Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Fotograaf voor Kleurlenzen en Model Fotoshoot

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 17 febLaatst gewijzigd: 13:5710 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor mijn bedrijf ben ik op zoek naar een fotograaf die foto’s maakt van een model en de ogen. Het gaat om een bedrijf die kleurlenzen verkoopt waardoor er verschillende lenzen in ogen gefotografeerd moet worden. Daarnaast zullen de foto's ook bewerkt moeten worden (gezicht etc egaliseren / bewerken) met Photoshop. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Foto's van Kantoorpand Maken (Doetinchem)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 14 febLaatst gewijzigd: 14 feb10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een fotograaf om een aantal foto's te laten maken van ons kantoorpand. Wij zijn gevestigd in hartje Doetinchem, op loopafstand van het station. We willen voor onze website en social media kanalen wat extra foto's. Graag zie ik een reactie, wat voorbeelden van eerder werk en een offerte voor de klus tegemoet.

Fotograaf voor Romantische Fotoshoot

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 14 febLaatst gewijzigd: 14 feb10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor een fotoshoot. Ik wil graag romantische foto's laten maken van mij en mijn vriend en ook een paar foto's van de zwangerschap buik hij is nog niet ver maar wel leuk als je het ziet groeien. Het budget is niet heel groot want er gaat veel geld naar de baby's  Ik zie graag een reactie tegemoet.

Fotograaf voor Zakelijke Profielfoto LinkedIn (Eindhoven)

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 1 febLaatst gewijzigd: 15 feb8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die een foto van mij kan maken bedoeld om te gebruiken voor mijn zakelijke LinkedIn profiel (ik ben HR Manager Recruitment). Deadline: Zo snel mogelijk. Liefst iemand uit Eindhoven of omgeving. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Fotograaf voor Universiteit Recruitment Days

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 18 janLaatst gewijzigd: 18 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Graag doe ik een aanvraag voor fotografie tijdens het evenement Erasmus Recruitment Days 2019, wat op de Erasmus Universiteit plaatsvindt van 29 januari - 15 februari. Graag zou ik foto's willen laten maken op de volgende dagen: 29 januari - Erasmus Universiteit - 19.00-20.30 31 januari - Erasmus Universiteit - 2 uurtjes overdag 1 februari - Hotel New York - 2 uurtjes overdag…

Fotograaf voor Speeddate Evenementen.

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 15 janLaatst gewijzigd: 18 jan8 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Fotograaf voor het maken van foto's voor speeddate evenementen. Ons bedrijf organiseert speeddate evenementen door het gehele land en wij hebben daar mooie foto's van nodig. Heb jij de juiste apparatuur om mooie foto's te maken in een donkere omgeving? Weet je momenten tussen 2 mensen mooi vast te leggen die elkaar pas net kennen? Dan hebben…

Bruiloft Foto's Maken en Bewerken (Betuwe)

Budget: € 250 tot € 1000Geplaatst: 10 janLaatst gewijzigd: 29 jan20 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor het maken van foto's en het nabewerken. Op 6 september 2019 vind er een bruiloft plaats in de Betuwe. Een fotograaf hiervoor is gewenst. Het wordt een lange dag: van 09.00 tot 00.00. Betreft: voorbereiding, bruidshoot, ceremonie, diner, feest. De bruiloft zal voornamelijk buiten/in een tent plaats vinden. Gewenst eindresultaat: 250-300…

Fotograaf voor het maken van Baby Foto's (Steenwijkerwold)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 8 jan9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die in april foto’s kan maken van ons pasgeboren baby in Steenwijkerwold. Ik zie graag een reactie en portfolio tegemoet.  

Foto/Videograaf voor Promotieacties

Budget: € 500 tot € 501Geplaatst: 3 janLaatst gewijzigd: 8 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een fullservice promotie- en activatiebureau ben ik op zoek naar een fotograaf. Wij organiseren acties door heel Nederland op verschillende dagen van de week die meestal plaatsvinden tussen 9:00 - 19:00 uur. De acties Wij organiseren promotieacties in de breedste zin van het woord. Het zijn voornamelijk promotieteams die flyers of samples uitdelen. Denk hierbij aan Kleenex…

Fotograaf voor Zwangerschap Foto's (Rotterdam)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24-12-2018Laatst gewijzigd: 24-12-20181 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil met mijn partner zwangerschaps foto's maken door een vrouwelijke fotograaf. Ik woon in Rotterdam en ben bereid om een half uur te reizen naar de studio. Ik wil graag 10-20 foto's digitaal meekrijgen. Daarnaast hebben we veel haast omdat ik hoogzwanger ben. Ik zie graag een reactie tegemoet met een totaalprijs.