Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Bouwkundig

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Bouwtekening van Voorgevel

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 26 mrtLaatst gewijzigd: 27 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een bouwkundig tekenaar voor het maken van een bouwtekening van de voorgevel huidig en nieuw. Wij laten namelijk de kozijnen vervangen waarbij de indeling gaat veranderen. Opgenomen maten zijn beschikbaar. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Bouwkundig Tekenaar Voor Ontwerp Nieuwbouw Huis

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 mrtLaatst gewijzigd: 27 mrt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een nieuw te bouwen huis in de gemeente Bernheze (Noord-Brabant) ben ik op zoek naar iemand die ons ontwerp kan uitwerken en eventueel verbeteren. Ik ben dus niet op zoek naar een architect die een geheel nieuw ontwerp maakt, maar die ons bestaande ontwerp omzet. Deze uitwerking (+kostenraming) ga ik gebruiken voor de hypotheekaanvraag en bouwvergunning. Graag ontvang ik een…

Bouwkundig Tekenaar voor Aanbouw Woning (Tiel)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 1 febLaatst gewijzigd: 1 feb1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een bouwkundig tekenaar voor inmeten en tekenwerk. Het gaat om de aanbouw van een woning, hiervoor moet een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Het liefst iemand uit Tiel of omgeving. Budget is in overleg. Deadline: Zo snel mogelijk. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Freelance Bouwkunidg Tekenaar / Revit Modelleur

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 17-08-2018Laatst gewijzigd: 20-08-20181 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wegens een toenemend aantal projecten zijn wij als architectenbureau op zoek naar bouwkundig tekenaar(s) die ervaring hebben met Revit. Kennis van renovatie / restauratie is een pre. Werkzaamheden kunnen bij ons op kantoor uitgevoerd worden, maar in overleg ook vanuit huis. Voorkeur gaat uit naar ZZP'ers die flexibel zijn en op projectbasis werken. Loondienst is eventueel bespreekbaar.…

Intekenen van Bedrijfshal en Machinepark

Budget: € 20 tot € 70 p.u.Geplaatst: 20-06-2018Laatst gewijzigd: 24-06-20181 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Voor bedrijfshal in Druten moeten we de hal en machinepark intekenen. Bedoeling is dat we met de machines (eenvoudig getekend) kunnen schuiven zodat we een optimale halindeling krijgen. Opdracht is dus eenmalig en werkzaamheden zijn in Druten (postcodegebied 6650).

Constructieberekening en Bouwtekeningen voor Klein Project

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 25-04-2018Laatst gewijzigd: 25-04-20182 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Tekeningen voor de aanvraag van een omgevingsvergunning. Het gaat om een dakterras van 2,5x2,5m ongeveer. Constructieberekeningen en gevelaanzichten. Lijstje met gewenste documenten van de gemeente aanwezig aanvraag loopt al). Archieftekeningen van buren aanwezig dus wellicht kan het vanuit huis!  

CAD Tekening van Race Auto in 3D Model

Budget: € 40 tot € 100Geplaatst: 31-08-2017Laatst gewijzigd: 14-09-20174 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil een race auto in 3D model laten printen. Hiervoor is een CAD tekening nodig heb ik mij laten vertellen. Hoe kom ik aan een dergelijke tekening en wat kost zoiets? Ik hoor het graag.

Bouwkundig 3D Ontwerp Appartement Maken

Budget: € 500 tot € 750Geplaatst: 19-07-2017Laatst gewijzigd: 21-07-20176 reacties (gesloten)
Beste freelancer, Het is voor mij mogelijk om een monumentale schuur te kopen, deze word nog helemaal gerestaureerd. Het lijkt me geweldig om op de 1e verdieping te wonen, maar omdat het pand schuinen wanden heeft blijft het moeilijk om te visualiseren hoe ik dat het beste kan indelen en inrichten. Een 3D ontwerp zou me daarbij kunnen helpen. Wie o wie kan mij hiermee helpen?

Bouwkundig AutoCAD Tekenaar Gevraagd

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 07-04-2017Laatst gewijzigd: 13-04-20173 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Bouwkundig AutoCAD tekenaar. Wij hebben regelmatig opdrachten voor ervaren tekenaars die onze voor ons bestek- werk en detailtekeningen kunnen maken. We verwachten het volgende van je: Minimaal 3 jaar ervaring met Autocad Ervaring met Revit (pré) Kennis van Sketchup Flexibiliteit We bieden: Kleinere en grotere opdrachten Professionele aansturing Een…

Bouwtekenaar Gezocht voor Tekenen van Dakverhoging

Budget: € 200 tot € 300Geplaatst: 04-04-2017Laatst gewijzigd: 06-04-20171 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een zelfstandige tekenaar voor de bouw van een dakverhoging met dakkapel.  Wij zoeken iemand die voor een bescheiden bedrag ons kan helpen met - bouwtekeningen, constructie aanvraag en vergunning aanvraag. Ons budget reikt tot ongeveer 250,- euro. De bestaande bouw tekeningen zijn opgevraagd bij de gemeente, en volgen snel. De maten van de constructie…