Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Overige Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Freelance Financieel Assistent

Budget: € 25 tot 40 p.u.Geplaatst: 21 augLaatst gewijzigd: 21 aug10 reacties (pauze)
Beste freelancer, Ben jij iemand die orde in mijn administratie kan brengen? Die facturen en bonnen voor mij uit wil zoeken en deze wil scannen etc.? Het is de bedoeling dat ik je om de paar weken mijn facturen, bonnetjes etc geef zodat jij deze voor mij kan verwerken. Er moet orde en regelmaat in komen. Accuraat en ordelijk is voor jou vanzelfsprekend. Het gaat om meerdere entiteiten. De jaarafsluiting,…

Belastingaangifte voor Particulier

Budget: € 50 tot 350Geplaatst: 15 augLaatst gewijzigd: 21 aug5 reacties (match!)
Goedendag freelancers, Ik zoek iemand die mijn belasting aangifte voor 2018-2019 kan doen. Toelichting: ik ben in 2018 terug gekeerd uit het buitenland en heb een M-aangifteformulier ontvangen. Ik heb maandelijks inkomen via uitzendwerk en als ZZP’er. De aangifte moet voor 1 september bij de belastingdienst binnen zijn. Heeft u tijd om deze maand nog te helpen? En kunt u een indicatie van de…

Belasting Expert Gezocht voor Samenwerking

Budget: € 20 tot € 100 p.u.Geplaatst: 14 augLaatst gewijzigd: 15 aug5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance tax expert. Ik ben zelf jurist en heb op dit moment een klant waarvoor ik expertise wil inhuren op het gebied van het optimaliseren van de belastingdruk in het algemeen (bedrijf betreft een simpele BV structuur opgezet in NL), en in het bijzonder met betrekking tot intellectueel eigendom. Mocht het wederzijds goed klikken, dan kunnen we wellicht…

Administratieve Duizendpoot Gezocht (Den Haag)

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 12 augLaatst gewijzigd: 20 aug6 reacties
Beste freelancers, Sportief en jong bedrijf uit Den Haag zoekt administratieve en facilitaire ondersteuning! Wij zoeken iemand uit de regio Den Haag die per direct beschikbaar is om onze administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden uit te voeren. Wij zoeken iemand die ons tijdelijk kan ondersteunen, zelfstandig kan werken, pro actief is, communicatief vaardig is en van aanpakken houdt. De dagen…

Hulp bij Financieel Plan Sportschool

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 4 julLaatst gewijzigd: 8 jul6 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die ervaringen heeft met het opzetten van een sportschool en het schrijven van een financieel plan hiervoor, zodat we een helder inzicht krijgen in wat ons staat te wachten. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Exact Online Specialist/Consultant

Budget: € 35 tot € 45 p.u.Geplaatst: 25 junLaatst gewijzigd: 26 jun3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met opzetten van Uren en Facturen in Exact, Inrichten van projectadministratie, bouwen van diverse management rapportages en het adviseren over inrichten van autorisaties en workflow voor:   uren inkoop en verkoop facturen betalingen Wij zien graag een reactie tegemoet.

Administratief Medewerker voor Benaderen van Kranten

Budget: € 20 tot € 46 p.u.Geplaatst: 10 meiLaatst gewijzigd: 15 mei4 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance administratief medewerker voor het benaderen van kranten. Het gaat om het publiceren van een rechtbankverslag in eerste instantie te plaatsen in lokale kranten. (in Amsterdam en later eventueel uitbreiden naar andere regio's) Het budget is in overleg. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Hulp bij Administratie in Moneybird

Budget: € 500 tot € 5000Geplaatst: 6 meiLaatst gewijzigd: 10 mei7 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor het eerst verwerken van onze administratie in Moneybird ben ik op zoek naar een freelancer die hier ervaring mee heeft. We maken de overstap naar ondersteuning van een traditionele boekhouder naar het (deels) geautomatiseerd verwerken van de administratie in Moneybird. Wij zien graag een reactie tegemoet.  

Notulist met Spoed Gezocht

Budget: € 500 tot € 1000Geplaatst: 14 aprLaatst gewijzigd: 15 apr1 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek met spoed notulist voor 14 april om 16:00 uur. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Administratieve Hulp met Kennis van E-boekhouden

Budget: € 50 tot € 250Geplaatst: 8 aprLaatst gewijzigd: 18 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen bij het verwerken van verkeerde administratieve boekingen in het programma E-boekhouden.nl. Ik zie graag een reactie tegemoet.