Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Webshops & Ecommerce

Freelance opdrachten: Webshops & Ecommerce

Webshop Uitbouwen naar een Marktplaats

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 27 feb
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 17 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die een bestaande WooCommerce webshop kan uitbouwen naar een marktplaats d.m.v. een plug in. Verder moet er eventueel een nieuw pagina worden toegevoegd aan de website en de plug in verder customizen. Budget: maximaal 500 euro. Bij interesse hoor ik graag van je.

WooCommerce Shop up to Date Houden

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 6 mrt
Reacties: 4
Locatie: Overijssel
Laatst gewijzigd: 17 mrt
Status: Open
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een WooCommerce website verder kan inrichten en eventueel wekelijks alles up to date kan houden en aanpassingen kan doen. Soms op locatie (vooral in het begin). Budget: max. 50 euro per uur. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Dropshipping Website WordPress of Shopify

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 16 feb
Reacties: 10
Locatie: Gorinchem
Laatst gewijzigd: 16 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Dropshipping website, Shopify of WordPress. Er moet een koppeling worden gemaakt met de leverancier om de orders direct door te plaatsen. Ik zoek dus iemand met ook technische kennis om dit te realiseren. Het gaat in dit geval om Nederlandse leveranciers. Interesse? Reageer direct!

Website met Reserveringssysteem Ontwikkelen

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 21 feb
Reacties: 10
Locatie: Hazerswoude Dorp
Laatst gewijzigd: 6 mrt
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een website met reserveringssysteem voor werkzaamheden. Voor een eenmanszaak welke voornamelijk werkzaamheden verricht in nieuwbouwwoningen (kabels trekken) ben ik op zoek naar iemand die een website voor mij kan maken. Er moeten producten kunnen worden geselecteerd door de gebruiker en vervolgens moet een afspraak kunnen worden…

Webshop Designer Gezocht voor Ecommerce

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 9 feb
Reacties: 2
Locatie: Driebergen-Rijsenburg
Laatst gewijzigd: 10 feb
Status: Gepauzeerd
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer of partij die ervaren is in het bouwen van een goede professionele shopify webshops en die ook (bewezen) verstand heeft van UX design. Onze bestaande webshop, gespecialiseerd in bureaustoelen is gericht op ons totale assortiment. We gaan van koers wijzigen en ons alleen nog maar specialiseren in de bureaustoelen. We hebben een brandbook beschikbaar.…

Upgraden Webshop Woocommerce

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 27-12-2022
Reacties: 12
Locatie: Boxtel
Laatst gewijzigd: 8 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een webshop en die wil ik finetunen maar heb net niet genoeg kennis hoe dit te doen. Ik zoek iemand die daarmee wil helpen. De webshop is gemaakt in WooCommerce. Ik wil zelf het beheer houden uiteindelijk en wil geen compleet nieuwe webshop. Daarvoor heb ik al teveel tijd geïnvesteerd en wil eigenlijk gewoon finetunen.  Budget moeten we even bespreken afhankelijk…

Headless Shopify Expert Gezocht

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 17 jan
Reacties: 2
Locatie: Amstelveen
Laatst gewijzigd: 7 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een headless Shopify expert die ons kan helpen bij het onderhouden en de development van onze Shopify webshop. Belangrijk is dat jij verstand hebt van headless, want zo is de shop nu grotendeels opgebouwd. We ontvangen graag wat referenties. Ik hoor graag van jullie.

WooCommerce Data Verwerking

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 jan
Reacties: 8
Locatie: Horst
Laatst gewijzigd: 24 jan
Status: Match!
Beste freelancers, Voor onze WooCommerce webshop met 1400 producten zoek ik iemand die voor elk product de producteigenschappen wil toevoegen. Alle beschikbare data staat reeds in de productbeschrijving, echter moet op productniveau als producteigenschap worden toegevoegd. Ik hoor graag van jullie.

WooCommerce Koppelen met Postnl

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 30-12-2022
Reacties: 6
Locatie: Katwijk
Laatst gewijzigd: 9 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig met het volgende: WooCommerce koppelen met Postnl waarbij het type product bepaald of de verzending aangetekend en verzekerd of niet moet zijn voor Nederland en België. Interesse? Reageer direct!

MyParcel toevoegen aan bestaande Webshop

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 jan
Reacties: 5
Locatie: Katwijk
Laatst gewijzigd: 9 jan
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik wil graag MyParcel toevoegen aan een bestaande WooCommerce webshop. Heb je daar ervaring mee en wat zijn de kosten voor het instellen van verzendkosten met verzekering en zonder? Ik hoor graag van je.