Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Vertaler/tolk

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Beedigd Vertaler voor Onderzoeksbureau (Eng - NL)

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 10 meiLaatst gewijzigd: 10 meigeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een beëdigde vertaler/vertaalster Engels-Nederlands voor het vertalen van diverse artikelen die onze organisatie heeft uitgevoerd. De artikelen zijn uit de categoriën: Apps, Tech, Software en kenmerken van software. De eisen voor de freelancer zijn dat je in het bezit moet zijn van een vertaaldiploma Engels-Nederlands en beëdigd moet zijn en…

MS Word Document Vertalen (NL-DU)

Budget: € 20 tot € 200Geplaatst: 8 meiLaatst gewijzigd: 8 mei8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een MS Word document a 1315 woorden van het Nederlands naar Duits ten behoeve van website. (algemene tekst voor recreatie ) Graag iemand met Duits als moedertaal. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Vertalen van Dagboek van Nederlands naar het Engels

Budget: € 250 tot € 600Geplaatst: 6 meiLaatst gewijzigd: 6 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Mijn oma heeft een dagboek bijgehouden tussen 1930 en 1955. Het is een met de hand geschreven dagboek met foto’s ertussen geplakt. Het dagboek speelt zich af in Nederland en Indonesië inclusief de oorlogsjaren in Indonesië. Ik heb familie in de usa die het graag in het Engels wil, daarom ben ik op zoek naar iemand die mij wil helpen het dagboek te vertalen. Wie kan…

Vertaler voor Vertalen en Herschrijven van Artikelen (EN-NL)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 2 meiLaatst gewijzigd: 2 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een vertaler die Engelse artikelen kan vertalen in Nederlandse artikelen. De Engelse artikelen zullen wij aanleveren. Het gaat er om dat de artikelen herschreven worden op een leuke creatieve manier, passend bij onze huisstijl. Maandelijks gaat het om ongeveer 4 artikelen. Lijkt het je leuk om deze opdracht uit te voeren? Dan hoor ik graag van je!

Native Engelse Ghostwriter Gezocht

Budget: € 50 tot € 120 p.u.Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 1 mei3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een native Engelse ghostwriter voor ons bedrijf (een grote multinational). Hieronder is de Engelstalige opdrachtomschrijving terug te vinden: Need an english native-level ghostwriter for a long-term project for our multinational company. We need a series of long-form articles (on different subjects). Content to be created by interviewing the experts and writing…

Webshop Tekst Vertalen (NL-EN)

Budget: € 500 tot € 2000Geplaatst: 29 aprLaatst gewijzigd: 6 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij willen onze webshop vertalen naar het Engels. Bij voorkeur door een ''native speaker''. We leveren een script aan die zal ongeveer 100.000 woorden bevatten. Wij zien graag een reactie, prijs en tijdsindicatie voor de opdracht tegemoet.

Webshop Vertalen (NL-DU)

Budget: € 500 tot € 2000Geplaatst: 29 aprLaatst gewijzigd: 30 apr8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het vertalen van onze webshop. Wij willen onze webshop vertalen naar het Duits. Bij voorkeur door een ''native speaker''. We leveren een script aan die zal ongeveer 100.000 woorden bevatten. Wij zien graag een reactie, prijs en tijdsindicatie voor de opdracht tegemoet.

Bouwgerelateerde Artikelen Vertalen (NL-ENG/DU)

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 25 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het vertalen van diverse, bouwgerelateerde technische artikelen vanuit het Nederlands naar Engels en Duits. Voor nu gaat het om 3 a 4 A4 pagina's, bij een goede samenwerking zal het gaan om twee artikelen per maand. Het budget is in overleg. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Boek Vertalen naar het Engels

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 18 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn boek kan vertalen naar het Engels. Het boek is het eerste deel van twee boeken (tweede deel komt eind dit jaar uit). Het zijn ca 88.000 woorden en mijn budget is klein. Ik woon zelf in Spanje maar ben regelmatig in Nederland. Ik zie graag een reactie tegemoet.

SEO Tekstschrijver Duits voor Reisbranche

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 11 apr2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een opdrachtgever in de reisbranche ben ik op zoek naar een SEO tekstschrijver Duits met het liefst Duitse roots en uitstekende schrijfvaardigheden. Bij voorkeur ervaring met SEO en bloggen. Ik zie graag een reactie tegemoet.