Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Overige Beheer & Techniek

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Opzetten eigen e-Mail Server

Budget: € 150 tot € 300Geplaatst: 30 julLaatst gewijzigd: 31 jul2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een aantal ledensites versturen wij maandelijks ca. 50000 emails. (Uiteraard aan onze leden). Dat wil ik via een eigen emailserver gaan doen. Ik denk daarbij aan Postfix, iREdmail o.i.d. Via onze ISP (Ziggo) lijkt me dat geen optie. Wie kan dit voor ons realiseren en tegen welke kosten?

VPS Hosting en Web (Update en Beheer)

Budget: € 40 tot € 75 p.u.Geplaatst: 29 julLaatst gewijzigd: 1 aug5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een VPS Hosting kan updaten, bijhouden en mogelijk andere web opdrachten uitvoeren. Ik hoor het graag.

Software Programmeren mbv Arduino Uno

Budget: € 250 tot € 350Geplaatst: 21 meiLaatst gewijzigd: 22 mei1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een programmeur voor het maken van software. Het gaat om een oplopend Analoog inkomend signaal 5-20Volt /100_2000 HZ vertalen naar een interval uitgaand 5 volt stuursignaal. Schakelt 5 volt relais wat weer 24 volt genereerd. Gebruik makend van een Arduino Uno of Raspberry Pi RP-3B+. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Chip Resetter Ontwikkelen

Budget: € 250 tot € 600Geplaatst: 25 aprLaatst gewijzigd: 26 apr2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ontwikkelaar die een resetter kan ontwikkelen voor een chip. De chip dient er nu voor dat alleen het materiaal van het merk dat de printer verkoopt door heen kan. Ik wil het mogelijk maken dat ik ook materiaal van een ander merk door de printer kan voeren. De chip ziet er uit als een chip zoals die ook op een pinpas voorkomt. De hardware (de resetter zelf)…

IC Microcontroller Programmeur (Spoed)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 22 febLaatst gewijzigd: 4 mrt2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een IC Microcontroller programmeur. Wij hebben een hardware ontwikkeld die geprogrameerd moet worden.  De hardware is getest en geprogrammeerd in Arduino, programma is beschikbaar. Deze moet nu ingeprogrammeerd worden  in onze eigen ARM Cortex controller. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Technische 3D-Tekenaar voor een Grote Klus

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 21 febLaatst gewijzigd: 26 feb1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Voor ons succesvolle bedrijf zoeken wij voor een grote klus een technische 3D-tekenaar. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opzetten, voorbereiden en aanvullen van tekeningen ten behoeve van een PDM systeem. Jouw werkzaamheden bestaan uit:   Onderzoeken hoe om te gaan met het PLM systeem Voorbereiden van de tekeningen (3D modellen, werktekeningen) ten behoeve…

Emails Verhuizen naar Nieuwe Hosting

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 11 febLaatst gewijzigd: 11 feb4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die emails kan verhuizen van een hosting partij (zonder cpanel) naar een nieuwe hosting (met cpanel). De klant maakt nog steeds gebruik van zijn huidige hosting. Ik heb intussen, een zijn website herontworpen om een tijdelijke url. Het probleem is dat zijn emails op de server zit die moet verhuizen naar de nieuwe hosting. Ik wil niet dat hij zijn emails…

Systeembeheerder voor Windows Server / Active Directory en Linux

Budget: € 40 tot € 45 p.u.Geplaatst: 29 janLaatst gewijzigd: 3 feb2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een freelance Systeembeheerder met ruime windows ervaring. (server, radius, firewall / router / active directory en stukje VM Ware). Voor de komende maanden +- 32 uur per week. Omgeving Leiden / Alphen ad Rijn.  Wij zien graag een reactie tegemoet.

Freelance ICT-er voor Netwerkbeheer (Lange Termijn)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 24 jan5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een freelance ICT-er die ons kan helpen met ons netwerkbeheer, onderhoud en beveiliging. Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Rotterdam. Wij zijn een communicatiebureau met 8 medewerkers en een beetje allergisch voor de grotere IT bedrijven (lees: snelle IT consultancy mannen). Wij zijn een down to earth bedrijfje met een hele leuke en fijne werksfeer en zoeken…

Computerspecialist voor Laptop Onderhoud

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 3 janLaatst gewijzigd: 20 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met mijn laptop (DELL Latitude). Het moet worden nagekeken (hardware en software) en opgeschoond zodat het weer snel is. Waarschijnlijk wil ik het huidige harde schijf met een SSD vervangen. Daarnaast controleren of alles up to date is. Vooraf graag een goed advies wat wel zinvol is etc. Ik zie de reacties graag tegemoet.