Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Bouwkundig

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

EPA-W Adviseur Gevraagd

Budget: € 50 tot € 70 p.u.Geplaatst: 22 julLaatst gewijzigd: 22 julgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een EPA-W adviseur. Wij hebben regelmatig opdrachten voor EPA-W adviseurs die voor ons opnames kunnen verzorgen. Als EPA-W opnemer/adviseur inventariseer en inspecteer je woningen en verwerk je de gegevens conform ISSO 75.1. De labels worden opgesteld conform ISSO 75.1. - In bezit van EPA-W (opnemer) diploma - Minimaal één jaar relevante werkervaring…

Interieurdesigner voor Artist-Impressions Woning (2D/3D)

Budget: € 150 tot € 500Geplaatst: 8 meiLaatst gewijzigd: 10 mei2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een te verkopen woning in Twente zoeken we een interieur designer voor een artist impressions na verbouwing van een woning. We willen graag een ontwerp in de vorm van 3d en 2d artist impressions na verbouwing van deze 3 a 4 verdiepingen met als doel de verkoop van deze woning. Een bezichtiging van de woning aldaar behoort daaarbij met de uiteindelijke opdrachtnemer. Wat zoeken…

Calculatie Woonhuis Maken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28 aprLaatst gewijzigd: 4 mei2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die, op basis van een .dws bestand, op korte temijn een calculatie kan maken van mijn bouwproject, zodat ik hiermee naar een hypotheekverstrekker kan. Ik ben dus op zoek naar een globale calculatie op basis van tekeningen en lijst van eisen. Graag hoor ik wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Bouwtekening van Voorgevel

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 27 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een bouwkundig tekenaar voor het maken van een bouwtekening van de voorgevel huidig en nieuw. Wij laten namelijk de kozijnen vervangen waarbij de indeling gaat veranderen. Opgenomen maten zijn beschikbaar. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Bouwkundig Tekenaar Voor Ontwerp Nieuwbouw Huis

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 mrtLaatst gewijzigd: 27 mrt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een nieuw te bouwen huis in de gemeente Bernheze (Noord-Brabant) ben ik op zoek naar iemand die ons ontwerp kan uitwerken en eventueel verbeteren. Ik ben dus niet op zoek naar een architect die een geheel nieuw ontwerp maakt, maar die ons bestaande ontwerp omzet. Deze uitwerking (+kostenraming) ga ik gebruiken voor de hypotheekaanvraag en bouwvergunning. Graag ontvang ik een…

Bouwkundig Tekenaar voor Aanbouw Woning (Tiel)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 1 febLaatst gewijzigd: 1 feb1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een bouwkundig tekenaar voor inmeten en tekenwerk. Het gaat om de aanbouw van een woning, hiervoor moet een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Het liefst iemand uit Tiel of omgeving. Budget is in overleg. Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Freelance Bouwkunidg Tekenaar / Revit Modelleur

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 17-08-2018Laatst gewijzigd: 20-08-20181 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wegens een toenemend aantal projecten zijn wij als architectenbureau op zoek naar bouwkundig tekenaar(s) die ervaring hebben met Revit. Kennis van renovatie / restauratie is een pre. Werkzaamheden kunnen bij ons op kantoor uitgevoerd worden, maar in overleg ook vanuit huis. Voorkeur gaat uit naar ZZP'ers die flexibel zijn en op projectbasis werken. Loondienst is eventueel bespreekbaar.…

Intekenen van Bedrijfshal en Machinepark

Budget: € 20 tot € 70 p.u.Geplaatst: 20-06-2018Laatst gewijzigd: 24-06-20181 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Voor bedrijfshal in Druten moeten we de hal en machinepark intekenen. Bedoeling is dat we met de machines (eenvoudig getekend) kunnen schuiven zodat we een optimale halindeling krijgen. Opdracht is dus eenmalig en werkzaamheden zijn in Druten (postcodegebied 6650).

Constructieberekening en Bouwtekeningen voor Klein Project

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 25-04-2018Laatst gewijzigd: 25-04-20182 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Tekeningen voor de aanvraag van een omgevingsvergunning. Het gaat om een dakterras van 2,5x2,5m ongeveer. Constructieberekeningen en gevelaanzichten. Lijstje met gewenste documenten van de gemeente aanwezig aanvraag loopt al). Archieftekeningen van buren aanwezig dus wellicht kan het vanuit huis!  

CAD Tekening van Race Auto in 3D Model

Budget: € 40 tot € 100Geplaatst: 31-08-2017Laatst gewijzigd: 14-09-20174 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil een race auto in 3D model laten printen. Hiervoor is een CAD tekening nodig heb ik mij laten vertellen. Hoe kom ik aan een dergelijke tekening en wat kost zoiets? Ik hoor het graag.