Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Finance & Administratie

Freelance opdrachten:

Boekhouder voor Jaaropgaaf ZZPer

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 jan
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 25 jan
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben zzp'er en ben in eerste instantie op zoek naar iemand die mijn jaaropgaaf kan controleren dan wel kan invullen. Bij een goede samenwerking kan daar later nog meer werk bij komen (belastingadvies, zaken aangaande administratie, jaaropgaven voor komende jaren etc). Een aantal van mijn vrienden is ook op zoek naar dergelijke hulp, dus ook liggen mogelijkheden: bevalt de…

Hulp bij Splitsen Pensioen BV

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 jan
Reacties: 1
Locatie: Nieuwegein
Laatst gewijzigd: 23 jan
Status: Match!
Beste freelancers, Vraag: kan een bestaande pensioen BV met 4 aandeelhouders gesplitst worden, waarbij een afgesplitst kwart als doelstelling krijgt ”et ondersteunen van de energietransitie en duurzame energieopwekking met name d.m.v. windenergie en al het overige dat hieraan kan bijdragen”? Gezocht: fiscale en organisatorische vaardigheden om dit proces te begeleiden. Budget: in overleg,…

Met Spoed Accountantsverklaring Nodig

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12 jan
Reacties: 2
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 12 jan
Status: Open
Beste freelancers, Help! Ik heb met spoed een accountantsverklaring nodig voor een woning. Boekhouding is niet in orde, wel bankafschriften. Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

Accountant Nodig met Spoed

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10 jan
Reacties: 3
Locatie: Arnhem
Laatst gewijzigd: 11 jan
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een accountant voor het volgende: winst/verlies rekening, balans en prognose officieel maken t.b.v. woning. Huidige komt uit e-boekhouden. Interesse? Reageer direct!

Opbouw Financieel Dashboard voor Startup

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 9 jan
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 9 jan
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een financieel dashboard kan maken voor een juice concept. Mijn compagnon en ik zijn sinds 2 januari van start gegaan met de overname. Ik zou graag een Burn rate overzicht willen hebben, prognoses, winst/verlies en een mogelijkheid om het dashboard uit te breiden met bijvoorbeeld klanten met specifieke regels (volume inkoop tegen lagere prijzen,…

Jaarrekening Opstellen ZZP 2022

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 2 jan
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 2 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik heb een boekhouder nodig voor sporadische klusjes met betrekking tot mijn zzp inkomsten. Momenteel heb ik bijvoorbeeld met spoed een jaarrekening nodig van 2022 (ten behoeve van een hypotheek aanvraag). Ik zou graag per uur of per opdracht willen betalen.  Interesse? Reageer direct!

Prognose met Stempel voor Huurwoning

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 2 jan
Reacties: 2
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 2 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een prognose voor 2022/2023 kan afgeven. Het is noodzakelijk voor een huurwoning. Ik heb een logopediepraktijk, dus mijn administratie is niet heel spannend. Er werd specifiek gevraagd om een prognose met stempel. Graag een reactie, ik reageer zo snel mogelijk.

Boekhouder Belasting Holding BV

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 06-12-2022
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 29-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb sinds juni 2022 een holding bv (financiële holding). Hierin zit nog geen vermogen. Ik zoek een boekhouder die de aangifte/jaarrekening en de andere bijkomende verplichtingen kan doen. Bij interesse hoor ik graag van je.

Ervaren Assistant Accountant Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 06-12-2022
Reacties: 1
Locatie: Limburg
Laatst gewijzigd: 29-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor ons advies- en administratiekantoor in Limburg zijn wij opzoek naar een Senior Assistent Accountant om ons gedurende de komende periode te helpen. Wij zoeken iemand: - Voor het verwerken en controleren van administraties en voorbereiding van BTW aangiftes; - Die cijfers kan omzetten naar een financieel bedrijfskundig advies voor onze klanten; - Die oprecht aandacht heeft voor…

Loonstroken Maken voor een DGA (Spoed)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 27-12-2022
Reacties: 0
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 27-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar een boekhouder die 3 loonstroken kan maken voor een DGA. Salaris is reeds uitbetaald. Ik hoor graag van jullie.