Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Productfotografie voor Groothandel Rotterdam

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 23 junLaatst gewijzigd: 6 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een klant van ons moeten we foto's maken van zijn producten. Deze worden daarna gebruikt voor diverse marketing producten waaronder autobelettering. Het is de bedoeling dat de foto's hiervoor geschikt zijn. Onze klant is een groothandel van bakkerij grondstoffen te Rotterdam. Bij tevredenheid kunnen we op lange termijn samenwerken bij dit soort projecten. Als deze opdracht…

Fotograaf voor Buitenreclame in de Randstad

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 23 junLaatst gewijzigd: 2 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ons drukkerij bedrijf is gespecialiseerd in de reclamewereld. Één van onze specialisaties zijn doosletters (gevelreclame). Deze doosletters hebben wij bij een aantal klanten gemonteerd. Wij zouden graag professionele foto's willen van de geplaatste doosletters zodat we deze op onze marketing kanalen kunnen posten. Daarom zijn wij op zoek naar een fotograaf die…

Fotoshoot voor een Heerengenootschap (Rotterdam)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 11 junLaatst gewijzigd: 15 jun7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Het betreft een fotoshoot van 1 uur voor een Heerengenootschap. Er moeten een paar foto's gemaakt worden van de groep en een paar individuele foto's. Nabewerking van foto’s is vereist. We hebben een beperkt budget beschikbaar. Wie kan ons helpen?

Bruidsfotograaf Oisterwijk (15 Mei 2021)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 2 junLaatst gewijzigd: 7 jun8 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf die drie uur foto's wil komen maken op onze bruiloft. De locatie is in Oisterwijk en de datum is 15 mei 2021. Heb je interesse en kan je onze mooie dag komen vastleggen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Fotoshoot in Amsterdam (4 augustus)

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 18 meiLaatst gewijzigd: 18 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die zin heeft om voor ongeveer 3 uurtjes een fotoshoot te doen. Het gaat om de datum 4 augustus 2020. Locatie Amsterdam. Heb jij tijd die dag en kan jij me helpen, dan zie ik je reactie voorzien van portfolio graag tegemoet.

Aangepaste Bruidsreportage in Oktober 2020

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 13 meiLaatst gewijzigd: 13 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ondanks alle corona maatregelen gaan mijn verloofde en ik in oktober elkaar het ja-woord geven. Het is op dit moment nog maar de vraag of ons feest door kan gaan, maar dat neemt niet weg dat we zoeken naar een fotograaf die onze dag wil vastleggen. Omdat we dus niet weten of het feest ook echt door kan gaan, is het fijn als de fotograaf flexibel kan zijn in het aantal in te zetten…

Productfoto's van Skitochten Website Bewerken

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 11 meiLaatst gewijzigd: 13 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij hebben onlangs productfoto's gemaakt en willen voor ongeveer 8 a 10 foto's de foto's in png hebben zonder achtergrond. Daarnaast hebben de lenzen van de skibrillen die wij gefotografeerd hebben een spiegeling in de lens, waardoor je de omgeving van de lens ziet alsmede de camera. Graag zouden wij zien dat de weerspiegeling eruit is gehaald. Ik heb een foto geüpload zodat…

Fotograaf voor Lustrumgala in Limburg (2021)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 28 aprLaatst gewijzigd: 29 apr3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken voor ons lustrumgala op 27 maart 2021 een fotograaf die dit wil vastleggen. Het lustrumgala vindt plaats in een kasteel in Limburg. Het zou gaan om zo'n 6 uur: diner, feest en wat portret/groepsfoto's. Ons budget is zo'n 40 euro per uur. Graag ook nabewerking van de foto's. Wij horen graag van je.

Fotograaf met Studio voor Fotoshoot

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 21 aprLaatst gewijzigd: 1 mei4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een fotografe met een eigen studio of andere geschikte locatie voor een fotoshoot. Het is de bedoeling om als man een model/glamour fotoshoot te doen in vrouwenkleding, lingerie en hoge hakken. Wie wil mij hiermee helpen?

Fotograaf Gezocht uit Regio Almelo

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 20 aprLaatst gewijzigd: 30 apr4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf die de voortgang van een bouw kan fotograferen in de regio Almelo. Het zal gaan om 3 bezoeken van ca. 1,5 uur. Voor ons is het belangrijk dat de kozijnen en het plaatsen daarvan goed in beeld wordt gebracht. Nabewerking niet vereist, dat doen wij zelf. Ben je geïnteresseerd? Wij zien je offerte graag tegemoet.