Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Erp/crm Implementatie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Koppeling Kvk met Zoho CRM REST API

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 11 sepLaatst gewijzigd: 20 sep4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Gezocht: developer voor Koppeling Kvk met ZOHO CRM Rest API Ik zoek iemand die voor mij KvK gegevens binnen Zoho CRM kan opvragen. Door één druk op een knop de gegeven klantgegevens kan aanvullen in ZOHO CRM. Graag een reactie bij interesse.

API Perfectview CRM - Activecampaign

Budget: € 35 tot € 50 p.u.Geplaatst: 15 febLaatst gewijzigd: 22 feb4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een specialist met aantoonbare ervaring op het gebied van het ontwikkelen van een API voor gegevensuitwisseling tussen Perfectview CRM en Activecampaign. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Freelance Salesforce Expert Gezocht

Budget: € 30 tot € 60 p.u.Geplaatst: 16 janLaatst gewijzigd: 21 jan1 reactie (gesloten)
Beste freelancer, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen Salesforce beter in te richten en optimaler te gaan gebruiken. Wij werken met Salesforce via ons hoofdkantoor in Veendam, Groningen. We hebben verschillende kleinere issues en projecten om aan te werken. Als bet bevalt dan zouden we graag langere tijd samenwerken. Graag een reactie bij interesse.

Hulp bij Inrichten van Sharepoint

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 janLaatst gewijzigd: 8 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar hulp bij het inrichten van sharepoint, wij hebben al een opzet. Deze moet worden uitgewerkt en in later stadium door ons worden beheerd. Er is dus ook een stuk scholing nodig. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Inrichten CRM Pakket Teamleader

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 05-11-2018Laatst gewijzigd: 08-11-20181 reactie (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ervaring heeft met het inrichten van CRM systeem Teamleader. Voor diverse projecten in NL/BE/DE hebben wij te maken met klanten, leads en bedrijven die (nu) geen interesse hebben. Om meer grip te krijgen op dit bestand, willen we de hulp inschakelen van een freelancer die hier binnen Teamleader ervaring mee heeft en ons snel een heel stuk…

Atlassian Jira Specialist Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17-11-2017Laatst gewijzigd: 22-11-20171 reactie (gesloten)
Beste freelancers, We gaan over van 3 losse systemen naar Jira, Servicedesk en Confluence. We zoeken iemand die verstand heeft van het inrichten van Jira icm. Servicedesk, zodat dit op de meest efficiënte manier gedaan wordt. Bij interesse horen we het graag.

CRM SalesForce Expert Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 16-01-2017Laatst gewijzigd: 25-01-20171 reactie (gesloten)
Beste freelancer, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen SalesForce beter in te richten en optimaler te gaan gebruiken. Wij werken met salesforce via ons hoofdkantoor in Amerika. Vanuit hier is ook een deel ingericht, maar we hebben zelf ook veel vrijheid om het naar onze wens in te richten. Op dit moment gebruiken we het nog primair als CRM systeem en we willen het veel meer gaan gebruiken…

Configuratie van Salesforce Editie Professional

Budget: € 800 tot € 2000Geplaatst: 03-01-2017Laatst gewijzigd: 04-01-20171 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand voor het Installeren van Salesforce. Het gaat om de basis configuratie van Salesforce editie Professional en de aansluiting hiervan op Outlook. - Ons budget is 800 - 2000 euro en thuiswerken is mogelijk. - De deadline is eind januari. Wij zien jullie reacties graag tegemoet.

SAP CRM Consultant Gezocht

Budget: € 10 tot € 999 p.u.Geplaatst: 14-11-2016Laatst gewijzigd: 14-11-2016geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een SAP CRM consultant. Doel van functie: De afgelopen jaren heeft onze klant een Agile transformatie doorgemaakt. De organisatie IT is van een meer RUP/Waterval georiënteerde ontwikkeling op Agile / Scrum overgegaan. Hierin hebben we als organisatie mooie stappen gezet, maar we zijn er nog niet. Voor het SAP domein zoeken we een Agile SAP CRM consultant…

ZOHO Specialist Gezocht Omgeving Amsterdam

Budget: € 20 tot € 75 p.u.Geplaatst: 25-08-2016Laatst gewijzigd: 25-08-2016geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, ZOHO specialist gezocht voor inrichten ERP. Het gaat speciefiek om CRM migratie, Exchange migratie, Google apps for Works opzetten, Projects inrichten, Forms en helpdesk inrichten.   Wij zijn op zoek naar een serieuze kandidaat met de volgende aantoonbare competenties: -andere programmeurs aan kunnen sturen -structureel kunnen werken -analytisch -planmatig en zelfstandig…