Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Zweedse ZZP'er zoekt Hulp bij Aangifte en Boekhouding

Budget: € 150 tot € 200Geplaatst: 21 aprLaatst gewijzigd: 23 apr5 reacties
Beste freelancers, Kort geleden ben ik gestart als freelance vertaler Engels-Zweeds, hier in Nederland. Omdat ik diverse facturen heb van en naar verschillende landen, ben ik op zoek naar iemand die veel weet van BTW (ook voor het buitenland). Het gaat om het opzetten van mijn boekhouding, omzetbelasting en inkomstenbelasting. I have just started my business in translating from English to Swedish…

Financieel Plan voor Start-up in Dubai

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 21 aprLaatst gewijzigd: 23 apr7 reacties
Beste freelancers, Voor mijn start-up based in Dubai heb ik een financieel plan nodig. Mijn business plan is afgerond maar voor het financiële gedeelte heb ik nodig: forecast income statement, forecast balance sheet, forecast cash flow statement, break-even analysis en appendix. Wie kan mij hierbij helpen?

ZZP'er zoekt Boekhouder (Hulp bij Aangifte Omzetbelasting)

Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 20 aprLaatst gewijzigd: 23 apr7 reacties
Beste freelancers, Ik ben een parttime startende ZZP'er (gevestigd in Den Haag/Rijswijk) en wil graag hulp bij mijn aangifte omzetbelasting eerste kwartaal. Ik heb in dat kwartaal nog niks verdiend, wel kosten gemaakt (laptop, domeinnaam, hosting, etc). Eventueel wil ik het hele jaar een beetje ondersteuning, afhankelijk van de kosten. Ik werk ongeveer 50% aan mijn bedrijf en 50% in loondienst.…

Ondersteuning bij Financieel Administratieve Taken (Hilversum)

Budget: € 25 tot € 35 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 19 apr6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken voor 1 tot 1,5 dag per week wat ondersteuning bij eenvoudige administratieve taken: inboeken van facturen in Twinfield, controleren van facturen, beantwoorden van betalingsvragen etc. In ieder geval een aantal uur per week bij ons op kantoor. Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.

Parttime Administratie Hulp Boekhouding

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 17 apr6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor ons bureau in Amsterdam ben ik op zoek naar een parttime hulp voor de basis administratie. Het gaat om 1 a 2 dagen per maand voor het bijhouden van de boekhouding. Ervaring met het inboeken in afas online is een pré. Bij interesse hoor ik het graag.

Hulp bij Opzetten Financiele Administratie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 aprLaatst gewijzigd: 17 apr15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben net begonnen als ZZP'er en heb hulp nodig bij het opzetten van mijn boekhouding. Het is op dit moment nog niet veel, maar in de afgelopen periode zijn er inkomsten/uitgaven op mijn privé rekening uitgevoerd, en ik wil het allemaal op de juiste manier inboeken. Ik ben nog aan het experimenteren met diverse boekhoudprogramma's(e-boekhouden, rompslomp). Graag…

Freelance Administratief Medewerker (Boekhouder)

Budget: € 125 tot € 200Geplaatst: 13 aprLaatst gewijzigd: 21 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Opdracht: administratie maandelijks online organiseren in Exact Online en geordend houden. Het gaat om maandelijks maximaal 4 uur werk. Graag een reactie bij interesse.

Boekhouder Gezocht voor Eenmansbedrijfje in Weesp

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 aprLaatst gewijzigd: 10 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ben op zoek naar een boekhouder/ster voor mijn eenmansbedrijfje in Weesp. Inkomstenbelasting winst en verlies berekening, omzetbelasting. Doe deze aangifte eens per jaar. Graag een reactie bij interesse.

Boekhouder voor Administratie en Aangifte

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 5 aprLaatst gewijzigd: 16 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede boekhouder voor zzp'ers. Iemand die de administratie doet en natuurlijk de aangifte. Het liefst iemand die de aangifte over 2017 ook nog kan doen. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Boekhouding Verzorgen

Budget: € 400 tot € 800Geplaatst: 5 aprLaatst gewijzigd: 7 apr8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een professional die mijn boekhouding kan verzorgen. Ik ben ZZP'er met 2 BV's, waarvan één pensioen BV en gebruik VISMA. Facturen invoeren etc. kan ik zelf wel, ook de koppeling met de bank lukt. VISMA doet verder veel zelf. Echter, het kost mij veel energie, die ik graag anders aanwend.  Neem anders contact op als je meer details wilt weten. …