Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Fotografen (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 19 jun8 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar freelance fotografen uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht om architectuur foto's te maken. Je wordt gebriefd aan de hand van bestaande fotografie, moet daar op aansluiten. Het gaat erom zoveel mogelijk highlights van de stad te fotograferen per dag, per gebouw diverse standen. Daarom in bezit zijn van eigen auto of OV kaart. Reacties incl. een bijpassende portfolio…

Ervaren Product Fotograaf Gezocht voor Webshop

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 18 junLaatst gewijzigd: 18 jun9 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die veel ervaring heeft met product fotografie voor onze webshop. Hiervoor moeten regelmatig nieuwe product foto's gemaakt worden. Daarbij is het essentieel dat de belichting en hoek hetzelfde zijn als bestaande producten. Verder zijn veel van onze producten glimmend/weerkaatsend, wat de fotografie best lastig maakt. Kun je snel leveren tegen…

Productfotograaf uit Omgeving Groningen

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 junLaatst gewijzigd: 17 jun2 reacties
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance productfotograaf voor het fotograferen van stoffen en dekbedden( zijde)in toepasselijke omgeving. De foto's worden gebruikt voor een boek (voor de verkoper) en voor onze website. Het budget is in overleg. Het liefste iemand uit de omgeving van Groningen. Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.

Fotograaf voor Airbnb Advertentie (Amsterdam)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 junLaatst gewijzigd: 12 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het maken van professionele foto's van een loft voor Airbnb. Locatie is Amsterdam, tijd is zsm. Budget is €70 euro. Wie is professioneel fotograaf en kan ons helpen? Wij zien graag een reactie tegemoet.

Fotograaf voor Diverse Fotoshoots (Giethoorn)

Budget: € 25 tot € 2500Geplaatst: 6 junLaatst gewijzigd: 7 jun14 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf voor het doen van diverse fotoshoots. Waar costumeshoot een onderdeel wordt ; staan wij open voor een fotograaf die meer wil ; pre weddingshoots voor Aziaten en Arabieren kortom inspringt op huidige toeristen stroom. LET OP TOEVOEGING IN DIT BERICHT!! Werkruimte in hartje Giethoorn. Ruimte, boot, bruidsjurken en props  zijn aanwezig.…

Familieportret Met Rolstoel 16 Juni 2019

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 junLaatst gewijzigd: 11 jun9 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een fotograaf voor een familieportret met rolstoel. Op 16 juni wordt Riet 90. Het feest vindt plaats in een bosrijke omgeving. Wij willen graag een aantal karakteristieke portretten van een familie bestaande uit 22 personen. Welke fotograaf heeft hier een eigenzinnige kijk op? Wij zien graag een reactie tegemoet.  

Fotograaf voor Zwangerschap/Gezin Fotoshoot

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29 meiLaatst gewijzigd: 30 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een freelance fotograaf voor een zwangerschapsshoot, in combinatie met ons gezin, ( een gezinsshoot ). Wij zien graag een reactie tegemoet.

Fotograaf Zwangerschapsshoot Enschede/Harderwijk eo

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 18 meiLaatst gewijzigd: 21 mei5 reacties (match!)
Beste freelancers, Begin September ben ik uitgerekend en ik ben op zoek naar een fotograaf die mijn man, mijzelf en mijn buik op natuurlijke wijze in de buitenlucht (bos, parkje, meer) kan vastleggen. Een betaalbare prijs van niet meer dan 100 euro. Omgeving Enschede óf omgeving Harderwijk Wij zien graag een reactie tegemoet.

Productfotos voor Sieraden Webshop

Budget: € 250 tot € 750Geplaatst: 18 meiLaatst gewijzigd: 18 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf voor het maken van product foto's. Het gaat om een startende sieraden webshop en het gaat om zo’n 50 sieraden. Denk dan aan kettingen, oorbellen en armbanden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Fotograaf voor Portretfotos Website Executive Coach

Budget: € 20 tot € 5000Geplaatst: 16 meiLaatst gewijzigd: 21 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een website van een executive coach zoek ik een fotograaf voor het maken van een aantal portretfoto's. Deze foto's worden gebruikt in de website. Foto's moeten passen in een standaard wordpress/divi theme en meeschalen met de grootte van het scherm waarop gelezen wordt. Vereiste ervaring en materieel   Zakelijk portretfotografie; Eigen materiaal voor maken…