Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Freelance opdrachten:

Cartoonist Gezocht voor YouTube Intro

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 26 sep
Reacties: 7
Locatie: Purmerend
Laatst gewijzigd: 10:09
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een cartoonist voor het maken van een intro. Deze zal gebruikt worden voor video's die geplaatst worden op een YouTube kanaal. Bij interesse horen we graag van je.

Collega Gezocht voor Grafisch Ontwerp Studio

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30 sep
Reacties: 14
Locatie: Zwolle
Laatst gewijzigd: 10:07
Status: Open
Beste freelancers, Al enige tijd werk ik als zelfstandig freelancer voor mijn eigen grafisch ontwerp bureau, gevestigd in Zwolle. We hebben al mooie projecten mogen vormgeven waaronder het ontwerpen van educatie voor scholen, huisstijlen voor start-ups, logo's, meedenken met spelontwerpen en illustraties. Ook richt ik me op allround-dtp en opmaak. Mijn vraag; ik zoek een enthousiaste teammate…

Illustraties van Grappige Vogels

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 3 okt
Reacties: 11
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 10:06
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek een tekenaar die goed vogels kan tekenen in een grappige situatie of wat de vogel doet. Het mag zo gek mogelijk worden. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Kleine WordPress Vraag met Spoed

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 07:25
Reacties: 3
Locatie: Panningen
Laatst gewijzigd: 09:44
Status: Open
Beste freelancers, Mijn WordPress is met Traveller gebouwd. Nu loop ik vast met het goedkeuren van de accommodatiehouders die zich hebben aangemeld. Wie kan mij met spoed helpen?

Fotografe voor Pakket Feestdagen

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 07:05
Reacties: 1
Locatie: Noord Holland
Laatst gewijzigd: 09:39
Status: Open
Beste freelancers, Onze academie is gespecialiseerd in het leren tekenen met het rechterbrein. Voor de komende feestdagen gaan we een feestpakket aanbieden. We willen hiervoor een aantal mooie productfoto's. Ik zoek hiervoor een fotografe met wie het prettig samenwerken is en die een originele en (out of the box) creatieve/verrassende blik heeft. Professionaliteit is natuurlijk een eerste…

Tekeningen voor Gezelschapsspellenmuseum

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 4 okt
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 09:24
Status: Open
Beste freelancers, Voor de start van een gezelschapsspellenmuseum ben ik op zoek naar iemand die: - 10 tekeningen A4 kan maken met daarop een spreekwoord uitgebeeld die met spelletjes te maken hebben - 7 Dr Denker-achtige raadsels kan tekenen waarbij de uitkomst een gezelschapsspel is (op A4) - 7 rebussen kan maken op A4 Tarief in overleg. Ik hoor graag van jullie.

Sales Topper Gezocht voor Marketingbureau

Budget: > € 2000
Geplaatst: 08:25
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 08:47
Status: Open
Beste freelancers, Voor ons marketingbureau zijn wij op zoek naar een sales topper die erop uit gaat om afspraken te maken met b2b en b2c bedrijven met een nood aan marketing. Denk hierbij aan SEO, SEA, websites, software, design en strategie. Per gemaakte afspraak ontvang je een basis commissie die bij een gesloten deal hoog kan oplopen. Je hoeft alleen maar de afspraak in te plannen, de rest doen…

Freelance Quizmasters Gezocht

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 06:45
Reacties: 0
Locatie: Nederland
Laatst gewijzigd: 06:45
Status: Open
Beste freelancers, Ons bedrijf groeit gestaag en wil het team gaan versterken met nieuwe Quizmasters. We richten ons vooral op teamuitjes bij bedrijven en organisaties. Zoek je een extra stukje omzet naast je normale activiteiten, dan is dit misschien wel iets voor jou. Je moet wel wat flexibel in je tijd zitten. Je hoeft geen ervaring te hebben (we leiden je wel op), maar je moet wel kunnen uitleggen…

Hulp met Koppeling Nicelabel Database

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 06:05
Reacties: 0
Locatie: 0700
Laatst gewijzigd: 06:05
Status: Open
Beste freelancers, Wij zijn bezig met het ontwerp van een label met het programma Nicelabel. Dit is grotendeels klaar, het enige wat nog ontbreekt is de koppeling met de database met de variabele afbeeldingen. Budget 100-150 euro. Wie kan ons hiermee helpen? Wij denken dat dit binnen 1 a 2 uur geregeld kan zijn.  

Hulp bij Schrijven van Boek

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13 sep
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 05:23
Status: Match!
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met mij mijn boek wil schrijven. Ik zoek iemand die: - veel ervaring heeft - een goed verhaal kan opbouwen met emotie - intensief met mij wil samenwerken aan een bestseller - zich kan laten leiden, professioneel en perfectionistisch is - ook zelf creatief is en met mij mee kan denken Herken jij jezelf hierin? Dan hoor ik graag van je.