Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Grafisch Ontwerp

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

App UX Designer voor Ontwikkelen Interactieve App Schermen

Budget: € 55 tot € 75 p.u.Geplaatst: 12 julLaatst gewijzigd: 16 jul7 reacties (pauze)
Beste freelancers, We zijn bezig met de ontwikkeling van een nieuwe app. Op dit moment zoeken we een UX'er die voor ons een aantal dynamische app schermen kan designen. We willen op korte termijn een aantal basis functies aan onze gebruikers laten zien en zouden dit graag doen met een bewegend, klikbaar prototype. Je moet dus kunnen werken in een prototyping tool (AdobeXD, Sketch o.i.d.). Ons…

Ontwikkeling van Merkidentiteit voor Nieuw Merk

Budget: € 25 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 julLaatst gewijzigd: 12 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die ervaring heeft met het ontwikkeling van een merk/product identiteit voor een nieuw merk/product. Het gaat om het ontwerp van het logo, merk identiteit,verpakking etc. Graag alleen reageren als er voorbeeld cases zijn van vergelijkbare cases.

Ontwerpen van een Bieretiket

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 11 julLaatst gewijzigd: 12 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een persoon die goed is in grafische ontwerpen. Dit voor het ontwerpen van een bieretiket (met dezelfde afmeting als op een flesje duvel ( 9,6 x 6,4 cm)). Verdere info wordt later gegeven. Graag een voorstel van budget a.u.b. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Banners Ontwerpen voor Website

Budget: € 25 tot € 45 p.u.Geplaatst: 26 junLaatst gewijzigd: 26 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een grafisch designer die ervaring heeft met Photoshop voor het maken van verschillende banners en andere grafische ondersteuning voor de lancering van onze nieuwe website. Voor impressie zie bijlagen. Verdere details volgen later. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Graphic Designer voor een Boek (Amerikaans/Engelse Markt)

Budget: € 35 tot € 75 p.u.Geplaatst: 26 junLaatst gewijzigd: 29 jun9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Begin 2019 is mijn boek succesvol op de Nederlandse markt verschenen. Voor het uitbrengen van het boek op de Amerikaans/Engelse markt zoeken wij een graphic designer met aantoonbare ruime ervaring in juist deze markt. Het is een hoge kwaliteit, volledig geïllustreerd werk met 104 pagina's en eraan gekoppelde Virtual Reality App. Kan jij mij helpen en heb je interesse dan…

Ontwerp Keurmerk

Budget: € 50 tot € 150Geplaatst: 24 junLaatst gewijzigd: 27 jun10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een keurmerk grafisch kan ontwerpen. Denk ter illustratie aan het keurmerk fysiotherapie, maar deze opdracht is voor een totaal andere branche. Ik ben op zoek naar drie ontwerpen, zodat belanghebbenden hier volgende week een keuze voor kunnen maken. Het gaat dan om drie ontwerpen in een powerpoint slide, dus hoeft niet van topkwaliteit te zijn. Je krijgt compleet…

Teachable Vormgeving

Budget: € 40 tot € 50 p.u.Geplaatst: 24 junLaatst gewijzigd: 25 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance grafisch vormgever. Wij hebben een online cursus in de maak, maar vinden het vormgeven erg lastig. Graag een dagdeel hulp daarbij. Budget is in overleg, een vaste prijs is gewenst. Wij zien graag een reactie tegemoet.

Foto van Dier Namaken (Polygon Effect)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 24 junLaatst gewijzigd: 3 jul10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een photoshopper. Opdracht: Een normale foto van een dier, moet “nagemaakt” worden met een polygon effect. Ik kan je voorbeelden opsturen. Ik zie graag een reactie tegemoet

Youtube Banner maken

Budget: € 20 tot € 50Geplaatst: 24 junLaatst gewijzigd: 2 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een Youtube banner voor mij kan maken. Mijn buget is €20 - 50. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Grafisch Vormgever (Projectbasis)

Budget: € 45 tot € 50 p.u.Geplaatst: 19 junLaatst gewijzigd: 20 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance grafische vormgever voor het opmaken van flyers en het bewerken van beelden ten behoeve van Social Media. Werkzaamheden zullen op projectbasis zijn. Ik zie graag een reactie tegemoet.