Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Vertaler/Tolk

Freelance opdrachten: Vertaler/Tolk

Franse Tolk Tijdens Handelsmissies in Marokko

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 9 mrt
Reacties: 2
Locatie: Thuis en Marokko
Laatst gewijzigd: 29 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancer, Voor een handelsmissie naar Marokko kom ik graag in contact met een representatief Personal Assistent. Hij/zij treedt primair op in de rol van vertaler/tolk (Nederlands-Frans) en secundair ten behoeve van verslaglegging alsmede de reisplanning. Opdrachtgever, een coördinerend ondernemer, faciliteert ondernemers die zich in o.a. Marokko willen gaan vestigen. Desbetreffende individuele…

Algemene Voorwaarden Vertalen van NL naar EN

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 10 mrt
Reacties: 5
Locatie: Roelofarendsveen
Laatst gewijzigd: 15 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een vertaler. Graag zou ik morgen mijn Algemene Voorwaarden van het Nederlands naar het Engels willen laten vertalen. Wie heeft hier ervaring mee? Ik hoor graag zo snel mogelijk van je.

Website Vertalen Nederlands naar Engels

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 mrt
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 8 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een vertaler voor mijn website teksten, van Nederlands naar Engels. Het gaat om +/- 5500 woorden.   Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je offerte met tarief per woord graag tegemoet.

Boek Vertalen van NL naar USA Engels

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 23 feb
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 23 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Voor een reeds uitgegeven boek over coaching zoeken wij een vertaler die het boek van Nederlands naar USA Engels kan vertalen. De vertaling moet uitgevers waardig zijn. Het gaat om 80.000 woorden. Bij interesse hoor ik graag van jullie.

Product Teksten Vertalen voor Kookwinkel

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 19 jan
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 30 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een (online) kookwinkel in Rotterdam. We willen voor één van onze merken vertaalde productomschrijvingen in het Frans en Duits. Dit zijn in totaal 14 productteksten, waarvan 12 bijna identiek zijn. We zoeken freelancers die ons kunnen helpen met de vertaling van deze teksten van het Nederlands naar het Frans en/of Duits. We zien jullie offertes graag…

Product Vertaling van Nederlands naar Duits

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 12 jan
Reacties: 0
Locatie: Borne
Laatst gewijzigd: 12 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een productomschrijving, specificaties en handleiding van het Nederlands naar het Duits. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Tekst Vertalen van NL naar EN

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 25-11-2022
Reacties: 7
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 18-12-2022
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een tekst op een website van het Nederlands naar het Engels. Er is een vertaal tool gekoppeld echter pakt deze niet altijd de juiste tone of voice. Het gaat om ongeveer 6000 woorden. Interesse? Reageer direct!

Vertaler Engels Duits Gezocht

Budget: > € 2000
Geplaatst: 24-11-2022
Reacties: 1
Locatie: Nederweert
Laatst gewijzigd: 25-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance vertaler. Hieronder de opdracht in het Engels: I'm looking to hire a translator to handle a project. This project's description focuses on translating from English to German accurately and with good attention to detail. Interesse? Dan zie ik je reactie ook graag in het Engels tegemoet.

Vertaler Nederlands Engels Gezocht

Budget: > € 2000
Geplaatst: 22-11-2022
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 23-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance vertaler. Hieronder de opdracht in het Engels: I'm looking to hire a freelancer to help translate a document from English to Dutch. I would like every applicant to be skilled in basic English. Ik zie jullie reacties graag in het Engels tegemoet.

Vertaler Engels van Duurzaam Leefstijlprogramma

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 11-11-2022
Reacties: 5
Locatie: Uithoorn
Laatst gewijzigd: 13-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een vitaliteitsbureau met een missie.  Wij willen echt impact maken in de gezondheid van Nederlandse werknemers, dat doen wij door 12-weken leefstijlprogramma’s aan te bieden die zorgen voor een duurzame gedragsverandering.  Op dit moment hebben wij een holistisch aanbod van deze leefstijlprogramma’s, dus zowel werk als privé gerelateerd…