Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Zakelijk Schrijven

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Webtekstschrijver voor Nieuw Callcenter

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 14:5410 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een tekstschrijver voor het schrijven van 5 korte website teksten. Wij zijn een marketing bureau en callcenter en gaan binnenkort onze website lanceren hier hebben wij de teksten voor nodig. Deadline: voor 1 april gereed. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Freelance Redacteur Vakinformatie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 20 mrt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance redacteur voor onze veelal bouwgerelateerde titels. Wij zijn een Mediagroep, een uitgeverij van vakinformatie in print en online. Een vaste prijs is gewenst. Heb je interesse, neem dan even contact om e.e.a. verder door te spreken. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Roemeen ivm OLX Advertentie Plaatsen

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 3 mrtLaatst gewijzigd: 3 mrt1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Roemeen (met contacten in Roemenie), die mij kan helpen met het plaatsen van een advertentie op OLX, en de begincommunicatie kan opvangen. Voor een bepaald product is er een markt in Roemenie. Graag zou ik een advertentie willen plaatsen op OLX in Roemenie. Helaas is deze site enkel beschikbaar voor Roemenen. Het budget is in overleg. Ik zie graag ee reactie…

Korte Zakelijke Teksten tbv Offerte (Vandaag)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 11 mrt4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van 3 korte zakelijke teksten (Installatie manier) ten behoeve van het opstellen van een offerte. Het budget is in overleg. Deadline: Vandaag met Spoed Ik zie graag een reactie tegemoet.

A4 Tekst Vertalen (NED-SP, IT,PL)

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 4 mrt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een A4 tekst kan vertalen van het Nederlands naar een van de volgende talen:   Spaans, Italiaans Pools Wij zijn een onafhankelijke bureau met jarenlange ervaring in de Europese slachtvee- en vleesmarkt die haar klanten op de hoogte brengt van de actuele noteringen en vleesmutaties in binnen- en buitenland Wij zien graag een reactie tegemoet.

A4 Tekst Vertalen (NED-ENG, FR, DE)

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 3 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een A4 tekst kan vertalen van het Nederlands naar een van de volgende talen:   Engels, Frans Duits Wij zijn een onafhankelijke bureau met jarenlange ervaring in de Europese slachtvee- en vleesmarkt die haar klanten op de hoogte brengt van de actuele noteringen en vleesmutaties in binnen- en buitenland Wij zien graag een reactie tegemoet.  

Herschrijven van een Bestaande Overeenkomst

Budget: € 20 tot € 350Geplaatst: 21 febLaatst gewijzigd: 22 feb7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor het herschrijven van een overeenkomst. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het herschrijven van een bestaand contract. Het betreft een contract van een ander bedrijf dat inhoudelijk perfect is en ik zou het graag anders verwoord willen hebben om het auteursrecht niet te breken. De overeenkomst telt op dit moment ongeveer 5000…

Zakelijke Tekstschrijver voor Financiele Artikelen

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 13 febLaatst gewijzigd: 17 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor enkele domeinen zoeken wij naar een geschikte zakelijke tekstschrijver, blogger en copywriter met kennis van de betaalmarkt. Denk aan betaalmethodes, payment providers. Het gaat specifiek om:   Artikelen van 600 - 800 woorden Je schrijft unieke content Je houdt rekening met het aangeleverde keyword Artikelen zijn grammaticaal correct en in foutloos Nederlands geschreven…

E-book Redigeren (Trainingen en Opleidingen)

Budget: € 35 tot € 55 p.u.Geplaatst: 4 febLaatst gewijzigd: 7 feb10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een e-boek geschreven van iets minder dan 50 pagina's tekst (groot lettertype, 16pnt). Ik zoek iemand met ervaring in tekstschrijven voor trainingen en opleidingen voor de zakelijke markt (professionals in uiteenlopende organisaties), die goed kan redigeren en die alle taal en typefouten uit de tekst kan halen, maar die ook kan aangeven of de opzet van de tekst beter…

Herschrijven van Algemene Voorwaarden

Budget: € 20 tot € 42 p.u.Geplaatst: 10 janLaatst gewijzigd: 14 jan9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die algemene voorwaarden zou kunnen herschrijven.   Ik start een eigen bedrijf nadat bedrijf waar ik werkte failliet ging. Het betreft herschrijven algemene voorwaarden in totaal gaat het om 2178 woorden.  Ik zie graag een reactie, levertijd informatie en een offerte tegemoet.