Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Pr/reclame

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Perfecte Naam Bedenken voor Exclusieve Vodka

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 24 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een creatieve freelancer voor het bedenken van een pakkende naam voor een nieuw exclusief vodka label. Het gaat hier om een nieuw op de markt te brengen vodka. Het dubbele filtratieproces zorgt ervoor dat dit een van de beste vodka's is dat binnenkort verkrijgbaar is. Heb je interesse? Ik hoor graag van je.

Artikels Schrijven voor Schadeherstelbedrijf

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 7 aprLaatst gewijzigd: 15 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren schrijver om diverse (commerciële) artikels te schrijven en publiceren voor een schadeherstelbedrijf van consumentelektronica. Het bedenken van leuke onderwerpen maakt ook een deel van de opdracht. Ben jij degene die ons daarmee kan helpen? We zien je bericht, met gewenste prijs per artikel, graag tegemoet.

Video Editor voor een Mini Game Campagne

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 6 aprLaatst gewijzigd: 21 apr2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een video-editor die ervaring heeft met grafisch ontwerpen en die een mooie mini campagne video kan opzetten. Ik maak voor een afstudeer project game content voor Sims 4.  Heb je interesse? Ik zie je bericht graag tegemoet.  

Reclamemaker Gevraagd (Regelmatige Basis)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 31 mrtLaatst gewijzigd: 6 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij hebben regelmatig online campagnes die vormgegeven moeten worden. Met pakkende teksten, pay-offs en de juiste grafische ondersteuning. Welk reclamebureau of welke reclameprofessional is hiertoe in staat?

Artikels Schrijven over Vegetarisch Restaurant

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 31 janLaatst gewijzigd: 13 mrt7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren schrijver om diverse (commerciële) artikels te schrijven over ons nieuwe restaurant in Amsterdam, en die vervolgens de artikels ook publiceert op verschillende media. Het gaat om een vegetarisch concept in het centrum van Amsterdam. Ben jij degene die ons daarmee kan helpen? We zien je bericht, met gewenste prijs per artikel, graag tegemoet.

Perspromotie van Nieuwe Single voor Muzikant

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 30 janLaatst gewijzigd: 13 feb6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Muziek is mijn drijfveer, ik ben multi-intrumentalist, componist en zanger. Ik ben op zoek naar een promotieman/vrouw die mijn product, (ik zelf en mijn muziek), kan promoten. Binnenkort komt mijn volgende single en het album uit en hiervoor wil ik gaan samenwerken met een kei van een perspromotor. Kan jij mij hiermee helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.  

PR Talent voor Campagne Flyer Dierenwelzijn (Spoed)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 13 janLaatst gewijzigd: 14 jan8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een scherpe tekst kan maken voor een flyer voor onze crowdfunding dierenwelzijn. Het moet donderdag af zijn. Welke professional helpt ons met dit klusje voor onze stichting? Een opzetje is al gereed en stuur ik bij interesse toe, evenals onze website.

Presentatie en Reclame Middelen Koekconcept

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 10-12-2019Laatst gewijzigd: 21-12-20199 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek voor het lanceren van een koekconcept iemand die ervaring heeft met het opmaken van food-concepten op het gebied van verpakking, presentatie, fotografie. Het zou mooi zijn als je ook bekend bent in de levensmiddelenbranche en de diverse marktsectoren. Ik zou graag de volgende ondersteuning wensen: Fotografie van de bestaande producten voor afbeeldingen in de presentatie…

Freelancer met Personal Branding Ervaring Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 09-12-2019Laatst gewijzigd: 16-12-20197 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die aantoonbare ervaring heeft om een personal brand in de markt te zetten. Mijn eigen branding doe ik nu zelf, alleen wil ik het veel krachtiger weg kunnen zetten. Ik ben dus op zoek naar iemand die hier ervaring mee heeft.  Ik zie je reactie graag tegemoet.

Flyer voor een Kindercoach Opstellen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 13-11-2019Laatst gewijzigd: 13-11-201910 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben een startende kindercoach die zich met name richt op (hoog-)gevoelige kinderen en zoek hulp bij het juist opstellen van een flyer om mee naar buiten te treden. Ik vind het onder andere lastig om een pakkende kop te vinden en om kort maar duidelijk weer te geven wie ik ben en wat ik te bieden heb. Het is de bedoeling dat deze flyer aangeboden gaat worden bij huisartsen, therapeuten,…