Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Grafisch Ontwerp

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Ontwerper voor Management Pager gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 16 sepLaatst gewijzigd: 17 sep4 reacties
Beste freelancers, Wij zoeken een ontwerper die een two/three pager voor ons wil maken. Het gaat om een management summery van een onderzoeksrapport, visueel weergegeven. We zien graag iets dat beknopt en zakelijk is maar het is geen probleem als er naast visuele ondersteuning ook gedeeltes tekst in zitten. Qua lay-out zoeken we iets in de stijl van: infographic meets keynote meets datavisualisatie.…

Photoshop Workshop (Bokeh, Maskeren en Kleurtonen)

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 11 sepLaatst gewijzigd: 18 sep2 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die Photoshop op zijn duim kent en mij een specifieke fotobewerking kan leren. Het gaat o.a. om het onderwerp maskeren, kleurtonen veranderen en bokeh toevoegen. Bekijk de voorbeelden voor het type fotobewerking. In plaats van zelf eindeloos te proberen, ben ik op zoek naar iemand die mij de stappen in max een uur kan uitleggen. Graag in omgeving Utrecht,…

Layout Maken voor een e-Book

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 6 sepLaatst gewijzigd: 9 sep9 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik wil graag een layout laten maken van een e-book in Word, het e-book bestaat nu uit 11 pagina's en totaal 1979 woorden. Ik zoek een chique en clean uitstraling, geen schreeuwerige banners, maar ik wil wel een mooi logo en een voorkant waar ik een kleine afbeelding van kan maken voor op mijn website. Wie kan mij hiermee helpen?

Afbeelding met Tekst in Vector Omzetten

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 5 sepLaatst gewijzigd: 5 sep10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik wil graag (met spoed) een vector bestand ontvangen aan de hand van bijgevoegde afbeelding. De afbeelding is slechts een voorbeeld. De freelancer zou dus zelf opnieuw de tekst moeten ontwerpen (exact zoals de afbeelding maar met andere namen en datum) en dit in een vector bestand aanleveren zodat ik het naar de drukker kan sturen. Er zit nogal spoed bij. En het budget is gering…

Ontwerp van Powerpoint Template Design

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 29 augLaatst gewijzigd: 30 aug2 reacties (match!)
Beste freelancers, We zijn een bedrijf met een unieke 3D print technologie die lenzen kan 3D printen. Een high tech bedrijf maar met een eigen karakter. Voor ons bedrijf willen we graag een nieuwe standaard Powerpoint template design laten ontwerpen. Ben jij de designer die ons kan helpen met een mooie uitstraling in Powerpoint? Dan horen wij graag van je, vergeet niet voorbeeldwerk mee te sturen.

Freelance Grafisch Ontwerper (Digitale Media)

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 29 augLaatst gewijzigd: 5 sep15 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance grafisch vormgever (digitale media) voor veel kleine losse opdrachtjes, zoals banners, social media advertenties, afbeeldingen etc. Hoeveelheid werk kan verschillen per week. Wij zijn een website welke voorziet in informatie op het gebied van gezonde voeding/leefstijl en afvallen. Wij maken voedingsplannen (bestaande uit e-boeken met receptenboeken)…

Design Prototype Adobe XD

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 26 augLaatst gewijzigd: 31 aug2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die ervaring heeft met -Adobe XD -Design Ik heb een klikbaar prototype gemaakt in Adobe XD en ik zoek iemand die dit samen met mij wil aanpassen en verbeteren. Locatie: Purmerend. Context: het is een prototype van een mobile web-app, die nog ontwikkeld moet worden. Kan jij me helpen, dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Grafische 3D Afbeelding voor Software

Budget: € 40 tot € 80 p.u.Geplaatst: 12 augLaatst gewijzigd: 15 aug10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik wil graag een grafische 3D afbeelding laten maken. Een virtuele doos waarin ik een download product verkoop. Ik denk in Photoshop of een ander programma. Wie kan mij hierbij verder helpen?

Ontwerp A5 Flyer voor Straatvoetbal Evenement

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 8 augLaatst gewijzigd: 8 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die op korte termijn (deadline def versie woensdag 14-8) een flyer op kan maken voor een groot straatvoetbalevenement. Gaat om een dubbelzijdige A5 formaat flyer waarvoor alle informatie, logo's en de huisstijl al klaar staat. Bij wederzijdse klik werken we graag vaker samen!

Opmaken van Whitepaper (Spoed)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 augLaatst gewijzigd: 8 aug7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor een whitepaper zoek ik iemand die de opmaak kan doen. Dit zijn grafieken, tabellen etc. Er is enige spoed geboden. Ik hoor graag wie mij op korte termijn kan helpen.