Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Film & Video

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Promo Video Editen voor Social Media

Budget: € 100 tot € 500Geplaatst: 17 aprLaatst gewijzigd: 19 apr10 reacties (pauze)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een promo filmpje kan editen precies zoals deze stijl: https://www.facebook.com/SandAndSkyAUS/videos/1689071364725349/UzpfSTE1MTMzOTA0MTQ6MTAyMTEwMzM4MDM0MzAzNjI/ En een bijbehorend "pakket" van 5 korte filmpjes zoals dit: https://www.facebook.com/SandAndSkyAUS/videos/1736215633344255/ Wie oh wie kan mij hiermee helpen?

Videograaf voor Introductievideo Gezocht

Budget: € 50 tot € 500Geplaatst: 12 aprLaatst gewijzigd: 17 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Op zoek naar een videograaf! Wij willen een introductievideo maken over ons bedrijf en daarom wensen wij iemand die veel ervaring heeft met het filmen en bewerken van video's. Enkele voorbeelden van gemaakte video's zijn een pre. We zien graag een reactie tegemoet!

Videograaf Bruiloft (21 April 2018, in Santpoort-Noord)

Budget: € 400 tot € 600Geplaatst: 12 aprLaatst gewijzigd: 12 apr10 reacties (pauze)
Beste freelance videografen, We zoeken iemand die onze bruiloft op zaterdag 21 april 2018 op video vast kan leggen. De bruiloft vindt plaats in Santpoort Noord (nabij Haarlem). Het budget is 400-600 euro met aanvullend diner waarbij de video activiteiten plaatsvinden tussen 14:30 en 23:00. Vanwege ons beperkte budget horen wij graag wat er wel en niet mogelijk is. Wie kan ons op korte termijn…

Bestaande Product Video Professionaliseren

Budget: € 500 tot € 750Geplaatst: 11 aprLaatst gewijzigd: 11 apr8 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij willen graag hulp bij video opname en montage. We hebben zelf al een beta gemaakt van een video en deze moet moet professioneel gemaakt worden met leader en wat mooie shots. Het betreft een product video. Heb je interesse, dan sturen wij je de website van de beta video graag toe. .

Videoboodschap Montage Babyshower (Spoed)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 10 aprLaatst gewijzigd: 10 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een professional die uiterlijk donderdagavond as. (12 april) verschillende videoboodschappen voor een babyshower aan elkaar kan monteren We willen dit graag donderdagavond als ''cadeau'' aanbieden. Heb je interesse en tijd op korte termijn dan zien wij graag je reactie tegemoet en voorzien wij je van meer informatie.

Videograaf Trouwfilm 21 Augustus in Zwijndrecht

Budget: € 100 tot € 200Geplaatst: 6 aprLaatst gewijzigd: 10 apr5 reacties (pauze)
Beste freelancers, Voor onze bruiloft zijn wij op zoek naar een videograaf. Wij zullen trouwen op 21 augustus in Zwijndrecht. Natuurlijk zouden we het super vinden als er van onze bijzondere dag mooie beelden worden gemaakt. Het opmaken van de bruid, het ja-woord, en natuurlijk het feest! We willen hier geen professioneel bureau voor inhuren vanwege de hoge kosten. We zijn meer op zoek naar iemand…

Videograaf voor Bruiloft (24 Augustus, Zwolle)

Budget: € 500 tot € 750Geplaatst: 3 aprLaatst gewijzigd: 6 apr10 reacties (match!)
Beste freelancers, Mijn vriend en ik gaan trouwen op 24 augustus in Zwolle. We zijn op zoek naar een videograaf die de dag voor ons wil vastleggen van omstreeks 16:30 tot 23:00 uur. Bij de selectie helpt het ons om een kijkje te kunnen nemen in je portfolio. We hebben helaas een krap budget, ongeveer € 500. We zien graag een reactie tegemoet

Promotiefilm / Instructiefilm Laten Maken

Budget: € 200 tot € 750Geplaatst: 3 aprLaatst gewijzigd: 12 apr10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een instructiefilm / promotiefilm. Het gaat om een opname op een vaste locatie en het gebruik is voor op onze website. We zoeken een partij die audiovisuele kant voor zijn of haar rekening kan nemen. Graag wensen we een vast tarief te hebben. We zien  graag een reactie tegemoet.

Presentator Gevraagd voor Films (Engelstalig)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 30 mrtLaatst gewijzigd: 4 apr4 reacties (pauze)
Beste freelancers, Wij zoeken voor een tweetal films die opgenomen dienen te worden een presentator (vrouw) die in het Engels kan presenteren en hierbij ook creatief is, omdat het hier gaat om uitleg met handelingen, samen met een mannelijke presentator over een product aan de kijkers. Uit deze aanmeldingen wordt iemand gekozen, waarbij gekeken wordt naar tariefstelling, ervaring of juist iemand die…

Videograaf Gezocht voor Bruiloft in Zwolle

Budget: € 20 tot € 500Geplaatst: 19 mrtLaatst gewijzigd: 19 mrt10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zoeken een videograaf voor onze bruiloft. Fijn als je de dag in een paar minuten kunt samenvatten én een uitgebreidere video kan opleveren. Bij de selectie helpt het ons als we voorbeeldwerk zien van je bij andere opdrachtgevers. Bij interesse horen wij het graag.