Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Vertaler/tolk

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Spel en Spelhandleiding Vertalen (NL-ENG)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 20 mrt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vertaler voor het vertalen van een spel met 80 kaartje dus 80 zinnen en een spelhandleiding van ongeveer 5000 woorden, van het Nederlands naar Engels. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Beedigd Tolk (NL-CN) Helmond

Budget: € 50 tot € 300Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 20 mrtgeen reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een beëdigd tolk (Nederlands - Chinees ) om te assisteren bij het passeren van levering van akte (aankoop huis). Locatie van het notariskantoor is Helmond, datum 3 juli 2019. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Native Duitse Vertaler voor Bedden Specialist

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 21 mrt9 reacties
Beste Freelancers, Voor diverse werkzaamheden ben ik op zoek naar een native Duitse vertaler die voor ons teksten kan vertalen. Ik zoek iemand die per direct beschikbaar is.  Ik zie graag een reactie tegemoet.

Agentuurovereenkomst Vertalen (NL-ENG)

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 18 mrtLaatst gewijzigd: 19 mrt9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een Nederlandse "agentuurovereenkomst" kan vertalen naar het engels. Het gaat om een contract van 5 paginas. Thuiswerken mogelijk Ik zie graag een reactie tegemoet.

Eenvoudige Teksten Vertalen (NL-ENG)

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 21 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een vertaler voor 5 teksten van tussen de 300 en 440 woorden per tekst welke vertaald moeten worden van het Nederlands naar engels. Geen technisch of complex taalgebruik. Heb de teksten niet in één keer maar steeds een tekst en dan een week later weer één. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Vertalen van Spaanse Statuten naar Nederlands

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 11 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van Spaanse statuten voor een vereniging van eigenaren (vastgoed). In de tekst (6 bladzijden notariële akte waarvan de helft in tekst) staan veel getallen i.v.m. toedelen quota's en komen veel begrippen meermaals terug. Ik hoef geen beëdigde vertaler, gaat mij meer om een logische vertaling. heb de tekst in Word…

Vertalen van Folder (NL-TR)

Budget: € 25 tot € 150Geplaatst: 7 mrtLaatst gewijzigd: 7 mrtgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het vertalen van een folder van het Nederlands naar het Turks. Hierbij gaat het om een folder met  +- 800 woorden. Hierin zitten wel een hele hoop woorden die herhaaldelijk terugkomen. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Vertalen/Herschrijven Campagnes (DE-NL)

Budget: € 20 tot € 500Geplaatst: 6 mrtLaatst gewijzigd: 8 mrt7 reacties (match!)
Beste freelancers,  Voor een van onze klanten (een dierenstichting) ben ik op zoek naar een copywriter uit Nederland die vlot fondsenwervende campagnes kan vertalen en herschrijven uit het Duits en dit tegen krappe deadlines omdat deze stichting vaak hulp biedt aan dieren in grote nood en dit overal ter wereld. Deze direct mail campagnes bestaan meestal uit een brief, folder en omslag. Eventuele…

Brief Vertaling (Luxemburgs-Nederlands)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 4 mrtLaatst gewijzigd: 7 mrt2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij 2 pagina's van zo'n 200 woorden bij elkaar van het Luxemburgs naar het Nederlands kan vertalen voor mij. (Het gaat om een brief over kinderbijslag) Deadline: binnen 2 weken gereed. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Website Teksten Vertalen (NED-PT)

Budget: € 500 tot € 1500Geplaatst: 28 febLaatst gewijzigd: 1 mrt2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die de volledige website kan vertalen. Ons bedrijf: Ons bedrijf is toonaangevend op het gebied van hand- en nagelverzorging. Tevens zijn wij één van de weinige zelfstandige Nederlandse producenten van cosmetica. Werkzaamheden: Het gaat om alle productteksten en alle website artikelen, vertalen van het Nederlands naar het Portugees. Productteksten:…