Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > WordPress

Freelance opdrachten: WordPress

WordPress Website Bouwen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26 jan
Reacties: 15
Locatie: Krommenie
Laatst gewijzigd: 08:34
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek een creatieve freelancer die mijn WordPress website voor mij kan maken. Wellicht met beaver builder? Wil dit graag uitbesteden.  Iemand interesse? Hoe de website eruit moet zien, kunnen we bespreken in een gesprek. Ik heb geen immens groot budget omdat ik pas ben gestart als ondernemer.  Ben benieuwd naar de reacties!

Website en Logo voor Virtual Assistant

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 jan
Reacties: 15
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 26 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben een student en wil mijn bedrijf starten als virtual assistant waarvoor ik een website en een logo nodig heb. Ik zoek iemand die dat voor mij kan maken. Zie als voorbeeld: https://anne-eline.nl. Zoiets zou ik ook graag willen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Website Bouwen voor Stichting

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 21 jan
Reacties: 15
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 26 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, We zijn een ideële stichting en zouden graag in contact willen komen met iemand die ons wil helpen met een begin te maken van ons nieuw op te zetten website onder WordPress. We houden ons bezig met onderwerpen als filosofie, spiritualiteit, yoga, enz. en de content is er al. We zoeken iemand die de opzet van de website voor ons kan maken volgens een bepaalde indelingsstructuur.…

Freelancer met WordPress PHP en Drupal

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20 jan
Reacties: 6
Locatie: Brummen
Laatst gewijzigd: 25 jan
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek een WordPress wonder met ruime kennis van PHP en Drupal. Ik werk voor diverse klanten en zoek een technische aanvulling op mijn eigen kennis. Snel kunnen schakelen is fijn. Ik hoor graag van jullie.

Website van Artiestenbureau Restylen

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 30-12-2022
Reacties: 15
Locatie: Haarlem
Laatst gewijzigd: 24 jan
Status: Match!
Beste freelancers, Ik heb een artiestenbureau en wil of mijn bestaande website restylen of een nieuwe laten ontwerpen. Functionaliteiten zijn: 1. Booking en ticketsale mogelijkheden. 2. Media uploaden (video's en tracks). Optioneel: digitale recordlabel als onderdeel van de site. 3. Homepage: aankondiging(en) van aankomende optredens aan de hand van clips/video's. Ik zie graag offertes tegemoet.

Website Vormgeven voor Fotografe

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12 jan
Reacties: 20
Locatie: Dongen
Laatst gewijzigd: 18 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Als startende fotografe ben ik op zoek naar iemand die mijn website (WordPress) kan vormgeven. Mijn huidige website is te traag, bevat fouten in het menu en wordt als onveilig gezien. De opbouw van de website heb ik zelf gemaakt, maar sta zeker open voor andere thema's en opties. Mijn website bestaat momenteel uit meerdere pagina's een onepager is daarom niet geschikt. Ik…

Modules Ontwikkelen voor WordPress Website

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 5 jan
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 16 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar hulp bij het ontwikkelen van enkele modules voor in een WordPress website. Design, lay-out en teksten van de site maak ik zelf, maar er zijn enkele modules die wat technischer zijn die ik zelf niet voor elkaar krijg. Ik ben starter en heb daardoor nu nog een beperkt budget. Ik zou daarom graag met losse onderdelen willen werken waarbij ik daarna zoveel mogelijk…

Website voor Aluminium Plafond Systemen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 12-12-2022
Reacties: 14
Locatie: Schijndel
Laatst gewijzigd: 6 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een eenvoudige website kan maken en kan onderhouden om dit in een nieuwe marktgebied "Zuid Amerika" te lanceren. Het zou fijn zijn als je ook gevoel voor marketing hebt en misschien ook iets met LinkedIn kan doen. Ik hoor graag van jullie.

Tandartspraktijk Website Moderniseren

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 3 jan
Reacties: 14
Locatie: Apeldoorn
Laatst gewijzigd: 4 jan
Status: Match!
Beste freelancers, We zijn een kleine tandartspraktijk die al een website heeft en we willen het laten moderniseren en aanpassen. De bestaande website is met WordPress gemaakt. Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je offerte graag tegemoet.

Programmeur met Ervaring WordPress Plugins

Budget: > € 2000
Geplaatst: 12-12-2022
Reacties: 7
Locatie: Zaltbommel
Laatst gewijzigd: 28-12-2022
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een freelance programmeur met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van WordPress plug-ins. Het betreft het bouwen van een plug-in waarin de gebruiker een aantal vragen beantwoord aan de hand van meerkeuzevragen op basis van een 'huidige status' en een 'gewenste status'. Na zeven van deze vragen te hebben doorlopen krijgt eindgebruiker een…