Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Alle categorieën

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Magento 2 Webshop Volgens Ontwerp Schetsen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 5 decLaatst gewijzigd: 6 dec7 reacties
Beste freelancers, Ik wil graag een webshop in Magento maken volgens design. De schetsen zal ik doorsturen bij interesse. Kan jij me helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Telemarketeers voor Energiecontracten

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 5 decLaatst gewijzigd: 5 decgeen reacties
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar een telemarketeer of deur tot deur verkoper die energiecontracten kunnen verkopen. De opdracht kan geheel zelf en op eigen locatie worden ingevuld worden. Er wordt gewerkt op commissiebasis per verkocht contract. Er zijn hoge vergoedingen per contract beschikbaar.  Voor de prijs van de vergoedingen en verdere informatie graag even contact opnemen.

Woocommerce Bookings Installeren op Wordpress Websites

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 5 decLaatst gewijzigd: 6 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Op 3 websites zou ik graag een agenda en boekingsmodule plaatsen voor het checken van beschikbaarheid van een ruimte (vergaderlocaties) en het online boeken ervan. Ik ben op zoek naar een developer die op deze Wordpress websites de Woocommerce plug-in kan installeren en zowel de back end als front end kan inrichten.  Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Vertaler Website van Nederlands naar Duits

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 5 decLaatst gewijzigd: 6 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zijn per direct op zoek naar een perfect Duits sprekende persoon die een complete website kan vertalen. Het is een Nederlandstalige website en de website bevat ca. 300 producten en 40 cms pagina's. Ben jij beschikbaar en sluit deze opdracht aan op jouw vaardigheden? Reageer dan direct!

Wordpress Website voor Agrarisch Bedrijf

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 5 decLaatst gewijzigd: 5 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een nieuwe Wordpress website wil ontwikkelen voor een bedrijf in de agrarische sector. Het ontwerp ligt er grotendeels. Ik ben nu op zoek naar iemand die dit in Wordpress kan verwezenlijken.  Wil je meer informatie en heb je interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.  

Ondernemingsplan voor Bemiddeling Telefonische Verkoop

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 5 decLaatst gewijzigd: 7 dec3 reacties
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen. Ik wil een onderneming starten die helpt met de bemiddeling bij telefonische verkoop van onder andere energiecontracten. Het ondernemingsplan is in eerste instantie nodig voor een financieringsaanvraag. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet met een totaalprijs.  

Logo voor Vakantiehuisje

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 5 decLaatst gewijzigd: 5 dec10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een logo kan maken voor een vakantiehuisje. Ik heb al iets gemaakt wat ik er op wil hebben, dit zal ik later toesturen. Er moet ook op komen te staan: Vakantiewoning Vlakbij thuis, maar toch helemaal anders  De naam Telefoonnummer E-mailadres Dit moet op de rug komen te staan, en van voor een klein logo.  Heb je interesse? Dan zie…

Hulp bij Bouw Wix Website voor Start-up

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 4 decLaatst gewijzigd: 6 dec11 reacties
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe start-up ben ik bezig om een website te maken in Wix. Nu ben ik hier totaal niet thuis en is het resultaat ook niet om over naar huis te schrijven. Ik ben dus op zoek naar iemand die onze website wil bouwen! Ben jij iemand die een moderne en simplistische look kan geven aan een website, de SEO kan verbeteren en het leuk vindt om start-up te helpen? Dan zoek ik jou!…

Server Expert voor HP Proiliant Server met Plesk (SPOED)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 4 decLaatst gewijzigd: 4 dec1 reactie
Beste freelancers, Ik heb een HP proliant server, met Plesk. De server is opnieuw geïnstalleerd, er is een back-up gemaakt en ook op de server gezet, maar ik kan de file niet via Plesk vinden. De website moet met behulp van de back-up weer online gezet worden. Kan je mij helpen? Dan zie ik je reactie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Huidige Wordpress Website Aanpassen

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 4 decLaatst gewijzigd: 15:2710 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn een startend bedrijf en zoeken een ervaren Wordpress website bouwer om een aantal aanpassingen op de website uit te voeren. Zie alle 16 punten hieronder. Aanpassingen 20 Foto's plaatsen video formaat kleiner maken (niet voor mobiel versie) 3 regels met vinkbox 3 tekstkolommen 3 tekst kopjes correcties oranje balk met 3 icoontjes en tekst 4 pakketten ander vormgeving…