Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Animatie

Freelance opdrachten: Animatie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Korte 2D of 3D Proces Animatie Maken

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 24 sepLaatst gewijzigd: 24 sep9 reacties
Beste freelancers, We zoeken iemand die een korte uitleg animatie/video (2D of 3D) voor ons kan maken van het proces waar we een machine voor gaan ontwikkelen. We zitten in Nijkerk en zouden de uitleg graag bij ons op locatie geven. Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Freelance Game Designer Gezocht

Budget: > € 80 p.u.Geplaatst: 15 sepLaatst gewijzigd: 21 sep1 reactie (pauze)
Beste freelancers, Game designer gezocht die ervaring heeft met het ontwerpen -vormgeven- van dieren, mensen, flora en fauna, landschappen en andere elementen voor games als Roblox. Wij gebruiken zelf blender maar je mag ook andere software gebruiken voor het tekenen. De ontwerp style is low poly. We zijn al erg ver met deze game dus de nieuw te maken ontwerpen moeten naadloos aansluiten bij de overige…

Animatiefilmpjes voor Verpleeghuis (Poetsinstructie)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 1 sepLaatst gewijzigd: 2 sep6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor poetsinstructies voor de verzorgenden in een verpleeghuis zijn wij op zoek naar iemand die hier animatiefilmpjes voor kan maken. Het gaat om 5 filmpjes waarvan steeds een gedeelte overeenkomt en dan een andere situatie visueel zal worden gemaakt. Bijvoorbeeld het poetsen van tanden of het poetsen van een kunstgebit. Tevens willen we erbij ook echte beelden invoegen, dus…

Videoclip Maken met Hybride Animaties

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 18 augLaatst gewijzigd: 19 aug2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Een videoclip van 3 minuten maken met bewegende poppen met een hoofd van een fotoafbeelding waarbij de mond ook beweegt. Beperkt budget, is een hobbyproject. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn via een reactie op Hoofdkraan.nl.

Freelance Mentor Gezocht voor Blender 3D

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 4 augLaatst gewijzigd: 4 aug2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een mentor voor leren te werken in blender 3D ik heb dit nodig om een project uit te werken. In een later stadium kunnen er ook uren in gekocht worden. Voorstel 60 euro per uur. Maar weet niet wat reëel is. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn middels een reactie via Hoofdkraan.nl.

Outro van Logo aan Einde van Video

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 2 augLaatst gewijzigd: 2 aug6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een grote Nederlandse (web)shop voor tuinmeubelen. Wij hebben diverse sfeervideo's. Nu hebben wij 1 algemene, mooie outro nodig aan het einde van de video van ons logo. Wie kan ons verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance Animator Gezocht voor Online BreakfastShow

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 8 julLaatst gewijzigd: 15 jul9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij maken een online programma, een soort goodmorning breakfast show, en hebben inmiddels meerdere aflevering internationaal afgerond. Voor onze organisatie zoeken wij een professionele en creatieve animator die ons kan helpen met het maken van meerdere animaties.  Het betreft in totaal 18 filmpjes die allemaal ca. 1 minuut zullen duren. De filmpjes dienen te bestaan…

Freelancer voor het Maken van Animatie Film Bedrijfsproces

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 5 julLaatst gewijzigd: 15 jul7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij willen graag een animatiefilm laten van onze werkzaamheden. We meten op maat gemaakte oordopjes en maken deze vervolgens in ons laboratorium.  Het filmpje moet ongeveer 30 tot 60 seconde duren afhankelijk van de kosten. Bij interesse kunnen we je voorzien van informatie over wat we precies in het filmpje terug willen zien waarna er een offerte opgemaakt kan worden.…

Animatiefilmpje voor Website Online Sportweddenschappen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 1 julLaatst gewijzigd: 15 jul7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die d.m.v. een animatiefilmpje van ongeveer een minuut stap voor stap uitlegt wat onze website doet en die onze bezoekers korte uitleg geeft over de online sportweddenschappen wereld. Zou jij voor mij een offerte kunnen maken met een prijs en de tijd die je denkt nodig te hebben voor dit filmpje? Bij interesse zien wij graag een reactie tegemoet op Hoofdkraan.nl.

Freelance Animator Gezocht met Adobe After Effects

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 7 junLaatst gewijzigd: 10 jun7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben fotograaf en op zoek naar een animator die mij kan helpen mijn foto-kunst in beweging te brengen in Adobe After Effects, waarbij soms complexere bewegingen nodig zijn. Is dit iets wat je op terugkerende basis leuk lijkt? Dan hoor ik graag van je.