Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Portretfoto's Team in Amsterdam (Overtoom)

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 21 mrtLaatst gewijzigd: 21 mrt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf om nieuwe portret foto's te maken van ons team (6 mensen), op lokatie in Amsterdam (Overtoom). Ik hoor graag wanneer het uitkomt.

Fotograaf Bruiloft in Haren

Budget: € 100 tot € 400Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 22 mrt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Op 1 juni gaat mijn tante trouwen in de Rietschans in Haren. Haar grote wens komt uit en nu trouwt ze op 64 jarige leeftijd. Het gaat geen hele grote bruiloft worden, maar ik wil haar dag graag onvergetelijk maken en haar verrassen. Zo zou ik haar heel graag een fotograaf als cadeau doen. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van de prijs. Alles zal plaatsvinden in de Rietschans (trouwen,…

Fotograaf voor Avondbruiloft op 14 april in Delft

Budget: € 300 tot € 400Geplaatst: 20 mrtLaatst gewijzigd: 23 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor ons huwelijk op 14 april 2018 zijn wij op zoek naar een fotograaf die tussen 18.00 uur en ongeveer 00.00 uur foto's wil maken. De bruiloft zal plaatsvinden in Delft. We zien graag jullie offertes tegemoet.

Fotograaf voor Bruiloft in Amsterdam (14 April)

Budget: € 75 tot € 100 p.u.Geplaatst: 19 mrtLaatst gewijzigd: 23 mrt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor onze huwelijksdag zoeken wij een fotograaf die in de middag +/- 4 uur (pre-weddingshoot/ceremonie) wilt fotograferen en 's avonds bij het feest nog 2 a 3 uur. Graag ontvangen wij voorstellen met uur tarief.  

Fotograaf voor Bruiloft in Arnhem

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 19 mrtLaatst gewijzigd: 19 mrt10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Op dinsdag 26 juni 2018 gaan wij trouwen op de kookplaats in Arnhem (1500 uur tot ..... uur) Het is een kleine bruiloft op locatie. Wij zijn op zoek naar iemand die op deze dag voor ons mooie foto’s wil maken. We hebben een klein budget hiervoor. Wie kan en wil ons helpen?

Editor Foto's bij Photobooth

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 13 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt10 reacties (gesloten)
Goedemiddag, Een aantal weken geleden heb ik een evenement gehad waar er foto's van zijn gemaakt. Alle foto's moeten nu geedit worden. We hebben een aantal editors gehad die het werk niet echt kennen. Het gaat om sfeerfoto's en foto's bij een photobooth (Grijze achtergrond doek). Bij interesse hoor ik het graag.

Beeldbewerker voor Portretfotografie

Budget: € 30 tot € 60 p.u.Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben fotografe, en op zoek naar een beeldbewerker om in de toekomst op een vaste basis mee samen te werken. Ik stuur je de beelden die je vervolgens thuis kunt bewerken. Locatie is daarom ook niet belangrijk, alles kan via We Transfer. Je moet wel ervaring hebben in het bewerken van portretfotografie. Ik hoor graag van jullie!

Fotograaf op Locatie voor IT Blad

Budget: € 250 tot € 375Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 12 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor a.s. vrijdag tussen 1 en 2 uur zoek ik een fotograaf die foto's kan schieten van een duo-gesprek/interview tussen 2 heren op locatie in Hoofddorp. Foto's worden gebruikt voor een magazine dat binnenkort wordt uitgebracht en naast een verslag van het gesprek geplaatst. Verzoek om referentiefotos te delen zodat we de kwaliteit van de fotografie kunnen beoordelen. Enige…

Freelance Kinderfotograaf Gezocht

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 12 mrtLaatst gewijzigd: 13 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Enthousiaste, Pedagogische kinderfotograaf gezocht! Kan jij goed omgaan met kinderen, heb je veel geduld en maak je mooie foto’s? Dan ben ik op zoek naar jou! Veel vrije tijd, eigen planning maken, werken in de ochtenden, zelf bewerken, creatief zijn, meedenken, klaar voor een mooie samenwerking. Ik hoor graag van je.

Professionele Profielfoto Social Media

Budget: € 40 tot € 100Geplaatst: 8 mrtLaatst gewijzigd: 9 mrt12 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een professionele profielfoto kan maken voor zowel mijn zakelijk als mijn privé social media. Ik zie graag een reactie tegemoet.