Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Zakelijk Schrijven

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Schrijven voor Gebouwen Vakblad (Barendrecht)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 25 meiLaatst gewijzigd: 2 jun3 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken op korte termijn versterking van ons team van redacteuren voor een vakblad dat zich toelegt op het beschrijven van industriële, logistieke en andere utilitaire gebouwen. Je taak is mede op basis van interviews met architecten, aannemers en andere bouwpartijen te komen tot een adequate beschrijving van een gebouw en/of een bouwproces. Thema’s en onderwerpen…

Schrijven 'Over Ons' Pagina in Zakelijk Engels

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 19 meiLaatst gewijzigd: 19 mei2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze organisatie zoeken wij iemand die in het (zakelijk) Engels een ‘about us’ pagina wil schrijven.  Lees hieronder is wat informatie over onze organisatie: Wij zijn een keten van lunch/koffie etablissementen met een inrichting en aanbod dat de moderne trends volledig volgt. Per vestiging is er een kleine toevoeging op de formule gedaan. Denk hierbij aan één…

About Us Pagina Schrijven

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 19 meiLaatst gewijzigd: 19 mei10 reacties (gesloten)
Beste frelancers, Voor onze organisatie zoeken wij iemand die In het (zakelijk) Engels een ‘about us’ pagina wil schrijven. Deze pagina mag ongeveer 400 woorden bevatten.  Lees hieronder is wat informatie over de organisatie: Wij zijn een organisatie zonder winstoogmerk en richten ons exclusief op de culturele sector. De organisatie begeleidt kunstenaars met zakelijke en juridische…

Scriptie Nakijken op Spelling en Zinsopbouw

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 4 meiLaatst gewijzigd: 23 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Halverwege mei zou ik graag mijn scriptie laten nakijken op spelling en zinsopbouw zodat het een mooi kloppend verhaal wordt. Graag ontvang ik een offerte voor:   Naar verwachting 20.000 woorden Naar verwachting 65 pagina's Zakelijk schrijven Vertrouwelijke informatie Tijdsbestek van nakijken Kan je mij helpen? Ik hoor graag van je.

Voorwoord van een Boek Schrijven

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 29 aprLaatst gewijzigd: 29 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een tekst voor een "over ons" pagina in een inspiratieboek. Ook moet hier een voorwoord in komen die moet worden geschreven. Omdat het in een boek komt is het belangrijk dat de teksten kort en zeker krachtig zijn. We zien jullie reacties graag tegemoet.

Zakelijke Brieven Schrijven

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 28 aprLaatst gewijzigd: 29 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een maatschappelijke instelling zijn wij op zoek naar een freelancer die zakelijke brieven kan opstellen waar wij met andere maatschappelijke bedrijven, instellingen en de gemeente kunnen netwerken en samenwerken. Meer informatie volgt bij interesse. Wij horen graag van je.

Scriptie Pedagogiek Nakijken

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 16 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn studie pedagogiek ben ik op zoek naar een freelancer die mijn scriptie kan nakijken op taal en structuur. De scriptie is in het Nederlands en heeft 25 pagina's. De deadline is 20 april 2020. Ben jij degene die mij kan helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

White Paper Schrijven over Relaties

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 1 aprLaatst gewijzigd: 14 apr7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een schrijver die aan de hand van 7 bulletpoints een whitepaper wil schrijven over het verbeteren van je relaties met anderen. De whitepaper moet bestaan uit ongeveer 10 pagina's en richt zich op volwassen mannen. De doelstelling is om mannen waardevolle inzichten te verstrekken zodat ze meer worden gerespecteerd door anderen. Kan jij mij hiermee helpen,…

Business Case Schrijven voor Zorgorganisatie (Nijmegen)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 25 mrtLaatst gewijzigd: 2 apr5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij een business case wil schrijven met betrekking van uitbreiding van een zorgorganisatie. Uitbreiding van intramuraal naar extramuraal. Onze organisatie is gevestigd in Nijmegen. Ben je geïnteresseerd? Ik zie je offerte graag tegemoet.

Schrijven over Recruitmentsoftware

Budget: € 60 tot 80 p.u.Geplaatst: 9 mrtLaatst gewijzigd: 11 mrt4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver. Er moeten teksten geschreven worden met betrekking tot uitzend-, detachering- en recruitmentsoftware. Het vereist kennis van deze branches en affiniteit met de ICT. Trends en ontwikkelingen spelen hier een grote rol in en daarnaast kennis over de branches/(arbeids)markt. Ik hoor graag van je.