Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Overige Design & Multimedia

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Technisch Tekenaar Gezocht voor Camera Rugzak

Budget: € 30 tot € 50 p.u.Geplaatst: 20 aprLaatst gewijzigd: 20 apr2 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Voor een nieuw te ontwerpen camera rugzak zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar die op basis van aanwijzingen en ruwe schetsen een detail tekening kan maken. Het bestand moet uiteindelijk in Fusion te openen zijn en bewerkt kunnen worden. Tarief: euro 50,- ex BTW per uur. Graag zien we vooraf een portfolio van eerdere ontwerpen.

Hands-On UX Designer voor Innovatief Product

Budget: € 40 tot € 80 p.u.Geplaatst: 20 aprLaatst gewijzigd: 20 apr8 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Voor het uitwerken van een innovatief product om te verduurzamen zoeken wij een ervaren en hands-on UX designer. Het project beslaat een week, wij zijn zeer flexibel in de uitvoering en willen a.s.a.p. beginnen. We plannen enkele dagdelen in om de doelstellingen goed te krijgen, waarna het resultaat verwerkt wordt in een ontwikkel opdracht. De gezochte persoon dient vooral te voelen…

Schilder/Graffiti/Striptekenaar Gezocht

Budget: € 75 tot € 150Geplaatst: 18 aprLaatst gewijzigd: 18 apr5 reacties
Gezocht schilder/Graffiti/Striptekenaar Een heel dierbaar persoon heeft in een trein op reis een tekening voor me gemaakt. Helaas heb ik de fysieke tekening nooit mogen ontvangen. 3 jaar later is mijn droom uitgekomen. Mijn eigen winkeltje en daar wil ik graag een canvas doek met de desbetreffende tekening. Zou echt geweldig zijn als we dit zouden kunnen realiseren. Alvast bedankt

Ontwerp Omzetten naar Powerpoint Template

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 18 apr7 reacties
Beste freelancers, Voor een van mijn klanten heb ik in InDesign een basisontwerp gemaakt voor Powerpoint presentaties. Dit moet nu omgezet worden naar een Powerpoint template/thema zodat mijn klant hier zelf mee aan de slag kan gaan zonder zich bezig te hoeven houden met lay-out, typografie en kleur. Ik ben op zoek naar iemand die dit kan realiseren, het gaat om 4 à 5 basis slides. Ik zie jullie…

Lijst met Voeding en Hoeveelheid Suiker dat het Bevat

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 14 mrtLaatst gewijzigd: 15 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een lijst kan maken met verschillende soorten veel gegeten voeding/producten op een rijtje. Het moet een lijst worden met voedingssoorten met daarachter hoeveel gram suiker het product bevat en hoeveel dit dan in aantal stuks suikerklontjes omgerekend is. Ik zoek dus iemand die dit voor mij ook qua inhoud kan opzoeken en opstellen.  Naast…

Vormgeving van Dagplanning met Inhoud

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 14 mrtLaatst gewijzigd: 19 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een weekplanning voor mijn klas met een slechte lay-out. Ik wil deze graag veranderen naar een planning met inhoud, tijden en dag in een nette lay-out. Het is voor mijn klas en mijn budget is beperkt (bekostig het zelf). Wie zou mij toch verder kunnen helpen en tegen welke kosten? Graag z.s.m een reactie.

Fotocollage Maken voor Sieraden Merk

Budget: € 25 tot € 75Geplaatst: 2 mrtLaatst gewijzigd: 16 mrt7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, De opdracht betreft het maken van een collage van foto’s van een sieraden merk. Hier moeten naam, artikelnummer en prijs in verwerkt worden. Het budget dat wij in ons hoofd hebben is 50€ omdat het een opdracht is die een ervaren ontwerper binnen een uur af heeft. Graag een reactie bij interesse.

Tekenaar Gezocht voor Gastenboektekening Bruiloft

Budget: € 20 tot € 10000Geplaatst: 26 febLaatst gewijzigd: 26 feb13 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een tekening / illustratie / karikatuur van onze foto's kan maken  voor onze bruiloft. We willen graag een tekening van onszelf in het midden van een lijst en de ruimte hier om heen gebruiken als gastenboek. Mag uiteraard ook digitaal gemaakt worden. Zie voorbeelden.  

Airbrush Tekenaar Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 19 feb4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een tekenaar die voor ons voor reclame doeleinden ons nog niet bestaande product wil tekenen. Het liefst zouden wij het in airbrush willen laten maken. Wij horen graag wat er mogelijk is.

Prezi Presentatie Maken

Budget: € 100 tot € 175Geplaatst: 18 febLaatst gewijzigd: 28 feb5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ontwerper die een powerpoint presentatie om kan zetten naar een Prezi presentatie. Graag zie ik jullie reacties tegemoet.