Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Fotograaf gezocht voor Groepsfoto's (Rotterdam)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 16 novLaatst gewijzigd: 18 nov9 reacties
Beste freelancers, Een politieke Partij in Rotterdam zoekt een fotograaf voor het maken van sfeervolle groepsfoto's. Wij willen dit op 2 december uitvoeren op diverse locaties in Rotterdam. De verwachte tijdsinschatting is van 10.00 uur 's-ochtends tot ongeveer 15.00 uur. Wie kan ons helpen?

Fotograaf voor Kraamfeest (17 December, Amsterdam)

Budget: € 75 tot € 175Geplaatst: 14 novLaatst gewijzigd: 17 nov9 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor een (kraam)feest op 17 december zoek ik een fotograaf. Het gaat om 3 uurtjes (15.30u-18.30u). We willen graag leuke foto's als herinnering zonder zelf de foto's te hoeven maken. Budget € 30 - € 50 per uur. Foto's per mail of usb aanleveren. Locatie: Amsterdam.

Fotoboek Laten Maken van Trouwdag

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 novLaatst gewijzigd: 13 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een fotoboek van onze trouwdag kan maken. Wij hebben alle foto's digitaal, maar komen er maar niet toe om hier een mooi fotoboek van te maken. Graag een reactie bij interesse.

Fotografie Binnen- en Buitenzijde Pand

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 novLaatst gewijzigd: 8 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor de buitenzijde (1 a 2 foto's) van ons pand in Den Bosch alsmede een fotoserie van de binnenzijde. Het pand bestaat uit 3-4 ruimtes die in beeld moeten worden gebracht. Bij interesse hoor ik het graag.

Fotografie van Huwelijk in Lisse (April 2018)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 novLaatst gewijzigd: 8 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een spontane, gezellige & creatieve fotograaf voor een Bruiloft. Onze bruiloft vindt plaats in een Kasteel in Lisse in April 2018. We houden er niet van om te poseren. Wie wil ons helpen?

Sfeer Portretfotograaf Gezocht

Budget: € 50 tot € 125Geplaatst: 6 novLaatst gewijzigd: 6 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een sfeer portretfotograaf voor het maken van foto's van mezelf voor zakelijk gebruik (social media, website ed.) Sfeer portret liefst zowel buiten als buitens huis. Omgeving Arnhem. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Fotoshoot Zwangerschap, Baby en kind

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 28 oktLaatst gewijzigd: 11 nov8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze eerste zoon hebben wij een fotoshoot gedaan van de zwangerschap en daarna een shoot met hem als baby. Nu is mijn vrouw weer zwanger (14 weken) en zouden we graag hetzelfde willen. Een gave stoere shoot met z'n 3'en. Maar ook wat foto's van mijn vrouw alleen en ook onze zoon alleen. Na de geboorte willen wij dan weer terug komen voor de volgende shoot met het…

Fotograaf Gezocht voor Groepsfoto (9 November 2017)

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 24 oktLaatst gewijzigd: 25 okt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf voor 9 november 's avonds. Het gaat om het maken van een groepsfoto (35 personen) in een kerk. In de stijl van Lagrange. - Locatie: Loenen aan de Vecht Welke fotograaf zou dit kunnen doen?

Foto's voor een Blush (Cosmetica)

Budget: € 80 tot € 100 p.u.Geplaatst: 19 oktLaatst gewijzigd: 19 okt10 reacties (match!)
Beste freelancers, We hebben voor een nieuw cosmetica product een stuk of 40 foto's nodig. het product is (bijna) hetzelfde als: https://www.nudestix.com Foto's mogen in dezelfde stijl, we verwachten dat je ongeveer 2 uur bezig bent. Let op: Dit is een betaalde proefopdracht, mochten we tevreden zijn, dan volgen er meer (grotere) opdrachten.  

Fotograaf voor Orthodontische Producten Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 oktLaatst gewijzigd: 7 nov10 reacties (match!)
Beste freelancers,, Voor een fotoshoot van orthodontische producten zijn wij op zoek naar fotograaf. Het gaat hier om orthodontische producten, waardoor de producten ontzettend klein zijn. De foto's graag nabewerken en zodanig afleveren dat DTP'er er direct mee kan werken. Heeft u interesse? Laat het ons weten.