Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Fotografie

Freelance opdrachten: Fotografie

Fotograaf voetbal

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20 mei
Reacties: 2
Locatie: Bussum
Laatst gewijzigd: 25 mei
Status: Open
Beste, Ik zoek een Sport fotograaf voor voetbal. Locatie Bussum 22 juni 2024 Vastleggen van foto’s van mijn zoontje. Speelt toernooi met FC Eindhoven waaronder tegen AJAX

Fotograaf Feest

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 15 mei
Reacties: 5
Locatie: Arbie’s Beach house
Laatst gewijzigd: 25 mei
Status: Open
Beste, We zijn opzoek naar een fotograaf voor een feest van onze studievereniging. Het zal gaan om een feest van rond de 50 mensen in Arbie’s beach house. We zoeken een fotograaf die portretten en foto’s van het feest kan maken!  

Fotograaf voor zakelijk evenement in Den Haag op 26 juni

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 2 mei
Reacties: 2
Locatie: New Babylon, Den Haag
Laatst gewijzigd: 23 mei
Status: Gepauzeerd
Beste, Ben jij een gepassioneerde fotograaf op zoek naar een spannende nieuwe opdracht in omgeving Den Haag? Wij zoeken met spoed iemand voor het vastleggen van een zakelijk evenement in Den Haag op 26 juni. We hebben een getalenteerde fotograaf nodig om alle onvergetelijke momenten vast te leggen. We willen niet alleen geweldige zaalfoto's, close-ups van inspirerende sprekers en levendige groepsdynamiek,…

(Beginnende) fotograaf voor feest in Zeist

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 apr
Reacties: 2
Locatie: Zeist
Laatst gewijzigd: 11 mei
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een fotograaf voor op ons feest (BBQ) in Zeist op zaterdag 25 mei 2024 van ca. 18.00-20.00 uur. Beginnende fotografen ook welkom om te reageren.

Fotograaf voor wettelijke trouw

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 3 mei
Reacties: 2
Locatie: Grou
Laatst gewijzigd: 3 mei
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf die voor 2 uurtjes ongeveer, foto’s maakt tijdens wettelijke trouw. Budget ongeveer 250 euro. Een beginnende fotograaf is zeker goed.  

Ervaren fotograaf voor toffe actie- en studio shots

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 2 mei
Reacties: 1
Locatie: Verschillende locaties omgeving Amsterdam
Laatst gewijzigd: 2 mei
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Doel van de Opdracht: We zijn op zoek naar een ervaren fotograaf voor het vastleggen van toffe beelden voor onze aankomende Kickstarter-campagne. Deze beelden zullen dynamische actiefoto's buiten en gedetailleerde product- en interactiefoto's in een studio omvatten. Fotografie Omvat: Studio Shoot: Focus op productshots van onze rides, met en zonder kinderen. Ook beelden…

Sfeer fotografie tijdens feestelijke heropening

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 29 apr
Reacties: 1
Locatie: Hoofdkantoor Brouwers Zink en Dak, Maasmechelen (B)
Laatst gewijzigd: 30 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Tijdens feestelijke heropening foto's maken van personeel en gasten. Er is live muziek aanwezig. Verwacht aantal mensen: 300-500, verdeeld over de dag. Ook vooraf een paar statische foto's maken van het complete personeelsbestand. Datum: vrijdag 24 mei 2024. Tijd: 13:00 - 21:00 uur.

Fotograaf gezocht Diepenveen 22 juni

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 5 apr
Reacties: 2
Locatie: Diepenveen
Laatst gewijzigd: 15 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Op 22 juni gaan we trouwen. Dat doen we in Diepenveen. Om 14:00. We zoeken een fotograaf die dit moment voor ons wilt vastleggen en die na de ceremonie enkele foto’s met beide families zou willen maken.

Fotograaf bruiloft

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 19 mrt
Reacties: 2
Locatie: Maarssen
Laatst gewijzigd: 11 apr
Status: Gesloten
Beste, voor onze bruiloft op 21 juni 2024 zoeken wij een fotograaf die de trouwceremonie voor ons kan vastleggen. Wij trouwen in Maarssen - Utrecht - op Park Goudestein. Duur is vanaf aankomst (met de boot) tot en met vertrek is ca anderhalf uur.

Bruidsfotograaf

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 22 mrt
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 8 apr
Status: Gesloten
Beste fotograaf, Wij op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft bij kasteel wijk van duurstede op 16 mei en eerste foto's van de bruid op een andere locatie. Verwacht tijdstip: 12:00-21:00/22:00