Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Overige Tekst & Vertaling

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Controleren en Verbeteren van Audiotranscriptie

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 18 janLaatst gewijzigd: 18 jan9 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die audio teksten in Sonix wil verbeteren. Sonix is een programma die audio tekst omzet in geschreven tekst. Er zitten alleen nog veel fouten in. Wij hebben een Sonix account, hierin staan teksten deze verbeterd moeten worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Productteksten Vertalen Engels, Frans en Duits

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 16 janLaatst gewijzigd: 16 jan4 reacties
Beste freelancers, Wij zoeken een vertaler die onze producten in het Engels, Frans en Duits kan vertalen vanuit het Nederlands. Het gaat in eerste instantie om een product tekst over hondensnacks bestaande uit ca. 260 woorden. Belangrijk is dat de juiste freelancer weet wat de juridische vereisten zijn voor productteksten in deze talen. Kan jij ons hiermee helpen, dan zien wij je reactie graag…

Ondertitelen van 9 Nederlandstalige Video's

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 15 janLaatst gewijzigd: 17 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik wil 9 video's laten voorzien van ondertiteling, en dan klaarzetten weer als MP4 bestand. De video's zullen worden gebruikt voor online marketing (website/LinkedIn). Het gaat om 9 Nederlandstalige video's. Heb je ervaring en ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Speechschrijver Gezocht voor een Bruiloft

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 14 jan6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een speech voor een bruiloft kan schrijven. De bruiloft duurt 3 dagen en de bruidegom wil graag iedere dag een deel van het verhaal vertellen. Het verhaal gaat over zijn familie en genodigden en mag een lach en een traan (niet te zoetsappig) bevatten. Welke speechschrijver kan hem helpen?

Opzetten van Interne Nieuwsbrief (Complete Redactie)

Budget: > € 2000Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 10 jan10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij hebben een brede bedrijfsvoering op het gebied van tuinbouw, gebiedsontwikkeling en energie met verschillende werkmaatschappijen. Om de werkmaatschappijen onderling op de hoogte te houden willen wij een interne nieuwsbrief opzetten die wij willen laten drukken en rondsturen naar alle medewerkers (ca. 500). De werkzaamheden Wij zoeken een freelancer die ons kan helpen…

Proeflezen Commerciële Webtekst Native Arabisch

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 6 janLaatst gewijzigd: 10 jan1 reactie (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn een internationale e-commerce company en voor onze commerciële teksten zijn wij op zoek naar een Arabisch sprekend freelancer. De juiste freelancer is op korte termijn beschikbaar en spreekt native Arabisch die onze webteksten kan controleren en verbeteren. Kan jij ons helpen, dan zien wij je reactie graag in het Engels tegemoet.

Projectplan Redigeren en Corrigeren

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 23-12-2019Laatst gewijzigd: 23-12-201910 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een tekst (een projectplan) van 6 a 8 pagina's die geredigeerd en gecorrigeerd moet worden. Ik heb het deze week nog nodig, uiterlijk zaterdag 28 December.  Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.  

Spelling en Formuleringscontrole Actieonderzoek

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 16-12-2019Laatst gewijzigd: 16-12-201910 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik heb een actieonderzoek opgesteld. Dit wil ik graag op heel korte termijn laten controleren op spelling en formuleringsfouten. Het gaat om 12000 woorden. Wie o wie heeft vandaag of morgen tijd dit voor mij te controleren? Ik zie je reactie graag tegemoet.

Interviews Woordelijk Uittypen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 13-12-2019Laatst gewijzigd: 20-12-201915 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen om in totaal 6 interviews woordelijk uit te typen. Elk interview is ca. 1 uur en ik zou het graag komende maand willen hebben. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Tekst Controleren op Spelling en Grammatica

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 21-11-2019Laatst gewijzigd: 22-11-201910 reacties (gesloten)
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een klein tekst in het Nederlands met 367 woorden op spelling en grammatica kan controleren.  Heb je interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.