Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

  1. Alle opdrachten
  2. > Analyse & Advies
  3. > Docent

Freelance opdrachten: Docent

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Analyse & Advies Docent

Cursusleider op Locatie van oa. BHV en VCA vol.

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 4 mrtLaatst gewijzigd: 5 mrt1 reactie (gesloten)
Beste freelancer, Voor het uitbreiden van ons cursus assortiment zijn wij op zoek naar een spreker die cursussen zou kunnen begeleiden op locatie door heel Nederland. Het betreft ondermeer cursussen zoals BHV en VCA vol. Interesse? Reageer direct!

Coach Gezocht voor het Leren van de Nederlandse Taal

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 27 janLaatst gewijzigd: 31 jan8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance coach/docent om mijn Nederlandse taal te verbeteren. Het gaat vooral om het maken van goede zinnen en het goed verstaanbaar zijn. Als je mij kan en wil helpen, reageer dan meteen!

Gastdocenten Omgeving Amsterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 06-02-2020Laatst gewijzigd: 10-02-20204 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar nieuwe gastdocenten in en rond Amsterdam. Wil jij op freelance basis werken als gastdocent, waarbij je zelf jouw tijd kan indelen, alleen maar leuke innovatieve lessen geeft, goed verdiend en op verschillende scholen aan de slag kunt gaan? Als gastdocent geef je per dag 3 lessen Digitale geletterdheid van 1,5 uur op een basisschool. …

Engelse Les Geven aan 9 Jarige

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 09-12-2019Laatst gewijzigd: 12-12-20193 reacties (gesloten)
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar een iemand die een 9 jarige Engelse les kan geven in de regio Rotterdam. Helaas is op deze leeftijd het onderwijs is het Engels minimaal en willen we dat wel graag bijleren. De geschikte freelancer heeft ervaring met het doceren in de Engelse en Nederlandse taal. Heb je hier al ervaring mee, dan zie ik je reactie graag tegemoet.  

NT2 Docent in Eindhoven en Rotterdam Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 15-10-2019Laatst gewijzigd: 27-10-20191 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn de aanbieder van hoogwaardige taal-en communicatietrainingen voor hogeropgeleiden in de regio Utrecht en verzorgen taaltrainingen voor 15 verschillende talen. Daarnaast bieden wij in-company trainingen aan door het hele land. Omdat wij ons aanbod in Eindhoven en Rotterdam uitbreiden, zijn wij op zoek naar docenten Nederlands in deze regio’s. Wat verwachten wij van…

Docent Engels in Eindhoven en Rotterdam (freelance)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 15-10-2019Laatst gewijzigd: 25-10-20193 reacties (gesloten)
Beste freelance, Wij zijn de aanbieder van hoogwaardige taal-en communicatietrainingen voor hogeropgeleiden in de regio Utrecht en verzorgen taaltrainingen voor 15 verschillende talen. Daarnaast bieden wij in-company trainingen aan door het hele land. Omdat wij ons aanbod in Eindhoven en Rotterdam uitbreiden, zijn wij op zoek naar docenten in deze regio’s. Wij verwachten wij van jou: Je verzorgt…

Onderwijskundige Hulp voor Maken van Trainingen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 27-09-2019Laatst gewijzigd: 08-10-20193 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een instituut die professionele trainingen biedt aan ondermeer bedrijven, hulpverleners en professionals. Dit doen wij volgens een succesvolle methode die wij zelf hebben ontwikkeld. Wij bieden naast klassikale trainingen ook online trainingen. De trainingen hebben als doel om professionals te trainen die werken met mensen.  De inhoud is bekend, de content is…

Ervaren Docent/Kunstenaar Acrylverf

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 18-06-2019Laatst gewijzigd: 05-07-20192 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een docent / kunstenaar (m/v) acrylverf die buiten de lijntjes durft te kleuren en zin heeft om iets nieuws te proberen. Neem even contact met me op voor meer informatie. Gaat om een project van ergens tussen de 20 en 40 uur. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Docent voor Spaanse Les

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 03-06-2019Laatst gewijzigd: 03-06-2019geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Vanwege een reis naar Colombia en Colombiaanse roots, zijn wij op zoek naar iemand die ons minimaal 1 keer per week Spaanse les kan geven. Budget is in overleg en een vaste prijsafspraak is gewenst. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Hulp bij Capaciteitentest

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 27-05-2019Laatst gewijzigd: 27-05-2019geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die hulp kan bieden met betrekking tot een capaciteitentest. Deze test bestaat uit cijferreeksen, figuren reeksen, logisch redeneren, rekenvaardigheden, verbale analogieën. Ik zie graag een reactie tegemoet.