Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Fotografie

Freelance opdrachten: Fotografie

Fotograaf Gezocht in Rotterdam

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 06:25
Reacties: 1
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 11:15
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die foto's maakt van mijn team en mij in Rotterdam voor op de website van mijn bedrijf. Zowel op kantoor als buiten aan het werk. Interesse? Dan hoor ik graag van je.

Product Fotograaf Gezocht in Brabant

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 08:05
Reacties: 3
Locatie: hoofdkantoor
Laatst gewijzigd: 10:47
Status: Open
Beste freelancers, Wij als bedrijf zijn opzoek naar een product fotograaf. Wij hebben een enorm uitgebreid productassortiment met bijzondere producten die scherp en duidelijk gefotografeerd moeten worden. Daarnaast zijn we opzoek naar iemand waar we van op aan kunnen voor een minimaal aantal uur per week zodat wij als bedrijf onze doorloopsnelheid blijven houden. Een vaste manier van werken die…

Fotografe voor Pakket Feestdagen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 07:05
Reacties: 1
Locatie: Noord Holland
Laatst gewijzigd: 09:39
Status: Open
Beste freelancers, Onze academie is gespecialiseerd in het leren tekenen met het rechterbrein. Voor de komende feestdagen gaan we een feestpakket aanbieden. We willen hiervoor een aantal mooie productfoto's. Ik zoek hiervoor een fotografe met wie het prettig samenwerken is en die een originele en (out of the box) creatieve/verrassende blik heeft. Professionaliteit is natuurlijk een eerste…

Sfeerfotograaf Gezocht in Hoogeveen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 26 sep
Reacties: 3
Locatie: Hoogeveen
Laatst gewijzigd: 26 sep
Status: Open
Beste freelancers, Voor woensdagmiddag ben ik op zoek naar een fotograaf/wellicht als mogelijk wat video voor op een school in Hoogeveen. Het gaat om een uurtje sfeerfoto's maken. Ik hoor graag wie het leuk vindt om te doen.

Product Fotograaf voor Langere Termijn

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 25 aug
Reacties: 13
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 24 sep
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ben jij een product fotograaf en zoek jij een vaste toestroom van variërend werk? Dan hebben wij een leuke bijverdienste voor jou! Wie zijn wij? Wij zijn een jonge branding agency, gespecialiseerd in de e-commerce space en hard aan het groeien! We hebben in de afgelopen twee jaar al meer dan 200 producten gefotografeerd van meer dan 100 klanten en dit worden er alleen maar…

Fotograaf Gezocht in Amsterdam

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15 sep
Reacties: 4
Locatie: Bijlmer arena
Laatst gewijzigd: 15 sep
Status: Open
Beste freelancers, Ik wil graag een aantal foto’s laten klikken in een hotel kamer. Het is zo gedaan, ongeveer 30 minuten werk. Easy money. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Portretfotograaf in Limburg Gezocht

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30 aug
Reacties: 1
Locatie: Elsloo
Laatst gewijzigd: 13 sep
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe website ben ik op zoek naar een fotograaf die een of enkele portretfoto('s) van mij maakt. Kernwoorden die ik belangrijk vind en zeker moeten terugkomen in de foto('s) zijn: kracht, natuur, buiten de comfortzone, inspirerend, persoonlijk en daadkracht. Heb je leuke en inspirerende ideeën, laat het me weten en wie weet gaan wij wel samenwerken binnenkort.

Assistent Fotografie Gezocht in Heemstede

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 12 sep
Reacties: 2
Locatie: Heemstede
Laatst gewijzigd: 13 sep
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben portretfotografe en ben op zoek naar een assistent(e). Liefst iemand in de buurt van Heemstede/Haarlem en omgeving. Met name ervaring met studioverlichting is belangrijk voor mij. Vermeld in je reactie graag je uurtarief en eerdere ervaring.  

Fotograaf voor Vrouwelijke Streamer in Groningen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 18 aug
Reacties: 6
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 22 aug
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben 1 van de snelst groeiende vrouwelijke Twitch streamers op dit moment. Voor mijn branding zou ik graag professionele foto's laten maken in een bepaalde stijl. Ik heb foto's als voorbeeld toegevoegd. Ik ben zelf woonachtig in Groningen.   Interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.  

Last Minute Portret Shoot in Heemstede

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 22 aug
Reacties: 1
Locatie: Kantoor Heemstede
Laatst gewijzigd: 22 aug
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Aanstaande dinsdag 23 augustus (morgen) is er een single shot nodig voor een professionele foto bij een artikel. Simpele shoot met 3 personen. Het is in Heemstede rond 13 uur. Ik snap dat dit heel last minute is maar helaas hebben we geen flexibiliteit meer in moment van de shoot. Geen idee wat hier een reële prijs voor is, maximaal half uur werk tijdens de shoot + foto's.…