Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Fotograaf voor Zwangerschapsshoot (Friesland)

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 23 aprLaatst gewijzigd: 23 apr5 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die op korte termijn een leuke zwangerschapsshoot kan doen van mij en mijn vriendin. Locatie: Koudum Friesland. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Fotograaf tbv Bruiloft (8 November 2019) Aalsmeer

Budget: € 500 tot € 1200Geplaatst: 12 aprLaatst gewijzigd: 15 apr20 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn 2 dames en wij trouwen op 08-11-2019 in Aalsmeer. Met een videograaf zijn wij bezig, maar wij zijn nog op zoek naar een fotograaf voor deze dag. Het gaat om de gehele dag: circa 09.30 - 23 a 24 uur. De specifieke tijden zijn uiteraard nader te bespreken. Iemand hier die tijd heeft op deze dag en interesse heeft om onze bruiloft vast te leggen? Wij zoeken een fotograaf die…

Fotograaf voor Franchise Organisatie

Budget: € 500 tot € 15000Geplaatst: 8 aprLaatst gewijzigd: 17 apr15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance fotograaf voor het maken van pakkende locatie afbeeldingen. Onze landelijk opererende franchiseorganisatie beheert 2 formules: een met 135 locaties en de ander met 50 locaties. Een overzicht van alle locaties wordt op verzoek verstuurd. Opdracht: Van alle locaties een afbeelding maken van franchisenemer(s) en de locatie. De afbeeldingen worden…

Fotograaf voor Verjaardagsfeest (Meppel)

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 5 aprLaatst gewijzigd: 12 apr5 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor mijn 30e verjaardagsfeest. Ik vier het op een boot op zaterdag 20 april 2019 van 20:00u tot ca. 22:00 uur. Lijk je dit een leuke opdracht lijkt en vind je het de moeite waard om naar Meppel hiervoor te komen, dan hoor ik graag wat de mogelijkheden zijn voor ons budget. Ik zie graag een reactie voorzien van portfolio tegemoet.

Fotograaf voor Foto/Video Shoot op Sloep

Budget: € 20 tot € 800Geplaatst: 4 aprLaatst gewijzigd: 15 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een fotograaf die ook modellen kan regelen voor een foto/video-shoot op een sloep, varend op een meer in Rotterdam. Het materiaal is bestemd voor een website. Deadline: Op korte termijn. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Fotograaf voor Kinder Fotoshoot

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 2 aprLaatst gewijzigd: 2 apr1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar freelance fotografen voor opdrachten op verschillende locaties. Ons bedrijf fotografeert door heel Nederland de kindjes van klanten van de leukste winkels, je komt de fotografen tegen bij winkels als Prenatal, Hema, DA, Etos, supermarkten als AH en Plus en vele andere winkels. We zijn op zoek naar fotografen (leuke jonge mannen en vrouwen) in Noord Nederland…

Professionele Foto's voor Airbnb-advertentie

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 aprLaatst gewijzigd: 6 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die professionele foto's kan maken van ons appartement in Amsterdam. Het heeft 4 slaapkamers, 1 badkamer, keuken, woonkamer, tuin en wil van elke ruimte 2 a 3 foto's. Ik zie graag een reactie en portfolio met foto's van vergelijkbaar gedaan werk tegemoet.

Model voor Fashion Lookbook Shoot

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 1 aprLaatst gewijzigd: 1 apr3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een kledingmerk zijn wij  op zoek naar een leuk vrouwelijke model voor het creëren van een look book. De foto's zijn Fashion Shoots. Het is geen eenmalige opdracht. Ik wil graag een samenwerking aan gaan voor een langere periode. Wij zijn gevestigd in Almere. Heb jij maat S of M en ben je min. 1.70 lang. Dan zien we graag een reactie en portfolio tegemoet.

Fotograaf voor Fashion Shoot (t.b.v. Lookbook)

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 1 aprLaatst gewijzigd: 16 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een fotograaf voor het creëren van een professionele look book. De foto's zijn voornamelijk fashion shoots en ik zou het leuk vinden om daarmee ook buiten de kaders te denken. Het is geen eenmalige opdracht. Wij willen graag een samenwerking aan gaan voor een langere periode. Wij zijn gevestigd in Almere. Wij zijn benieuwd naar je portfolio en zien…

Professionele Foto's van Airbnb Vakantiehuis

Budget: € 150 tot € 500Geplaatst: 1 aprLaatst gewijzigd: 2 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die professionele foto's kan maken van ons vakantiehuis in de bossen in Baarle-Nassau. Het heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, een jacuzzi een grote tuin, kantoor, en woonkamer en wil van elke ruimte 2 a 3 foto's. Ik zie graag een reactie en portfolio met foto's van vergelijkbaar gedaan werk tegemoet.