Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Prognose Winst Verlies Berekening 2018

Budget: € 20 tot € 400Geplaatst: 15 augLaatst gewijzigd: 16 aug6 reacties
Beste freelancers, Voor een hypotheekaanvraag heb ik een prognose van 2018 nodig. Mijn eigen boekhouder is echter met vakantie dus vandaar dat ik dit wil uitbesteden. Graag binnen nu en 2 weken opleveren, Het gaat om ong. een stuk of 10 a 15 bonnen per maand. Bij interesse hoor ik het graag.

Moneybird Specialist Gezocht voor Persoonlijke Training

Budget: € 50 tot € 100 p.u.Geplaatst: 13 augLaatst gewijzigd: 14 aug1 reactie (pauze)
Beste freelancers, Voor een nieuwe onderneming van ons zijn we op zoek naar een MoneyBird specialist, die één van onze medewerkers hierop kan trainen. Wij hebben een boekhouder dus zijn niet op zoek naar iemand die de boekhouding kan doen. Het bedrijf heeft zowel een webshop als showroom. Graag iemand die hier een collega op kan trainen, ook hoe je Mollie betalingen moet verwerken. En…

Invoeren van Verkoop Data (Excel en Zoho)

Budget: € 250 tot € 750Geplaatst: 2 augLaatst gewijzigd: 7 aug9 reacties (match!)
Beste freelancers, De opdracht betreft het invoeren van verkoop data uit verschillende Excel lijsten in CRM systeem (Zoho). Het bij elkaar verzamelen van gegevens uit meerdere Excel lijsten en dit vervolgens bij elke klant in de database invoeren. Graag een reactie.

Freelance Administratief Medewerker

Budget: € 20 tot € 30 p.u.Geplaatst: 31 julLaatst gewijzigd: 9 aug10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die een paar uur in de week kan helpen de administratie bij te houden. Facturen invoeren in Exact Online en facturen betalen. Wie kan ons helpen? Het is een thuiswerk klus, maar kan soms ook bij ons op locatie. We zijn een stylingbureau met 'winkels' binnen het shop-in-shop concept van Loods 5. Hier verkopen wij meubels en woonaccessoires.

Financieel Plan voor Financieringskrediet Eenmanszaak

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 29 julLaatst gewijzigd: 4 aug9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die met lichte spoed voor mij een financieel plan kan opstellen voor een financieringskrediet van 11.000, heb al een principieel akkoord ontvangen van de bank. Ze vereisen alleen nog het financieel plan. Het is voor een eenmanszaak, kan iemand hierbij helpen?

Boekhouder Gezocht voor Meerdere ZZP'ers in Amsterdam

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 julLaatst gewijzigd: 18 jul8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die voor mij de boekhouding kan doen voor een groot aantal ZZP'ers ongeveer een halve dag per week, voor langere periode, moet op locatie in Amsterdam. Alvast bedankt voor jouw reactie.

Freelance Boekhouder (Halve Dag per Week)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 julLaatst gewijzigd: 17 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die voor mij de boekhouding kan doen voor een aantal zzp'ers. ongeveer een halve dag per week, voor langere periode, mag remote. Alvast bedankt voor jouw reactie.

Aangifte Inkomstenbelasting (ZZP)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 julLaatst gewijzigd: 12 julgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil vandaag graag mijn aangifte IB (ZZP) doen. De jaarcijfers liggen klaar en hoeven alleen maar ingevoerd te worden. Belangrijk is dat het zsm correct gedaan word gezien ik de aangifte snel nodig heb. Graag een reactie bij interesse.

Eenmalige Aangifte Vennootschapsbelasting

Budget: € 25 tot € 100Geplaatst: 11 julLaatst gewijzigd: 11 jul3 reacties (match!)
Beste freelancers, Eenmalig: Aangifte vennootschapsbelasting voor B.V. Bedrijf heeft geen winst of verlies gedraaid, eenvoudige aangifte. Deadline: 13 juli 2018 Budget: 100 euro

Boekhouder Gezocht voor Omzetbelasting en of Inkomstenbelastingen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 julLaatst gewijzigd: 11 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een boekhouder die omzetbelasting en of inkomstenbelastingen voor ons kan indienen. Ik ben in loondienst en af en toe werk ik als ZZP'er. Alvast bedankt voor jouw reactie!