Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Fotografie

Freelance opdrachten: Fotografie

Portretfotograaf Gezocht in Rotterdam

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 6 feb
Reacties: 3
Locatie: Rotterdam Centrum op locatie
Laatst gewijzigd: 6 feb
Status: Open
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die van 2 personen ieder één portretfoto en een aantal foto's samen kan maken voor gebruik op website en pers. Locatie centrum Rotterdam op woensdag 15 februari tussen 10:00 en 12:00 's ochtends. Ik zie jullie reacties met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Productfotograaf voor een Matrassenmerk

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 5 jan
Reacties: 4
Locatie: Gelderland
Laatst gewijzigd: 6 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een productfotograaf. Het gaat voornamelijk om het fotograferen van matrassen. De foto's kunnen op eigen locatie gemaakt worden als het nodig is. Nabewerking is vereist. We willen een matt sleeps uitstraling hebben. Heb je interesse? Stuur je portfolio door of heb je vragen dan horen we het ook graag.

Fotograaf met Eigen Studio Gezocht

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 2 feb
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 2 feb
Status: Open
Beste freelancers Wij zijn opzoek naar een aantal nieuwe fotografen die op freelance basis shoots willen fotograferen voor ons. Het liefst hebben wij fotografen met een eigen studio die ook in het weekend beschikbaar zijn. Wij bieden een uurtarief van 120,- per uur. Mocht je interesse hebben dan kan je contact opnemen met ons.

Productfotograaf Gezocht in Enschede

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 2 feb
Reacties: 4
Locatie: Enschede
Laatst gewijzigd: 2 feb
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een professionele freelance productfotograaf in regio Enschede. Heb jij affiniteit met interieur, design en in het bijzonder verlichting en productfotografie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je daarnaast flexibel, enthousiast en heb je zin om voor een snelgroeiende organisatie te werken? Lees dan snel de volledige omschrijving en reageer! Wie zijn…

Bedrijfsfotograaf Gezocht in Groningen

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 19 jan
Reacties: 4
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 2 feb
Status: Open
Beste freelancers, Wij zoeken een Portretfotograaf / Bedrijfsfotograaf met minimaal 2 jaar ervaring die een aantal sfeerbeelden kan maken van ons bedrijf en onze medewerkers. Het is zowel om nieuwe medewerkers aan te trekken, een LinkedIn foto voor de medewerkers te hebben en onze stakeholders een idee te geven wie wij zijn en hoe wij er uit zien. Het meeste werk zou zitten in de voorbereiding van…

Fotograaf Gezocht in Culemborg

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17 jan
Reacties: 6
Locatie: Culemborg
Laatst gewijzigd: 2 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, We zoeken een product en sfeer fotograaf in de omgeving van Culemborg. Er kan zowel op locatie als in de studio gewerkt worden. We hebben eens per zoveel weken nieuwe producten die voor de website en voor sfeer op de foto mogen. Tarief in overleg. Interesse? Dan horen we graag van je.  

Fotoshoot op Texel (28 Januari 2023)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 9 jan
Reacties: 2
Locatie: Texel vakantiepark de Krim
Laatst gewijzigd: 9 jan
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf met minimaal 2 jaar ervaring. Ik wil een fotoshoot van ons gezin van 19 personen in de vakantievilla op de Krim, Texel op zaterdag 28 januari om 15.00 uur. Nabewerking van de foto's is vereist. Interesse? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Individuele Fotoshoot in Amsterdam

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27-12-2022
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 28-12-2022
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek een freelance fotograaf voor een individuele photoshoot. Ik heb nooit echt goede foto's van mezelf gemaakt of laten maken. Professionals zoals jullie kunnen dat natuurlijk beter. Ik ga graag de studio of de stad Amsterdam in om meerdere foto's te maken die bijvoorbeeld geschikt zijn voor LinkedIn. Het zal gaan om 1 uur. Interesse? Reageer direct!

Lifestyle Fotograaf Gezocht voor Slaap Producten

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 27-12-2022
Reacties: 5
Locatie: Slaapkamer
Laatst gewijzigd: 27-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor het maken van lifestyle foto's van slaap producten zoals een hoofdkussen, matras, dekbed en boxspring. Locatie wordt verzorgt. Dit zal een slaapkamer zijn die er clean uit ziet. Beetje in de stijl zoals: www.yumeko.nl. Nabewerking van foto's is vereist. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie met voorbeelden van voorgaand…

Fotograaf Gezocht in Gelderland

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 08-12-2022
Reacties: 3
Locatie: Brummen
Laatst gewijzigd: 13-12-2022
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf voor het maken van foto's voor social media advertenties en evt. voor op website. Foto's van klant met trainer/ behandelaar. 3-6 klanten komen op de foto. Foto's worden in trainings-/behandelruimte gemaakt, er is extra belichting nodig. Plaats: Brummen.   Foto's met klant aan het "trainen", dus als er oefeningen gedaan…