Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Administrateur Gezocht (Facturen, BTW Aangifte)

Budget: € 25 tot € 50 p.u.Geplaatst: 16 junLaatst gewijzigd: 19 jun10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn administratie (gedeeltelijk) kan overnemen, in het begin zal het geheel zijn ivm veel eigen opdrachten. Ik ben bereid om mijzelf een boekhoudprogramma aan te leren. Het gaat om: 50-100 facturen per maand BTW aangifte Jaarlijkse belastingaangifte Heeft u meer informatie nodig, stuur mij dan een bericht. Ik hoor graag van u.

Accountant Gevraagd (Kinderopvang, Belastingdienst)

Budget: € 1500 tot € 2200Geplaatst: 13 junLaatst gewijzigd: 14 jun1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Voor een kinderopvang vraagt de Belastingdienst een assurancerapport (accountantsprotocol uitzonderingsregeling kinderopvangtoeslag 2016) afgetekend door AA of RA. Alle info is beschikbaar dus het stelt niet heel veel voor qua tijd en werkzaamheden. Budget circa 2000 euro. Wie kan ons helpen? We horen graag van u.

Inrichten Exact Online met Voorraadadministratie (Waalwijk)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 junLaatst gewijzigd: 22 jun4 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer met ruime exact online en boekhoud ervaring die mijn Exact online pakket kan inrichten. Basis administratie met 1 vestiging maar uit te breiden naar meerdere vestigingen en voorraadadministratie. Per direct beginnen, duur afhankelijk input ongeveer twee dagen. Op locatie omgeving Waalwijk. Uurtarief rond de €65,00

Accountant om Openingsbalans te Controleren voor IND

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 8 junLaatst gewijzigd: 9 jun2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die, voor een aanvraag bij de IND, een openingsbalans waarop een geïnvesteerd geldbedrag a 4.500,- euro staat vermeld, kan opstellen of controleren. De freelancer dient een bevoegde deskundige te zijn zoals: College belastingadviseur; Federatie belastingadviseur, Accountant-Administratieconsulent, registeraccountant, een NOAB-adviseur of een…

Hypotheekadviseurs voor Samenwerking Gevraagd

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 3 junLaatst gewijzigd: 14 jun1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn onderneming zoek ik hypotheekadviseurs die willen samenwerken. Het gaat om het vervolgtraject van de check om te kunnen besparen op de maandelijkse hypotheeklasten. Het concept is nog volop in ontwikkeling nadat ik eind 2016 ben begonnen, nu heb ik een betaalverdienmodel maar ik overweeg ook een model waarbij ik de leads verkoop aan adviseurs. Graag zou ik feedback willen…

Freelancer Gezocht (Administratieve Ondersteuning)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 junLaatst gewijzigd: 4 jun8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We hebben een b.v. en ik zoek een freelancer voor wat administratieve ondersteuning. Het gaat om het klaar maken  van de bonnen, facturen etc. voor de boekhouder. Het gaat om ongeveer zes uur per week, het liefst op maandag. Bij interesse hoor ik graag van u.

Boekhouder Gezocht (Aangifte, Kleine Onderneming)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29 meiLaatst gewijzigd: 8 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Gezocht met spoed een boekhouder die mijn aangifte kan doen voor mijn bedrijf kleine ondernemer Het gaat om de jaaropgave en aangifte. Heb alle facturen en bonnetjes netjes op orde en digitaal bijgehouden in een programma. Prijs nader overeen te komen. Bij interesse hoor ik graag van u.

Prognose voor 2017 Laten Opstellen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 25 meiLaatst gewijzigd: 6 jun3 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij hebben een prognose nodig voor 2017 voor de hypotheek. Graag zou ik willen weten hoe snel je dit zou kunnen doen en wat het gaat kosten. Meer informatie kan ik u bij interesse toesturen. Wij horen graag van u.

Ervaren Boekhouder Gezocht (Exact Online)

Budget: € 20 tot € 55 p.u.Geplaatst: 25 meiLaatst gewijzigd: 20 jun12 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een stichting die zich inzet voor een eerlijk eten. Eten gemaakt door boeren en werkers die daar een eerlijk inkomen voor krijgen. We zijn op zoek naar een ervaren boekhouder gespecialiseerd in Exact Online. Wij zoeken een boekhouder die voor ons Exact Online verder inricht en ook de projectadministratie verder opzet. 'Wij zijn een projectorganisatie en ervaring…

Licht Administratief Werk in Voorburg

Budget: € 15 tot € 30 p.u.Geplaatst: 24 meiLaatst gewijzigd: 28 mei4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een freelancer voor administratieve werkzaamheden die onder meer bestaan uit: Archiveren Scannen Shredden Hiervoor zoeken we iemand die 1 keer per week 2 uur op locatie in Voorburg aanwezig kan zijn.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad