Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Rotterdam

Freelance opdrachten: Alle categorieën

Visueel Ontwerp voor Product Verpakking Bodemverbeteraar

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 24 nov
Reacties: 10
Rotterdam
Laatst gewijzigd: 24 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers Ik ben op zoek naar grafisch ontwerper die een visueel ontwerp kan maken passend bij 4 van onze producten, het betreft hier 4 bodemverbeteraars. Dit ontwerp wordt als stempel op onze papieren verpakkingen van de producten gedrukt. We willen dus graag een strak en eenvoudig ontwerp dat direct goed wordt aangeleverd voor de drukker. Denk je ons hierbij te kunnen helpen of heb je nog…

Commerciële Films voor Patisserie over Maken van Taarten

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17 nov
Reacties: 10
Rotterdam
Laatst gewijzigd: 17 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor mijn patisserie onderneming wil ik filmpjes maken van mijn ambacht en uitleg geven over de toegevoegde waarde van onze onderneming. Het gaat om twee uitleg filmpjes die ik wil laten maken van het creëren van mijn taarten. De filmpjes wil ik gebruiken voor online doeleinde en dienen een professionele uitstraling te hebben waarbij het ambacht goed tot zijn recht komt. Wij…

Prognose Inkomsten 2021 met Spoed (Vandaag)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12 nov
Reacties: 2
Rotterdam
Laatst gewijzigd: 12 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben dringend op zoek naar iemand die een prognoseberekening kan maken voor 2021. Dit hebben we vandaag nodig voor een woningbezichtiging. Wij willen de prognoseberekening graag inclusief  stempel van boekhouder/administratiekantoor en beconnummer. Graag hoor ik of dit op korte termijn mogelijk is en wat het tarief is. Graag reacties in het Engels via Hoofdkraan.nl.

Technisch Illustrator tbv Offshore Wind Robotics (Spoed)

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 2 nov
Reacties: 5
Rotterdam
Laatst gewijzigd: 4 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken met spoed een technische illustrator die complexe technologische handelingen via mooie en heldere illustraties kan weergeven. Het gaat om robots die grote objecten installeren en scannen op zee en op land. We vragen je deze week langs te komen op ons kantoor in Rotterdam en in samenwerking 5 tot 10 illustraties te maken. Bij tevredenheid gaan werken we graag met…

Producten Vullen in WooCommerce Webshop

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26 okt
Reacties: 5
Rotterdam
Laatst gewijzigd: 27 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor enkele van onze webshops zoeken we ondersteuning met het vullen van producten. De shops draaien op WooCommerce en komende maanden moeten honderden producten worden toegevoegd. Het gaat om zo'n 100 tot 150 woorden per product, 2 productafbeeldingen en alle andere data die bij een product hoort zoals EAN, upsells, merken, etc. We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Grafisch Ontwerper Gezocht voor Ebook

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25 okt
Reacties: 9
Rotterdam
Laatst gewijzigd: 25 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben bezig met het schrijven van een e-book. Ik zoek een grafisch ontwerper die dit e-book prachtig mooi en aantrekkelijk kan opmaken. Wie kan dit en heeft eerder een e-book opgemaakt? Als je reageert, dan zou ik graag voorbeelden zien.

Grote Spoed Prognose Berekening 2021

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 19 okt
Reacties: 3
Rotterdam
Laatst gewijzigd: 20 okt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek met spoed (liefst vandaag nog) iemand die een prognose berekening voor 2021 kan maken. Wij hebben dit samen nodig morgen voor woning bezichtiging. We willen de prognose berekening graag compleet met officiële stempel boekhouder/administratie kantoor en beconnummer. Ik hoor graag of dit op korte termijn mogelijk is en wat het tarief is.

Freelance Webdesigner met UI en UX Ervaring

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 14 okt
Reacties: 10
Rotterdam
Laatst gewijzigd: 22 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Gezocht: Senior Freelance Webdesigner met UI, UX en E-commerce ervaring. We zijn op zoek naar een "creatief brein" die ons verder kan helpen bij het opbouwen (vanaf scratch) van een sneakerplatform. Er zijn al developers en marketeers betrokken, maar nu zoeken we ook nog iemand voor het complete webdesign (inclusief logo en huisstijl). - Start van de opdracht per direct…

Logo en Huisstijl voor 2 Verschillende Bedrijven

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 sep
Reacties: 15
Rotterdam
Laatst gewijzigd: 26 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe bedrijven in twee verschillende branches (Finance en spiritueel Coaching) zou ik graag 2 verschillende logo's en huisstijlen willen hebben. Het creatieve stuk laat ik over aan jullie. De logo's moeten geschikt zijn voor drukwerk. Interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Boekhouder met Exact Online Ervaring Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 22 sep
Reacties: 7
Rotterdam
Laatst gewijzigd: 27 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor de korte termijn zoeken wij versterking voor het inboeken van administraties in Exact Online. Het betreft mede administraties van e-commerce bedrijven, dus kennis van koppelingen met Paypal/Stripe/Shopify is een pré. Het werk kan online gedaan worden maar mag ook bij ons op kantoor in Rotterdam. Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet.