Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Boekhouder voor Budgetplan en Boekhouding Gevraagd
Budget: € 500 tot € 2000Geplaatst: 24 aprLaatst gewijzigd: 10:516 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die een budget plan kan opzetten en vervolgens mijn bedrijf wil gaan boekhouden. Thuiswerken is mogelijk en aanvullende informatie kan ik u toesturen. Bij interesse hoor ik graag van u.
Freelance Administratief Medewerker (Exact Online)
Budget: € 10 tot € 20 p.u.Geplaatst: 20 aprLaatst gewijzigd: 20 apr3 reacties (pauze)
Beste freelancers, We zoeken een administratief medewerker voor werkzaamheden met Exact online.  Het gaat om maximaal acht uur per week en het zal plaatsvinden bij ons media-bedrijf in Utrecht. Bij interesse horen we graag van u.
Aangifte Omzetbelasting en Inkomstenbelasting
Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 19 aprLaatst gewijzigd: 20 apr7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben een startende ondernemer en zoek een boekhouder voor vier maal per jaar aangifte omzetbelasting, en 1 maal per jaar aangifte inkomstenbelasting. Ik wil het merendeel van de boekhouding zelf gaan doen met boekhoudsoftware op de computer. Ik zoek een boekhouder (ster) waar ik mee kan communiceren via diezelfde software. In het begin zal ik niet veel in en verkoop facturen hebben.…
Vlotte Boekhouder Gezocht (Digitaal Werken)
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 10 apr7 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor de gehele boekhouding, BTW aangifte, omzetbelasting, eindaangifte, inkomstenbelasting. Let op: Het gaat hier om een slapende onderneming. Er zijn voor 2016 en 2017 geen facturen en geen inkomsten. Er zijn alleen inkomsten uit loondienst. Weinig tijd om langs te komen, het liefst alle stukken digitaal aanleveren. Eerste kennismaking wel persoonlijk.…
Administrateur en Boekhouder met Ervaring Gezocht
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 31 mrtLaatst gewijzigd: 11 apr12 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een administratie- boekhoudkantoor met geruime ervaring waarmee ik een langdurige samenwerking kan opbouwen. Deze moet alle facetten beheersen om een ondernemer van dienst te kunnen zijn. De doelstelling is dat er een nieuwe formule uitgerold wordt. Wie kan mij helpen?
Klantgegevens Invoeren op Locatie (Midden Nederland)
Budget: € 10 tot € 25 p.u.Geplaatst: 30 mrtLaatst gewijzigd: 4 apr6 reacties (match!)
Beste freelancers, Een opdrachtgever heeft klant passen uitgegeven. Daarvoor moeten de gegevens van de klanten worden ingevoerd. De gegevens staan op een fysiek inschrijfformulier en moeten worden ingevoerd in de computer. Helaas is dit geen cloud oplossing, waardoor de klus op locatie moet worden uitgevoerd. Ik heb zelf al een aantal formulieren ingevoerd. Het is absoluut geen hogere wiskunde, maar…
Omzetten Boekhouding naar Online (Muziekvereniging)
Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 27 mrtLaatst gewijzigd: 9 apr8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Hulp gevraagd bij overzetten van de boekhouding van een muziekvereniging van papieren administratie naar online systeem. Vorig jaar mei heb ik het penningmeesterschap van de vereniging overgenomen. Administratie was geheel op papier, ik heb zelf meerdere pogingen gewaagd (zonder specifieke kennis). Er bestaat een account bij e-boekhouden.nl. Hulp gevraagd bij controle van de invoer…
Invoeren Gegevens in Excel
Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 27 mrtLaatst gewijzigd: 29 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een onderzoek heb ik een dataset nodig in excel met alle parlementariërs uit Nederland, Belgie en het VK sinds de Tweede Wereldoorlog. Deze is al gedeeltelijk opgesteld en moet verder worden afgemaakt. Gegevens hiervoor zijn op internet te vinden. Budget in overleg. Graag contact per mail.
Belastingaangifte Particulier (Twee Samengevoegde Huishoudens)
Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 26 mrt5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor een belastingaangifte (particulier). Het gaat om twee samengevoegde huishoudens per oktober 2016, daarnaast is er een huis gekocht. Aanvullende informatie kan worden toegestuurd en het tarief is nader overeen te komen. Bij interesse hoor ik graag van u.
Belastingaangifte voor Gezin (Dordrecht)
Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 26 mrt3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand om ons gezin (2 werkende ouders, 2 kleine kindjes) kan helpen met het invullen van de belastingaangifte. Iemand met ervaring en die ons met slimmigheidjes geld kan besparen. Graag bij ons thuis en in de avond uren. Bij interesse hoor ik graag van u.

Zoek een opdracht

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad