Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Fotografie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Productfotograaf voor T-shirts Gezocht

Budget: € 50 tot € 200Geplaatst: 15 meiLaatst gewijzigd: 15 mei10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een professionele productfotograaf voor +/- 40 shirts, waarvan een klein aantal zowel voor- als achterkant. Het gaat om basic unisex shirts, prijs valt te bespreken! Graag zouden wij de locatie nader bespreken (Heb je een studio dan horen wij dit graag). Graag zien wij een reactie met daarin een prijs per foto per T-shirt tegemoet.

Fotograaf voor Koningschieten en Schuttersfeest Festival

Budget: € 50 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 meiLaatst gewijzigd: 12 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Het koningschieten en schuttersfeest vangen met je camera, met gevoel voor het ontroerende of kunstzinnige moment dat je pas ziet dankzij jouw foto! Oog voor sprekend detail. Oog voor mensen. Een feest vol traditie, dat sinds 1648 gevierd wordt in het dorp Lobith. - Draaidagen: zondag 13 mei 2018 (12.00-21.00) en dinsdag 15 mei (10.00-21.00)  - Vrijdag 11 mei of zaterdag 12…

Fotograaf voor Familie Fotoshoot op 19 Mei

Budget: € 125 tot € 150Geplaatst: 9 meiLaatst gewijzigd: 11 mei6 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf om op zaterdag 19 mei buiten een familieshoot te doen (11pers). Locatie: Wapse (Drenthe). Duur:max 1,5 uur. Budget: €150 Bij interesse hoor ik het graag.

Fotograaf voor Familie Event op 25 mei 2018, Amsterdam

Budget: € 150 tot € 200Geplaatst: 9 meiLaatst gewijzigd: 18:0410 reacties (pauze)
Beste fotograaf, Voor een familie event (28 personen) zijn we op zoek naar iemand die foto's van de bijeenkomst kan maken. Vrijdag 25 mei 2018 verzamelen we om 14.00 uur in het Oosterpark en daarna gaan we bootje varen tot ongeveer 18.00 uur. We willen graag dat er foto's van ons vanuit de kade en boot worden gemaakt. Alvast hartelijk dank voor een reactie.

Videograaf voor Bruiloft 14 Juli 2018 Omgeving Zwolle

Budget: € 20 tot € 400Geplaatst: 8 meiLaatst gewijzigd: 8 mei7 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn voor onze bruiloft op zaterdag 14 juli 2018 op zoek naar een videograaf die onze dag vast wil leggen. Het zal gaan om tijdbestek: 09.00 - 21.00 uur Budget: max € 400 (inclusief bewerking van de video) Het gaat hierbij om twee locaties (1 in Olst en 1 in Heino) Bij interesse horen wij het graag.

Korte Fotoshoot op 26 Mei in Beverwijk

Budget: € 60 tot € 120Geplaatst: 8 meiLaatst gewijzigd: 11 mei7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor mijn verjaardag 26 mei. Locatie waar de foto’s gemaakt kunnen worden is bij mij in Beverwijk, het gaat om een groep van max 15 personen. Het gaat om 2 uurtjes max waarin wij ons één keer gaan omkleden. Graag een reactie bij interesse.

Foto's voor Website Facilitaire Organisatie

Budget: € 200 tot € 1000Geplaatst: 4 meiLaatst gewijzigd: 14 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Opdracht: foto's maken voor de website van facilitaire organisatie (beveiliging, hospitality en receptie). Wij zijn op zoek naar een fotograaf die ervaring heeft met het maken van bedrijfsfoto's. Er moeten foto's worden gemaakt van beveiligers, hospitality medewerkers en receptionisten. - Datum is in overleg met de fotograaf. - De opdracht zal maximaal 1 dagdeel in beslag…

Freelance Beauty Fotograaf Gezocht

Budget: € 50 tot € 100Geplaatst: 3 meiLaatst gewijzigd: 4 mei9 reacties (match!)
Beste freelancers, Mijn interesse voor beauty begint steeds meer te groeien en wil daarom een mooie portfolio opbouwen als beginnend model. De foto’s wil ik voornamelijk gebruiken voor op mijn Instagram. Ik ben daarom op zoek naar een fotograaf die mooie beauty foto’s kan maken voor een eenmalige of vaste samenwerking. Helaas kan ik als student niet veel kwijt en heb Ik maar een klein…

Creatieve Fotograaf voor Social Media Content

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 2 meiLaatst gewijzigd: 8 mei10 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een fotograaf voor onze content op Social Media. De foto's zijn voornamelijk fashion shoots en ik zou het leuk vinden om daarmee ook buiten de kaders te denken. Het is geen eenmalige opdracht! Ik wil graag een samenwerking aan gaan voor een langere periode. Alvast dank voor je reactie!

Productfotograaf voor Foto's van Steunzool

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 2 meiLaatst gewijzigd: 2 mei9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor onze website zoek ik een fotograaf die onze steunzool op de volgende manier kan fotograferen ; In een open dames schoen met hak, wanneer de steunzool in de schoen zit. Daarnaast wellicht nog voet gerelateerde foto's om op onze site te plaatsen. Bij interesse hoor ik het graag.