Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Grafisch Ontwerp

Freelance opdrachten: Grafisch Ontwerp

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

HTML Handtekening voor E-mails Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 18 oktLaatst gewijzigd: 18 okt4 reacties (nieuw)
Beste freelancers, Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van duurzame hekwerken in Nederland en delen van Duitsland en België. Voor onze e-mails zijn wij op zoek naar een HTML handtekening. Wij kan deze voor ons ontwerpen en zorgen dat deze op de juiste wijze wordt getoond in ons e-mailverkeer? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Presentatie Opmaken in PowerPoint

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 15 oktLaatst gewijzigd: 18 okt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een Powerpoint specialist die mijn Powerpoint presentatie mooi en vernieuwend kan opmaken. Het gaat om max. 10 slides met vooral afbeeldingen zonder animaties of video's voor een niet commercieel doel. Interesse? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Ontwerp CD Artwork Drukklaar Maken in Passend Format

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 15 oktLaatst gewijzigd: 18 okt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een ontwerp gemaakt voor een cd-hoesje (karton,uitklapbaar) + bijbehorend boekje maar dan in MS Word. Dat moet volgens gerichte specificatie van de drukker in PDF-vorm en daarvoor is een programma als Photoshop nodig. Helaas beschik ik daar niet over en ik heb er geen ervaring mee. Mijn vraag is dus: wie kan mij helpen met het omzetten van mijn ontwerp in een voor de drukker…

PDF Flyer Maken voor Social Enterprise

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 7 oktLaatst gewijzigd: 8 okt10 reacties
Beste freelancer, Voor een Social Enterprise die zich gaat inzetten voor kansarmen en weeskinderen ben ik op zoek naar iemand die een goed uitziend PDF document kan maken. Zelf heb ik de tekst al af, het betreft een paar afbeeldingen die op de achtergrond verwerkt moeten worden. Het zou super zijn als je het ook interactief kunt maken. Wie kan mij helpen?

Advies bij het Ontwerp van Nieuw Bordspel

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 7 oktLaatst gewijzigd: 12 okt4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij hebben een nieuw bordspel ontwikkeld wat wij binnenkort op de markt willen brengen. Echter om dit bordspel er fraai uit te laten zien zijn wij op zoek naar een grafisch ontwerper die het huidige ontwerp wil bekijken en verbeteren waar nodig. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is in de omgeving Assen zodat we op locatie kunnen afspreken en ik je het bordspel kan…

Grafisch Ontwerp voor Uiterlijk van Vrachtwagen

Budget: € 350 tot 1000Geplaatst: 6 oktLaatst gewijzigd: 14 okt15 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een grafische ontwerper die ons kan helpen om onze met het ontwerp van onze vrachtwagen. Het is de bedoeling dat de vrachtwagen ontworpen wordt met de layout die komt op de volledige laadbak, dus inclusief de bache en achterdeuren. Bij interesse gaan we graag in overleg met jouw over de gewenste lay-out. 

Grafische Ontwerper Gezocht van Rapporten voor Investeerders

Budget: € 40 tot 60 p.u.Geplaatst: 28 sepLaatst gewijzigd: 15 okt10 reacties (match!)
Beste freelancers, Onze organisatie adviseert en maakt zakelijke investeerdersrapporten over buitenlandse markten voor investeerders. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van deze rapporten zodat dit een vaste en professionele uitstraling krijgt volgens onze huisstijl. Bij bevredigend eindresultaat is er uitzicht op meer opdrachten en langdurige samenwerking. Graag…

PowerPoint Presentatie voor 21 Dinner

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 20 sepLaatst gewijzigd: 27 sep6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij willen een super vette PowerPoint presentatie maken voor het 21 dinner van mijn zoon. Veel foto’s en filmpjes, ‘roasten’ en ‘lullepotten’. Het moet een presentatie van ongeveer 20 minuten worden. Kan je ons helpen? Reageer direct!

Template Inrichten en Omzetten naar PDF

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 17 sepLaatst gewijzigd: 20 sep4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Een (gratis) document template inrichten en omzetten naar pdf (max 2 pagina's). Dit is een opdracht op beginnersniveau. Opdracht heeft haast en moet z.s.m. opgepakt worden. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik graag spoedig een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Ontwerp van Powerpoint Presentatie voor Tech Start-up

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 16 sepLaatst gewijzigd: 30 sep9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ontwerper die een Powerpoint presentatie kan vormgeven voor een Rotterdamse tech start-up in lijn met de brand guide en reeds ontworpen andere uitingen. Interesse in deze klus? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.