Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten per categorie

Opdrachten per stad

Opdrachten: Grafisch Ontwerp

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Ontwerpen van Grote Visuals op Kantoorwanden

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 17 novLaatst gewijzigd: 17 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een grafisch vormgever die een aantal visuals kan ontwerpen. Deze visuals worden op een drietal grote wanden geplaatst op onze kantoren en dienen uit te stralen waar onze organisatie voor staat en naartoe wil. Hiervoor zoek ik een creatieve freelancer die op basis van onze input iets moois kan maken (denk aan een mix van verschillende…

Website Design en Brochure Ontwerpen (Spoed)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 13 novLaatst gewijzigd: 14 nov10 reacties (pauze)
Beste freelancers, De opdracht houdt in: Nieuwe (sub)website design + brochure voor ons bedrijf. Werk is deze week al benodigd. Heeft dus haast! Het gaat om een stijl voor de nieuwe B2B richting. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Opmaak A2 Poster voor Evenement

Budget: € 70 tot € 100Geplaatst: 8 novLaatst gewijzigd: 9 nov10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik zoek hulp ten behoeve van de opmaak van een poster dat voor een evenement wordt gebruikt. Het betreft een poster met logo´s en tekst. De foto´s zijn eventueel via Fotolia te downloaden. Het formaat van de poster is A2. Wie kan ons helpen?

Schoen / Bad Mode Ontwerper Gezocht

Budget: € 500 tot € 2000Geplaatst: 8 novLaatst gewijzigd: 9 nov3 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik heb een startende schoenen lijn, (ik wil gaan specialiseren in mesh stof) en ik zoek een schoenenontwerper die zowel kan tekenen en het kan uitwerken. Ook zoek ik iemand die bad mode kan uit tekenen (je hoeft het niet perse beide te kunnen). Wie kan mij daarbij helpen en wat zouden hiervoor de kosten zijn? (Ik heb genoeg ideeën, ze hoeven alleen maar uitgetekend te worden…

PSD Ontwerp Vertalen naar HTML

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 6 novLaatst gewijzigd: 15 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een webdesigner die een ontwerp in PSD kan vertalen naar HTML. Ik zoek: Een ervaren webdesigner (aantoonbaar) Begindatum: zo snel mogelijk (binnen 2 weken opleveren) Thuiswerken is mogelijk Graag het geschatte aantal uren aangeven Het ontwerp hoeft dus puur alleen in HTML aangeleverd te worden. Graag ontvang ik een prijs en een uiterlijke opleverdatum.

Sportkleding Ontwerpen en Sample Maken

Budget: € 500 tot € 2000Geplaatst: 5 novLaatst gewijzigd: 11:176 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik zoek een freelance kleding ontwerper in de categorie 'sport'. Het gaat om de volgende kledingstukken: Tanktop T-shirt Shorts Het is de bedoeling van digitaal ontwerp tot samples te laten maken zodat deze naar het buitenland gestuurd kunnen worden. Heb je interesse dan hoor ik het graag.

Car Wrap Design voor Bedrijfsbus

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 1 novLaatst gewijzigd: 1 nov7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, De opdracht houdt in:   Ontwerpen van een car wrap design voor een bedrijfsbus Na goedkeuring van het design een printklaar ontwerp aanmaken voor grootformaat printer Bij interesse horen we graag van u.

Headers en Banners voor Reisbureau Website

Budget: € 150 tot € 1500Geplaatst: 1 novLaatst gewijzigd: 10 nov10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het ontwerpen van mijn website header en banners? Ik ben begonnen met mijn reisbureau en ik ben hard op zoek naar iemand die mijn grafische ideeën uit kan werken. Het gaat om een website header en een aantal banners. Er is een budget van minimaal 150 euro beschikbaar. En het gaat om een reisbureau website. Bij interesse kan ik u meer informatie toesturen…

Lijnwerk Logo in Illustrator

Budget: € 100 tot € 250Geplaatst: 31 oktLaatst gewijzigd: 8 nov6 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een ontwerp in Adobe Illustrator gemaakt, maar de belijningen van het ontwerp moeten mooi en goed gezet worden qua diktes en grootte zodat het een levendig ontwerp wordt i.p.v. een logo wat alleen maar bestaat uit 'simpel' lijnwerk. Bijgevoegd mijn ontwerp in Adobe illustrator en één van een haai waar duidelijk het goede, diverse en levendige lijnwerk…

Technische Tekening Maken van Bestaand Product

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 30 oktLaatst gewijzigd: 14 nov8 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand om van een bestaand product een technische tekening te maken. Aan de hand van deze tekening ook andere maatvoeringen tekenen. Eventueel in de toekomst 2 nieuwe producten uitwerken en tekenen. Werk kan vanuit huis gedaan worden en ik wil z.s.m. aan de slag. Bij interesse hoor ik het graag.