Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Overige Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Schetsen voor Typografie Webwinkel

Budget: € 225 tot € 275Geplaatst: 10 janLaatst gewijzigd: 14 jan3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Onze webwinkel (testfase) maakt gebruik van de standaard Magento template. We zoeken een handige vormgever die de developer even snel wat schetsen kan aanleveren voor: - header, inclusief een ideetje voor een header-illustratie - typografie voor de homepage (en de CMS pagina's) - typografie voor de productpagina's NIET: - uitgewerkte ontwerpen - veranderingen aan de template/paginaindeling…

Designer voor Word Sjabloon Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 12 jan6 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een designer die een Word sjabloon kan maken wat past binnen onze huisstijl. Het is de bedoeling dat het als een stijlkeuze ingeladen kan worden in MS Word. Ik zie graag jullie reacties tegemoet.

Indesign Presentatie Omzetten naar Powerpoint en Keynote

Budget: € 500 tot € 3000Geplaatst: 14-12-2017Laatst gewijzigd: 29-12-20177 reacties (match!)
Beste Freelancers, Wij zijn een design studio uit Amsterdam en we hebben een hele grote presentatie in Indesign gemaakt en die moet nu naar powerpoint en keynote worden omgezet. Het gaat in totaal om 650 slides. Deze klus heeft geen grote haast en mag door een freelancer in de avonduren uitgevoerd worden. Wij zouden graag een fixed price offerte ontvangen voor de totale klus. Wij zorgen hierbij voor…

Photoshopper voor Trouwkaart Gezocht

Budget: € 25 tot € 100Geplaatst: 11-12-2017Laatst gewijzigd: 10 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor onze trouwkaart hebben wij een foto gemaakt, alleen wilde onze kinderen op dat moment niet meer meewerken... De foto is van de grond waar met stoepkrijt op is getekend. We zouden het heel leuk vinden als onze jongens in de foto geshopt kunnen worden. Ook zijn er kleine schoonheidsfoutjes die we willen aanpassen. Zo dienen enkele harten verplaatst te worden. Moet er een &…

Logo Omzetten van JPG naar EPS

Budget: € 20 tot € 30Geplaatst: 01-12-2017Laatst gewijzigd: 04-12-201710 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand voor een kleine klus. Ik wil graag een Jpeg logo omzetten naar een EPS bestand. Voor de duidelijkheid. Ik heb een logo in Jpeg, met een witte achtergrond, maar ik kan deze niet gebruiken om bijvoorbeeld mijn foto's te voorzien van logo. Daarvoor zou ik logo moeten hebben met een transparante achtergrond. Ik heb mij laten informeren dat het een…

Uitdagende Puzzel Game Designer Gezocht

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 22-11-2017Laatst gewijzigd: 23-11-20172 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die affiniteit heeft met puzzel / game design, IT en techniek; Ben jij diegene die kan meedenken met en het realiseren van puzzels op gebied van techniek  zoals sensors, sloten, motorgestuurde spellen, licht, geluid effecten, hout bewerking etc. Laat me het dan weten, ik heb een uitdagend project. Het werk is deels op locatie (Emmeloord) deels thuis. 

Bestaande Powerpoint Professionaliseren

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 09-11-2017Laatst gewijzigd: 09-11-20178 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil dat mijn PowerPoint presentatie slides (22) een aantrekkelijke en professionele uitstraling krijgen. De teksten die erop moeten staan, staan erop. Het is nu alleen heel saai. Een eenvoudige klus voor de meesten, maar voor mij zweten. Wie kan mij helpen?

Microsoft Word Sjabloon Maken voor Offertes

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 09-11-2017Laatst gewijzigd: 15-11-20175 reacties (match!)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die voor ons een offerte sjabloon in Word kan maken. Met blokken die vast staan en niet mogen worden gewijzigd. En blokken die variabel kunnen worden ingevuld. We zien graag een reactie tegemoet.

Autosticker Maken op Basis van Template (Photoshop)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 07-11-2017Laatst gewijzigd: 21-11-20173 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een template kan maken voor photoshop. Hierbij een link naar de afbeelding: https://teespring.com/nl/GS-TIC?page=1&tsmac=store&tsmic=sticker-dsa#pid=402&cid=6686&sid=front Het is de bedoeling dat van deze template een autosticker wordt vervaardigd. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Hulp bij Exporteren van InDesign naar ePub

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 01-11-2017Laatst gewijzigd: 01-11-2017geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Hulp gezocht bij het klaarmaken van ePub met InDesign. Ik ben handig met vormgeving, maar heb geen ervaring met het exporteren naar ePub. Graag zou ik wat hulp/begeleiding willen via videobellen. Ik zit nu vast met afbeelding-compressie en het maken van Nav TOC. Wellicht is het samen zo gepiept. Graag je uurprijs.