Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > WordPress

Freelance opdrachten: Wordpress

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

WordPress Site Ontwikkelen vanuit Figma Ontwerp

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 27 julLaatst gewijzigd: 14:124 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Heb je eerder succesvol gewerkt met het omzetten van een ontwerp in Figma naar een WordPress template/site (desktop en mobiel)? Dan ben ik benieuwd naar jouw reactie. Alle inhoud is aanwezig: tekst (NL/ENG) en foto's en uiteraard alle html en css-info in Figma (11 pagina's). Het is een website voor coaching, geen e-commerce site. Hosting zal gebeuren op mijn eigen VPS. Behalve…

Instellen e-mail Office 365 en WordPress/Divi

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 22 julLaatst gewijzigd: 22 jul5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Graag zou ik mijn Email willen laten instellen mijn Wordpress website (Divi), het betreft een Office 365 mail en dit zou compleet synchroon moeten lopen. Heb je hiermee ervaring, dan hoor ik graag van je.

All-round Developer voor Hondenbrokken Webshop

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 21 julLaatst gewijzigd: 27 jul9 reacties (match!)
Beste Freelancers, De ontwikkeling van onze website voor hondenbrokken is nog in volle gang en er valt nog veel te verbeteren. Hiervoor zouden wij los van de bestaande partners, graag in contact komen met een partner die wat sneller kan schakelen en vooral financieel iets laagdrempeliger in te zetten is. Het gaat dan met name om werkzaamheden in de vorm van: landingspagina live zetten, een blog…

Freelancer die Wordpress Template kan Veranderen

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 19 julLaatst gewijzigd: 21 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancer, Ik heb als hobbyist op dit moment een kleine webshop waarbij ik gebruik maak van Wordpress met het thema Elementor Pro. Ik zoek nu een freelancer die mij kan helpen om het thema van de huidige webshop te veranderen. Kan jij mij hiermee helpen, dan kom ik graag in contact en kan ik ej voorzien van meer informatie.

WordPress Developer Gezocht voor Aanpassingen Videoplayer

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 16 julLaatst gewijzigd: 21 jul5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een website gemaakt in WordPress heb ik een developer nodig die de icons van de videoplayer kan wijzigen naar eigen icons. Daarnaast moet over de video (met geluid) een H1 en een H2 komen te staan. De site is gemaakt in WordPress met Divi. Ben je geïnteresseerd? Reageer direct!

WordPress Blog Optimaliseren en Nieuw Thema

Budget: € 1000 tot 2000Geplaatst: 14 julLaatst gewijzigd: 15 jul10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een WordPress developer die mij kan helpen bij het optimaliseren van een blog en het overstappen naar een nieuw thema. Ik ben benieuwd welke technische veranderingen er doorgevoerd kunnen worden om de vindbaarheid te verbeteren. Kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Eenvoudige Website Maken Gericht op Examenkandidaten

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 12 julLaatst gewijzigd: 16 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb met spoed een eenvoudige website nodig waarop ik tips kan geven aan examenkandidaten. Om examenkandidaten te helpen wil ik graag de volgende elementen op de site plaatsen: filmpjes plaatsen samenvattingen delen, polls doen en tips waar leerlingen samenvattingen vandaan kunnen halen. Het domein is al geregistreerd, nu alleen de website zelf nog. Daarnaast zou het fijn zijn…

WordPress Website met veel Content Sneller Maken

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 12 julLaatst gewijzigd: 12 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij kan helpen om de WordPress website van mijn bedrijf sneller te maken. Het is geen grote website, maar we hebben redelijk veel content. Het gaat erom dat je de code opschoont en de snelheid verbetert door de juiste plugins te installeren en de-installeren. De prijs is een indicatie: laten we daar samen nadere afspraken over maken. Ik zie jullie reacties graag…

Webshop Bouwen voor Health en Wellness Producten

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 9 julLaatst gewijzigd: 9 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het bouwen van een webshop. Bij voorkeur in WordPress of Shopify. Het gaat om health & wellness producten.  Past de opdracht bij je? Heb je ervaring hiermee en kun je op korte termijn leveren? Ik hoor dan graag van je op Hoofdkraan.nl.

Facebook for WooCommerce Koppelen met Marketplace

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 8 jul3 reacties (gesloten)
Voor een extern project hebben wij een website gerealiseerd en nu moet Facebook for WooCommerce ingeschakeld worden en met Facebook Marketplace gekoppeld worden. Dit is iets waar we zelf helaas niet uitkomen en daarvoor zoeken we hier een freelancer die ons kan helpen. Heb je interesse dan kom ik graag in contact en hoor ik welke gegevens je hiervoor nodig hebt?