Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Vertaler/Tolk

Freelance opdrachten: Vertaler/Tolk

Tekst Vertalen van NL naar EN

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 25 nov
Reacties: 5
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 25 nov
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een tekst op een website van het Nederlands naar het Engels. Er is een vertaal tool gekoppeld echter pakt deze niet altijd de juiste tone of voice. Het gaat om ongeveer 6000 woorden. Interesse? Reageer direct!

Vertaler Engels Duits Gezocht

Budget: > € 2000
Geplaatst: 24 nov
Reacties: 1
Locatie: Nederweert
Laatst gewijzigd: 25 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance vertaler. Hieronder de opdracht in het Engels: I'm looking to hire a translator to handle a project. This project's description focuses on translating from English to German accurately and with good attention to detail. Interesse? Dan zie ik je reactie ook graag in het Engels tegemoet.

Vertaler Nederlands Engels Gezocht

Budget: > € 2000
Geplaatst: 22 nov
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 23 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance vertaler. Hieronder de opdracht in het Engels: I'm looking to hire a freelancer to help translate a document from English to Dutch. I would like every applicant to be skilled in basic English. Ik zie jullie reacties graag in het Engels tegemoet.

Vertaler Engels van Duurzaam Leefstijlprogramma

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 11 nov
Reacties: 5
Locatie: Uithoorn
Laatst gewijzigd: 13 nov
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een vitaliteitsbureau met een missie.  Wij willen echt impact maken in de gezondheid van Nederlandse werknemers, dat doen wij door 12-weken leefstijlprogramma’s aan te bieden die zorgen voor een duurzame gedragsverandering.  Op dit moment hebben wij een holistisch aanbod van deze leefstijlprogramma’s, dus zowel werk als privé gerelateerd…

Freelance Vertaler Spaans Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 1 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Spaanse vertaler die een kvk uittreksel kan vertalen van het Nederlands naar het Spaans. Ik hoor graag van jullie.

Japanse Tolk Gezocht in Ede

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 21 okt
Reacties: 0
Locatie: Ede
Laatst gewijzigd: 21 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tolk Japans - Nederlands voor een vertaling van een lezing op 30 november 2022 in Ede. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Franse Vertaler Gezocht voor Biografie

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 13 sep
Reacties: 3
Locatie: Zandvoort
Laatst gewijzigd: 14 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een manuscript biografie van 56.000 woorden die vertaald moet worden van het Nederlands naar het Frans. Pagina 1 bijgevoegd als indicatie van de tekst. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.  

Arbeidsovereenkomst Vertalen NL ENG

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 18 aug
Reacties: 5
Locatie: Zoetermeer
Laatst gewijzigd: 3 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een Nederlandse arbeidsovereenkomst kan vertalen naar het Engels. Interesse? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Zakelijke Engelse Teksten Vertalen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15 aug
Reacties: 3
Locatie: Capelle aan den IJssel
Laatst gewijzigd: 29 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een projectenbureau gericht op marketing & communicatie voor bedrijven en wij werken veelal voor scholen en universiteiten. Momenteel zijn wij op zoek naar een projecttekstschrijver die ons kan ondersteunen met het vertalen van stukken van het Nederlands naar Engels. Het huidige project waarvoor je grotendeels werkt is voor een onderzoekcentrum binnen de Universiteiten.…

120 Vragen Vertalen (EN DE FR)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 28 jul
Reacties: 2
Locatie: Sint-Michielsgestel
Laatst gewijzigd: 8 aug
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een of meerdere vertalers voor een kaartspel. Het gaat om 120 vragen bestaande uit 1 zin vertalen van het NL naar EN - DE - FR.  Ik zie jullie offertes graag tegemoet.