Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Zoek een opdracht

Volg opdrachten via Twitter

Volg opdrachten via RSS

Opdrachten: Trainer/coach

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Facebook Marketing Trainer/Coach

Budget: € 200 tot € 500Geplaatst: 4 julLaatst gewijzigd: 5 jul2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een expert op het gebied van Facebook Marketing die mij in een korte tijd, op wekelijkse basis kan trainen om een expert te worden. Ik heb al ervaring en lopende ads die ik heel graag met je bespreek maar ik wil er veel beter in worden. We zouden elke week een uurtje kunnen skypen maar als er een andere manier is hoor ik dat ook graag. Ik leer het graag van een…

10 Weken Duitse Taalles voor Beginners (Nijmegen)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 26 junLaatst gewijzigd: 26 jungeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die circa 3 uur per week gedurende 10 weken Duitse les kan geven bij ons op locatie in Nijmegen. De Duitse les is bedoeld voor 6 collega's op het niveau beginners. Ik hoop dat iemand binnen dit platform bereid is ons te helpen. Heb je interesse dan voorzie ik je graag van meer informatie.

Bijles Geven in Basis Solidworks

Budget: € 30 tot € 45 p.u.Geplaatst: 14 junLaatst gewijzigd: 14 jun2 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij bijles kan geven in de basis van solidworks. Rustig helpen met dingen maken. 20/30 euro per uur prima. 3/4 lesjes in totaal. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Docent Engels (Spreekvaardigheid Medewerkers)

Budget: € 500 tot € 2000Geplaatst: 23 meiLaatst gewijzigd: 28 mei4 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelance docent Engels om de spreekvaardigheid in het Engels van onze medewerkers te verhogen, voornamelijk Chauffeurs. Wij zijn op zoek naar iemand die in maximaal 1 week (en veel spreek oefeningen) dit kan realiseren. De Chauffeurs moeten comfortabel worden met hun basis Engels om zichzelf uit te kunnen drukken aan de telefoon met onze interne organisatie…

Begeleiding Software pakket STATA

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 14 meiLaatst gewijzigd: 14 meigeen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan begeleiden met STATA. Ik ben een master student (Erasmus) met een economische achtergrond maar heb geen statistiek ervaring. Ik ben op zoek naar iemand die mij kan begeleiden/op weg kan helpen met het software pakket STATA en om tevens mijn interpretaties en werk te checken. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Ervaren Freelance Blockchain Trainer Gezocht

Budget: € 50 tot € 100 p.u.Geplaatst: 02-05-2018Laatst gewijzigd: 02-05-2018geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Voor zowel incompany trainingen als onze open inschrijving Blockchain trainingen zoek ik een ervaren trainer. Je bent in staat om zowel beginners de basis van Blockchain bij te brengen maar ook gevorderden te leren hoe zij zelf een Blockchain kunnen programmeren. Je bent in ieder geval beschikbaar op de volgende data: 14, 15, 20, 28 juni 2018. Daarnaast ben je ook bereid om op reguliere…

Freelance Jobcoach Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13-12-2017Laatst gewijzigd: 14-12-20176 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een jobcoach om een cliënt van ons bij te staan met het vinden van een nieuwe baan. Wie kan ons hiermee helpen?

Trainer Sociale Vaardigheden Gezocht (Kinderen)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 05-12-2017Laatst gewijzigd: 05-12-2017geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik zoek een trainer sociale vaardigheden en empowerment voor kinderen (10 - 12 jaar). Ervaring is een must. Gezien de samenstelling team, is er een voorkeur voor een man. Je moet wel stevig in je schoenen staan: het zijn schatjes, met een gouden hart. Maar uitdagend in hun gedrag. Aankomende of bijna afgestudeerde of (bijna) gepensioneerde leerkrachten PO zijn ook welkom. 2 uur…

Docent VCA Gezocht (Omgeving Rotterdam)

Budget: € 40 tot € 45 p.u.Geplaatst: 21-11-2017Laatst gewijzigd: 21-11-2017geen reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd docent VCA, die gedurende 7 a 8 uur de opleiding VCA-basis en VCA-VOL kan geven bij ons op locatie in Botlek. Wij kunnen € 40 tot € 45 per uur besteden. Heb je interesse, dan zien we je reactie graag tegemoet en kunnen we je voorzien van meer informatie.

Freelance Coach Gezocht (Omgeving Leiden)

Budget: € 20 tot € 150 p.u.Geplaatst: 25-10-2017Laatst gewijzigd: 25-10-20171 reactie (gesloten)
Beste freelancers, Vanuit een coaching & trainingpraktijk ben ik met spoed op zoek naar coaches die in omgeving Leiden op ZZP basis kunnen werken. Ik zoek coaches die met een arbeidsgerelateerde specialisatie. Graag ontvang ik jou CV en laten we in gesprek gaan. Ik hoor graag van u.