Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Vertaler/tolk

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Zweedse Vertaler voor Trampoline Producent

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 22 janLaatst gewijzigd: 23 jan3 reacties
Beste freelancers, Ons bedrijf is producent en verkoper van hoogwaardige trampolines. We produceren onze trampolines in onze eigen productiefaciliteit in Bosnië-Herzegovina en verkopen ze vanuit ons goed bereikbare kantoor in het hart van Noord-Brabant. Wij streven ernaar om ieder kind op een veilige, maar zeer zeker ook plezierige manier buiten te laten spelen. Momenteel zijn wij aan het…

Vertaler NL-ENG voor Boek over Don Quixote

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 22 janLaatst gewijzigd: 09:196 reacties
Beste freelancers, Ik zoek een vertaler Nederlands - Engels (UK) voor het vertalen van een boek over Don Quixote. Het zijn 60.000 woorden en het gaat over wie de Don Quixote schreef en waarom. Het moet wel iemand zijn die Engels als moedertaal heeft en Engels gestudeerd heeft. Interesse? Dan zie ik je offerte met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Vertaler in Vloeiend Frans en Grammatica (21 Januari)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 19 janLaatst gewijzigd: 19 jan1 reactie (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die goed is in Franse grammatica en beschikbaar is a.s. donderdag voor 20 / 30 minuten. Graag hoor ik of je beschikbaar bent en het tarief. Kan jij ons helpen, dan vooorzien wij je graag van meer informatie.

Technisch Vertaler en Tekst Editors voor Tijdschrift

Budget: > € 2000Geplaatst: 28-12-2020Laatst gewijzigd: 6 jan6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Het internationale elektronische tijdschrift verschijnt origineel in het Engels. Voor het vertalen naar het Nederlands, Duits en Frans wordt de vertaalsoftware Deepl gebruikt. Als vertaler / tekst editor begrijp jij als geen ander dat deze Deepl-teksten zeker niet goed genoeg zijn en nog bewerkt moeten worden. Wij zijn op zoek naar een freelance editor die ons daarbij kunnen…

Handleiding Vertalen naar het Engels

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 16-12-2020Laatst gewijzigd: 17-12-202010 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het vertalen van een handleiding van het Engels naar het Nederlands. Als je mij een bericht stuurt zal ik het bestand naar je opsturen, dan kan je kijken hoeveel woorden het precies zijn. De handleiding moet binnen een week vertaald zijn. Ik zie jullie reacties graag zo snel mogelijk tegemoet.

Vertaling Website van Engels naar Spaans

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 16-12-2020Laatst gewijzigd: 18-12-20207 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij hebben een Engelstalige website die naar Spaans moet worden vertaald en zijn daarom op zoek naar iemand die ons hiermee kan helpen. We zoeken een freelancer die al enige jaren ervaring heeft met commerciële vertalingen. We willen graag een vaste prijs afspreken, het aantal woorden is ca. 2500. Kan jij ons helpen? Dan zien wij een prijsopgave met ervaring graag tegemoet.

Vertaling Website Engels - Duits (Native Speaker Duits)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 08-12-2020Laatst gewijzigd: 24-12-20209 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vertaler van een Engelse website naar het Duits. Het zijn ongeveer, iets minder dan, 3000 woorden. We zoeken iemand die meteen kan beginnen en ervaring heeft met vertalingen Nederlands-Duits en Engels-Duits of ervaring heeft met de Engelse taal. Je spreekt Duits als een moedertaal of hebt lang in Duitsland gewoond. Oplevering is ongeveer 2 weken na aanvang…

Technische Tekst naar Engels Vertalen

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 07-12-2020Laatst gewijzigd: 11-12-20205 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met de vertaling van een technische Nederlandse tekst naar het engels. Het totaal aantal woorden is 2107 en wordt in word bestand aangeleverd. Graag zie ik jullie reacties tegemoet.  

Nederlandse Handleidingen Vertalen naar het Frans

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 04-12-2020Laatst gewijzigd: 11-12-20203 reacties (match!)
Beste freelancers, We hebben woorden en korte teksten die vertaald moeten worden vanuit het Nederlands naar het Frans. Het betreft voor een deel technisch Frans. Het gaat om woorden en korte teksten die terug komen in montagehandleidingen en gebruikershandleidingen. Het gaat om 2107 woorden. Ik zie jullie offertes met een totaalprijs graag tegemoet.

Vertaler NL-DE Blog en Elektronica Producten Site

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 26-11-2020Laatst gewijzigd: 27-11-20203 reacties (gesloten)
Beste freelancer, Voor een website gericht op elektronische producten (smartphones, tablets, smart home, wearables en andere elektronica), zijn we op zoek naar een vertaler. Het gaat hierbij om het vertalen de Nederlandse artikelen in het Duits. Belangrijk is dat niet alleen zinnen goed lopen en grammaticaal correct zijn, maar dat bepaalde Nederlandse (of Engelse) specificaties voor elektronische…