Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Finance & Administratie

Freelance opdrachten:

Boekhouder Gezocht uit Omgeving Veghel

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 23 sep
Reacties: 1
Locatie: Veghel
Laatst gewijzigd: 28 sep
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder. Omdat ik geen btw afdraag heb ik 1 keer per jaar mijn aangifte. Het gaat om de aangifte van 2021. Graag omgeving Veghel. Ik hoor graag van jullie.

Parttime Administratief Medewerker (Maarssen)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27 sep
Reacties: 0
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 27 sep
Status: Open
Beste freelancers, Voor onze startende onderneming zijn we op zoek naar een freelance administratief medewerker voor 8 tot 24 uur per week. Wij verzorgen al het facilitaire onderhoud voor onze klanten en het projectmanagement voor grote verbouwingen. Ons bedrijf is gevestigd in Maarssen (direct naast de A2) en bestaat op dit moment uit 5 personen. Door het startende karakter van de onderneming,…

Administratie van Bedrijven Bijwerken

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 6 sep
Reacties: 6
Locatie: Hengelo
Laatst gewijzigd: 26 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het bijwerken van de administratie van meerdere bedrijven. Wij werken met Twinfield en Smartbooqing. Salaris wordt door de accountant verwerkt in Numbers. Mutaties voeren wij in, in numbers. Werkzaamheden bestaan uit verwerken inkoopfacturen en verkoopfacturen, bijwerken bank, beheren debiteuren en crediteuren opstellen verlies en winstrekening…

Freelance Boekhouder Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 12 sep
Reacties: 5
Locatie: Doetinchem
Laatst gewijzigd: 26 sep
Status: Open
Beste freelancers, We zijn voor onze groep op zoek naar een freelancer die: - Onze administraties regelmatig bijwerkt in Moneybird - Communicatie onderhoudt met debiteuren en crediteuren - Afstemt met onze accountant - Zorgt dat betaalbatches op tijd klaar staan Wij zien jullie reacties graag tegemoet.

Ervaren Boekhouder Gezocht

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 12 sep
Reacties: 9
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 22 sep
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een samenwerking met een freelancer die op projectbasis voor verschillende klanten de volgende werkzaamheden kan uitvoeren: - Jaarverslagen maken - Administratie controleren, corrigeren en feedback geven aan klant - Administratieve clean-up(s) - Fiscale aangiftes verzorgen (Vpb, IB, BTW) - Communiceren met klanten + eventueel bespreken van cijfers met klant Vereisten:…

Financieel Planner voor Advies (Capelle)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 5 sep
Reacties: 1
Locatie: Capelle aan den IJssel
Laatst gewijzigd: 20 sep
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een financieel planner / ervaringsdeskundige die mij kan helpen met het maken van een lange termijn financieel plan. Veel meer gericht op de toekomst. Waar sta ik nu en welke stappen stappen er gezet kunnen worden voor de toekomst. Hoe ziet het toekomst plaatje eruit.  Ik hoor graag van jullie.

Freelance Fiscalist Gezocht

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 5 sep
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 19 sep
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Voor een cliënt ben ik op zoek naar een fiscalist die mij kan helpen met een nog op te richten buitenlandse moedermaatschappij en een Nederlandse dochtermaatschappij constructie. Nadere informatie volgt bij interesse. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Prognose Ondernemersinkomen (Spoed)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12 sep
Reacties: 2
Locatie: Zutphen
Laatst gewijzigd: 12 sep
Status: Open
Beste freelancers, Voor een huurwoning moet ik een Prognose ondernemersinkomen hebben voor mijn eenmanszaak. Ik moet dit voor dinsdag 11 uur hebben. Als je mij zo snel kan helpen hoor ik graag van je.

Prognose Berekening ZZPer in de horeca

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 9 sep
Reacties: 2
Locatie: Heiloo
Laatst gewijzigd: 9 sep
Status: Match!
Beste freelancers, In verband met het huren van een sociale huurwoning ben ik op zoek naar een boekhouder/accountant die een prognose berekening kan maken over 2022. Ik werk voornamelijk in de horeca en ben in juli begonnen als zzp’er na terug naar Nederland te zijn verhuisd vanuit het buitenland. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Boekhouder voor Jaarrekening 2021

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 25 aug
Reacties: 5
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 9 sep
Status: Match!
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een boekhouder/administratiekantoor die voor ons een volledig uitgebreide jaarrekening 2021 kan opmaken. Door privé omstandigheden zijn wij hier laat mee. Graag met aanvraag uitstel bij de belastingdienst zal dit voor uiterlijk 1 november 2022 gerealiseerd moeten worden. Het gaat om een kleine onderneming een eenmanszaak met 6 werknemers in dienst. Wij…