Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Deskundige van Savvii, W3 Total Cache, Varnish, Woo 10k Products

Budget: € 55 tot € 75 p.u.Geplaatst: 14 decLaatst gewijzigd: 14 dec5 reacties
Beste freelancers, Wij hosten onze WP/Woo shops bij Savvii en ondervinden een uitdaging als het aankomt op het juist configureren van de optimalisatie. De Google pagespeed zit dik in orde maar het gebruik (inloggen) in WP is echt enorm traag. We zoeken iemand die ervaring heeft met: Savvii, WordPress, W3 Total cache, Varnish, WooCommerce met 10k+ producten. Heb jij hier ervaring mee, reageer dan nu!

Schoolfotograaf voor Diverse Locaties in Nederland

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 14 decLaatst gewijzigd: 14 dec3 reacties
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een jonge enthousiaste schoolfotograaf voor de maanden april t/m juni en september t/m oktober. Het gaat om diverse locaties door heel Nederland. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Bestand Omzetten tbv Lasersnijden

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 14 decLaatst gewijzigd: 15 dec8 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij van de zittingen van onze picknickbank (Heineken 0.0 ) een step. dfx. of dwg. bestand kan maken. Ik heb van het Heineken 0.0 logo alleen een PDF bestand. Dit bestand is bedoeld voor lasersnijden. Bij interesse kan ik een afbeelding toesturen. Ik hoor graag wie mij hiermee kan helpen en wat de kosten zijn.

Vertaalklus ten behoeve van Proefpilot (NL-DE)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 decLaatst gewijzigd: 14 dec6 reacties
Beste freelancers, Het gaat om een beperkte, nu eenmalige, vertaalklus Nederlands - Duits van enkele artikelen en fotobijschriften voor een Nederlands interieur- en designblad ten behoeve van een proefpilot. De precieze omvang moet nog nader worden vastgesteld. Bij welslagen van de opdracht zijn vervolgopdrachten niet uitgesloten. De artikelen zijn in gemakkelijk leesbare taal geschreven met weinig…

Copywriter voor Online Medisch Platform

Budget: € 100 tot € 150Geplaatst: 13 decLaatst gewijzigd: 16:309 reacties
Beste freelancers, Voor onze informatieve medische website zijn we op zoek naar een freelance copywriter. Omdat wij ons platform willen uitbreiden met nog meer informatieve artikelen, zijn we op zoek naar een copywriter met een medische achtergrond.Dit kan in opdracht, maar ook eigen inbreng / suggesties worden gewaardeerd. Je ontvangt een vast bedrag per geschreven artikel en je artikel wordt onder…

Fotograaf voor Food Platform Startup (Utrecht)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 13 decLaatst gewijzigd: 14 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn een startup met hét nieuwe platform voor de treinreiziger! We zijn op zoek naar een fotograaf die eenmalig professionele sfeerbeelden kan maken van het gebruiksmoment van de app op een treinstation, bij voorkeur Utrecht Centraal.  Deadline: eind december begin januari Wij zien graag een reactie tegemoet.

Website Content Vertalen voor Mode Label (EN-NL)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 13 decLaatst gewijzigd: 14 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor een modelabel hebben wij zowel een Engels- als Nederlandstalige website. Wij hebben nieuwe content voor de website en deze dient te worden vertaald van Engels naar het Nederlands. Wij zien graag een reactie tegemoet.

3D Karakter Ontwerper Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 decLaatst gewijzigd: 14 dec4 reacties
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die een 3d karakter kan ontwerpen. We willen namelijk korte instructie achtige video's gaan maken. We hebben hiervoor alleen het ontwerp in 2d nodig, voor, zij en achteraanzicht, de rest regelen we intern. We staan open voor suggesties qua stijl.  Heb je interesse dan sturen we je graag meer informatie toe.

Huisstijl en Logo 3D Print Website

Budget: € 20 tot € 100Geplaatst: 13 decLaatst gewijzigd: 13 dec8 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zoeken een freelancer die ons kan helpen met de huisstijl en logo voor een startende onderneming op het gebied van 3D printen en Cad/Cam Zelf zit ik te denken aan oranje donkergrijs/zwart en wit als kleuren pallet. Maar een ander verfrissend kleurenpallet is ook welkom. Ik heb een beperkt budget, ik ben benieuwd wat hiervoor mogelijk is

Mode Illustrator voor Technische Tekening

Budget: € 100 tot € 600Geplaatst: 13 decLaatst gewijzigd: 14 dec5 reacties
Beste freelancers, Ik ben een online influencer en ga in het voorjaar van 2019 mijn kledinglijn lanceren. Het zal gaan om een stoere, vrouwelijke lijn met zes zelf ontworpen items. Per item is de feel en look al bepaald en ligt er een moodboard klaar. Aan de hand daarvan wil ik graag een technische tekening per item zodat ik daarmee naar de fabrikant kan. Het gaat om een langdurige samenwerking.…