Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Apps

Freelance opdrachten: Apps

App Bouwen voor Sportstudio

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 4
Locatie: Loenen aan de Vecht
Laatst gewijzigd: 17 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een app voor mijn sportstudio kan bouwen. Voornamelijk voor het rooster, pushberichten, voorbeelden van work-out et cetera. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

App Ontwikkelaar Gezocht

Budget: > € 2000
Geplaatst: 10 nov
Reacties: 5
Locatie: Afferden
Laatst gewijzigd: 10 nov
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app moet dienen voor deel-auto's. Kan jij ons hier bij helpen? Dan horen wij dit graag.

Aanpassen van Bestaande Code

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 31 okt
Reacties: 6
Locatie: Blaricum
Laatst gewijzigd: 31 okt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen van een bestaande code in Flutter. Wij hebben een document opgesteld met een paar punten (spellingfouten,knopjes en interfaces) die anders moeten in de app. Wij verwachten dat dit ongeveer tussen de 10-15 uur zal duren. Interesse? Reageer direct!

Transcriberen App Concept

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 sep
Reacties: 0
Locatie: Nieuwolda
Laatst gewijzigd: 9 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb vorig jaar op mijn hbo opleiding verschillende interviews moeten uitwerken. Ik heb verschillende bestaande apps geprobeerd, echter lukt het niet om de uitgesproken tekst goed, volledig en foutloos uit te kunnen werken door middel van een app. Bij de app moet het mogelijk zijn om 'voice' automatisch en goed uit te laten typen in een tekstverwerkingsdocument. Dit levert…

Freelancer Gezocht voor een App

Budget: > € 2000
Geplaatst: 8 aug
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 16 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zou graag een app bouwen, soort gelijk aan Class Pass, met een credits systeem, verschillende soorten aanbieders en een abonnementsvorm. Hoor het graag!

Les in Filemaker (Zuid Holland)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 12 aug
Reacties: 0
Locatie: Moerkappelle
Laatst gewijzigd: 12 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mij een paar uurtjes kan laten zie hoe je o.a. bestanden kan koppelen in filemaker. Ik woon in Moerkapelle en ben mobiel dus kunnen ergens gewoon afspreken.  Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

App van Gezelschapsspel (Playstore en Itunes)

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 28 jul
Reacties: 2
Locatie: Sint-Michielsgestel
Laatst gewijzigd: 30 jul
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het bouwen van een app voor een gezelschapspel met een eenvoudig speler on-boarding systeem. Spel verdeeld vragen uit bestand van 120 vaste vragen over muziek. Spelleider nodigt spelers uit en bediend voorgang met het toebedelen van een random vraag aan de volgende speler. Complexiteit van de app kan zal in later stadium verder worden uitgebreid.…

App Ontwikkelen voor Delftse Kapsalon

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 7 jul
Reacties: 9
Locatie: Delft
Laatst gewijzigd: 22 jul
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een topkwaliteit kapsalon in Delft ben ik op zoek naar een freelancer voor het maken van een app op basis van een Excel bestand. Graag op korte termijn. Interesse? Reageer direct!

Planning App Ontwikkelen voor Ecologisch Bureau

Budget: > € 2000
Geplaatst: 30 jun
Reacties: 10
Locatie: Driebergen-Rijsenburg
Laatst gewijzigd: 21 jul
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een ecologisch onderzoeksbureau willen wij graag een app laten ontwikkelen. Deze app moet op basis van protocollen van bepaalde onderzoeken werken. De resultaten van die protocollen moeten automatisch doorgepland worden in verschillende agenda's. Klein voorbeeld: Ecoloog krijgt een opdracht voor een vleermuisonderzoek. Die maakt a la Jip en Janneke (makkelijk) een nieuw…

App die communiceert met excel

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 13 jul
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 14 jul
Status: Gesloten
Ik wil een app die een simpele berekening uitvoert en de uitkomst kan printen naar een bonprinter Ik zou het prettig vinden als de ingevoerde waardes uiteindelijk in een excel document komen te staan