Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Finance & Administratie
  3. > Overige Finance & Administratie

Freelance opdrachten: Overige Finance & Administratie

Freelance Fiscaal Adviseur Gezocht

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 7 jun
Reacties: 3
Locatie: Den Haag
Laatst gewijzigd: 9 jun
Status: Gesloten
Beste freelancers, In verband met een mogelijke overdracht of voortzetting van onderneming ben ik op zoek naar een fiscaal adviseur om de mogelijkheden te bespreken en te sparren over een aantal fiscale mogelijkheden. Geen grote vraagstukken, maar meer op zoek naar een ondernemende adviseur die kritisch mee denkt en adviseert. Kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.

Hulp bij Aanvraag Hypotheek

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 20 mei
Reacties: 0
Locatie: Hazerswoude Dorp
Laatst gewijzigd: 20 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Na de scheiding dient onze gezamenlijk hypotheek te worden overgezet op mijn naam. Ik zou graag zwart op wit willen hebben van de bank (NIBC) dat dit mogelijk is. Ik heb dit reeds eerder laten uitzoeken door mijn hypotheek adviseur, maar die heeft het momenteel erg druk. Graag hulp bij de informatieverstrekking vanuit de bank, en daarna hulp bij het daadwerkelijk overzetten en aanpassen…

(Spoed) Prognose voor Bedrijf

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 29 apr
Reacties: 4
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 2 mei
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met enige spoed een prognose kan opstellen voor mijn bedrijf. Als je mij hierbij kan helpen hoor ik graag van je.

Inkomstenbelasting voor kleine Ondernemer

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 18 apr
Reacties: 4
Locatie: Hillegom
Laatst gewijzigd: 26 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek hulp van een kleinschalig administratiekantoor (binnen 15 km van Hillegom) dit is vereist. Dit vanwege het persoonlijk contact waar ik zeer veel waarde aan hecht. Het gaat om het doen van ingewikkelde inkomstenbelasting voor een kleine ondernemer. Het gaat om een aangifte voor het jaar 2022. Ik zet de advertentie al vroeg (wie weet bij tevredenheid, dat ik volgend jaar meer…

Opstellen Derdenverklaring NOW Bijdrage

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 19 apr
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 22 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het op korte termijn opstellen van een derdenverklaring NOW bijdrage. Als je mij kan helpen zie ik je offerte graag tegemoet.

Fiscaal Advies voor Verhuur Tweede Woning

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 5 apr
Reacties: 1
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 5 apr
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een financieel adviseur m.b.t. fiscaal advies inzake de verhuur van een tweede woning in Nederland. Het gaat met name om de verhuurmogelijkheden te onderzoeken en deze af te zetten tegen de verkoop van deze woning. Stuur a.u.b. even een bericht met je tarief en hoeveel uur dit ongeveer kost. Plus op welke wijze je wenst te werken. Omgeving Rotterdam. Alvast bedankt!

Exploitatieberekening Maken Verhuur Grond

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 2 feb
Reacties: 1
Locatie: Weert
Laatst gewijzigd: 7 mrt
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een exploitatieberekening kan maken. Het gaat om een exploitatieberekening voor het verhuren van een stuk grond voor de duur van 10 jaren, waar mensen zelf een tiny house op mogen zetten. Wie kan mij verder helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Aangifte Vennootschapsbelasting

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 8 feb
Reacties: 8
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 18 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen bij de belastingaangifte van mijn bedrijf. Bedrijf (B.V.) begonnen in november 2019. Moet aangifte vennootschapsbelasting doen. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance Administratief Medewerker (Energiebelasting)

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 27 jan
Reacties: 3
Locatie: Apeldoorn
Laatst gewijzigd: 1 feb
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een organisatie die zich bezighoudt met het terugvragen van energiebelasting. “Mensen blij maken met gevonden geld!” Is één van de motto’s van het bedrijf. Vanwege groeiende klantenportefeuille zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige, assertieve en vasthoudende freelance administratieve medewerker die teruggaafverzoeken uitwerkt…

Belastingadvieskantoor zoekt Fiscaal Jurist voor 7 Maanden

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16-12-2021
Reacties: 0
Locatie: Almere Poort
Laatst gewijzigd: 16-12-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal administratie en belastingadvieskantoor en volop in ontwikkeling. Onze creatieve en MKB tak groeit, waardoor we extra hulp zoeken. Werkzaamheden: Als ondernemende belastingadviseur ga je je bezighouden met het zelfstandig beoordelen en reviewen van (complexe) aangiften inkomstenbelasting (ook voor expats), vennootschapsbelasting, wijzigen van rechtsvormen,…