeld Brengen met Flowchart

Budget: € 40 tot € 65 p.u.Geplaatst: 11 janLaatst gewijzigd: 11 jan2 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ontwerper die met een flowchart (stroomdiagram) het complete klantcontactenproces van onze verblijfsaccommodatie in beeld zou kunnen brengen. Van de allereerste reserveringsaanvraag via het inplannen van, en opstellen takenlijsten voor, de schoonmaakdienst tot en met de aankomst en het verblijf van de gasten, met alles wat daartussendoor speelt: onderhandeling…

Foto's bewerken voor Mode Webshop

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 11 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een startende webshop ben ik op zoek naar een grafisch vormgever die op geregelde basis aangeleverde product foto's kan uitknippen en op een witte achtergrond kan aanleveren. Het gaat hier met name om dames / meisjes kleding. De foto's worden zorgvuldig in hoge resolutie gefotografeerd middels een paspop en vervolgens gestructureerd aangeleverd. Een mogelijkheid om…

Architect voor Kantoor Verdiepingen tekenen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 janLaatst gewijzigd: 2 jan1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een architect voor een kantoorpand waarbij wij 2 verdiepingen uitgetekend willen hebben en eventueel indien nodig het bestemmingsplan en/of splitsen/aanpassen. Het betreft inrichting van een kantoorruimte naar de wensen die wij hebben. Er is geen plattegrond aanwezig, echter wel de mogelijkheid het pand te bezichtigen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Productafbeeldingen Bewerken voor Webshop

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 29-12-2018Laatst gewijzigd: 3 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die product afbeeldingen kan bewerken via Photoshop Het is belangrijk dat het product in de afbeelding zo groot/scherp mogelijk wordt weergegeven. Het wit maken van achtergronden waardoor producten beter tot zijn recht komen. Foto 1: een foto van het gehele product(gemonteerd) Foto 2: een foto van zijkant 1 Foto 3: een foto van zijkant 2 Foto…

Schets van Gebiedsontwikkeling Maken

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 14-12-2018Laatst gewijzigd: 21-12-20183 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een concept dat nu in woorden opgeschreven staat in beeld kan visualiseren. Liefst iemand die een schets kan maken van het idee. Het idee richt zich op de invulling van een bepaald gebied (groene omgeving + gebouwen), dat wil ik graag laten verbeelden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Aanpassingen in MS Office Documenten

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 29-11-2018Laatst gewijzigd: 30-11-20186 reacties (match!)
Beste freelancers, De opdracht betreft het inpassen van een aantal Excel-werkbladen (nu A3) in een Word-tekstdocument (in A4, Excel mag ook naar A4). Ook moeten er een aantal rare pop-ups uit datzelfde Word-document worden gehaald. Waarschijnlijk weinig werk voor iemand die MS Office goed kent schat ik in. Voor mij een lastig iets dat ik graag uitbesteed. Graag een reactie bij interesse.  

Stylist voor het Maken van een Lichtplan

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 19-11-2018Laatst gewijzigd: 20-11-20182 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor ons nieuwe huis zoeken wij een stylist die ons kan helpen onze woonkamer met open keuken in te richten (50m2 in een U vorm). We hebben al een vloer gekozen en een keuken, maar vinden het moeilijk om een goed lichtplan te maken en te zorgen dat de inrichting goed samenkomt. Welke kleurstelling zou het mooist zijn voor onze woning en hoe groot zouden onze meubels moeten zijn…

School-Organogram Actualiseren (Office Visio Bestand)

Budget: € 20 tot € 35 p.u.Geplaatst: 15-11-2018Laatst gewijzigd: 15-11-20185 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik op zoek naar iemand die ons helpen, ons school-organogram (bestand in Office Visio) zou -op zeer korte termijn- moeten worden geactualiseerd. Binnen onze school is niemand bekwaam in dit programma. Zou u ons van dienst kunnen zijn? Het bestand mag ook worden omgezet naar PP. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Interactieve Powerpoint Presentatie Maken

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 06-11-2018Laatst gewijzigd: 07-11-201811 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een persoon in de omgeving van  Rotterdam/Vlaardingen die voor mij een Powerpoint/interactieve presentatie van mijn nieuw op te zetten bedrijf zou kunnen maken. Een persoon die mijn ideeën in beeld kan omzetten. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Template Maken voor Mailchimp Nieuwsbrief

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 04-11-2018Laatst gewijzigd: 12-11-201810 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik gebruik Mailchimp maar wil mijn template updaten en mogelijk laten vullen door jou. Ik ben een zz'per die online en stonestore een biologisch concept heeft. We versturen nu 5 x per jaar een nieuwsbrief maar dat moet moderner en frequenter. Ik zie graag een reactie tegemoet.