Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Fotografie

Freelance opdrachten: Fotografie

Product Fotograaf voor Medische Braces

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 09:25
Reacties: 8
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 11:57
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een fotograaf met minimaal 2 jaar ervaring. We willen graag de braces van ons merk opnieuw laten fotograferen. Over ons Wij zijn al ruim 30 jaar een betrouwbare partner voor hoogstaande kwaliteit, een uitgebreid assortiment, snelle levering en goede service. Wij zijn zowel nationaal als internationaal bekend met de distributie van orthopedische producten…

Fotograaf Gezocht in Limburg op 6 Juni

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 17 mei
Reacties: 1
Locatie: Tuin
Laatst gewijzigd: 17 mei
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek een fotograaf op locatie in Haler op 6 juni 2022 in de middag voor 1 of 2 uurtjes. Het is voor een fotoshoot van een grote familie; een opa en oma met 9 kinderen, partners en kleinkinderen. We willen de foto's graag digitaal ontvangen. Fotoboek is niet nodig.  Ik zie je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Fotograaf voor Gender Reveal in Den Haag

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 17 mei
Reacties: 1
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 19 mei
Status: Open
Beste freelancers, Graag wil ik een fotograaf die foto’s maakt van het moment waarop het geslacht van de baby bekend wordt gemaakt. Locatie is in Den Haag. Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Freelance Fotograaf in Oss Gezocht (27 Mei)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 17 mei
Reacties: 4
Locatie: omgeving Oss
Laatst gewijzigd: 19 mei
Status: Open
Beste freelancers, Ik heb een foto opdracht voor 3 vriendinnen in de plaats Oss. Misschien is er een leuk plekje nabij de Maaslandse Kano vereniging, maar we staan open voor suggesties voor andere mooie locaties. Graag op 27 mei tussen 9 uur en 16 uur een uurtje. De foto's krijgen we graag digitaal, geen fotoboek nodig. Bij interesse zien we je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag…

Fotoshoot op 28 mei in Doetinchem

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 12 mei
Reacties: 4
Locatie: Halle
Laatst gewijzigd: 18 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Wij zoeken een fotograaf die op zaterdag 28 mei een paar leuke (casual) foto's wil maken van onze familie (10 volwassenen en 7 kids tussen de 0 en 4 jaar oud). Locatie: Halle (in de buurt van Doetinchem). Duur: 60-90 minuten. Interesse? Reageer direct!

Fotoshoot in Horst op 22 Juli

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 10 mei
Reacties: 2
Locatie: Horst aan de Maas
Laatst gewijzigd: 12 mei
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Op 22-7-22 zullen mijn vriend en ik ons registeren als partners bij de gemeente Horst aan de Maas. We willen deze dag graag vieren met onze directe familie (ouders, broers, zussen, kinderen). Na de ceremonie in het gemeentehuis hadden we het idee om in Kronenberg foto’s te laten maken van ons allen, in meerdere samenstellingen. Ik ben dan 27 weken zwanger en wil dit mooie…

Product fotograaf voor Skin Care Brand

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 11 mei
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij zijn bezig met het op zetten van een skin care brand. Wij zoeken nog een creatieve en professionele fotograaf die product foto's kan schieten en foto's met modellen kan schieten. Locatie (optioneel). Bij interesse zie ik je offerte met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.

Fotograaf Gezocht voor Digitaliseren NFT (Arnhem)

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 0
Locatie: Arnhem
Laatst gewijzigd: 9 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor het digitaliseren van bestaande sculpturen en schilderijen zoek ik een fotograaf die ervaring heeft met het digitaliseren ten behoeve van nft. Locatie Arnhem. Bij interesse zie ik je reactie graag tegemoet.

Fotograaf voor Verjaardag op 5 Juni (Amsterdam)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 16 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance fotograaf die op zondag 5 juni tussen 15.30 en 17.30 foto's kan maken op een verjaardagsfeestje van een 2 jarige in Amsterdam. Eventueel ook filmen. Ben je geïnteresseerd? Reageer direct!

Vakantiewoningen Fotograferen in Brabant

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 9 mei
Reacties: 20
Locatie: Vakantiepark
Laatst gewijzigd: 11 mei
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf die van mijn twee vakantiewoningen in Noord-Brabant foto’s kan maken ten behoeve van de verhuur. Van het interieur zijn een aantal foto’s nodig en ook van de buitenkant. Datum van het maken van de foto’s kan in overleg. Interesse? Dan zie ik jullie offertes graag tegemoet.