Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Overige Tekst & Vertaling

Freelance opdrachten: Overige Tekst & Vertaling

Vormgeving en Redigeren van Voorleesboekje

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20 jan
Reacties: 10
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 24 jan
Status: Open
Beste freelancers, Wij werken aan een voorleesboekje voor de baby in de buik. Doelgroep zijn zwangeren die bewust bezig zijn met hun zwangerschap en de band met het ongeboren kind. Wij hebben het conceptboekje en de illustraties klaar, maar merken toch dat we behoefte hebben aan een 'andere', frisse en kritische blik op het boekje. We zijn op zoek naar iemand die met ons mee kan lezen en naar…

BPV Plan Schrijven voor Thuiszorgorganisatie

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20 jan
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 21 jan
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een BPV-plan (beroepspraktijkvormingsplan) kan schrijven. Het gaat om een kleinschalige thuiszorgorganisatie die stagiaires en leerlingen wil opleiden en daar eerst een erkend leerbedrijf voor moet zijn. Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.  

Vlotte Schrijver/Journalist voor Interviews

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 10 jan
Reacties: 5
Locatie: Zwolle
Laatst gewijzigd: 15 jan
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn de belangenbehartiger voor patiënten met stofwisselingsziekten. Vier keer per jaar verschijnt ons online magazine. Hierin plaatsen wij ervaringsverhalen van ouders en patiënten, interviews met zorgverleners en nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van de stofwisselingsziekten. Wij zijn op zoek naar mensen met een vlotte pen, die ervaringsdeskundigen of zorgverleners…

Interviews Coderen met Atlas ti

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27-12-2022
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 9 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik heb zeven interviews die gecodeerd moeten worden middels atlas ti. Zou iemand mij daarmee kunnen en willen helpen? Ik denk dat het online zou moeten kunnen, maar zeker weten doe ik dat niet.

Redigeren van Oefeningteksten

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15-12-2022
Reacties: 6
Locatie: Vorden
Laatst gewijzigd: 15-12-2022
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het redigeren van teksten van oefeningen. Voor een vitaliteitsprogramma met oefeningen die chauffeurs kunnen doen tijdens en na het rijden met rolstoeltaxi's, zoek ik iemand die de korte oefeningsomschrijvingen kan redigeren/nakijken. Het gaat om 17 tekstjes die gedrukt worden op info kaartjes. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Coderen van 5 Interviews

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 02-12-2022
Reacties: 0
Locatie: Zuid-Beijerland
Laatst gewijzigd: 02-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ga 5 interviews afnemen welke ik de komende twee weken tot en met het transcriberen af wil hebben. Nu moeten de interviews ook gecodeerd worden (open, axiaal, selectief). Ik zoek iemand die voor 31-12-2022 deze 5 interviews voor mij wil coderen. Ik hoor graag van jullie.

Redacteur voor Engels Vertaald Boek

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 10-11-2022
Reacties: 8
Locatie: Aerdenhout
Laatst gewijzigd: 01-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek een redacteur voor een door mij in het Engels vertaald boek, waar storende fouten uitgehaald worden. Het boek is toegankelijk geschreven. Het taalgebruik is eenvoudig. Geen ingewikkelde zinnen. De exacte opdracht kan het best telefonisch of in een gesprek uitgelegd worden. Ik hoor graag van jullie.

Thematisch Coderen van Diepte Interviews

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17-11-2022
Reacties: 0
Locatie: Brunssum
Laatst gewijzigd: 17-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren professional die voor mij 15 diepte-interviews thematisch zou kunnen coderen. De diepte-interviews zijn volledig uitgeschreven, echter het coderen en vinden en verbinden van thema's is voor mij iets dat ik liever uitbesteed. Bij interesse hoor ik graag van je,

Verslaglegging Interviews

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 20-10-2022
Reacties: 6
Locatie: Rijen
Laatst gewijzigd: 15-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die ons kan helpen met het maken van verslagen van interviews. Je krijgt een geluidsopname van het interview en maakt er een verslag van. Geen transcriptie, maar een verslag van 4 pagina's van een gesprek van 1 uur. Het gaat meestal om interviews met 1 persoon, soms over groepsgesprekken. Betaling is per uur, dus hoor graag wat het uurtarief is en…

Online Persoonlijke Begeleiding Nederlandse Taal

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 07-11-2022
Reacties: 1
Locatie: Moordrecht
Laatst gewijzigd: 07-11-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die online anderstaligen kan helpen met de Nederlandse taal of de Engelse fonetische uitspraak volgens alfabet. Ben jij degene die ik zoek? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.