Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!
Uw selectie: Utrecht

Fotograaf voor Food Platform Startup (Utrecht)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 13 decLaatst gewijzigd: 14 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn een startup met hét nieuwe platform voor de treinreiziger! We zijn op zoek naar een fotograaf die eenmalig professionele sfeerbeelden kan maken van het gebruiksmoment van de app op een treinstation, bij voorkeur Utrecht Centraal.  Deadline: eind december begin januari Wij zien graag een reactie tegemoet.

Concrete5 Ontwikkelaar voor Online B2B Platform

Budget: € 75 tot € 85 p.u.Geplaatst: 10 decLaatst gewijzigd: 15 dec1 reactie (pauze)
Beste freelancers, Voor het onderhouden van een bestaande applicatie zoeken wij een Concrete5 ontwikkelaar. De Concrete5 installatie bestaat uit een website met een achterliggend platform waarop gebruikers inloggen. Dit platform verzorgt het contact tussen klanten en transporteurs en bevat daarom enkele koppelingen, ook met SAP via SFTP. Wij zijn een softwarebedrijf en voorzien onze opdrachtgever…

Mode Ontwerper voor Sokken Design

Budget: € 70 tot € 100Geplaatst: 7 decLaatst gewijzigd: 7 dec3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een iemand die ons kan helpen een design te ontwerpen voor leuke en hippe sokken! Het product is voor een jonge sociale en duurzame onderneming, dus het budget zal rond de €75 liggen. Lijkt het je leuk om bij te dragen aan ons project of wil je meer informatie? Laat dan een reactie achter! Wij zien de reactie graag tegemoet.

Illustrator voor LineArt Domtoren Utrecht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 5 decLaatst gewijzigd: 16:5610 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator die sec de Domtoren (Utrecht) van 1 kant kan illustreren in strak vector lijnwerk. Dus strakke outline tekening in 1 kleur van 1-zijde van de dom. Voorbeeld link kan ik toesturen. De Domtoren moet van top tot teen zichtbaar zijn en niet voorzien van enige bebouwing aan de voet. Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.

Productfotograaf voor Juwelen Webshop (Utrecht)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 29 novLaatst gewijzigd: 4 dec6 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een juwelen webshop ben ik op zoek naar een productfotograaf voor circa 30 stuks sieraden. Het gaat om de fotografie, nabewerking en het maken van 360 graden filmpjes. Ik heb een canon camera, macro lens, lichtkast en 3d bewerkingssoftware. Als je liever met je eigen spullen werkt is dit geen probleem. De foto's worden gebruikt voor social media en de website. Op locatie…

Tekstschrijver voor Cosmetica Website

Budget: € 40 tot € 60Geplaatst: 26 novLaatst gewijzigd: 5 dec10 reacties (match!)
Beste freelancers, Graag kom ik in contact met een tekstschrijver. Voor onze nieuwe website (1 huidanalyse product) hebben we reeds (voorbeeld) teksten die samengevoegd moet worden tot een goede tekst (bestaande uit deelteksten). Wie wil dit voor een vriendelijk bedrag voor ons doen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Logo Ontwerpen voor Reisbranche

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 21 novLaatst gewijzigd: 21 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag voor mijn bedrijf een logo laten ontwerpen van twee zusjes hand in hand op de wereldbol. Ik heb een bedrijf in reizen met kinderen en zelf twee dochters. Leeftijd 5 en 1 jaar. Logo zal gebruikt worden voor o.a. Website,documenten en visitekaartjes. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Creatieve Videograaf voor een Leuke Kerstgroet

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 19 novLaatst gewijzigd: 4 dec8 reacties (match!)
Beste freelancers, Graag zouden wij dit jaar graag een ludieke kerstgroet willen opnemen in de vorm van een filmpje t.b.v. onze sociale media kanalen. Wie wil daar op korte termijn bij ondersteunen? Aan wat voor all-in prijs (idee, opnames en montage) moet ik denken voor een clipje van max. 1-1,5 minuut? Animatie lijkt mij heel tof. Of anders een lipdub? Alle ideeën zijn welkom. Indien succesvolle…

Transcribenten voor Uitschrijven van Audio Gesprekken

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 13 novLaatst gewijzigd: 15 nov10 reacties (match!)
Beste freelancers, De komende weken hebben wij transcribenten nodig om een grote hoeveelheid audio te transcriberen. Mijn vraag is of jij de komende 12 dagen beschikbaar bent om te transcriberen. Omdat we een grote hoeveelheid werk hebben gaat de voorkeur uit naar mensen die minimaal 10 uur beschikbaar zijn de komende 12 dagen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Logo Ontwerpen voor een Gezondheidspraktijk

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 11 novLaatst gewijzigd: 14 nov10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn praktijk heb ik een logo nodig. Ik ben gewichtsconsulente en ga een eenmanszaak starten. Het logo hoeft niet teveel details bevatten, maar vooral strak, duidelijk en pakkend. Natuurlijk moet het 'gezondheid' uitstralen en mag kleurrijk zijn. Leef je uit! Je krijgt voor deze opdracht 100,-. Ik zie graag een reactie tegemoet.