Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Grafisch Ontwerp

Freelance opdrachten: Grafisch Ontwerp

Ontwerper gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 16 apr
Reacties: 13
Locatie: Purmerend
Laatst gewijzigd: 19 apr
Status: Open
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Aanpassen huidig logo

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 29 mrt
Reacties: 7
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 4 apr
Status: Match!
Beste mensen. Ik heb een logo dat aangepast moet worden. Er staat nu in het logo: tuinstyling, aanleg & advies van stadstuinen, dat moet worden: ontwerp en ontwikkeling stedelijk groen en natuurlijke (stads) tuinen. De uitstraling van het huidige logo is verder prima. Misschien kan het grafisch nog wat sterker. Ik wil oa het logo inbranden in hout en daarmee vallen de kleuren weg. Het logo moet…

DTP/grafisch ontwerper voor sport-kledingmerk

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26 mrt
Reacties: 13
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 29 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Sport-kledingmerk is opzoek naar grafisch ontwerper/DTP'er voor het volgende: - Beeldmateriaal in verschillende formaten opmaken voor online- en offline kanalen - klein onderdeel grafisch ontwerp (voornamelijk typografie); campagneslogans Graag reageren met link naar je portfolio. Dankjewel!

Ontwerp tool

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 19 mrt
Reacties: 5
Locatie: Urk
Laatst gewijzigd: 21 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij zoeken een programmeur die voor ons een online tool kan maken waar we klanten kunnen aanbieden om online een kleding ontwerp met gewenste logo’s aan te leveren. Deze tool zou dan een onderdeel van onze webshop/website moeten worden. Mvg Pieter

Grafisch Ontwerper

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 29 feb
Reacties: 13
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 11 mrt
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Grafisch Ontwerper Op afstand - ZZP – in overleg Wie zijn wij? - ** arbeidspsychologen - Breed bureau voor o.a. assessments, psychologisch testen, recruitment en HR-advies. - Opgericht 1999 en gevestigd in Amsterdam-Sloterdijk. - Circa 15 medewerkers, overwegend psychologen, recruiters en HR-consultants. - Circa 175 klanten door het hele land (en…

Bewerking Ad creative foto’s

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 4 mrt
Reacties: 2
Locatie: Roden
Laatst gewijzigd: 5 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Dag voor me brand ben ik op zoek naar iemand die goed is met het bewerken van foto’s (ad creative). Iemand die aantrekkelijke converterende ad foto’s kan maken. En ze snel kan leveren. Heb 3 a 5 foto's die bewerkt moeten worden voor ads te maken.

Design voor borden

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 18 jan
Reacties: 8
Locatie: 's-Gravenzande
Laatst gewijzigd: 15 feb
Status: Gesloten
Budget:400 euro Bord (100x50cm) Wit achtergrond, met custom letters. Het moet er heel luxe uitzien. Vloersticker (100x50cm) Wij willen hier onze kwaliteit laten zien. Dit doen wij met licenties en laten we de eiwitten gehalte zien. 

Grafisch Ontwerper voor glossy magazine!

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 22 jan
Reacties: 14
Locatie: De Lutte
Laatst gewijzigd: 15 feb
Status: Gesloten
Grafisch Ontwerper voor glossy magazine! Ben jij een jonge en getalenteerde grafisch ontwerper? Wil je deel uitmaken van ons team, voor hét glossy uitvaartmagazine dat taboes doorbreekt? Dan zoeken wij jou! Functieomschrijving: Ontwerpen van visueel aantrekkelijke lay-outs, rekening houdend met onze eigen unieke huisstijl. Creëren van grafische elementen die passen bij de inhoud van het…

Grafisch vormgever voor een GRAND OPENING!

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 26 jan
Reacties: 13
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 14 feb
Status: Gesloten
Ik zoek een grafisch vormgever voor het samenstellen van een design. Het betreft een digitale flyer waarbij de grand opening van onze koffie bar omschreven wordt. Het is een koffie bar in combinatie met muziek middels een vinyl shop. Er dient gewerkt te worden met bepaalde kleurcodes. Het design willen we als uitnodiging gebruiken op oa social media.

Bakwagen belettering

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 27 jan
Reacties: 4
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 13 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een simpel, modern bestickering voor onze bakwagen kan maken.