Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Apps

Freelance opdrachten: Apps

Een web-app ontwikkelen

Budget: > € 2000
Geplaatst: 30 mrt
Reacties: 1
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 11:44
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een app-ontwikkelaar die een web-app voor mij kan ontwikkelen.  De ontwikkelaar moet de app kunnen bouwen met NextJs & MongoDB Schat uw bod ongeveer in. 

Designer voor onze Mobile Apps (en mogelijk ook web apps)

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 20 mrt
Reacties: 5
Locatie: Nieuwegein
Laatst gewijzigd: 27 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Vanwege plots vertrek van onze huidige designer zoeken we een vervanger voor paar aanpassingen aan onze App. De huidige App moet iets worden gestript, screens moeten op nieuwe Figma Page worden gezet en worden geupdate. App Designs zijn nu blocking voor de developers. Die kunnen pas starten als de designs klaar zijn en door plots vertrek staan zij onhold Onze App is eenvoudig, maar…

Simpele App Ontwerpen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 27 feb
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 6 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een developer voor het maken van een simpele app. De app moet uit een homepagina en smoelenboek (waar mensen zelf hun adres en gegevens bij kunnen voegen of via een uitnodigingslink) bestaan. Via adalo online app tool zou ook fijn zijn.  Interesse? Reageer direct!

Gezocht Freelancer iOS Apps

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20-04-2022
Reacties: 3
Locatie: Heiloo
Laatst gewijzigd: 13 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een nieuwe dienst hebben wij onlangs een Android Videobel App ontwikkeld. Wij zijn nu op zoek naar een freelancer die deze app voor ons als native Apple App kan realiseren. Het betreft een op Jitsi en Firebase gebaseerde Videobel App. De App gebruikt Jitsi rooms voor videobelllen en Firebase om de uitnodiging tot videobellen te communiceren tussen gebruikers. Voor IOS is een…

App Ontwikkelen voor HR Vakgebied

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27 jan
Reacties: 8
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 28 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een app zou kunnen bouwen. Het wordt een app in het HR vakgebied. Het moet een mooie look en feel krijgen en makkelijk in gebruik zijn.  Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Web App Developer Gezocht

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 06-12-2022
Reacties: 12
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 24-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een start-up zoek ik een Web Application Developer voor het opslaan en bijhouden van sportprestaties. Wij werken met een internationaal netwerk met topsporters. Gegevens en afgeleide data van deze sporters moeten via een webapplicatie kunnen worden opgeslagen en worden opgeroepen om ons werk te ondersteunen. Ervaring met: Client/server applicaties, webservices, databases Gewenst:…

App Ontwikkelaar Gezocht

Budget: > € 2000
Geplaatst: 10-11-2022
Reacties: 5
Locatie: Afferden
Laatst gewijzigd: 23-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app moet dienen voor deel-auto's. Kan jij ons hier bij helpen? Dan horen wij dit graag.

Freelancer Gezocht voor App Ontwikkeling

Budget: > € 2000
Geplaatst: 05-12-2022
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 06-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Graag zou ik hulp krijgen bij het ontwikkelen van een app (IOS en een Android) waarbij aanbieder en gebruiker met elkaar in contact worden gebracht, waarbij aanbieder de mogelijkheid krijgt om product/dienst te plaatsen met een tijdvak en gebruiker de mogelijkheid heeft deze te kopen. Gebruiker registreert zich eenmalig met e-mail en telefoonnummer. Is daarna altijd ingelogd bij…

App Bouwen voor Sportstudio

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 31-10-2022
Reacties: 4
Locatie: Loenen aan de Vecht
Laatst gewijzigd: 17-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een app voor mijn sportstudio kan bouwen. Voornamelijk voor het rooster, pushberichten, voorbeelden van work-out et cetera. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Aanpassen van Bestaande Code

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 31-10-2022
Reacties: 6
Locatie: Blaricum
Laatst gewijzigd: 31-10-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het aanpassen van een bestaande code in Flutter. Wij hebben een document opgesteld met een paar punten (spellingfouten,knopjes en interfaces) die anders moeten in de app. Wij verwachten dat dit ongeveer tussen de 10-15 uur zal duren. Interesse? Reageer direct!