Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Animatie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Animator Gezocht voor 2D Animatie

Budget: € 50 tot € 750Geplaatst: 3 oktLaatst gewijzigd: 5 okt10 reacties (match!)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een animator voor een informatieve 2D animatie van ca. 30 tot 40 sec. In de animatie wordt geen voice-over gebruikt. Korte uitleg over de animatie: De animatie moet de kijker vertellen over USP's in een regio. Denk dus aan een animatie waarbij we Nederland zien vanuit de lucht. Vervolgens wordt ingezoomd op een regio zodat de unieke eigenschappen verteld…

2D Animatie After Effects Maken

Budget: € 20 tot € 501Geplaatst: 2 oktLaatst gewijzigd: 9 okt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance designer die 2D animaties kan maken in After Effects. Het gaat om een video van circa 1 minuut, hierin wil ik vertellen hoe het product werkt en wat de benefits zijn. Budget is bespreekbaar, gezien ik niet perse een idee heb hoeveel zoiets zou moeten kosten. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Animatie Clip Maken (Baby TV)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 sepLaatst gewijzigd: 25 sep3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor mijn dochter wil ik graag een clip van baby tv nagemaakt hebben gezien de app het niet doet. Het moet er ongeveer zo uitzien: https://www.youtube.com/watch?v=f_37x26bEwg met happy birthday op de achtergrond. Haar hoofdje (ze wordt 1 jaar) mag wel wat groter op het getekende poppetje zodat ze het goed ziet dat zij het is. Moet binnen een paar dagen als het lukt. Clip moet goed…

Uitleg Animatie Video Maken

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 4 sepLaatst gewijzigd: 17 sep9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wie kan er een explainer/animation video van lengte 1.15-1.30 minuut maken ongeveer in deze stijl: https://vimeo.com/62957143 Wij hebben de storyline al af, het gaat dus puur om de animatie zelf. Kan jij ons helpen? Dan zien wij je reactie met voorbeelden graag tegemoet. Uiteindelijk zouden wij graag een vaste prijsafspraak willen maken.

Animatiefilmpje Maken voor Virtuele Rondleiding

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 augLaatst gewijzigd: 21 aug6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het maken van een animatiefilmpje. In november is het cocktail month op Aruba en deze maand trappen we af met een pop up bar in de eerste week van Aruba. De luxere likeuren worden gepromoot tijdens het evenement, dus denk hierbij aan Johnie Walker Gold Label, Ketel One Vodka, Tanqueray etc. Het pop up event vindt plaats in een…

Animator voor Filmpje over Onbekende Spraakaandoening

Budget: € 300 tot € 2000Geplaatst: 6 augLaatst gewijzigd: 15 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een animator die een animatiefilmpje (explanimation) kan maken van ongeveer 1 - 1,5 minuut ter promotie van een nog onbekende spraakaandoening. Incl. karakters en voice recording. Het filmpje moet uitleggen wat deze spraakaandoening inhoudt. Ik ben benieuwd naar uw portfolio, dank!

Freelancer Gezocht voor Maken Animatie Video

Budget: € 25 tot € 40 p.u.Geplaatst: 30 julLaatst gewijzigd: 22 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancer, Wij zijn opzoek naar iemand die een animatie video kan maken van ons product (en dienst). Een korte video (30-60 seconden) zou voldoende moeten zijn. Na deze eerste video zullen we mogelijk meer opdrachten hebben voor je.

Explanimation Laten Maken (IT Product)

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 24 julLaatst gewijzigd: 7 aug9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een iemand die voor ons een explanimatie kan maken. Het gaat om een IT/e-commerce gericht product en we zoeken daarom ook iemand die wat meer ervaring(/aanleg) heeft met het uitleggen van deze onderwerpen. We hebben één explanimatie nodig van een minuut, die kan worden ingekort naar een halve minuut. Aangezien de animatie onder andere op een beursvloer…

Whiteboard Animaties voor Online Selectieproces

Budget: € 75 tot € 1000Geplaatst: 23 julLaatst gewijzigd: 30 jul5 reacties (gesloten)
Hallo freelancers, Voor een online selectieproces wil ik twee whiteboard animaties ontwikkelen waarin in elke video een fase van het selectieproces wordt toelicht. Per filmpje max. 3 minuten. Enkel serieuze reacties, dus geen reacties met prijsindicatie boven budget. Graag ook een aantal voorbeelden uit portfolio meesturen. Dankjewel.

Twee 2D Animatie Video's Maken

Budget: € 300 tot € 1000Geplaatst: 18 julLaatst gewijzigd: 27 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die twee 2D animatie video's in elkaar kan zetten. Het gaat om 1 video van 1 minuut met voice-over en 1 video met tekst en achtergrond muziek. Ik heb 2 scripts die ik kan opsturen bij interesse zodat er een goede prijs aan verbonden kunnen worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.