Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Overige Tekst & Vertaling

Freelance opdrachten: Overige Tekst & Vertaling

FinTech Documenten Redigeren

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 6 sep
Reacties: 4
Locatie: Hoofddorp
Laatst gewijzigd: 29 sep
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het redigeren van een aantal brochures. Het product is een Cloud Based Compliance Management systeem. Bij gebleken geschiktheid gaat het mogelijk om het leesbaarder maken van de documenten en controleren op Nederlandse grammatica. Aan de content mag niets gesleuteld worden. Wij gaan dan uit van een langere periode voor een paar dagen per…

Interview Afnemen en Omzetten in Wervend Artikel

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 22 aug
Reacties: 6
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 15 sep
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer met een vlotte pen die op heel korte termijn een online interview kan afnemen en hierover een artikel kan schrijven. De geïnterviewde is een medewerker van de organisatie die vertelt over haar functie en de mogelijkheden van  de organisatie. Liefst deze week nog. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Uitzoekklus voor Webredactie

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 5 aug
Reacties: 6
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 12 aug
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer voor een uitzoekklus (online) als voorbereiding voor een artikel over duurzame voedselvoorziening: opduiken van cijfers over NL voedselproductie, import / export naar categorie. Hoeft geen lopende tekst te zijn. Precieze invulling bepalen we in overleg, na getoonde interesse en gebleken kwalificatie. Reacties graag met indicatie voor gewenste…

Producttekst vetalen naar het Zweeds en Deens

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 13 jul
Reacties: 2
Locatie: Woerden
Laatst gewijzigd: 2 aug
Status: Gesloten
Ik wil meerdere teksten laten vertalen vanuit het Nederlands naar het Deens en naar het Zweeds. Het gaat in totaal om 6281 woorden. Ik wil graag voor elke taal los een offerte en werk het liefst met een native speaker. De vertaler hoeft dus niet allebei de talen te vertalen. Ik zie graag de offerte tegemoet.

Erotische Dichtbundel Redigeren (Ommen)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 4 jul
Reacties: 12
Locatie: Ommen
Laatst gewijzigd: 20 jul
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die teksten redigeert. Het gaat om 30 gedichten/verhalen, erotisch getint, die moeten worden geredigeerd voor het uitbrengen van mijn erotische gedichten bundel. Het zijn in totaal 12459 woorden. Het gaat eigenlijk alleen maar om de eventuele taalfouten en leestekens. Graag een vaste prijsafspraak. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Boek Controleren op Spelling en Zinsbouw

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 1 jul
Reacties: 13
Locatie: Nederhemert
Laatst gewijzigd: 12 jul
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een boek geschreven over alle commerciële activiteiten die ik heb gedaan in mijn leven. Het zijn ongeveer 250 A4'tjes. Het moet gecontroleerd worden op spelling-, zinsbouw en begrijpelijkheid. Wie helpt mij verder?

Bureauredacteur Juridische boeken

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 5 jul
Reacties: 3
Locatie: Meppel
Laatst gewijzigd: 5 jul
Status: Gesloten
Beste freelancers, We hebben met grote regelmaat juridische boeken die moeten worden geredigeerd. De basis hiervoor is een redactie-instructie van de opdrachtgever. Na het inwerken op dit traject kunnen ook proeven- en kwaliteitscontroles worden uitgevoerd. Het werk kan vanuit huis worden uitgevoerd. Als een opdracht wordt verstrekt gaat het meestal om ongeveer 25-40 uur die dan binnen een periode…

Tekst Corrector voor Natuur Tijdschrift

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 28 jun
Reacties: 15
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 3 jul
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een van onze tijdschriften zijn wij op zoek naar een tekst corrector. Het gaat om een tijdschrift van maximaal 48 pagina's. Enige affiniteit met tuinen / natuur is een pre. Interesse? Dan horen we graag van je.

Copywriter | Woordkunstenaar

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15 jun
Reacties: 4
Locatie: Leiderdorp
Laatst gewijzigd: 15 jun
Status: Gesloten
Regelmatig zijn wij voor diverse projecten en klanten op zoek naar getalenteerde en vaardige tekstschrijvers. Ben je flexibel inzetbaar? Dan nemen we je graag op in onze copywriterpoule! Wat ga je doen? | Copywriting voor allerlei soorten communicatiemiddelen en -media voor diverse klanten. Brochures en folders (B2B en B2C), communicatieplannen, beleidsstukken (o.a. profit, non profit, overheid),…

Eindredactie

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15 jun
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 15 jun
Status: Gesloten
Het doen van eindredactie op Nederlandse medische teksten van medische bladen voor medisch specialisten. Doorlopende opdracht. 8 uitgaven per jaar.