Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Overige Finance & Administratie

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Administratie Opzetten in Exact Online

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 21 feb6 reacties (match!)
Beste Freelancers, Wij zijn met spoed op zoek naar een freelancer die ons kan ondersteunen bij het opzetten van onze financiële administratie in Exact Online. Hierbij is het van belang dat de oude administratie geïmporteerd wordt vanuit MoneyBird. Wie kan ons hiermee helpen? Wij zien graag een reactie tegemoet.

Begeleiding en Controle Jaarrekeningen

Budget: € 30 tot € 55 p.u.Geplaatst: 19 febLaatst gewijzigd: 19 feb7 reacties
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer met kennis van Twinfield en Basecone voor begeleiding en controle van jaarrekeningen. Wij hebben voor een leuk evenementenbedrijf de basiskennis intern om de omzetbelasting, salarissen te doen en boekingen in te voeren in Twinfield. Wij zouden graag de overstap willen maken dat Twinfield ook de jaarrekening genereert. Daarom hebben wij iemand…

Beleggingshulp Gezocht (Cryptocoins)

Budget: € 30 tot € 55 p.u.Geplaatst: 18 febLaatst gewijzigd: 22 feb1 reactie
Beste freelancers, Ik zoek voor een jongen (25 jaar) een 1 op 1 beleggings-hulp. De betaling is achteraf per PGB (Persoonlijk gebonden budget) onder een zorgovereenkomst. Dit om hem zo zelfstandig mogelijk, zijn leven goed in te vullen. Het is een jongen met een normale intelligentie, geen ernstige problematiek, hij heeft alleen een concentratiestoornis. Een jongen die goed met zijn emoties kan omgaan.…

Excel Expert voor het Koppelen van Uren aan Werkbriefjes

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 29 janLaatst gewijzigd: 7 feb7 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Excel expert voor het koppelen van uren aan werkbriefjes. Wij hebben een klant in de uitzendbranche die de uren van zijn werknemer in Excel bijhoud. Wij krijgen maandelijks de uren door van klant om de salarissen te doen. Graag wil ik van u vernemen of het mogelijk is om de uren die de client bijhoudt in Excel te koppelen in de werkbriefjes in Excel? Wij…

Berekenen van Winst (Excel)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 24 janLaatst gewijzigd: 28 jan7 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand voor het berekenen van winst in % in excel. Heb een excel bestand met daarin inkoopprijs, verzendkosten en invoerrechten. Wil van elk item weten wat de exacte winstmarge is. Betreft export, dus geen BTW van toepassing. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Bonnen Uitzoekwerk voor Stichting

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 4 janLaatst gewijzigd: 14 jan3 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek iemand die heel zorgvuldig alle bonnen van onze Stichting van het afgelopen jaar kan archiveren. Het is dus geen denkwerk maar moet wel heel keurig gebeuren.  Ik zie graag een reactie tegemoet.

Financiële Benchmarking VvE’s

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 01-12-2018Laatst gewijzigd: 03-12-20181 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Het gaat om benchmarking van de financiële gegevens van VvE’s. Wat komt er bij kijken om met algoritmen verbanden te leggen. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Uitzoeken Belastingen (IB/BTW) en Administratie

Budget: € 20 tot € 60 p.u.Geplaatst: 26-11-2018Laatst gewijzigd: 26-11-201810 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met een achterstallige administratie van voornamelijk boekhoud- en belasting gerelateerde zaken. Het betreft: uitzoeken en op orde brengen van de inkoop- / verkoopfacturen, uitzoeken van de belastingen (IB en BTW), voorbereiden van de gehele administratie voor de accountant etc. Daarnaast zijn er nog andere klusjes op administratief…

Macro in Excel Document Aanpassen

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 11-11-2018Laatst gewijzigd: 15-11-20188 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een macro in een relatief eenvoudige excel kan aanpassen. Het gaat om een belasting berekening waarbij enkele zaken moeten gewijzigd worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Hulp bij het Opmaken van de Jaarrekening

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 01-11-2018Laatst gewijzigd: 09-11-20189 reacties (match!)
Beste freelancers, Ik heb een eenmanszaak en en deze klein, hiervoor ben ik op zoek naar iemand die voor mij de jaarrekening over het afgelopen jaar kan opmaken. Ik werk vanuit de omgeving Rotterdam en zoek iemand met wie ik op locatie kan afspreken. Kan jij me daarbij helpen dan hoor ik graag wat de mogelijkheden zijn.