Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Overige Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Tech Redacteur voor Lange Termijn (Nijmegen)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 24 julLaatst gewijzigd: 27 jul4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Via onze sites en apps (Android Planet en iPhoned) inspireren en adviseren wij maandelijks meer dan 2,7 miljoen bezoekers over het gebruik van tech en gadgets.  Voor onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar freelance techredacteurs die ons team komen versterken. De ideale kandidaten zijn freelancers (journalistiek) die niet alleen het laatste technieuws volgen,…

Transcriptie van Nederlandstalige Interviews

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 6 julLaatst gewijzigd: 16 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij 5 interviews kan transcriberen. Het betreft Nederlandstalige interview van in totaal 287 minuten. Ik heb de interviews bij voorkeur nog deze maand nodig. Wie kan mij hiermee helpen?

Analyse van 7 Gedichten

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 19 meiLaatst gewijzigd: 19 meigeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een freelancer die ons kan helpen om 7 gedichten te analyseren. Wij willen graag dat elk gedicht een analyse van 500 woorden krijgt. Het bestand met alle gedichten heb ik bijgesloten. Wie man ons helpen?

Wikipedia Authorised Pagina Schrijver

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 18 meiLaatst gewijzigd: 19 mei1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een professionele organisatie die zich bezig houd met 3D geprinte lenzen. Voor onze organisatie  zijn wij op zoek naar een Wikipedia authorised writer die ervoor kan zorgen dat onze company page gepost wordt. De tekst over onze organisatie is al beschikbaar met onder andere diverse referentielinks. Het is de bedoeling dat de tekst op de juiste wijze op wikipedia komt.…

Transcriberen van Interviews voor Studie

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 14 meiLaatst gewijzigd: 20 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die 12 interviews tussen twee personen kan uitwerken. De interviews duren ongeveer 1 - 1,5 uur en de totaalduur zal naar verwachting 12 - 18 uur zijn. De interviews worden deze week (10 mei) en volgende week (17 mei) afgenomen. Het liefst zou ik ze voor 1 juni allemaal uitgewerkt hebben. De geluidsopname is digitaal op te sturen. De interviews zijn voor…

Voice Over voor Boeken op Youtube

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 1 meiLaatst gewijzigd: 1 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Met mijn YouTube kanalen animeer ik de boeken die ik heb gelezen. Op mijn YouTube kanaal zullen 48 verschillende animaties komen te staan met Nederlandse voice-over. Ik zoek daarvoor een freelancer die met mij de voice over wil uitvoeren. Het betreft een samenwerking voor meerdere projecten en langere periode. Lijkt dit jouw iets dan hoor ik graag van je.

Nederlandse Tekst Corrigeren

Budget: € 1000 tot 2000Geplaatst: 27 aprLaatst gewijzigd: 28 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar freelancers die nauwkeurig te werk gaan, hun werk kwalitatief goed uitvoeren en overigens de Nederlandse taal (woord en geschrift) perfect beheersen. De opdracht is vrij eenvoudig. Het gaat om het beluisteren van een audio fragment en controleren of deze in overeenstemming is met het transcript. Het betreft een opdracht voor de komende 2-4 weken. Ik hoor graag…

Religieus Verhaal Nakijken en Corrigeren

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 22 aprLaatst gewijzigd: 1 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn manuscript van 271 pagina's en 61702 woorden graag, aan de hand van de hieronder opmerkingen van mijn uitgever, wilt aanpassen. De titel van mijn boek is Aicha in de tuin van Mozes. Kan je mij helpen? Ik hoor graag wat de geschatte totaalprijs zal zijn.  

Coderen en Labelen van 12 Interviews

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 22 apr3 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb 12 interviews afgenomen en uitgewerkt voor mijn afstudeerscriptie. Ik ben op zoek naar iemand die deze interviews voor mij kan coderen en labelen op korte termijn. Ik zoek een ervaren iemand. Ik wil het coderen en labelen graag uitbesteden vanwege tijdgebrek. Kan je mij helpen? Ik hoor graag van je.

Voedingswaarde Uitrekenen voor Receptenboek

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 15 aprLaatst gewijzigd: 16 apr5 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het uitrekenen van voedingswaarde voor een boek (met 100 recepten) in kcal, eiwit, koolhydraten, vet en vezels. Liefst door een diëtist met toegang tot een geschikte tool om dit efficiënt en foutloos te verwerken. Ik zie je reactie bij interesse graag tegemoet.