Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Web Design

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Webdesign en Hosting voor Vergelijkingssite

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 9 janLaatst gewijzigd: 16 jan10 reacties (match!)
Beste freelancers, Voor mijn wordpress vergelijkingssite gericht op kwekerijen ben ik op zoek naar een nieuwe webdesigner. Een webdesigner waar ik de hosting/onderhoud kwijt kan, waar ik voor verbeteringen en wijzigingen aan het juiste adres ben. Een webdesigner die meedenkt om de website naar een hoger niveau te tillen. Ben jij degene die ik zoek? Reageer dan snel en vergeet je portfolio niet mee…

Website voor Chinese Geneeskunde Maken

Budget: € 200 tot € 450Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 11 jan15 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een website zou kunnen maken voor mijn praktijk. Ik heb een praktijk voor massage en acupunctuur en tuina (Chinese geneeskunde). Wie kan er gezellig mee denken in dit onderwerp, makkelijk schrijven en de website maken. Ook graag hulp in het samenstellen hiervan. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Freelancer met Kennis van Squarespace Website

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 janLaatst gewijzigd: 8 jan3 reacties (pauze)
Beste Freelancer, Voor het bedrijf waar ik werk zijn wij op zoek naar een Freelancer met kennis van de website Squarespace. Wij hebben een Squarespace website waar een aantal wijzigingen moeten worden doorgevoerd. Wij zijn op zoek naar iemand die hier intern een dag wil komen om alle wijzigingen van het lijstje aan te passen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Nieuwe Onroerend Goed Website Maken

Budget: € 500 tot € 2000Geplaatst: 27-12-2018Laatst gewijzigd: 4 jan10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die de bestaande website goed kan laten werken en onderhouden of een nieuwe vergelijkbare website kan maken. Ik heb een bestaande website voor aanbod onroerend goed die ongeveer 12 jaar oud is, diverse keren is aangepast maar naar mijn mening niet goed werkt.  Ik zie graag een reactie tegemoet.

Webdeveloper voor Online Reisbureau (zuid-amerika)

Budget: € 500 tot € 4000Geplaatst: 20-12-2018Laatst gewijzigd: 20-12-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een online reisbureau ben ik op zoek naar een webdeveloper (allround) die ervaring heeft met reizen websites en de laatste technieken en tools .  Het betreft een web/bookingssite voor mijn business online en zoek iemand die de web-boekingsite zou kunnen ontwikkelen. (bijvoorbeeld Vliegtickets,tours, e.d) Misschien heb je hier zelf ook goede ideeën voor? . Het plan…

Webdesigner met Sketch en Photoshop Kennis

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 18-12-2018Laatst gewijzigd: 24-12-201810 reacties (gesloten)
Beste Freelancer, Voor een nieuwe website zijn wij op zoek naar een ervaren Webdesigner/Grafisch vormgever. Een die weet wat deadlines zijn en zich daar ook aan kan houden. Wij zijn op zoek naar iemand:   met aantoonbare ervaring binnen webdesign. die de website kan bouwen binnen Sketch of Photoshop. die op Senior level kan functioneren en geen moeite heeft met prachtige creaties. Het moet ons…

Website voor Zonnepanelen Bedrijf

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 29-11-2018Laatst gewijzigd: 05-12-201815 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een nieuwe bedrijf hebben wij een professionele website nodig. Het bedrijf is een zonnepanelen bedrijf. Het niveau moet hoog zijn. Alle content moet gemaakt worden en logo moet nog worden bedacht. Voorbeeld site links kunnen wij toesturen. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Een Webpagina Maken (Den Haag/A'dam)

Budget: € 100 tot € 300Geplaatst: 23-11-2018Laatst gewijzigd: 23-11-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een simpele website pagina kan maken (zonder klik functies). Ik lever foto's en teksten aan. Pagina dient tevens online gezet te worden. Ik ben op zoek naar iemand die dit tegen een scherp tarief kan doen in omgeving Den Haag/ Amsterdam. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Website voor Sportbranche Bouwen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 22-11-2018Laatst gewijzigd: 29-11-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een partij die voor ons en eenvoudige website kan bouwen. Het gaat om een extra / aanvullende site voor en nieuwe tak van sport waarop we ons gaan richten. De domeinnaam is beschikbaar net als teksten en fotomateriaal plus filmpjes. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Online Banner Set Ontwikkelen

Budget: € 60 tot € 150Geplaatst: 20-11-2018Laatst gewijzigd: 24-11-20187 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij hebben een online webshop waarin we design en lifestyle aanbieden voor huisdieren. Hiervoor hebben wij een setje online banners nodig. Wij hebben de volgende wensen:: kliks stimuleren mogelijk zijn dat we zelf producten en foto's plaatsen (zodat we andere aanbiedingen kunnen tonen) 2 setjes zou fijn zijn formaat: medium rectangle (300×250) / mobile banner (320×50)…