Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Overige Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Bestaande Powerpoint Professionaliseren

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 9 novLaatst gewijzigd: 9 nov8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil dat mijn PowerPoint presentatie slides (22) een aantrekkelijke en professionele uitstraling krijgen. De teksten die erop moeten staan, staan erop. Het is nu alleen heel saai. Een eenvoudige klus voor de meesten, maar voor mij zweten. Wie kan mij helpen?

Microsoft Word Sjabloon Maken voor Offertes

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 novLaatst gewijzigd: 15 nov5 reacties (match!)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die voor ons een offerte sjabloon in Word kan maken. Met blokken die vast staan en niet mogen worden gewijzigd. En blokken die variabel kunnen worden ingevuld. We zien graag een reactie tegemoet.

Autosticker Maken op Basis van Template (Photoshop)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 7 novLaatst gewijzigd: 18 nov3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een template kan maken voor photoshop. Hierbij een link naar de afbeelding: https://teespring.com/nl/GS-TIC?page=1&tsmac=store&tsmic=sticker-dsa#pid=402&cid=6686&sid=front Het is de bedoeling dat van deze template een autosticker wordt vervaardigd. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Hulp bij Exporteren van InDesign naar ePub

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 1 novLaatst gewijzigd: 1 novgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Hulp gezocht bij het klaarmaken van ePub met InDesign. Ik ben handig met vormgeving, maar heb geen ervaring met het exporteren naar ePub. Graag zou ik wat hulp/begeleiding willen via videobellen. Ik zit nu vast met afbeelding-compressie en het maken van Nav TOC. Wellicht is het samen zo gepiept. Graag je uurprijs.

Opfrissen Bestaande Huisstijl

Budget: € 100 tot € 5000Geplaatst: 30 oktLaatst gewijzigd: 2 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Graag zouden wij onze bestaande huisstijl upgraden. Dit betekent dat we gebruik willen maken van bestaande kleuren en logo's, maar het geheel een wat strakkere, zakelijkere uitstraling willen geven door kleurgebruik, vormen en lettertypes aan te passen. De deliverables zouden zijn: vernieuwd Word template vernieuwd PPT template ontwerp flyer template voor producten invullen…

Ontwerpen van Ideeën (Nieuwe Kledinglijn)

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 25 oktLaatst gewijzigd: 30 okt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het ontwerpen van mijn ideeën? Ik ben begonnen met mijn eigen kledinglijn en ik ben hard op zoek naar iemand die mijn kleding ideeën uit kan werken in technische tekeningen zodat ik deze kan laten produceren. Het gaat om vrouwenkleding en bij interesse kan ik u meer informatie toesturen. Er is een budget van 20 tot 40 euro per uur beschikbaar. Ik…

Grafische Ontwerper voor Bewerken van Foto's

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 18 oktLaatst gewijzigd: 22 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een grafische ontwerper met ervaringen in websites en youtube. Het werk is om enkele foto's voor een website te bewerken. Ook voor het maken van kleine video's als onderdeel van de website of sociale media voor het bedrijf. Wij zien jullie reacties graag tegemoet.  

Textiel Drukkerij Gezocht voor Dekenlijn

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 13 oktLaatst gewijzigd: 13 okt1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een drukkerij die dekens (textiel) willen bedrukken met mijn eigen ontwerpen. Het zijn dekens die ik zelf aanlever met eigen logo en label, eigenlijk ben ik op zoek naar iemand die met mij op deze manier wil samenwerken.  Ik ben zelf nog vol met dit project bezig omdat het lastig is iemand te vinden en hoop op deze manier te vinden waar ik naar op zoek ben.

Website met Inlogmogelijkheden Laten Maken

Budget: € 200 tot € 600Geplaatst: 9 oktLaatst gewijzigd: 19 okt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij willen graag een website met verschillende mogelijkheden: dat klanten kunnen inloggen en zelf hun account facturen kunnen inzien; betalingen kunnen doen; en kunnen zien wat de status van bestelling is. Ook moet er via iDeal betaald kunnen worden en moeten klanten gegevens zoals bestanden kunnen toevoegen zodat wij die kunnen ontvangen in onze mail box. Ons budget is €400.…

Manuscript Omzetten naar Boekformaat in Words

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 28 sepLaatst gewijzigd: 7 okt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil graag hulp bij het omzetten van mijn manuscript het juiste boekformaat in Words. Het manuscript is nu ingesteld op A4 formaat maar moet omgezet worden naar het boekformaat formaat: 215mm x 135mm, dit moet uitgevoerd worden in het programma Words. Wie kan mij hiermee helpen?