Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

  1. Alle opdrachten
  2. > Finance & Administratie

Freelance opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Prognose Controleren met Accountants Verklaring

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 11:25Laatst gewijzigd: 11:25geen reacties (nieuw)
Beste freelancers, Voor ons bedrijf willen wij de opgemaakte prognose laten bekijken door een accountant. Hiervan willen we dan een accountant verklaring ontvangen op de prognose. De prognose is gebaseerd op contracten met afnemers en potentiële afnemers. Wij zouden graag willen weten wat de kosten hiervan zijn. We kijken uit naar jullie reacties.

Freelancer die Financiële Administratie kan Doen (Laren)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 26 julLaatst gewijzigd: 26 jul3 reacties
Beste freelancers, Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een goede financiële freelancer die 2 a 3 dagen bij ons op kantoor de financiële administratie kan verzorgen. Het betreft de algemene financiële administratie en loonadministratie die wij momenteel met Exact Software uitvoeren.  We zoeken iemand met excel ervaring en ervaring met exact software, liefst…

Financieel Dashboard Maken vanuit Afas

Budget: € 1000 tot 2000Geplaatst: 21 julLaatst gewijzigd: 22 jul3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een specialist die voor ons een eenvoudig dashboard kan maken waarin onze financiële kpi's opgenomen zijn. De gegevens die wij hiervoor willen gebruiken komen uit ons financiële ERP pakket Afas. Kennis van Afas is dus een grote pre, verder willen we een gebruiksvriendelijk dashboard. Als je ons kan helpen, neem dan contact op via Hoofdkraan.nl  

Updaten van Outlook Contacten via CSV Bestanden

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 20 julLaatst gewijzigd: 10:002 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn een transportbedrijf gevestigd in Amsterdam. De opdracht betreft het updaten, in- en exporteren van CSV bestanden van en naar Outlook contacten. Contactpersonen categoriseren enz. Het betreft ca. 1500 tot 2000 adressen. Interesse in deze klus? Dan zien wij graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.  

Freelance Excel Specialist Gezocht voor Financiele Zaken

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 15 julLaatst gewijzigd: 23 jul4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons helpt met het maken van een financieel Excelbestand, denk hierbij aan bijvoorbeeld cashflow prognoses en boekhouding. Het is voor twee start-ups, die graag wat verheldering willen op gebied van financiën. Mocht u de freelancer zijn die ons hierbij kunt helpen, dan horen wij het graag!

Prognose Ondernemersinkomen voor Startende Ondernemer

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 14 julLaatst gewijzigd: 15 jul2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben met spoed op zoek naar iemand die een prognose ondernemersinkomen op basis van resultatenrekening 2021 kan maken in verband met een woning. Ik ben een startende ondernemer, naast mijn administratiekantoor werk ik nog voor een werkgever in de zorg. Ik heb weinig kosten, ik werk voornamelijk vanuit huis. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Boekhouding en Secretariaat Werkzaamheden in Limburg

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 12 julLaatst gewijzigd: 12 jul1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, We zoeken een freelance boekhouder voor een halve of hele dag per week. Boekhouding, facturatie, calculatie, nacalculatie en dagelijks papierwerk. Ben je geïnteresseerd? Reageer direct!

Salarispakketten Koppelen aan CRM Systeem

Budget: € 60 tot 80 p.u.Geplaatst: 6 julLaatst gewijzigd: 8 jul3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wie kan ons helpen met het koppelen van verschillende salarispakketten aan ons CRM systeem? Om te beginnen met NMBRS. Interesse? Reageer direct!

Boekhouder voor Aangifte Wereldinkomen (Den Haag)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 5 julLaatst gewijzigd: 5 julgeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer (een boekhouder) in regio Den Haag die mij kan helpen voor eind juli met het invullen van een wereldinkomen aangifte. Heb je interesse? Reageer direct!

Freelance Financieel Analist en Copywriter Proposities

Budget: > € 2000Geplaatst: 1 julLaatst gewijzigd: 1 jul2 reacties (gesloten)
Beste Freelancer, Als bedrijfsovername- en vastgoedintermediair, alsmede voor de ontwikkeling van vastgoed in overwegend Nederland, het Caribisch Gebied, Marokko en Spanje komen wij graag in contact met een partner voor het maken en beheren van financiële analyses, alsmede het schrijven van een professionele propositie. De proposities dienen zowel in het Nederlands als in de Engelse taal te worden…